Høy puls

God morgen! Idag blir en spennende dag – i går var jeg nemlig ute og kjøpte inn alt utstyr til veggen bak sofaen i stuen! Så dette skal jeg sette i gang med nå, og samtidig med det- så lager jeg en vlog som jeg gleder meg til å dele med dere litt senere ♥

Ohh so serious! Dette er meg i går, rett etter at jeg gjorde dette ;

I går tok jeg ett, eller ganske mange steg utenfor komfortsonen min – egentlig litt mot min vilje – men Viola (min søte og til tider TULLETE agent) nærmest tvang meg til å være med. Men av og til må man vel pushes litt også! Det var ikke mye jeg skulle bidra med – men nok til at pulsen var så høy at jeg fikk “press” i halsen rett før jeg skulle på.

Vi var 4 stykker som holdt foredrag på Social Media Days, foran 700 mennesker. Heldigvis var vi sammen – men man får jo den samme reaksjonen i kroppen når man skal gjøre noe man ikke er vant til. Jeg mister meg selv helt jeg, tror bare munnen går på autopilot mens resten går i dvale- eller noe sånt! Jeg skulle i grunn bare snakke om hva som er oppskriften på et godt samarbeid mellom kunde og influencer- ikke noe revolusjonerende akkurat, men for mange kunder i bransjen så er ikke dette selvsagt, nettopp fordi de ikke har brukt influencere som markedsføring enda. Vi holdt foredraget vårt på Oslo Kongressenter og feiret med spekemat på “Håndlaget” på Youngstorget etterpå – utrolig kult sted! Anbefales.

Fant meg en trapp og tvingte Viola til å knipse noen bilder, da vettu.

Igår hadde jeg på meg blazer fra Mango (tror dessverre den er utsolgt) Sko fra Zara, tights fra H&M, og belte fra Maud. Brillene er fra Balmain/Specsavers og veksen fra.. Ja. Dere vet. Sett den føøøør osv!

Nå skal jeg sette i gang med mitt lille- og spennende prosjekt! Gleder meg ♥ Og millioner takk for engasjementet på forrige post! Har skummet meg gjennom alle kommentarene, men gleder meg utrolig til å kose med meg en kopp kaffe senere og lese gjennom alle! Dere er noen godinger ♥

Hvem er det som egentlig leser denne bloggen?

Mine vakre, trofaste, fine lesere. Takk for at dere gjør jobben min til den mest givende jobben jeg noensinne kunne hatt. Selv om jeg av og til får vondt i magen, og et eller flere slag i trynet når jeg klikker meg inn på kommentarfeltet, lese KG, eller Jodel – så vil jeg bare si til dere som støtter, er ærlige, engasjerte og gode- det er DERE som gjør at jeg fortsetter å oppdatere, dele, motivere og inspirere. Dere er min drivkraft! I et samfunn av stygge ord, usanne rykter og påstander er DERE lysglimtene som gjør at hjertet mitt bobler over av glede og lykke. Takk for at dere bidrar til at jeg synes denne lille bloggen for det meste er en fryd å klikke seg inn på.

Her om dagen sendte venninnen min Ragnhild meg en snap fra bussen hvor hun snikfilmet en jente som LESTE BLOGGEN MIN. Og, ja altså, det glemmer man jo litt av, at det faktisk sitter mennesker og klikker seg inn på min side! Altså- jeg ble så varm om hjertet når jeg så hun jenta som leste. Sånn virkelig! For, for meg er jo dette blitt en slags “rutine” – jeg skriver, og oppdaterer, dere leser og kommenterer. Men. Herlighet – HVEM ER DERE egentlig? Hvem er du som faktisk ønsker å lese om MITT liv?

Vær så snill og del det med meg ♥ Du velger selv hva du vil dele men, jeg ønsker å vite dette ;

– Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du ,og hva gjør du?
– Og hva er dine topp 3 verdier livet? Hva driver deg?

Vi jenter må holde sammen, backe hverandre, lære hverandre og lære av hverandre. Snakke fint om hverandre og være et godt med-menneske. Man er den man er, og det skal man respektere hverandre for.

Og helt til slutt, har jeg lyst å ta opp en ting, jeg skrev det litt i går også – men det virker ikke som det hjelper.. Bare slik den ballen kan legges død en gang for alle. I det siste har det florert rykter om at jeg har .. Skal vi se ; “Lagt meg under kniven opp til flere ganger” Og siste nytt er at jeg skal ha operert nesen min? Selv ble jeg helt sjokkert når jeg leste det- og skjønner ikke helt hvor det kommer fra. Men når jeg først har blitt bevisst på det så står det jo flere steder! I tillegg når jeg har tatt det opp med jentene, så sier de at det spørsmålet har de fått MANGE ganger, og at flere (ikke mine venninner selvsagt) lurer på det.

Svaret er : Nei. Jeg har IKKE operert nesen min! Nå vet ikke jeg hvor lang tid det tar å “heale” etter en sånn operasjon, men jeg kan tenke meg en 3-4 uker? Når har jeg NOENSINNE vært borte fra sosiale medier eller borte fra folk så lenge? Og hvordan skulle jeg ha klart og snike meg unna at noen oppdaget det? Det blir faktisk for dumt. Jeg har aldri heller tenkt på at jeg burde operere den, så dette er jo bare litt tragikomisk! Burde jeg?!!!

Som Renate venninnen min sier ; Nesen og ørene vokser og forandrer seg hele livet. Så da har vel nesen min forandret seg da? Jeg tenker at i noen faser av livet så er man rundere i ansiktet, og får da en mer fyldig nese (?) og andre ganger kan man være smalere i ansiktet, og får en smalere nese. Ikke vet jeg, jeg er ingen nese-ekspert – men folkens, en ting vet jeg ; og det er at den IKKE er operert. Har det blitt sånn at det antas at ALLE opererer seg fordi noen gjør det?

Hehe – jeg måtte bare få det ut. Uansett, jeg GLEDER meg til å sette meg ned meg en deilig kopp kokos-kaffe å lese om DERE for en gangs-skyld! Dere er ; FANTASTISKE! Og det er takket være dere at denne bloggen eksisterer. Så : jeg er dere evig takknemlig!

Jeg klarer ikke la det ligge

Kjære Jodel-lovers ♥ Hvem trenger vel serier med høy underholdningsverdi når man har Jodel? Det er til og med gratis!

Før kunne jeg ta meg nær av ting som sto på Jodel, nå har dette blitt et av høydepunktene mine i løpet av en dag! Og min, mine venners og kollegaers underholdningskanal! Jeg visste ikke hva Jodel var en gang før noen på kontoret fortalte meg i fjor at :

I følge Jodel-lovers så har blant annet ;
… Jeg og Gard hadde blitt sett observert mens vi råklinet (??) 17 mai på Taket, og få timer etterpå var Gard observert gråtende og haltende utenfor Taket fordi jeg hadde dumpet han, IGJEN. Igjen? Altså. Nei. Nei nei nei.

Realiteten ;
Når sannheten egentlig er at vi nummer 1 : ikke har rørt hverandre siden det ble slutt, men er gode venner- og 2. Gard tråkket på en glass-stett og fikk den rett gjennom skoen og inn i foten og måtte på legevakten for å få det ut! Ikke rart han GRÅT, noe jeg tviler på han gjorde!

Dette er jo rene komishowet!  

Jodel-lovers ;
Jeg har tydeligvis tatt silikon i rumpa? OG operert nesen?

Realiteten ;
Det er mer enn jeg vet!

Idag toppet det seg, da jeg så dette ; (Hvor er de emojisene på mac-tastaturet når jeg trenger de?)

Vent litt :

Der var de ja.

Hvilken aldersgrense er det på Jodel? Jeg bare spør.

 

Sånn. Da fikk vi lagt den ballen død en gang for alle, tenker jeg. Godt med alt som er gjort!

Love LO eller Lenemor

Jeg ble blåst av banen!

Her sitter jeg da, og har enda ikke kommet meg over lørdagens hendelse ♥ Jeg brukte hele dagen både på lørdag, og igår for å ta det innover meg og enda klarer jeg ikke slippe tanken og følelsene!

Jeg ble overrasket! Tatt på senga, blåst av banen. Alt som er! Jeg har aldri blitt overrasket på den måten før. Så CREDS til Maria & Henriette som klarte å lure en luring for første gang. Eller gjorde de egentlig det…? Joooooo. La meg forklare..

For lenge siden fikk jeg beskjed av Maria om å holde av hele lørdag den 27/1 til henne. Da skulle jeg og hun gjøre noe skikkelig hyggelig sammen og feire bursdagen min på forskudd (siden hun er i Thailand når jeg faktisk har bursdag) … Ja ja ja, tenkte jeg! Superkos! Dagene har gått og innimellom har hun sagt at jeg må pynte meg litt til den lørdagen (som nå er over da.. Men dere skjønner)

Jeg har ikke tenkt så mye mer over det annet enn at jeg husker hun sa at Henriette ikke kunne være med, så det ble bare oss to. Nå for en uke siden steppet hun opp gamet sitt litt og endret fra “pynte deg litt” til “pynte deg MYE” .. Jaha? Hun vet jo hvor glad jeg er i å pynte meg når det skjer store ting så hun lå noen steg foran meg i prosessen, hehe..

Men for bare noen dager siden tok det heeelt av! Da måtte jeg se til å glemme de andre kjolene jeg hadde planer om og ha på meg for da skulle jeg plutselig ha på meg leopard-kjolen som jeg har bestilt til bursdags-festen jeg selv har planlagt… (??) Dette ble jo en evig (MORSOM) diskusjon oss i mellom for jeg skjønte ikke hvorfor hun ville at jeg skulle ha på meg DEN kjolen når vi to skulle ha en dag sammen. Hehe..Men da satte hun jo griller i hodet på meg, mildt sagt. Og siden har jeg grillet ALLE mine nærmeste venner. Inkludert Henriette som hadde en helt annen forklaring på hvorfor hun “ikke kunne” enn Maria først hadde sagt. Jeg har nemlig hatt en mistanke om at hun har tatt seg frihet til å flytte den bursdagsfeiringen som jeg selv har planlagt. Jeg har stirret folk i øynene og virkelig grillet de- men INGEN har avslørt noe som helst. La oss bare likevel si at jeg har følt på meg at denne dagen skulle inneholde flere personer enn meg og Maria,og det skjønte jeg jo da jeg fikk Henriette sin “jeg kan ikke komme fordi..” kom servert.

Jeg stod likevel på mitt og lot leopard-kjolen bli hjemme, til Maria sin store irritasjon, haha. LENE AV OG TIL MÅ DU BARE STOLE PÅ ANDRE ENN DITT EGET HODE. Jeg ler. Hun er så komisk. Men jeg ville spare den til feiringen min.

Så da ble det denne!
Kjole fra Kouture – Veske LV – Øreringer fra Mag MaLou (husker ikke merket dessverre)

Uansett.. På lørdag klokken 11 sharp stod hun på døra, nydelig som aldri før og med en champis i hånda. Kl 11 liksom, jeg bare?! DRIKK fikk jeg beskjed om. Ok ok ok.

Jeg merket jo at hun tastet på telefonen så jeg ante ugler i mosen om at det var noen i andre enden som “ventet” .. Jeg skjønte det vel først da jeg fikk skjerfet hennes trykt i trynet og BOOM BOOM på ørene så det flagret etter og ble smadret inn i en bil. Bilen tok noen ekstra runder for at jeg ikke skulle skjønne hvor vi skulle, men så fort Maria fikk stablet meg i blinde på beina ut fra bilen og opp på noe som 100 % var en “matte” skjønte jeg hvor jeg var. Jaaaaaaaa- på mitt favorittsted Bølgen og Moi!

Så DET visste jeg. Men etter et par snurr og et nesten fall så begynte jeg å lure på hvem som egentlig stod som publikum og snik-lo av meg. Men likevel så visste jeg jo ikke! Pulsen var ihvertfall STIGENDE. Og da hun tok meg inn to dører og RØSKET av meg skjerfet tok det et millisekund for meg å skjønne hva jeg stod ovenfor. Og når jeg så det så ble jeg.. Ja, jeg ble BLÅST av banen.

DER STOD DE! Med forventningsfulle øyner og glitrende smil, latter og i koooor fikk jeg : OVERRASKELSEEEEEEEEEEE! Alle mine venner (bortsett fra de som ikke kunne komme haha – nei Jodel jeg og Espen er ikke uvenner bare fordi han ikke var i bursdagen) kledd i svart/hvitt. Guttaboys i smoking og jentene så fine!! Første reaksjon var HÆÆÆÆÆÆÆ! Hurra og JIPPI. Men andre reaksjon faktisk var at jeg ble så rørt jeg begynte å stortute! Kastet meg rundt Maria og turte ikke vise ansiktet mitt til noen. Hehehe. Så var det å klemme og kose på alle som var der. For en dag!! Ja, jeg vet jeg skriver mye- men jeg MÅ dele det.

Se de ♥

To store bord, svarte og hvite ballonger, tapas, god drikke, bursdagssang x 2, fantastisk selskap, overraskelse med fiolinist, aper, andre dyr .. Og det morsomste av alt- elefanten som i etterkant viste seg å være MARIA da hun dro av elefant-hodet. Jeg dævver. Nei, den beste dagen jeg kan huske. Jeg føler meg bare så satt pris på, og heldig som har disse nydelige menneskene i livet mitt. Tenk at hver og en av de var der for meg. Jeg blir så rørt langt inni hjerterota at jeg har ikke ord.

En overlykkelig snart-bursdagsjente!
Tusen takk Ragnhild for nydelig bursdagskrone. I love it!

Verdens fineste gaver fikk jeg også! Blant annet øreringer (hoops) – i ekte gull! Herregud, jeg har aldri eid noe i ekte gull før jeg! Så utrolig takknemlig. Brukte seriøst hele dagen i går på å snakke om lørdag og jeg er enda ikke ferdig. Hvordan kan man takke folk nok, liksom?!! Jeg aner ikke! I kortet står det ;

“Vår fantastiske Lene! Gratulerer så mye med dagen din (på forskudd) Vi er så glad i deg og ikke minst setter vi så stor pris på deg og alt du gjør for hver og en av oss. Du er en unik, nydelig, surrete, komisk, søt, vakker, standhaftig, handlegraftig, gossete og rar liten skapning,og vi elsker det. Love you Lenor (som er mitt kallenavn hos Henriette og Maria)

Herregud- jeg elsker dere hver og en!!! ♥

Mandagsklem fra en overlykkelig Lenor!

Min drømmeseng

Annonse : jeg har fått litt rabatter på sengen og på frokostbrettet

Da var det endelig på tide å vise frem sengen! Det er så mange som spør om den – og jeg har ikke villet vist enda, fordi det er egentlig ikke ferdig inne på soverommet med veggen bak osv. Men nå kan jeg ikke vente lengre ♥ HER ER DEN!

Når jeg skulle kjøpe meg seng, visste jeg egentlig at jeg ikke kom til å finne den jeg hadde sett for meg. Derfor tok jeg kontakt med en møbelsnekker og spurte om ikke han kunne hjelpe meg å lage drømmesengen min. Og joda, det kunne han! Jeg bestemte meg for design, og materialer som jeg fant selv. Viktig at det var riktig struktur i treverket samt den kalde fargen som jeg hadde sett for meg. Og resultatet ble virkelig jackpot! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Dette er en seng med tilhørende gavl bak, som han har satt sammen i etterkant. Under ville jeg ha svarte og minimalistiske bein. Det litt uvanlige med denne sengen her, er jo at sengen er et stort stykke tre. Enkelt og greit. Så madrassen ligger rett på treverket. Mange har sikkert klødd seg i hodet og lurt på hva det er jeg driver med. Men, så lenge jeg er happy så er jo det det viktigste!

Jeg har kjøpt Futon madrass til, fordi jeg synes den type madrass passet til sengen og til selve helhetsutrykket som jeg ønsket. En vanlig madrass ble ikke like pent. Og takket være dere, fant jeg ut at det fantes Futon madrasser, så tusen takk ♥ Genialt! Herregud så tung den var, jeg kavet så lenge for å få den oppå alene, hehe..

Ikke bare er jeg veldig fornøyd med utseende på den, men jeg sover som en nyfødt og nybadet baby. Enkelt og greit. Til jul ønsket jeg meg dobbeltdyne, fordi jeg synes det ser renere ut (og fordi jeg synes det er DIGG) samt at jeg har en .. ja, 6 hodeputer som jeg graver meg ned i hver natt. Ja, de måtte vike på bilde, fordi det rett og slett ikke tok seg bra ut (lol)

Det er mange av dere som har sendt meg mailer og meldinger om hvor sengen kan kjøpes, hva den koster osv. Den er ganske dyr, fordi det tar tid å lage den, og fordi jeg valgte et materiale som kostet litt. Men, hallo. Man brukes halve livet sitt i en seng, så det synes jeg man kan spandere på seg. + Det er ingen som har lik! (Bortsett fra meg) Men! Man kan velge akkurat det materiale man vil, og få til en billigere seng. Dere kan bestille den av Joakim fra Norwegian Wood Design, som har laget denne for meg, han er superflink og holder til i Drammen. For å få “fra” priser på sengen samt få bestilt den om dere ønsker det ; kan dere sende en mail til [email protected] ♥

Joakim har laget litt forskjellige pristilbud, både med og uten gavl, og litt billigere materialer som fortsatt ligner på den jeg har. Her kan man egentlig velge helt selv ut ifra hva man ønsker. Uansett – send han en mail, så hjelper han dere. Og bare si fra om dere lurer på noe så skal jeg prøve å hjelpe også!

Håper dere liker sengen! Brettet er forresten herfra.

Ha en fin lørdag! Jeg har fått beskjed av Maria om å være klar til klokken 11 og pynte meg skikkelig mye! Jeg aner ikke hva jeg skal, men jeg gleder meg sånn ♥ Grugleder? Hehe.. Snakkes i morgen! LOVE

Den berømte “check-listen” – er den realistisk?

Jeg vet ikke med dere, men jeg har et behov for å dele mine tanker rundt det hele. Vi går gjennom utrolig mange ulike faser i livet, og hver nye fase, er en ny læring.

Et typisk scenario som jeg tror de fleste (?) kan kjenne seg igjen i, er det å finne den perfekte mannen. Am I right? Mange av dere har han sikkert allerede, mange har trodd de har hatt han – men etterhvert funnet ut at her mangler det ett eller annet for at det skal føles helt rett. Kjærlighet er en nydelig ting, og vi er så heldig som får oppleve det. Flere av dere har sikkert vært forelsket opp til flere ganger, hodestups! Noen kanskje bare én gang, noen kanskje ingen ganger. I kjærlighetslivet ligger det mange forventninger, vi skaper selv forventninger til hvordan et forhold skal være, hvordan HAN skal være, men samfunnet har også forventninger til oss som enkeltpersoner. Og det er av og til litt skremmende.

Man skal liksom alle finne “den rette,” bli kjærester, bli samboere, bli forlovet, gifte seg, få barn. Dere vet- det normale. Finnes det bare “én rett person” eller finnes det flere som er rett for en? Jeg bare spør.

Over til overskriften. Vi har alle en check-list. Bare innrøm det. Og den, ja den skal inneholde en god del ting. Har gutter check-lister på samme måte som oss, eller hvordan fungerer det egentlig hos de? Vi jenter er jo litt rare sånn. Jeg hører ofte ; “Joda, han er helt fantastisk, MEN” Ja, der er alltid et “men,” eller flere “men” – det skal ganske mye til for å finne en person som har ALT du ønsker deg. Eller alt du TROR du ønsker deg.

Nå skal jeg komme til poenget med dette innlegget. Jeg legger ikke skjul på at jeg er sånn selv. Når det kommer til kjærlighet så vil jeg jo gjerne ha en som har de samme interessene som meg. Som liker å lage mat, slik vi kan gjøre det sammen. Som liker å stå på ski, slik vi kan gjøre det sammen. Som er sånn, eller sånn. ALLE tenker sånn! Det er en del av å være et menneske. Jeg tror de fleste av oss leter etter den “perfekte” som har ALT du selv liker og vil ha. Eller?

Men tenker du samme om dine bestevenninner / bestevenner når du finner de? Svaret er NEI.

Ta alle dine nærmeste venner og se de for deg på en linje foran deg. Er det NOEN i den vennegjengen som har ALT det du forventer i den “rette?” Nei. Mest sannsynlig ikke. Hadde vi skulle hatt samme check-list på venninner og venner som vi har på menn, så tror jeg ikke vi hadde hatt mange venner..

Essensen er ; Alle mine venninner og venner har forskjellige sider ved seg, som jeg elsker! Jeg elsker hver og én for den de er. Ikke fordi de er som jeg vil at de skal være.

Jeg elsker feks ; å lage god mat, drikke god vin, stå på ski, reise til fine steder, gå i fjellet, trene etc ..

Med én venninne kan jeg gjøre noe som vi begge er like på, og hun har kanskje ikke det samme interessefeltet som meg når det kommer til mat, vin og bra restauranter. Så kan jeg være med en annen som overhodet ikke bryr seg om vinteraktiviteter men som elsker å reise til varme strøk. Så kan jeg være med en som elsker å lage mat, og er opptatt av vin men som hater å gå i fjellet.

Jeg har trodd at jeg har forventet alle disse tingene i en mann. Han må kunne lage mat, stå på ski, elske å reise, gå i fjellet, bla bla bla. Men ofte så glemmer man det viktigste av alt.

Hvorfor har du de vennene som du har, selv om den ene hater ski som du elsker, eller ikke interesserer seg for mat som du elsker, osv. Jo, fordi : Dere har SAMME VERDIER. Det er essensen! Og det er det viktigste av alt for å bli lykkelig!

Nei vel, så fant du en som ikke kan å lage mat, som er en viktig ting for deg. OK, men da lager du heller mat med de venninnene som elsker det. OK, så fant du ikke en som liker å gå i fjellet, nei vel, men da går du i fjellet med den vennen eller venninnen som elsker det! Det viktigste til syvende og sist er EN med samme gode, grunnverdier som deg selv. Og AMEN to that. Drit i alt det andre, det er en bonus om man er “like” – men det er ikke alltid det er oppkriften til et happy relationship heller. Verdier, respekt,  kommunikasjon og være snille og gode med hverandre. Da kommer man ganske langt, så kan man SAMMEN designe hvordan man vil at samlivet skal være.

Det er som heg har skrevet før ; mange jenter finner seg i og bli dårlig behandlet av en kjæreste. Gang, på gang på gang på gang. Noen finner seg i det, noen får nok. Men ; om en bestevenninne hadde behandlet deg på samme måte, hadde dere da vært bestevenner?

Dagens fredags-tanker ♥ Og hva tenker du rundt dette? Vi er jo alle forskjellige, men kan alltid lære av hverandre.

Fra “Ingenting” til …

Annonse

Hvor mange kjenner seg igjen i dette scenarioet ;

Impulskjøp & gode tilbud når det kommer til klær, og andre ting – som i mange tilfeller bare blir liggende, eller hengende uten å bli brukt?

– Jeg rekker opp hånden her! 

Men det siste året har jeg lært, og jeg tenker meg alltid om flere ganger før jeg gjør et kjøp. Og jeg blir utrolig “stolt” av meg selv når jeg finner ut at ; dette trenger jeg jo VIRKELIG ikke?!

Jeg har lært at med mindre det er et plagg, sko eller en hatt/accessories som jeg vil bruke MED ÈN gang, er det bedre å la det ligge, og heller kjøpe “Ingenting.” For om du ikke kjenner suget til å ha det på deg med en gang, kommer det neppe til og skje senere heller.

Jeg har så mye klær hengende som jeg ikke har brukt, eller som jeg har brukt én gang og aldri igjen – og det er bare så idiotisk av meg å foreta sånne kjøp. Jeg sier ikke at jeg skal slutte å kjøpe klær – men at jeg kan være mye mer, og enda mer bevisst enn jeg har vært før. I høst har flere av jentene mine kommentert at jeg ikke har kjøpt så mye nytt til partysesongen for eksempel (positivt ment altså.)

Da har jeg kunnet fortelle de at jeg kun har kjøpt de plaggene jeg virkelig med 100% sikkerhet visst at de kommer til å bli brukt både 1, 2 og 15 ganger. Jeg har kjøpt plagg som jeg vet jeg kan mikse og matche sammen og få massevis av forskjellige kombinasjoner.

Eksempelvis ; I partygarderoben har jeg .. Et klassisk skjørt, over the knee boots som går til alt, skinnbukse, highwaist bukse, kule accessories, noen topper, gensere og noen kjoler som passer til alle anledninger er egentlig alt du trenger, og disse plaggene kombinert gir mange “nye” antrekk. Du sparer penger på og ikke kjøpe noe nytt hver gang du skal noe. Og sånn har jeg spart penger ved å kjøpe bomkjøp og heller gått for å kjøpe “Ingenting”

Penger spart, plass spart, OG god samvittighet for det hele.

Så ; med mindre du vet at det du muligens står overfor å kjøpe er noe du vil bruke right away, eller at du glemte det rett etter du gikk ut av butikken, foreslår jeg at både jeg, og du lar være og heller kjøper “Ingenting.” Og HVA gjør vi med de pengene som plagget eller gjenstanden kostet? Jo, det setter vi heller inn på DNB sin nye spare-app “SPARE”

Om vi tar kaffe som et annet eksempel… Hvor mye penger kan jeg spare på 1 år ved og putte pengene det koster for en kaffe latte inn på “Spare” i stedet?

Jo, det kunne blitt ganske mye penger, det! Dette er året for smarte valg.

30 dagers – utfordring :

Jeg utfordrer både meg selv – og dere til å starte og spare via enkle grep. Vi skal spare sammen i 30 dager, så får vi en fin kickstart sammen! Og hvordan man vil spare velger man selv inne i appen. Enten man vil ha et fast trekk i måneden, eller at det skal trekkes en fast sum for hver gang du drar kortet. Jeg har laget mitt sparemål for én måned, og med dette inkl så har jeg rundet opp til nærmeste 50 hver gang jeg drar kortet. Sånt blir det penger av ♥

I slutten av måneden kommer jeg tilbake og forteller dere om mine “nesten-impuls-kjøp” som jeg droppet – og hvor mye jeg har klart å legge inn på “spare” på én måned! Jeg tror det kan være både lærerikt og til ettertanke. Og hva kan man da egentlig gjøre med de pengene man har spart opp på én måned? Jo, man kan kjøpe seg noe ordentlig som man faktisk, trenger! Jeg har kjempelyst til at vi gjør dette sammen, og som et ordentlig klapp på skulderen – har jeg lyst å gi en premie til den av dere som har spart mest! YOU IN?! Hadde vært fint med en tilbakemelding så jeg ikke konkurrerer mot meg selv. HE HE

Les om DNB sin “SPARE” app her.

Appen “SPARE” kan du laste ned til Apple her, og til Google her.

Du må ikke være kunde i DNB for å laste ned spareappen. Man får en konto der slik som man får på Vipps, så det er uavhengig av bank du har fra før.

Frisk ungdom!

♥ Hei til dere fra en sammenkrøllet Lene i joggisen på sofaen! Middagen står og putrer på ovnen og jeg har tent stearinlys overalt. Nei- nå koser jeg meg. Hverdagslykke! Ute er det ikke noe særlig til “lykke,” for været er helt pyton om dagen. Snø og storby passer bare ikke sammen.

Jeg drømmer meg tilbake til forrige lørdag da jeg og Renate brukte 3 timer ute i den hvite, fine og tørre snøen på langrennstur. Kjente at 0 % av meg ville hjem den dagen, men kunne nesten ikke blitt igjen i løypa heller, hihi.. Nei, det skal bli flere sånne turer. Vi gikk fra Frognerseteren til Ullevålseter, en fin tur på ca 1 mil, med pølse, kakao, toddy og Kvikk lunsj som pauseunderholdning!

Jeg elsker følelsen av å være ute om vinteren (når man er på riktig sted, that is) derfor gleder jeg meg ellevilt til neste helg – for da venter hyttetur på Hafjell med 8 gladlakser på tur ♥ Jeg har vært på Hafjell en halv gang før (det sier jeg bare fordi jeg aldri fikk tid eller sjangsen til å oppleve skibakken eller løypene) .. Men det gleder jeg meg til. Er det bra der?! Drømmer meg bort til en gang i fremtiden når jeg kanskje får råd til hytte på fjellet. Jeg kan faktisk ikke tenke meg noe bedre. Det får bli med drømmen enn så lenge, så må man bare ta seg noen turer hit og dit når man føler for en break i ny og ne.

Bare jeg som prøver å ligne på en eller annen “proff” skiløper som nettopp har kommet i mål etter et løp…. (Poooser meg ski’a sine…)


Lue & genser er fra Rossignol, bukse fra B Dæhlie og jakke fra Röhnisch

Sånn. Og her er meg som prøver og ikke fryse når jeg tok av meg jakken for å posere for kameraaaa. Jeg har faktisk på meg to luer. Ikke spør hvorfor! Haha. Dusken ville ikke stå om jeg ikke tok en ekstra under, herregud..

Ja, så til slutt så har vi da meg som nettopp har falt. Bare fordi det er typisk meg å gjøre..

Nå skal jeg sjekke om middagen er klar, idag lager jeg en biffgryte med tomat, chili, selleri, løk, sopp, gulrot. Håper den blir god! Så skal jeg slå på tråden til den ene tanten min. Viktig å opprettholde kontakten når man ikke bor i samme by ♥

That’s hot

Hei fra luften! I skrivende stund flyr jeg fra Oslo til Tromsø. Jeg skal dit å gjøre en jobb idag, det gleder jeg meg til ♥ Og mens jeg sitter her og titter ut vinduet, sitter jeg også og planlegger neste steg i leiligheten. Den begynner jo å bli ganske så ferdig, men det gjenstår jo på en måte alltid et eller annet. I “kjøkkenavdelingen” skjer det ganske mye, både speil, lamper, marmor, og nå – glassveggen som rammer det hele inn (tusen takk for superherlige kommentarer fra dere på innlegget forresten, dere er gull!)

Når det da skjer så mye som det gjør på kjøkkenet, “faller” stuen litt bort og blir litt “tam” i forhold. Jeg vil skape en motvekt til kjøkkenet, og jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre. Jeg skal ikke avsløre det- for det hele skal presenteres i en vlog, tenkte jeg! Gøy å ta dere med i prosessen. Jeg skal skape en helt egen atmosfære i stuen og gjøre det lille ekstra for å få den til å SKINNE. Misforstå meg rett, jeg elsker stuen, men den er ikke ferdig enda- og nå har jeg endelig bestemt meg for hva jeg skal gjøre. Er det noen som vil gjette?? Gøy hvis dere treffer!

Anyways – selv om helheten er hemmelig enda, skal jeg avsløre litt. Jeg har nemlig bestemt meg for at jeg skal ha to hotte mannfolk på veggen min. Fordi – dette er en jente leilighet, og fordi jeg synes disse bildene er supersexy, edgy og ikoniske. Jeg brukte ganske lang tid på å finne disse, og på å bestemme meg – men jeg er veldig fornøyd med valget.

Hei hei!

Alle disse tre fant jeg hos Etsy, og rammene til har jeg bestilt hos Ellos. Link til posterne får du ved å klikke på lenkene som kommer her ; Roger Moore, Shaken Not Stirred – James Dean, Classic Chanel Photo & James Dean, Classic Photo Poster (de heter sikkert noe annet de to siste, jeg bare fant på noe, haha!) Gleder meg rått til å få opp disse her på veggen, det blir helt strålende. Greit å ha noe flott å hvile øynene på hææ?

Min fantastiske glassvegg

ANNONSE

Hei dere, da var mandagen her igjen! Hver mandag gir en ny start – og idag har jeg bestemt meg for og endelig komme meg på trening igjen.  Hatt en ganske lang pause, men det har vært deilig! Man skal jo trene fordi man vil og ikke fordi man føler at man må.

Yes – som overskriften tilsier.. Nå er det endelig på tide å vise dere den fantastiske glassveggen, som jeg har drømt om siden jeg kjøpte leiligheten i sommer.

Jeg sier bare WOW! Jeg er så fornøyd, det gir rommet en helt egen personlighet. Jeg får en følelse av New York, men bare på Frogner, hehe.. Den deler opp rommet, men likevel føles det større her inne. Atmosfæren ble noe helt annet når den kom opp. En stund var jeg litt usikker på om jeg hadde gjort riktig valg, jeg var redd for at det skulle føles “kvelende” og at det skulle se trangt ut – heldigvis så ble jeg så utrolig positivt overrasket når den kom opp. Det ble jo bare enda bedre! Det beste valget jeg har tatt for leiligheten min. Elsker den, virkelig!

Jeg valgte skyvedører på min vegg, fordi jeg føler er er plassbesparende –  og det føles mer minimalistisk, noe jeg synes passer perfekt til kjøkkenet,og speilet. Helheten ble liksom akkurat sånn jeg hadde sett for meg. Enkelt, minimalistisk og industrielt. I samarbeid med Elvebyen Eiendom, har jeg fått tegnet opp døren helt etter eget ønske. De leverer skreddersydd og akkurat sånn du vil ha det. Så er de superhyggelige og profesjonelle i tillegg- og det gjør det jo bare enda bedre! Mange som har lurt på hvor veggen er fra, så nå vet dere.

Det blir jo noe helt annet på bilder enn i virkeligheten. Det ser plutselig mindre ut på bilder.. Veggen er 5 meter bred og over 3 meter høy,så den er svær! Gleder meg derfor veldig til å starte å lage en housetour til dere slik dere får et mer “ekte” inntrykk – men først, skal jeg gjøre noe spennende med veggen i stua! Den må bli litt mer alive. Og da kommer det også flere bilder av glassveggen andre veien ♥

Liker dere den?!