The perfect denim jacket

Processed with VSCO with s2 presetEt key item å ha i garderoben for sesongene som kommer, en dongeri jakke! Det er det lenge siden jeg har hatt i skapet mitt. En ordentlig cool, edgy, litt vintage-aktig dongerijakke! Det er jeg superhappy for at jeg har funnet.

Processed with VSCO with s2 presetDenne skal jeg kombinere til så mye fremover :

♥ En søt blondekjole
♥ En jeans og en hvit t-shirt
♥ En dongeri shorts og en kul singlet
♥ Et løst skjørt med en fin topp
♥ Skinnbukser
♥ Dongeri jakken passer til all slags skotøy om du spør meg, sneakers, heels og sandaler. Åh, gleder meg til å bli brun, slenge på meg dongeri jakken, et kult antrekk og enkle solbriller til!

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetJeg ønsker våren velkommen!

Dongeri jakke fra Envii, Steen & Strøm ♥


For dere som ikke har meg på snapchat eller instagram – så må jeg jo fortelle at vi er i BARCELONA!! Har ikke kunnet sagt noe siden det var en overraskelse for min bestis Maria ♥ Hun gifter seg nemlig i juli, og vi har planlagt utdrikkingslaget hennes her i Barcelona. Vi er 12 jenter på tur, og GJETT om vi koser oss! Helt vilt, Barca er jo amazing! Gleder meg til å fortelle mer! Nå skal vi lage til en stor og veldig morsom champagnefrokost her i leiligheten vår, og vekke bride to be om en times tid ♥

God helg der hjemme!

Before // after – bathroom

Jeg elsker badet vårt! Om jeg kan få si det selv ♥ Flisene, murpussen, speilet, innredningen, kranene og dusjen i gull, badekaret – nei altså, jeg koser meg sånn på badet. Deilig gulvvarme og skikkelig dillete jente-greier. Ta en lang dusj, et langt bad, hjemmespa, sminking etc – man oppholder seg jo så mye på badet! Desto viktigere er det og trives.

Før & etter

24_673696427
Processed with VSCO with s2 preset24_974125826
Processed with VSCO with s2 presetPå badet har vi gjort følgende :
Bygd ut slik vi fikk plass til dusj
Lagt nye fliser
Hatt murpuss på veggene og i dusjen
Hengt opp speil over nesten hele den ene veggen
Satt inn nye baderomsmøbler og badekar
Skiftet toalett
Fått inn alt nytt av kraner og dusj + toalett flusher
Kjøpt ny dusjdør

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetInnredning og benkeplate er fra Kvik • små skap på veggene fra Ikea •  badekar fra bygghjemme •  dusj, badekarkran og kran til vasken fra Tapwell • marmor vask & fliser fra Ulfven • murpuss fra modena

Er så fornøyd med badet! Det var så godt å få bygget ut litt til egen dusj, er ikke så fan av dusj opp i badekaret! I tillegg føltes det større. Samme med badekaret, her tok vi vekk det gamle som tok ganske stor plass, og erstattet det med et frittstående som gjorde det luftigere. Vi har valgt speil på store deler av den ene veggen, noe som også gjør at badet ser større ut. Hva synes dere om forandringen? (Ta i betraktning at mine bilder er tatt med mobilen, da linsen til kameraet mitt er gått i stykker, snufs)

Fin dag ♥

Everyday necessity

Processed with VSCO with hb1 presetKlokke er en ting jeg har blitt flinkere til å bruke i det siste, kombinert med et enkelt og minimalistisk armbånd. Man glemmer ofte av accessories, men det gjør så utrolig mye med et antrekk! Jeg elsker de minimalistiske klokkene til Daniel Wellington, de passer til ethvert antrekk og enhver anledning. Og så er de ganske så fin på håndleddet, til han også! Gard har mange og jeg synes det er super hot ♥

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 presetKlokke Daniel Wellington – her • Bukse Samsøe Samsøe • Sko Lene Orvik Limited Edition • Jakke Meotine • Veske YSL

Jeg er så heldig at jeg får lov å gi ut en rabattkode til dere fra Daniel Wellington. Den gir 15 % frem til 15 juni, og koden er “LENEDW” ♥ I tillegg er det fri frakt! Så nå er det bare å kjøpe til seg selv, eller som gave til noen!
Processed with VSCO with hb1 preset

I skrivende stund er vi på vei et sted! Det er nemlig en stor helg for en jeg er så inderlig glad i! Mer om dette på snapchat og instagram @leneorvik!

Sweats can be cool to

Processed with VSCO with s2 presetJeg merker bare hvor utrolig komfortabelt jeg kler meg for tiden. Enten så går jeg i treningsklær (for det meste,) et chill hverdagsantrekk med sneakers eller en digg og kul joggis ♥ Sistnevnte er en absolutt favoritt hos meg. Dette har jeg sikkert nevnt alt for mange ganger før. Men hvor DIGG er det ikke og komme inn døren hjemme etter en lang dag, vrenge av seg klærne, hoppe inn i en digg joggis, og sette håret opp. JA TAKK, det er frøken Orvik’s desiderte favoritt. Jeg går ikke i annet når jeg er hjemme, og synes det er supercool og kombinere en kul joggedress med sneakers og en bomber jakke når man skal ut en tur. Her er to favoritter i garderoben.

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 presetJoggebukseGenserSko – Solbriller Bik Bok By Lene Orvik

Forresten : Utrolig hyggelig med så mange fine tilbakemeldinger ang før & etter bilder i går! WOW. Dette må jeg gjøre mer av, bad kommer neste gang ♥

Before // after – living room

Selv om vi ikke har kommet oss helt i orden i leiligheten enda (har rett og slett ikke hatt tid til og gjøre noe som helst mer mtp interiør og den biten enda,) vil jeg gjerne vise dere før og etter bilder ♥ Det er nemlig ganske stor forskjell, og jeg synes det er så gøy å se hvordan man kan endre et rom så mye!

Før & etter (linsen på kameraet mitt er i stykker, så måtte ta de med mobil. Se vekk fra den dårlige kvaliteten!)

24_615523807
Processed with VSCO with s2 preset24_1899531928Processed with VSCO with s2 preset
24_369702523Processed with VSCO with s2 preset24_354672205Processed with VSCO with s2 presetOrlando Sofa fra Bolia i farge Nougat – Betong bord Bolia – Marmor bord – Save skjenk Bolia – Skrivebord – Kontor stol – Lampe Tom Dixon – Skrivebordslampe

Hva vi gjorde i stuen / prosessen :

La flyte-sparkel på det gamle tregulvet slik det skulle bli rett

La nytt tregulv fra Skogr AS – gulvet heter Di Legno Rivoli Solid Oak Herringbone og størrelsen er 15x100x800

Rev ned panel taket, og lagde nytt gipstak

Monterte nye lister og tak rosett i taket, disse bestilte vi på nett

Monterte nye lister på veggene

Malte veggene i LADY Pure Color Minty Breeze 7163 fra Jotun

Malte murvegg og peis i LADY Minerals kalkmaling, Grå Skifer 1462

Malte alle vinduskarmer og lister i klassisk hvit, også fra Jotun

Hva synes dere om forskjellen? Ganske gøy å se! Leiligheten var jo veldig fin fra før også, men nå er det mye mer i “vår ånd” og vi trives latterlig godt!

Jeg vil bare si at oppussingsobjekter, nye materialer, møbler, interiør og innredning generelt er noe som virkelig interesserer meg! Jeg elsker det, elsker å gjøre ting nytt og fresht! Uansett om det bare gjelder farger og møbler! Trenger ikke være oppussingsobjekter heller, men å se ting med nye øyne er midt i blinken for meg ♥ Jeg har superlyst å leie meg selv ut til å hjelpe noen som trenger det, så om du trenger hjelp etc, send meg gjerne en mail på [email protected] ♥

UKE 16

Da var det på tide med mandagsspalten igjen! Idag var jeg bare så trøtt at jeg så vidt kom meg opp. Hadde klokken på 07, men det var ikke sjangs! Slumret helt til klokken 08, ops! Det er kun jeg som får lide for det i ettertid, hehe.. Siden jeg har mye og gjøre idag! Jeg og Gard hadde på klokken på 0300 i natt, nettopp fordi vi skulle se første episode av Game Of Thrones sesong 7! Men tror dere vi klarte det? Neeeei, men da kan vi glede oss til en episode i kveld, my god det blir så spennende!

Ukens høydepunkt :
Og komme hjem til vakre Midsund. Trengte det! Men det var jammen et høydepunkt og komme hjem til Oslo igjen også! Savnet leiligheten veldig, trives så godt her atte hjelp! I tillegg var det helt magisk og krype under dyna til Gard når vi kom hjem klokken 0330 natt til fredag!

Processed with VSCO with s2 presetBlir aldri lei denne utsikten her altså. Magisk!

Ukens antrekk : Dere har sett noen allerede, men her er to jeg ikke har delt! Må bli flinkere på antrekksbilder igjen altså! Litt dårlige mobil bilder her altså, men..

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 presetUkens kosekveld :
Det har væt mange av de. Men på onsdag hadde jeg og Oda hjemme-alene kveld, hvor vi laget taco og koste oss bare vi to sammen! (Og hundene da, Levi og Mikko var også med, hehe) Kjekt med kvalitetstid med lillesøs!

Ukens kvalitetstid :
Uten tvil i går kveld! Jeg og Gard har ikke hatt ordentlig alenetid/date på evigheter, og siden vi har besøk fra Trinidad, utnyttet vi oss av det i går! Det laget seg mat her hjemme og passet på Levi’en vår, og vi spiste på Asia, samt gikk på kino for å se Jungelboken. Så koselig ♥ Anbefaler den filmen, veldig fin film!

Ukens musikk :
Nytt på “spring” spillelisten min denne uken er Kygo – I’m In Love // ellers har det faktisk vært ganske stille, hehe.. Så om dere har noen musikk-tips på lur, bring it!

Ukens tanke :
Det er selvsagt mange tanker ila en uke, men jeg det jeg kjenner og tenker mest på er hvor latterlig glad jeg er i Levi! Altså, den kjærligheten der – åh!! Jeg dåner liksom. NÅ skjønner jeg hva alle mener med at hunder er menneskets beste venn. For hun er virkelig min! Jeg elsker den lille klumpen min. Hun er så snill, så god og nei – vi er så fornøyde med henne altså ♥ Hjertet vårt! Tisser ingenting inne, sover hele natta, flink og lære seg til, hun er lydig, kosete og god. Vi er bra heldige! Vi har jo de kursene på nett, som vi synes er superbra, men nå tenkte vi å dra på hundekurs her i Oslo. Har fått tips om GoodDog, noen erfaringer?

Processed with VSCO with s2 preset

Altså, se gullungen! Sånn sover hun, haha ♥ Elsker de potene der!

Processed with VSCO with hb1 presetTidligere i uken da hun absolutt skulle opp i stolen til meg. Sånn sov hun i 30 minutter før jeg måtte vekke henne. Altså, hvor godt er ikke det når de er sånn? Åh, hjertet mitt smelter!

Ukens festligheter :
På lørdag tok jeg med meg Juliana (som er på besøk her, hun er opprinnelig fra San Fransisco) til Renate! Vi hadde jentevors hjemme hos henne, og hadde det superkos! Dro ut, men ikke ut på byen. Vi havnet på en ny restaurant på Solliplass, Sumo! Her drakk vi litt prosecco og koste oss, trenger ikke alltid gå ut for å ha det gøy! Bare være med jentene holder i plenty ♥

Ukens me-time :
JA! Det var i går. Så herlig. Jeg og Levibebi var hjemme alene, og mens hun lallet seg, tok jeg meg et varmt bad. Stappet i meg melkesjokolade og drakk te. Så deilig, og ordentlig me-time! Hva skulle jeg gjort uten badekaret? Og sjokolade? Og te? Min favoritt er grønn te med sitron. Altså ♥

Nå gleder jeg meg til :
Mer tid sammen med Gard og Levi fremover. Har vært så mye! Med flytting, arbeidsfolk, besøk, jeg har vært bortreist, Gard har vært bortreist. Vi trenger rett og slett bare litt ro, være hjemme, nyte det, gjøre ting ferdig her, være med hverandre, rett og slett bare være oss 3. Blir så godt ♥

Ukens utfordring :
Det må være kjøreturen hjem fra Ålesund på torsdag! Jeg og Espen var på jobb på AMFI Moa som konfransierer, så gøy! Jobbet der i 8 timer, før vi satte oss i bilen mot Oslo. Takk gud for at Espen ble med, ellers hadde jeg sovnet bak rattet på slutten der. Han måtte ta over, for jeg var så trøtt! Og den følelsen er helt forferdelig! Uansett hvor mye redbull og kaffe man drikker så holder man på å stupe! Turen hjem var derfor forferdelig lang. Vi brukte 8,5 timer med stopp. Heldigvis var Levi eksemplarisk! Lå i buret sitt og ikke sa et ORD på hele turen. Flinke jenta! Så fikk hun seg mange lufteturer på veien, derav vi brukte 1,5 time lengre enn vi skulle – men sånn er det bare! Kom som sagt hjem 0330, og var helt skutt. Da er det ingenting som er bedre enn å stupe til sengs!

Idag skal jeg jobbe, jobbe! Så kommer det fotograf og skal ta noen bilder av peisen! Den skal nemlig være med i et magasin. I tillegg skal jeg gjøre noe med brynene mine idag! Dere vet jo at de har vært helt på styr! Nå har jeg lenge prøvd browextensions som jeg har vært så fornøyd med, virkelig! Men nå må jeg ha noe litt mer permanent. Og microblading er en ny metode som ser helt latterlig naturlig ut! Så dette skal jeg kaste meg ut i å prøve. Google it,så ser dere hva det er. Wish me luck! ♥

GOD MANDAG!

“Følg meg på instagram @leneorvik og på snapchat leneorvik” 

Let’s get tanned

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetYES, som dere vet fra før, er selvbruningen fra Vita Liberata min absolutte favoritt. Ingen over, ingen ved siden av, så enkelt! Nå har jeg altså vært hvit så lenge, at det var på høy tid med litt farge på kroppen. Liksom gått litt i glemmeboken midt opp i all denne flyttingen, men så digg med tanned skin igjen, rart hvor fresh man føler seg når man er litt brunere! I tillegg så er det veldig enkelt og kjapt å brune seg med Vita Liberata produktene.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset1 • Jeg bruker Rich Face til ansikt, denne smører man bare på som en vanlig fuktighetskrem. Et tips kan være å smøre litt nedover halsen også, slik man ikke får kant!

2 • Til kroppen bruker jeg Dark Mousse, synes denne gir en dyp og fin brunfarge, som ikke blir orange i det hele tatt. Påføringen skjer med en påføringshanske, og denne er alfa omega for å lykkes! Gni godt på alle områder, og være nøyaktig slik du ikke får flekker, streker etc. Heldigvis er moussen brun fra før, så du ser hvor du har smurt og ikke. Jeg pleier å smøre meg to ganger, først en runde på hele kroppen og deretter en til.

Processed with VSCO with s2 preset• Solpudderet elsker jeg! Det har vært min favoritt lenge. Naturlig og fint, og ser ikke orange / gult ut på huden. Finnes i to nyanser. Superfint å ha litt i pannen, samt på kinnbeina ♥

IMG_5862 Processed with VSCO with s2 presetIdag og imorgen får dere 30 % på gavesettet fra Vita Liberata – og 20 % på solpudderet fra Trystal Minerals!

Gavesett med Mousse, Rich Face og påføringshanske • Trystal Minerals solpudder

God søndag ♥

GIRLBOSS

Processed with VSCO with s2 presetO LA LA, se hva som dumpet ned i postkassen min! Tusen takk fineste Eirin ♥ Denne har jeg ønsket meg lenge! Som jeg har skrevet før, så synes jeg Eirin er en veldig inspirerende sjel, og finner masse inspo hos henne. Når jeg så hun hadde skrevet bok, tenkte jeg at jeg uansett skulle investere i en, her i forrige uke fikk jeg en melding fra henne hvor hun lurte på om jeg ville ha en, jippi – da ble jeg så glad!! ♥ Jeg gleder meg til jeg skal få satt meg ned i godstolen i spisestua og tatt fatt på denne nydelige boken full av inspirasjon og tips fra vakreste Eirin.

Processed with VSCO with s2 presetJeg synes det er så viktig å støtte opp hverandre, vi er jo mange bloggere som gjør forskjellige ting, og det å unne andre suksess synes jeg er utrolig viktig! Det er viktig å skryte, dele, hjelpe og heie, og det gjør jeg virkelig med hele mitt hjerte for mine blogg kollegaer! Så denne gangen er det et stort HEIA EIRIN, jeg liker veldig godt at du kaller deg selv en GIRLBOSS – for det kjenner jeg meg utrolig godt igjen i, og det skal vi bare være stolte av! Er det flere girlbosses her?! Kjenner tankene begynner å rulle på hva i alle dager jeg skulle skrevet om om jeg skulle skrive en bok.. Hehe ♥ Anbefaler dere å sikre dere Eirin sin bok, sett dere ned, kos dere, les og få inspo fra denne nydelige Bergens jenten (som de så fint sier, hihi) Elsker “en” endingene de bruker i Bergen, og elsker når Gard kaller meg “jenten sin” ♥

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetKaffekopp med fat & skål er fra Ikea • Gull skje fra Lagerhaus

GOD LØRDAG!

That bomber tho

Nei, nå måtte jeg bare innom for å vise dere denne fantastisk kule bomber jakken min ♥ Skikkelig laid back friday. Jeans, en svart tskjorte, sneakers og bomber jakke!

Processed with VSCO with s2 presetJakke – Sko Nike – Jeans Gina – Briller Bik Bok By Lene Orvik – Veske Louis Vuitton

GOD HELG ønskes dere alle ♥

That perfect weekend outfit

Ad for own collection

FRIYAY, og en liten vår relansering av sko-kolleksjonen min By Lene Orvik, jippi! ♥ Vår og sommer er perfekt for fine, sexy og edgy pumps og jeg kommer til å bo i pumps fremover kjenner jeg, har allerede begynt! Min favoritt look these days er uten tvil jeans, en enkel t-shirt, en fuskepels, bomberjacket eller skinnjakke og pumps. Funker så vel til hverdags som til fest, og behøver ikke være mer innviklet enn det. Enkelt, cleant ot kult! Alle hælene er i 10 cm, og veldig gode å gå i. (Jeg har 12 cm på bilde, så de er ikke så høye i virkeligheten altså..)

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetvsco-photo-1-8Pumps – Jeans Levi’s – Tshirt Cubus – jakke Ravn

Jeg kan friste med fri frakt på skoene som en liten hyggelig helge-gave fra meg til dere! Kom hjem klokken 03 i natt etter og ha kjørt fra Ålesund til Oslo sammen med Espen og Levi. Jeg og Espen var konfransierer på AMFI Moa i går, og det var så fantastisk gøy! Dette må vi gjøre mer av! Takk til alle som kom ♥ Idag er det full fart, før middag her hjemme med venner i kveld! Vi har et par på besøk fra Trinidad også, en kompis av Gard fra svømmingen og kjæresten, gleder meg til å hilse på!

SUSSER fra meg og Levibebi, min alle beste bestevenn!