White and mint


Skjørt Other Stories – Genser H&M – Veske Proenza Schouler – Sko Windsor Smith – Armbånd Zara God morgen fra E6! Vi kjørte fra Oslo for ikke så lenge siden, og er på vei hjem til Midsund. På lørdag skal vi i bryllup til en kompis av Gard ikke langt ifra hvor jeg vokste opp, så derfor kombinerer vi selvfølgelig det med en tur hjem. På søndag kommer mammaen til Gard og Poco også på besøk, og da skal vi møte mamma og Andreas- så det blir veldig hyggelig! På tirsdag / onsdag kjører vi videre til Bergen en tur, så dette blir 10-11 dager med familie, og det gleder vi oss masse til ♥ Nå står norsk sommer for tur, håper været er med oss! Nå stråler ihvertfall solen her.  Jeg blir så fort bilsyk når jeg ikke følger med på veien, andre enn meg? Så nå må jeg klappe sammen macen og fokusere her. Ellers går det ille, hihi.  Skrives fra Midsund ♥

Den perfekte sommerretten

Denne retten har jeg helt glemt av å dele med dere. Det er noe av det beste både jeg, Gard og Kari har smakt på lenge. Vi laget den når vi var i Bergen, før Barcelona turen. Kom først på nå at denne MÅ deles. Perfekt nå i sommervarmen, og smaker så altfor, altfor godt.  Kylling i mangosaus, med mango & jordbær salsa, hvitløksbaguetter og ris.  Det beste med denne retten, er at den lages på 1-2-3, går superfort. Og det er jo digg når man helst vil være ute å kose seg i sommervarmen. Here goes : Til 3-4 pers, trenger du : 4 Kyllingfiléter
Saften av 1 Appelsin
1 boks fløte
2-3 små klatter smør
1 glass Mango Chutney (Spicy Bengal)
1-2 ts curry (Smak litt til)
Salt og pepper Jordbær
Mango

Agurk
Ris
Hvitløksbaguetter Dette gjør du : Stek kyllingen i biter og krydre med salt og pepper. Bland mangochutney, fløte, smør, appelsinsaft og curry sammen i en gryte. Smak til med salt og pepper. Når dette har kokt en stund, ha i kyllingen. Skjær opp mango og jordbær i små terninger, og bland det sammen. Serveres med tynne, fine skiver av agurk, ris og varme hvitløksbaguetter.  Her er det bare å glede seg til en smakseksplosjon av dimensjoner. Er-så-gooodt.


♥ Mmm.. 

Ellers går jeg rundt her som en zombie, er så trøtt. Jetlaget har slått inn for sure, kjente ingenting andre veien, men idag kjenner jeg det godt. Sov rundt 8 timer i natt + jeg sov på hele flyturen.. Men kroppen er jo innstilt på USA-tid enda.. Går nok over ila dagen! Ble vekket kl 09 av den beste frokosten på sengen, snille kjæresten min ♥ Og nå surrer jeg rundt her og prøver å få pakket ut/ryddet o.l .. Ble ikke mye av det igår, er så lett å utsette jo.. Hihi. Også er det jo så nydelig vær ute! Oslo altså, I like u.  Nyt dagen deres!

 

Home again

 ♥ Good to be home!

Flyturen hjem gikk kjempebra, sovnet omtrent før vi tok av, og sov helt til én time før vi landet. Det er IKKE likt meg, men finner roen sammen med Gard, hihi. Når vi landet, dro vi kjapt hjemmom med bagasjen før vi skyndet oss opp til Henriette, Egil og verdens FINESTE lille Noah. Jeg er helt forelsket, for en liten velskapt elskling. Holdt han masse, matet han og bare koste, hihi. Så glad for at jeg får være fadder til en sånn liten snilling. Og Henriette så jo bare helt fantastisk ut også ♥ Veldig kjekt å se de igjen. Hadde selvfølgelig med litt gaver til de, og Noah. Bla samme polaroidkamera som jeg har, vi tenkte det var så koselig for de å forevige minner fra når han er så liten. Kjøpte noen nusselige, beige små uggs til han i Miami også, samt verdens skjønneste små Nike Air Max i str 17. Dåner ♥  Altså, se da.. Noe så skjønt!

Disse er fra 6-12 mnd, så da får han brukt de når han begynner å gå, søtt ♥

Nå er Gard på løpetur, mens jeg prøver å pakke ut koffertene. Det er 29 grader inne i leiligheten, og det virker som om det er utsolgt for vifter overalt, puuh. Men det blir vel bedre når solen går ned. Vi har skikkelig cravings på norsk, digg middag. Så ikveld blir det bakt potet med kryddersmør, soppsaus, indrefilét av storfe og digg salat med fetaost. Digg!  Føler meg ikke superfresh, trøtt, jetlagged og trengerendusjnååå. Ingenting er så digg som å dusje etter en lang reise!


Kjolen er fra Bik Bok – Bandanaen fra MyJouels Skrives imorgen når jeg er opplagt! Blir fint å blogge om litt andre ting igjen nå kjenner jeg ♥ 

Lido at The Standard

Okei, om det er én ting jeg nesten må tvinge dere til å gjøre om dere skal til Miami- så er det å booke bord på Lido på Standard Hotel, hehe.. Hotellet i seg selv er råkult, og restauranten er bare helt fantastisk. Helt nede ved sjøen, loungemusikk man bare elsker, gode servitører, og god mat. Stemningen der er helt spesiell, og det var så utrolig vakkert å se solnedgangen gå ned. Bestilte en flaske vin, kjeks og en ostetallerken som vi delte mens solen gikk ned. Det var rett og slett bare magisk. Ordentlig magisk ♥


Kveldens antrekk :





Kjole & sko Zara – Veske Proenza Schouler 

Til hovedrett gikk vi for sjømat, føltes riktig siden vi satt ved sjøen. Jeg gikk for blåskjell, mens Gard gikk for en lokal fiskerett. Anbefales absolutt! Dere må bare ta turen om dere er i Miami ♥ På dagtid igår var vi forresten en tur på Nikki Beach sammen med Alex, Christian og Jace. Superhyggelig. Veldig deilig og bare slappe av på stranden og ikke gjøre noe, har liksom vært i aktivitet mesteparten av turen. 

Spiste frokost på et kjempehyggelig sted på vei bort til Nikki igår. Lurer på om det het noe sånt som The Local Beahclub eller noe, så sjarmerende!





Kjolen er fra Urban Outfitters ♥ Nå skal vi pakke koffertene. Ikveld er det hjemreise! Flyet går 21.30, noe som er helt supert, for da kan vi prøve å sove nesten hele turen gjennom. Blir digg! Lander på formiddagen imorgen, blir kjekt og komme hjem kjenner jeg. Selv om jeg eeegentlig kunne vært her noen dager til. I love MIAMI ♥ Idag skal dagen nytes med en bok og alt for mange bad!  Vi skrives fra Norge!

A day to remember

Ææ, vi hadde det så gøy igår! Poolparty skal jeg oftere på, det er helt sikkert. Vi hadde bord / cabana helt ved bassengkanten og det var supergod stemning gjennom hele dagen. Veldig varmt selvfølgelig, og vannet i bassenget måtte ha vært rundt 36-37 grader, og jeg tuller ikke. Ikke mye vits å “kjøle” seg av der, hihi. Men vi hadde det supermorsomt! A day to remember, for sure.  Hadde naturligvis ikke med meg kameraet igår, da dagen gikk ganske i ett. Men tok noen snaps med mobilen ♥


Sko Windsor – Skjorte American Apparel – Shorts Bik Bok – Badedrakt H&M – Briller Céline (mange spør etter modellen på disse brillene. Og nr inni er : CL 41036/F/S) De andre har ikke så veldig lyst å bli eksponert på bloggen, noe jeg skjønner veldig godt. Håper likevel dere holder ut med snaps av meg og Gard, hihi.
Denne jenta koser seg, da! Avsluttet poolpartyet på SLS i 18 tiden med middag på Katsuya på hotellet. Jace (konen til en kompis av guttene) bestilte mat til hele gjengen, masse digge småretter- og det smakte heeeelt fantastisk! Noen av de beste smakene jeg har smakt på på lenge.. Innbakt crabroll – altsåå. NAM. Planen var å ta en tur ut, men ble raskt til en dusj, og sjokolade i senga før vi sovnet tidlig begge to. Veeeldig glad for det idag! Nå trenger vi å roe oss litt ned kjenner jeg, og gleder meg helt enormt mye til en digg, stor frokost- og en heeel dag på stranden. Tenker Nikki Beach idag, så vi får se om vi klarer å ta det rolig, skal visst være sykt bra der på søndager.. Uansett så har jeg bestilt bord på Lido Restaurand på The Standard Hotel. Planen er vin og ost til solnedgang. I følge google skal det være solnedgang kl 20.09 idag, så da bestilte jeg bord til 19.30- så vi er siiikre på å få det med oss. Haha.. Man har nemlig bord helt nede ved vannet, med utsikt over Miami’s skyline og det skal visst være helt nydelig der i solnedgang. Gleder meg ♥ Idag skal jeg ta med kameraet, og ta masse fine bilder til dere! 

Poolparty


– This girl is ready for pool party at SLS hotel – Woop Hei fininger der hjemme ♥ Og god lørdag! Nå er vi straks på vei ut døren til Poolparty på SLS, æææ – det blir så gøy! Aldri vært på poolparty før, og vi har lenge snakket om at vi må gjøre det. Så vi har booket bord, og er en stor gjeng som skal. Dette blir så spennende! Noen som har vært før?  Så utrolig digg på takterrassen her nå, digg å chille her litt før vi drar avgårde. 







Badedrakt fra Bik Bok – Briller Céline – Skjorte American Apparel 

Igår kjørte vi forresten innom Sawgrass Mills på turen, var der i fjor også- og Gard hadde så lyst innom, så da var vi der en liten stund før vi kjørte hjem igjen. På kvelden var jeg og Gard på Nobu på Miami Shore Club. FOR et hotel, og for en uberkul restaurant. Anbefales virkelig! Deretter møtte vi resten av gjengen å dro på LIV. Vi hadde svært bord der, med utsikt over hele lokalet, og det var så utrolig gøy! LIV levde absolutt opp til forventningene. Dyrt, ja- men absolutt verdt det for en kveld!  Håper dere har det bra ♥

From Tampa to Miami

Hei der hjemme!Tenkte å gi en liten lyd, la igjen macen på hotellet- så oppdaterer dere med en liten minipost fra mobilen. Vi er på vei tilbake fra Tampa til Miami, kjenner jeg savner South Beach og alt i rundt allerede- så skal bli superdigg og komme tilbake nå. Vi har ca 2 timer igjen i bilen før vi er fremme, og da er planen klar : Beach, bok, bade.Hadde en veldig hyggelig dag/kveld med guttene i Tampa igår. Kjekt og ha opplevd noe litt annet mens vi er her også. Igår kjørte vi til Tampa via Orlando, og nå skal vi straks til å kjøre gjennom ørkenen, så dvs vi tar en annen vei “hjem” igjen..Ellers har jeg veldig vondt i magen pga alt som skjer hjemme. Prøver å oppdatere oss så langt det går via vg o.l.. Håper virkelig ikke Norge blir utsatt for noe.. Håper dere alle har det bra!Setter pris på at dere klikker dere inn, takk!

Wednesday in Miami

GOOOD MORGEN! Nå er vi på vei ut døren, vi skal nemlig på roadtrip! Ikke til Key West sånn som vi planlagte, vi kjører heller til Tampa. Alex, Bjørn E og Christian er der, har hus der og vi skal ha en dag + en overnatting der hos de. De har mange planer, så blir spennende. Litt vemodig å dra fra hotellet, men det er jo bare for én natt. Tar faktisk 4 timer å kjøre, men blir gøy å få se litt mer. Kjører ørkenen dit, og Orlando hjem igjen. Gøygøy!  Igår spiste vi frokost på The News, lå på stranden noen timer i solen, badet masse i det fantastisk deilige vannet.. Ååh, det er så gooodt ♥ I to tiden dro vi på hotellet for å dusje/skifte, før vi spiste sushi på Sushi Samba. RÅgod sushi! Også kjørte vi tur til Aventura, hvor vi ble i noen timer. Planen var både kino, digg middag og drink på takterrassen her- men det endte med mat på Whole Foods og rett i seng. To slitne sjeler etter en lang dag. I tillegg skulle vi jo opp tidlig idag så da var det deilig med en rolig kveld. – Litt snapshots fra dagen igår –





Har det altså så deilig her, varmt og gått, deilig vann, og i tillegg leser jeg en supergod bok. Forskjelv/Etterskjelv heter den på norsk, av Sylvia Day. Anbefales. Snart skal jeg endelig få begynt på ØYA! Den er bra har jeg hørt? Mange av dere som har tipset meg om den også. 



Sushi med kokosnøtt, mango, hummer, krabbe- altså det var så godt! Og – crispy ris .. NAM

Har hørt så mye bra om Aventura, fra alle steder. Men jeg synes ikke det var såå veldig bra der, helt ok. Mange butikker selvfølgelig, men ble ikke så mye shopping for min del. Uansett verdt et besøk, hihi. Tok 30 min med bil. Ihvertfall hjem igjen. Havnet i rushen dit, så brukte nesten 1,5 time. Men ååå jeg liker Miami så godt, så kjekt med bil slik man kan ta seg rundt på egenhånd.  Dere får ha en kjempedeilig dag der hjemme i den fantastiske sommervarmen- så skrives vi når vi er tilbake fra Tampa ♥

– Miami rundt i bil –

Heihei der hjemme!
– At the beach yesterday –

  
– Two snaps from my phone –  Igår leide vi oss bil, fikk en superfin hvit Honda til bare 70 dollar for 4 dager? Latterlig billig. Så utrolig digg med bil her, ikke minst kommer vi oss rundt superfort- og føler vi får en bedre oversikt over Miami og sett enda mer enn når vi bare tusler rundt i gatene. Effektivt er det også, og herlighet det er så lett å finne frem her. Hvorfor er det ikke sånne gatesystemer i Norge? Ting ville vært så mye lettere. Begynner å bli ganske kjent her nå, mtp gatene osv, kjempegøy. Love this city so much ♥ Var litt overskyet igår på dagen, så ut som det skulle til å regne hele tiden, men det gjorde ikke det- så vi ble liggende med hver sin bok på solsengene noen timer, før vi dro og leide bil. Brukte egentlig resten av dagen/kvelden til å kjøre rundt vi. Kjørte ut til spissen av Miami Beach, en tur til Miami Downtown (ufattelig fin skyline når det holdt på å bli mørkt) og så kjørte vi til Coconut Grove, utendørs kjøpesenter. Ble egentlig ingen shopping på oss, vi satt oss rett ned på Cheesecake factory (himmel) og spiste Shepards Pie og ostekake, kooos ♥



Frokost på Ocean Drive med Mimosa- litt tidlig for min del, så jeg holdt meg til vann.. Hehe.. 




Biltur langs Miami Beach, endte opp på en strandbar rett ved siden av Fontainebleau Hotel, koselig.  Miami by night ♥






Magisk! Nå skal vi ut på nye eventyr, gleder oss! Først – frokost på The News. Ha en fiiin dag!

Poolside, shopping & Celiné

Moooorgen ♥ 

 
Vi er som vanlig tidlig oppe, veldig glad for at jeg har funnet meg en som er sånn som meg, vil få mest mulig ut av dagen, starte tidlig og ut å oppleve ♥ Igår våknet vi enda tidligere, og allerede før halv 9- var jeg i poolen og tok meg en morgendukkert. Deilig å ha bassenget helt for seg selv, da! 

Bikinioverdelen er fra VS – Bikinitrusen fra Calzedonia Vandret bortover til 16th street (vi bor i 11th) og spiste DIGG frokost på Front Porch, før vi gikk videre til Lincon Road på shopping. Var sol hele veien, men da vi var ferdige å shoppe, ble det overskyet- så ingen soling igår. Slappet likevel litt av ved poolen med lunsj, selv om det var overskyet. Er jo så varmt her, at det spiller jo ingen rolle. 


Verdens fineste ♥





Blackberry mojito icetea fra Starbucks, amaaaazing! Det må dere prøve. 

Det ble litt shopping på oss begge. Mye bra shopping på Lincon Road synes jeg. Jeg fant ENDELIG Céline solbrillene som jeg har lett etter altfor lenge nå, de er sååå fine! Gradert glass er det også, og det gjør de enda kulere. Kjøpte også noen RayBan’s med blått glass, to bikinioverdeler og en skjørte til å ha overbikinien på American Apparel. Kjøpte også ny film til polaroidkameraet mitt, så nå har vi 40 nye bilder å ta, hurra ♥




Fine, eller hva?! Så fornøyd ♥

På kvelden igår møtte vi noen kompiser av oss som nettopp kom fra Vegas, Alex, Christian og Bjørn Erik. Vi tok noen drinker på SLS hotel, middag på Hakkasan og en drink til på Delano før vi tok kvelden. Ikke så mye party igår, men det tar vi lett igjen senere i uken ♥ Til helgen er planen poolparty og ut på de beste utestedene- blir gøy!
Sko Windsor Smith – Skjørt Bik Bok – Body H&M – Veske Alexander Wang Nå driver vi og søker etter bil. Tenkte vi skulle leie en frem til fredag, slik vi får kjørt litt rundt på ettermiddagene. Vil se litt mer av Miami, å prøve og få en slags oversikt over byen. Føler jeg nesten bare har sett South Beach, Colins Ave, Lincon Road hittil. Nå må vi oppleve mer! Tenker kjøpesentre, outlets, Miami Downtown, Mondrian Hotel, båttur .. Og selvfølgelig en biltur til Key West. Så får vi se hva annet vi finner på ♥