Giør huden din klar for sommeren

Annonse – i samarbeid med Oslo Skin Lab


I dag vil jeg skrive litt om det å ta vare på huden- forebygge og pleie den. Etter at jeg ble 30 for tre år siden har jeg blitt mye mer bevisst på dette, og jeg skulle ønske at jeg var like flink før 30 som etter fylte 30! Så jenter – vær bevisste og fokuserte på å beskytte huden om du kanskje ikke er så flink fra før. Vi har bare én hud! (Kan man si det? Haha)


I tillegg til en sunn livsstil, en aktiv hverdag, å være god mot seg selv, hudpleie, gode produkter og dagkrem med SPF 30 (uansett vær og klima!!) så er det også viktig å jobbe med huden innenfra og ut.

Om sommeren blir vi ekstra utsatt for den sterke solen. Det er derfor superviktig at man booster huden med kollagen, samt beskytter huden med solfaktor for å forebygge den negative effekten UV-strålene har på huden vår.

Så i tillegg til produkter med solbeskyttelse i hverdagen – og når jeg soler meg, så er jeg også flink til å fylle på med The Solution fra Oslo Skin Lab. Kollagenet er en del av min daglige rutine, som dere vet. Det er små, lette porsjonspakker som man kan ta med seg over alt. Kollagenet blandes enkelt i vann, te, smoothie, kaffe elle hva enn som måtte passe hver enkelt. Det smaker ingenting!

Jeg bruker det som regel i vannflasken min, te eller kaffe. 


Som skrevet tidligere har kollagenet hatt positiv virkning på min hud og gjort den både jevnere og glattere på kort tid. Og da får jeg jo motivasjon til å fortsette – når i tillegg hudscanningen på Oslo Hudpleiklinikk tilsier at det fungerer.  


Dere får 60% på første pakke med kollagenet The Solution og 30% på de neste bestilling (pakkene inneholder 28 pulverposer og kommer rett i postkassen) Tilbudet på kollagenet får dere ved å klikke dere inn her

 Ha en fin søndagskveld, jeg skal telte på terrassen! Så deilig. Gleder meg til å vise dere bilder. En liten staycation her hjemme, rett og slett.

Kjærleik!  

Summerfavs

♥ Annonse i samarbeid med NAKD. Dere får 25% på alt fra NAKD ved å bruke kode Orvik25


Hei fininger ♥ Tanken var at jeg skulle bli litt flinkere til å oppdatere på bloggfronten – det har ikke helt blitt sånn. Mye av grunnen til det er fordi jeg har vært litt ute av det siste tiden. Jeg går gjennom noe vondt på privaten. Podcasten ble også utsatt fra i dag til i morgen på grunn av dette – så jeg håper dere kan tilgi meg både for dårlig oppdatering, og for at podcasten ble utsatt til i morgen ♥ Dere forstår litt mer om dere hører på episoden. Men livet er ikke alltid så rosenrødt som det ser ut til – det er jo også mye av essensen i podcasten min, å vise de tingene som ikke alltid er så lett.


Det var noen få ord om privatlivet – men denne posten er jo i all hovedsak ment for å dra frem herlige favoritter fra NAKD til sommeren. Jeg elsker jeans og topper om dagen, skjønne sett som man føler seg supercute i, og basic t-shirts og gensere til chill og trening. Husk at kode Orvik25 gir dere 25% på alt fra NAKD, ut i morgen ♥


Toppskjørt


Toppjeans (jeansen sitter som et SKUDD! Elsker den.)


Tshirtjeans (samme som den blå)


Jeans jakke – alltid greit å ha i garderoben i sommer ♥


Belte & topp


Denne genseren er livet! Har den i hvit også. Så fint å bruke til joggebukse, eller treningstøy.

Husk kode Orvik25 som gjelder ut i morgen ♥ Ønsker dere en fin torsdagskveld. Jeg har besøk av Maria, Ragnhild og lille Alma som har rukket og bli 4 måneder allerede. Lille bebis ♥