Flower girl

Hei dere! Wææ, tenk at i natt er det natt til 1.Mai? Allerede? Tiden flyr avgårde. Hjemme hører jeg rykter om SNØ? Mens her i Oslo er det vår som aldri før! Etter trening idag, var jeg innom BIK BOK, og bare MÅTTE sikre meg disse to skjønne blomsterkransene. Er det vår, så er det vår. Og blomster i håret er supersøtt! Flower girl Toppen er fra Styleway By Lene Orvik – her / Briller Gina Tricot / Skjørt Gina Tricot Hva synes dere om denne trenden da? Jeg synes det er superfint, og gleder meg til å bruke kransene fremover ♥ Flere som har hevet seg på denne trenden?

30 Days Challenge day 5

♥  day 5: En sang som får deg til å gråte Er det en sang som får meg til å gråte, så er det Laleh sin opptreden av Some Die Young etter 22. juli tragedien ♥ Tragedien som skjedde er bare helt uforståelig enda, og den opptredenen hennes, rørte meg langt inne i hjerteroten .. http://youtu.be/_lZkWD6-G5M

Mine 3 yndlingssanger akkurat nå – day 4

♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå GOD morgen skjønne lesere! Idag forsov jeg meg helt til kl 10.30 ?! Tror jeg trengte søvn etter helgen som var. Herreguuud så gøy vi har hatt det! Lørdag var i i bakken og hørte på konserter og koste oss, etterfulgt av årets første grillparty ute i hagen hvor vi bodde. Det gikk i ett med festingen til kl 04 på natten, haha. Så dere kan tro vi var slitne igår. Og tydeligvis idag også? Siden jeg for første gang på ages har forsovet meg så mye?! Men vi fikk ihvertfall mye ut av helgen, både latter, opplevelser, konserter og god mat. Supergøy! Har vært skikkelig elendig på bildefronten da desverre, men her er noen … (Av meg selv?! Boooaring) Deilig og endelig kunne lage mat ute i solen igjen, awh – får meg til og glede meg enda mer til sommer nå! Og grill mat er jo det beste i verden. Uansett, nå skal den usunne helgen løpes bort, hihi. SATS here I come! Og dag 4 i 30 days challenge er mine 3 yndlingssanger akkurat nå .. Skal si jeg slet ganske mye med å velge ut 3 favoritter, siden jeg har så mange, men her er ihvertfall 3 sanger som jeg ELSKER, virkelig elsker ♥   http://youtu.be/MwpMEbgC7DA http://youtu.be/26SDD60m_kY http://youtu.be/z0pzPDrIABU Hadde vært superkos om dere også delte deres 3 yndlingssanger her i kommentarfeltet også, trenger virkelig litt nye sanger på spillelisten min nå!

Summer eyes

Imorgen er det natt til 1.Mai, og jeg skal ut med jentene! Girlsnight er alltid gøy. Vi starter kvelden med vinsmaking og fingermat hos Olivia Aker Brygge, så dette blir en super kveld! I den anledning har jeg allerede varmet opp med en skikkelig fin partylook med Too Faced produkter fra Coverbrands. Øyenskygge primer her. Leppestift i fargen Coral Fire. Den beste mascaraen Lashgasm. Eyeliner her. Den har en flexisvamp som gjør at det er lettere å sote øynene. Summer eyes shadow collection her.  Elsk på det søsteste designet ♥ Se de herlige sommerfargene, åh! Dette solpudderet lukter virkelig sjokolade! Og smaker det også, haha. Måtte bare stikke fingeren borti og smake både meg og Malene. Herlig å ha på ett solpudder som dufter deilig sjokolade, mmm! Du finner det her. Jeg har farge Milk Chocolate. På denne looken har jeg brukt farge Seashell og Peach Fuzz under øyenbrynet, og chocolate sun på øyenlokket. Selvfølgelig med primer under, for at skyggen skal holde supergodt. Eyeliner både på våtlinjen og på øyelokket, og litt mascara for å få definerte vipper. Avsluttet med leppestiften, så fresh farge. Dere får – 20 % på disse produktene og rabattkoden varer til 2 Mai. Koden dere bruker er : «u2mu3» You like?? Annonse

30 Days Challenge – day 3

♥  day  3: Noe eller noen du savner Å bo i Oslo er helt fantastisk, jeg elsker å bo her – og det er her jeg vil bo resten av livet. Ihvertfall føles det sånn akkurat nå. Ulempen med å bo her, er jo at jeg bor så fryktelig langt vekke fra min elskede familie. Jeg savner hver og en av de, hver eneste dag. Det er vondt og ikke ha de i umiddelbar nærhet, og savner blir bare større og større for hver dag som går. Heldigvis er vi superflinke til å holde kontakten med hverandre – og hyppige besøk er viktig for både dem og meg. Men likevel er det jo et lite tomrom hver dag, når de ikke er i nærheten. Regner med jeg ikke er den eneste som føler dette? Tror nok vi er gaaanske mange i samme situasjon. Men, å savne er jo sunt, for da vet man jo virkelig å sette pris på de man er så uendelig glad i ♥ Min kjæreste, og beste familie som betyr ALT for meg i verden. 1. Min kjæreste pappa som jeg DIGGER over alt. Han er mitt store forbilde. ALLTID blid og fornøyd, ståpåvilje, like hyperaktiv som datteren og stiller opp for oss UANSETT hva! 2. Lillesøster Oda Sofie som er den skjønneste på jord, vi to har det alltid så gøy sammen og er verdens beste venner. 3. Stebror Arnt Vegar som bor i Bodø med sin fantastiske familie. Han kom inn i livet mitt da jeg var 7 år, og pappa møtte Sissel, og det er jeg SÅ glad for. 4. Stesøster Anniken som bare er helt fantastisk, så smart, flink og har beina godt plantet på jorden, hun har nettopp flyttet hjem igjen til Midsund hvor hun bor sammen med kjæresten sin. Skulle ønske hun kunne tatt turen til Oslo istedet, hihi. 5. Min herlige stemor Sissel gjennom 19 år, kunne virkelig ikke fått en bedre stemor enn henne. Hun er en fantastisk samtalepartner og støtter meg i alle sammenhenger. 6. Verdens beste storebror Chris Stian, som bor i Trondheim sammen med kjæresten sin Helene. Savner han hver eneste dag, men vi er vant til å bo vekke fra hverandre siden både jeg og han flyttet hjemmefra tidlig for å gå skole. 7. Min elskede mamma, som jeg er sååå fantastisk glad i. En mamma jeg aldri kunne klart meg uten. Med så mye omsorg og kjærlighet for barna sine, stiller opp for oss uansett hva det måtte være. 8. Kjæreste Andreasbror, som bor i Fræna sammen med mamma. En gutt av de få, som bare mestrer ALT han kommer borti, er så ufattelig stolt av han og alt han får til. Et ordentlig arbeidsjern er han også. Er det rart jeg savner denne fantastiske bunten av mennesker da? Ah, hva skulle jeg gjort uten de i livet mitt? Familie er nr 1 for meg, og jeg forguder hver og en av de sååå høyt ♥ Man må aldri ta noen for gitt, og jeg kan ikke få sagt nok hvor viktig det er at man forteller hverandre at man er glade i hverandre. Familie er alt!

Hemsedalgøy!

God morgen fra solfylte Hemsedal! Her er frokosten inntatt, champagnen er allerede på bordet, og vi er straks klar for bakken og konserter! FOR en dag dette blir, fantastisk at solen er med oss også! Da blir jo stemningen på TOPP! Igår kom vi opp her rundt kl 17, laget salat og pizza før vi dro på Hemsen på Karpe Diem konsert, kjempekos kveld. Så ikke denne god ut?? Salat, ananas, honningmelon, asparges, parmaskinke, rødløk. Amazing! SMILE! Skjørt Gina Tricot / Tskjorte H&M / Smykke Glitter (gammelt) Nå skal jeg hoppe inn i skiklærne og Moods of Norway luen min, og ha en amazing dag! Wihoo. Senere poster jeg day 2 av challengen forresten. Håper dere synes det er gøy! Ha en fantastisk dag!

30 Days Challenge : Day 2

Dette er så gøy det, og skikkelig motiverende! Hvorfor har jeg ikke gjort dette før? ♥ day 2: 10 fakta ingen vet om deg LET’S GO!

  • Jeg er alltid over gjennomsnittet glad/hyperaktiv, uansett tid på døgnet. (Bortsett fra når jeg sover da, såklart) Eller når jeg tenker meg om så er jeg litt hyperaktiv da også…
  • Refererer til punktet over : Det skjer ofte at jeg spretter opp av sengen, løper ut på stuen og bare … Står der? Fordi jeg er redd for noe jeg ikke vet hva er?! Hahaha, så våkner jeg til meg selv og bare.. Ja. Rister på hodet, fordi jeg skjønner hvor teit jeg er. Også går jeg og legger meg igjen. Haha, må jo bare le?! (Jeg er rar, for de som ikke skjønte det)
  • Jeg er over gjennomsnittet bekymret, hele tiden. For alt og alle. Tror nok det har en sammenheng med at jeg løper ut på stuen om natten og gjøre? Men jeg ble veldig bekymret etter at jeg var med i den bilulykken. For da så jeg hvor skjørt livet egentlig er..
  • Jeg er en VELDIG overbeskyttende storesøster, kanskje nesten litt for hønemor av og til. Er du sulten? Tørst? Sikker, sikker? Trøtt? Må du sove? Koser du deg? Ja.. Se det for dere. Helt ille. Meeen. Det kommer jo av kjærlighet da ♥
  • Jeg vekker Malene med skravlingen min hver morgen. Jeg skravler fra hun åpner øynene, til heisen lukkes. Hun våkner ihvertfall da?
  • Jeg er ALLTID klar for en fest og godt lag med gode venner. Og da mener jeg ALLTID.
  • Jeg blir aldri fyllesyk/klein. Jeg våkner som oftest ganske tidlig dagenderpå, og er i storform!
  • Når jeg bodde alene i etasjen over, før jeg og Malene flyttet sammen – satte jeg støvsugeren foran inngangsdøren. Fordi jeg var redd for at noen skulle komme inn? (Hallo, døren var låst??)
  • Jeg går alltid med peppersprayen i hånden om jeg går alene.
  • Jeg er en saltoman. Altså virkelig. Jeg bruker salt til alt.
Var det noe av dette dere ikke visste? Hadde vært gøy og hørt noen ting om dere også?

1 Mai Festivalen

HEI! Og GOOOOD helg! Startet inngangen til helgen med denne deilige frokosten i den søte skålen her . . Nå drar vi avgårde til Hemsedal, for tredje gang i år – og denne gangen er det duket for 1 Mai Festivalen, med konserter i bakken, og Karpe Diem ikveld. Det GLEDES! Andre som skal?? Kanskje vi ses? Joggisen er på. Hater å kjøre bil i noe annet enn joggis! Er så glad jeg får stått på slalom en gang til før jeg kan ta skikkelig vår/sommer, wiiho. Elsker å være på fjellet! Spesielt på Hemsedal 🙂 Ha en strålende fin helg så lenge, så skrives vi ikveld! SMASK

30 Days Challenge : Day 1

JAAA! Dette blir GØY! Jeg hiver meg på 30 days Challengen som Ida Wullf og Fotballfrue er godt i gang med. Det var en av dere lesere som spurte om ikke jeg også kunne gjøre dette. Og det er klart jeg kan! Gøy med litt annerledes blogging også, synes dere ikke? Nå skal jeg altså, i 30 dager – skrive innlegg utifra denne søte lille planen nedenfor. Og jeg klarer nesten ikke vente med å fullføre, dette blir spennende! ♥ ♥  day 1:  Ditt siste innkjøp ♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg ♥  day 3: Noe eller noen du savner ♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå ♥  day 5: En sang som får deg til å gråte ♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre ♥  day 7: Favorittmaten din ♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg ♥  day 9: Smykkene dine ♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag ♥  day 11: Et bilde av håndskriften din ♥  day 12: Mobilen din ♥  day 13: 5 ting du ønsker deg ♥  day 14: Noe du er redd for ♥  day 15: Rommet ditt ♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av ♥  day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy ♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn ♥  day 19: Innholdet i vesken din ♥  day 20: Parfymen du bruker ♥  day 21: Din verste uvane ♥  day 22: Dine 5 yndlingsvesker ♥  day 23: Nattbordet ditt ♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet ♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå ♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag ♥  day 28: En vits/sketsj du syns er morsom ♥  day 29: En kjendis du ligner på ♥  day 30: Den rareste tingen du har Så da begynnerjeg da. Dag 1 – fredag 26 Mars (siden klokken allerede er over midnatt) ♥ ♥  day 1:  Ditt siste innkjøp : Jeg var som sagt på en liten shoppingrunde tidligere idag, og med i posene ble både klær fra BIK BOK og Gina Tricot med hjem, og her er godbitene jeg sikret meg idag. Tskjorte, skjørt og solbriller fra Gina Tricot. ELSK på brillene. De er SÅ uberkule! I tillegg til avslappede, og coole klær fra BIK BOK. I tillegg har jeg hatt stor oppryddning i garderoben min, så nå henger nyhetene fint på plass i skapet ♥ Og jeg har allerede tatt i bruk den søte Sophomore toppen! (En smule hyperaktiv og glad jente?) Burde kanskje legge meg nå … Håper dere synes denne challengen er like gøy som jeg synes den er, gleder meg allerede til dag 2! GOD NATTA!

White&Gold

God torsdag fine lesere! Startet dagen før kl 09 idag, først med solarium (må jo holde på fargen fra Egypt, hihi) trening, en tur i banken, og litt shopping. Og nå er det jobb, jobb, jobb som gjelder før jeg skal begynne å rydde i garderoben min. Jeg og en annen blogger skal nemlig ha utsalg snart, wihu – gleder meg! Og i den anledning, har jeg unnet meg noe nytt idag ♥ Sunnies, tskjorte & skjørt fra Gina Tricot / Veske Cubus / Paljettjakke Styleway By Lene Orvik Har dere en fin dag?