Ukens middagstips.

Pølsegrateng. Ca 4-5 pers. Du trenger: 

4 Pølser
Makaroni
1 Løk
Melk
Smør
Mel
Salt & Pepper
Ost

Dette er ikke noe fast oppskrift, siden jeg lager det litt på feelingen, så dere må bare prøve dere litt frem..

Dette gjør du: Kok makaroni, skjær opp pølser og løk å blande dette sammen.
Lag hvit saus ; smelt smør, rør inn mel å spe ut med melk – smak til med salt & pepper.
Ha alt opp i en ildfast form, og strø ost over. 225 grader i ca 15-20 min til osten blir gylden.

Veldig enkelt, og lage – gjort på ca 10 minutter.
Veldig godt med poteter til, gjerne med litt smeltet smør.. Mmm..

Vil bare ønske dere en god natt, nå har jeg pakket ferdig til Oslo. Blir ikke lenge til jeg skal finne sengen, skal på jobb klokken 07.00 i morgen. Etter jobb, er det rett på flyplassen – gleder meg sånn! Wiii.

Snakkes i morgen. NATTA! -Lene

Varetelling.

Heihei! Idag hadde jeg endelig tid til å snike inn ett morgeninnlegg før jeg setter meg i bilen med kursen mot jobb, og varetelling, hurra! I ettermiddag blir det pakking til Oslo, og kosekveld med guttene – siste kvelden før bror drar hjem, buhu. Men vi skal bruke siste kvelden godt, trykke i oss masse usunnheter og se på x-faktor. Koselig.


Outfit Bik Bok, Jakke Gina, Sko Zara. Ha en kjempe fin torsdag! -Lene

Dagens kjøp…

Åh, nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter en herlig middag, i dag laget jeg pølsegrateng – og om jeg skal si det selv, det var fantastisk godt.. Vet ikke om jeg har gitt dere oppskriften på det før? Si fra visst dere vil ha den i hvertfall..

Gjorde litt innkjøp til helgen, selv om det sikkert blir litt shopping i hovedstaden også, men greit å være på den sikre siden.
Kjole fra Bik Bok 399,-

Kjole Bik Bok 299,-

Kjole Bik Bok 49,-

Smykke fra Cubus.

Øredobber Bik Bok.

Mascara og negler Cubus. Elsker denne Mascaraen her, den burde dere prøve! Hva synes dere ? -Lene

Glad i deg.

God kveld kjære lesere, og beklager for at jeg er så sen med å poste innlegg idag, hadde en litt tøff start på dagen idag – men HELDIGVIS er alt bra nå. Det er så viktig å fortelle sine nærmeste hvor glad man er i dem, hver eneste dag!! Ikke glem det! Jeg er i hvertfall utrolig glad for at ting gikk som det gikk idag, vet jeg skriver i koder, men det som skjedde blir litt for personlig til å skrive her på bloggen.

Uansett, kom nettopp inn døren etter jobb, hvor jeg har begynt på varetelling – og nå er det duket for en herlig middag, før jeg skal slappe totalt av. Så må jeg vel snart begynne å tenke ut hva i alle dager jeg skal pakke med meg til Oslo turen, wiii! Liker å planlegge i litt god tid da, vet dere.. Hehe.

 

Brun og blid?

Mye konkurranser ute og går her nå føler jeg.. Men liker jo å vise at jeg setter pris på dere! Hihi. Extensions konkurransen blir kåret på søndag, jippiii ! Lurer på hvem den heldige blir ..  

Vl DU vinne solkort fra brun og blid til en verdi av 200?

Gå inn på dette spillet : MRLEE.NO – og svar på dette spørsmålet :

Hva heter de nye nudlene som Mr Lee lanserer? LYKKE TIIIIL! Og ikke glem å skrive email adressen din. PS: Jeg kårer 2 vinnere. -Lene (innlegget er gjort i samarbeid med Mr.Lee)

Tirsdagskos.

Omg, denne må dere smake.. Om dere ikke allerede har gjort det da, mener jeg.. NYDELIG god.
Og perfekt tirsdagskos. Var jo meningen vi skulle nyte den til Grey’s, meeen vi gaflet i oss på en, to, tre..


Nam nam, så fornøyd.

Åh, jeg må bare dele med dere hvor mye jeg gleder meg til Oslo i helgen, awh. Savner min kjære Malene, så skal bli godt å se henne igjen. Skulle ønske de andre veninnene også kunne være med, men det passet ikke sånn denne gangen desverre. Men, jeg og Malene skal få det TOPPERS uansett vi! Får krysse fingrene for herlig høstvær til helgen.

Ha en strålende kveld. Nå er det kortspill med bror, før Grey’s. Snakkes! -Lene

Lykkeliten.

Heihei alle søtinger! Nå kom jeg nettopp inn døren etter et veldig givende Bik Bok møte, i tillegg har jeg fått tegningen på den nye butikken min idag, jippi – jeg er så GIRET! Den blir så utrolig bra, klarer knapt å vente. Vi var å så på lokalet i dag, blir helt fantastisk.
Nå skal jeg hang out med bror og Rolf Ivar og slappe av resten av kvelden, så blir det taco til middag – my favourite! Så gøy å se så mange kommentarer på extensions konkurransen forresten, wiiii! Skulle ønske jeg kunne gi premier til alle, hehe.. Søtinger!


Outfit Bik Bok, smykke H&M. Dagens kjøp – den kuleste skjorten vi har på Bik Bok for tiden, synes jeg da.. Hihi.


Pris 399,- Håper dere har hatt en fin dag? -Lene  

Exhausted..

Heiheiheihei, og beklager at jeg ikke har blogget før nå – kjenner jeg blir helt stresset og får dårlig samvittighet, selv om jeg vet det ikke er noen krise, hehe.
Har jobbet i 10 timer idag, og er helt utslått her jeg ligger.. Ikke orket jeg å ta noe outfit bilde heller idag, føler meg helt ufresh. Så det skal jeg spare dere for, hihi. Men det var herlig og komme hjem til guttene – å få servert nydelig taco lasagne, ååååh det MÅ dere smake. Jeg både elsker taco og lasagne, så en kombinasjon synes jeg var utrolig godt. Så handlet jeg denne elsklingen idag..

Samme som jeg har i beige, og jeg elsker den! Synes den er så fin. Finnes også i svart og orange.
Fra BIK BOK 299,- Ønsker dere en kjempe fin kveld videre, og håper mandagen deres har vært strålende så langt. -Lene  

Ut på tur.

Jo, det ble da en aldri så liten tur ut likevel. Vi tok oss like så greit en kjøretur opp til fjellstua, så gikk vi ned igjen. Skulle vel helst ha gått opp også, men.. Sånn ble det ikke idag. Men vi fikk jo nyte det herlige været. Ahh.
Så spiste jeg høstens første softis, mmm – det var nydelig helt til jeg ble kvalm – så det var nok første, og siste..
Nå skal vi på middags til svigers!

Ålesund er jo en så fantastisk flott by, er dere ikke enig? -Lene  

I love sundays.

Heisann dere, og god søndag! I går hadde vi skikkelig kosekveld, og bare slappet av. Herlig og ikke våkne med en munn som er like tørr som sandpapir, men helt fullstendig opplagt etter 10 timers søvn. Greit å få ladet opp til uken som kommer, mye som skal skje.. Møte med Bik Bok, sammen med landsjef, regionsjef og alle andre butikksjefene i regionen. Bik Bok skal også ta over det nye lokalet til den nye butikken min, allerede i morgen, jippi!  Så skal jeg ha varetelling, og til slutt – OSLOTUR. Jeg skal til Oslo sammen med besteveninnen min Malene, og jeg gleder meg som en unge.

Nå er det baking på gang her, og idag baker jeg kanelsnurrer, eller skillingsboller som de fleste sikkert kaller det. Og det lukter nydelig i hele leiligheten. 
Her i Ålesund er det fantastisk vær idag, solen stråler og det er bare helt herlig. Det er så mye jeg vil gjøre i dette fine været, men kommer meg liksom aldri ut.. Sykle, gå tur, kjøre tur, gå på fjellstua? Men, tror jeg blir inne med baking og husarbeid i stedet, hurra for meg.
Herlig høstvær..

Oppskrift, 12 stk. 1/2 pk gjær
2 dl lunken melk
4-5 ss flytende margarin
4 ss sukker
1/2 ts kardemomme
ca 5 1/2 dl hvetemel

Bland gjær og melk i en bolle, tilsett margarin, sukker og kardemomme.
Tilsett hvetemel og elt deigen. Dekk bollen med plast, og la deigen heve til dobbelt str.
Trill ut en ca 20 cm lang pølse, kjevl den ut til et rektangel. Smør et tynt lag med margarin, og strø over sukker og kanel. La kanelsnurrene heve til dobbelt str. Pensle bollene med vann før du steker dem. Avkjøles på rist. Fyll: 2 ss myk margarin
2 ss sukker
1 ts kanel

240 g midt i ovnen i 5-7 minutter. Og NYT! Det skal i allefall jeg gjøre nå, nam! Håper dere har en fin søndag søtinger? -Lene