Kitchen on my mind

God søndagskveld fra sengen, og et øsende regnvær utenfor! Nettopp spist spaghetti og kjøttdeig siden det var det jeg cravet i kveld. Nå koser jeg meg med musikk og snop og bare slapper av. Snart er det på høy tid å begynne på de nye episodene av GOT, jesus for en glede! Imorgen skal jeg tegne ferdig kjøkkenet mitt og legge inn bestilling på det. Har fått tenkt meg godt om mens jeg har vært på tur og er nå ganske sikker i min sak. Jeg vil ha noe jeg ikke blir lei av, noe rent, og ikke for mye miksing av farger og kvaliteter – kjenner jeg meg selv rett så hadde jeg blitt litt lei av det rimelig fort. Har mange tanker og løsninger for i morgen, og snart kommer en liten inspirasjons-kollasj jeg har satt sammen for å beskrive følelsen av det hele.

Jeg skal jo ha hvite vegger og lyst gulv, samt de uberkule glassdørene med svart stål. Så da vil jeg ha noe som passer bra inn og helst noe som blir tatt igjen i de svarte dørene. Vil ha det litt maskulint og sexy, samtidig som at det skal være stilrent. Og jeg tror ikke det er så mange som tør seg ut på det, men det gjør jeg. Tror jeg i hvertfall … Tiden vil vise!

I kombinasjon med lekkert tregulv, glassdører med svarte stål rammer, hvite vegger, store vinduer med deilig og oppmuntrende lys – tror jeg en kjøkken øy med svart marmor vil passe meget godt inn. Jeg skal selvsagt kombinere den med litt hvitt også. Og tanken er en stor kjøkken øy hvor vi utvider med spiseplass som på det ene bildet over. Det er en super sosial og kul løsning! Først var tanken å kombinere hvitt og svart med lys beige og en brunaktig marmor – veldig lekkert. Men jeg tror kanskje jeg safer litt. Enkle er ofte det beste. Svart og hvitt er den fineste kombinasjonen jeg vet om.

Yes – det var kveldens tanker! Nå er det under en uke til overtagelse – og da begynner nye eventyr. Fin kveld til mine trofaste lesere ♥

En spesiell opplevelse

Hola ♥ Da er Spania eventyret over for denne gang. Bestemte meg for å dra hjem til helgen og bruke den sammen med jentene mine! Dro fra Marbella på onsdag, til Gran Canaria en tur og nå er jeg på flyet hjem! Er så deilig og kunne gjøre akkurat det man vil. I går fikk jeg være med på en helt spesiell opplevelse, som dere sikkert så på snapchat blant annet. Dro ut med fiskebåt fra Puerto Rico havnen, urolig sjø – noe jeg ikke liker, men da har jeg lært meg selv at jeg skal utfordre meg selv til det ikke blir skummelt lengre. Og når de største bølgene kom og det føltes som hele båten skulle velte, var jeg ikke LITT redd en gang. Det i seg selv føles som en seier! Min regel fremover, få vekk de verste fryktene jeg har ved å hoppe i det!

5 timer på sjøen i godt selskap, strålende sol og noen helt unike syn! Herlighet, så utrolig unikt. Først så vi store skilpadder, etter fulgt av en HVAL!! Den var 8-10 meter lang. Helt utrolig altså. Mitt mål for øye var jo uten tvil delfiner, så jeg ventet spent hele båtturen! Inni den 4. timen skjer det endelig! Vi vet enda ikke hvor mange det var, men det var MANGE!! Ble både ivrig og rørt jeg, å se disse nydelige delfinene i sitt rette element – wow!! De hoppet, og lekte, under båten, ved siden av og litt lengre borte. De hoppet til og med tre stykker sammen. Er så glad jeg fikk oppleve dette magiske synet, og det var en fornøyd gjeng som gikk i land på kvelden i går ♥ Fine dager i Marbella, og fine dager i Gran Canaria – kan ikke annet enn å smile og være takknemlig!

Skjørt fra HM / Badedrakt Zara / Belte Gucci / Sunnies RayBan

Nå er det hjem til leilighet, oppussing, trening, rutiner, herlige venner og forhåpentligvis nydelig sommervær!

The last couple of days

Gårsdagen brukte jeg på Playa Padre, som er en helt fantastisk beach club


Heia, dere ♥ Håper dere har det fint! Jeg er så glad jeg utfordret meg selv og ble igjen i Marbella alene. Jeg trives veldig godt i eget selskap om dagen, om jeg kan si det? Jeg har jo alltid vært Lene +1, eller alltid reist på turer med venner / familie. Å være alene og gjøre alt i sitt eget tempo er skikkelig digg. Jeg hadde nok ikke blitt igjen om jeg ikke hadde kjent masse folk her, det hadde kanskje føltes litt ensomt – men nå har jeg liksom fått gjort en kombinasjon av alenetid og vært sosial med herlige folk fra Norge. Herlige dager!

Deilig å bo midt i havnen, gå i butikker, drikke kaffe, gå på beachclub, spise deilig mat. Har noen lynraske tips jeg gjerne vil dele om dere er i, eller skal til Marbella :

Middag og drinker på Mosh. Chill dag på beachen, herlige solsenger og digg lunsj Playa Padre. Chill, men samtidig litt party på beachen, samt god lunsj Nikki Beach, her må også Pina Coladaen prøves. Dayparty på Ocean Club. Middag på Finka Besaya kan anbefales, bord ute! Og party på Olivia Valere. Ellers vil jeg anbefale LØV som har middag og show, som vi ikke fikk prøvd ut fordi de hadde rotet til reservasjonen vår.

Beachen i 9 timer i går var virkelig så deilig for kropp og sjel, lå der til solen gikk ned ♥

Pina Colada, en ny favoritt – og spesielt når man får den servert i en sånn!

Skjørtet er forresten fra Maanesten, t-skjorte Bik Bok, bikini Zaful

Nyt onsdagen!

Beach glow

Annonse


Idag startet jeg dagen ved bassenget med musikk i ørene. Solte meg og slappet av, deilig med en rolig start på dagen. Sov 10 timer i natt – og det var så utrolig deilig! Sol, sommer og vann er jo den beste kombinasjonen jeg vet om, er så magisk å være i Spania altså, glad jeg ble igjen!

Må vise dere noen favorittprodukter som jeg pakker med meg i vesken når jeg skal sole meg. En solkrem som lukter himmelsk, faktisk så lukter den godteri, og den er min absolutt favoritt når det kommer til solkremer. Jeg ble hektet på denne da jeg var i Miami for mange år siden – og siden har jeg hoppet av glede når jeg endelig ser den i en solkremhylle. Verdens beste!

I solen blander jeg av og til inn Tan Drops oljen min, som dufter kokos. Ingen hemmelighet at kokos er min favoritt lukt i tillegg til vanilje, og når jeg blandet denne med solkremen får jeg ekstra glød! Og denne jenta elsker glød, hehe. Denne inneholder litt selvbruning som gir huden en ekstra boost! Og den lukter nesten ikke ikke. Du får bare en gradvis dypere brunfarge, og litt hjelpemidler må være lov ♥

Bland solkrem med olje og påfør på huden, husk å vaske hendene etterpå da det som sagt er litt selvbruning i dette produktet. Tan Drops brukes også ellers, og kan blandes i fuktighetskremen når du ikke soler deg. Litt ekstra glød er aldri og forakte, og dette er jo en litt mildere for for selvbruning. 2-3 dråper med denne holder til 4-5 pump solkrem/krem ♥

Jeg får lov å gi dere 25 % på dette produktet, og denne koden gjelder ut august : lene25 gir altså 25 % avslag på Tan Drops oljen som du får kjøpt her.

Brun og blid frøken! Elsker sommer og sol, men det gjør vi jo alle!

Nyt kvelden, hva enn dere gjør – og kos dere masse ♥

These days

OLALALA – FOR noen dager, for noen jenter! Vi har altså hatt det så fint disse dagene at jeg ikke får satt ord på det. Kost oss både hjemme i huset, i bassenget, på takterrassen og ute på beachclubs, til lunsj, eller middager. Ordentlig kos og masse morro! Vi 8 jentene går så godt sammen også, og jeg er så glad i alle sammen! Alle er så fine på hver sine måter, og denne turen setter jeg både i hjertet og på hjernebarken. Og heldigvis også på kamerarullen. Og sangen som alltid kommer til å minne meg om denne turen ; Calvin Harris – Feels. Så feelgood!

Hun ene i gruppen fikk flyet sitt kansellert idag, så jeg bestemte meg for å bli igjen her – veldig spontant. Så fikk hun min billett! To timer før avgang viste det seg at det ikke gikk an å endre navn siden det var tur-retur billett så da fikk hun ikke brukt den likevel. Ingen av oss, haha!  Men jeg har sjekket inn på hotell og koser meg masse. Kjenner jo massevis av folk som er her så jeg skal storkose meg. Ingen videre planer, bare tar dag for dag – og det synes jeg er herlig! Ikveld blir det et bad og tidlig i seng med en god film. Og forhåpentligvis finner jeg sjokolade i minibaren. ELSK ♥

Villa Baeza

GOD MORGEN fra fantastiske Marbella ♥ Herregud som vi koser oss – dette skal vi gjøre igjen til neste år, det er helt sikkert. Allerede bestemt oss. Ikke bare er Marbella bra, men dette huset er noe av det meste magiske vi noensinne har bodd i! Vi er 8 jenter her, og stemningen er på topp. Startet oppholdet med poolparty i huset og grillmat på onsdag. Vi leide inn 3 stykker som laget maten for oss, 30 euro per pers og da fikset de ALT for oss. Supergenialt og ikke minst – nydelig mat. Ble en tur på MOSH på kvelden, og i går chillet vi bare ved poolen i huset før vi dro på lunsj på Playa Padre – som er et helt supert sted. Anbefales! På kvelden spiste vi på Finka Besaya og dro videre til Olivia Valere. Og straks er det rett på Nikki Beach. Hei, hvor det går!

Her kommer noen bilder fra huset ♥ Villa Baeza heter det og finnkoden er ; 100115820

Basseng, uteplass, boblebad på takterrassen, 5 soverom, 5 bad, treningsrom – anbefales om man skal en stor gruppe på tur!

Sommersmil fra Lenemor ♥

Nyt!

Touchdown Marbella

Etter noen late, deilige og spennende dager i Gran Canaria – er jeg nå i Madrid på vei til Marbella! Skjønneste Marie henter meg på flyplassen, da hun kommer fra tur med kjæresten sin, og deretter venter 6 fantastiske jenter på oss i huset – og en tur full av fart, spenning og nye eventyr! Man kan ikke annet enn å smile! Dette gleder jeg meg til. Idag venter poolparty i huset vårt og egen kokk som skal grille deilig mat til oss – herlig start på ferien!

Jeg har vært i Gran Canaria siden søndag, og dagene har vært fylt av god mat, nye opplevelser og  hygge. Jeg har blant annet fått sett en litt annen side av GC denne gangen, både nabolag, restauranter, og søte gater jeg ikke ante fantes – veldig koselig! Ellers har dagene gått i stand up paddle, eller «sup» Jeg er jo veldig glad i å være i aktivitet – men det er første gang jeg har prøvd «sup» og etter to dager på brettet er jeg hektet. Jeg har lyst på et sånt selv! Helt magisk og padle rundt ute på vannet i stekende sol, rett og slett magisk. Var ikke vanskelig heller faktisk! Supergøy, god trening og hygge – alt på en gang. Å spise fersk, grillet tunfisk filet var også en herlig opplevelse – trodde ikke jeg likte det – men hallo så godt! Rusle i gatene i gamlebyen i Las Palmas var også veldig koselig.

Har ikke tatt så mange bilder på denne lille turen, da fokuset var å slappe av og nyte, være tilstede!  
Nå venter 5 fartsfylte dager i Marbella, hjemme igjen til mandag, og da blir det litt hyppigere oppdateringer. Nå er det deilig og bare koble litt ut <3

Maroa Club De Mar nedenfor Anfi Del Mar var utrolig chill. Frokost, lunsj og avslapping mellom slagene der var helt riktig.

Takk for at dere leser! Håper dere har det magisk ♥ Oppdaterer fra Marbella!

Magisk helg

Hei ♥ Ah tilbake etter en helt magisk helg i Tønsberg. Norsk sommer er virkelig noe av det beste jeg vet! Herlige venner, strålende sol og sydenstemning, og god humør fra ende til annen. Positiv energi! Vi har feiret Marie sin bursdag, spist masse gode middager på brygga i Tønsberg, vært på dagsparty på 8 glass på Tjøme, og ellers vært på The Sense og Foynhagen. Virkelig kost oss latterlig mye, jeg er heldig som har så mange herlige mennesker i livet mitt! ♥ Presterte å miste telefonen i do på et tidspunkt også da den falt ut av vesken min, men etter 6 timer på “tørk” i vesken hadde den lyst å fungere igjen, jippi!

Her kommer noen feelgood bilder fra helja! Håper dere har det fint!

God søndag ♥ Nå skal fly til Spania, vi skrives derfra!

Underveis

Hei, hopp! Ai – idag våknet jeg endelig til sol. Og selv om jeg var latterlig trøtt, klarte jeg jo ikke sovne igjen når været var så fint! Senere idag drar jeg til Slottsfjell med en herlig gjeng (noen av de jeg drar til Marbella sammen med.) Vi skal feire bursdagen til fineMarie i kveld på The Sense, og senere ut! I morgen er det full rulle med dagsparty på 8 glass på Tjøme, og jeg gleder meg så mye ♥ Nå har jeg slappet av og kost meg hjemme siden søndag – så nå blir det kos med til festligheter igjen, og det er meldt fint vær, woho! Flere som skal?

Prosessen med leiligheten er i gang, og jeg har laget en tidslinje slik jeg får passet på at alt kommer i tide. Det er MYE logistikk som skal på plass, men jeg får holde tunga rett i munnen så alt går på skinner. Jeg blir ganske stolt om jeg klarer å dra alt dette her i land uten hjelp fra noen. “Klare sjøøl,” som jeg sier. Man lærer jo utrolig mye underveis. Hadde nye håndverkere inne i går og de bare rister på hodet (med et smil) fordi jeg har så mange syke planer, hehe. Ofte dropper man en idé man får fordi det virker innviklet og vanskelig, men jeg stiller heller meg selv dette spørsmålet : Ja, men hvordan skal du få fikset det? Så må man jo bare kjøre på å få hjelp fra de som kan. Alt er mulig, og selv om mange av mine planer er litt annerledes er det ingenting som ikke går.

Status :

Gulv
– Nå har jeg funnet og bestemt meg helt for gulv. Det blir 35-40 cm brede treplanker som må heises inn vinduet, fordi de kun skal ha “en skjøte” og derfor blir de veldig lange. Her tar jeg inn folk som kan gulvet, slik de får ta befaring, passe på at det er riktig underlag, ta riktige mål etc så jeg ikke gjør noe feil!

Kjøkken
– I går var jeg og snakket med han som skal hjelpe meg med kjøkkenet! Jeg har valgt Drømmekjøkken denne gangen. De har så latterlig mange kule materialer man kan leke seg med nå. Vi fant tonen med en gang og var helt på nett, noe som er viktig når man skal lage et kult kjøkken. Vi har mange planer og jeg digger at han er sånn som meg : Ingenting er noe problem, fikser alt uansett. YAS! That´s the spirit! Nå har jeg en del material og fargevalg som jeg skal tenke litt på en to ukers tid før jeg tar en avgjørelse. En sneakpeek på noe jeg leker litt med :

Blir spennende å se hva jeg ender opp med!

Kakkelovn
– Hadde befaring på denne i går, og ender opp med en som er rett i underkant av 3 meter høy. Det blir helt magisk. Nå må jeg bare passe på at alt forarbeid blir gjort slik de kan komme og montere etter at gulvet er lagt.

Ståldør med glass
– denne har jeg bestemt meg for, og funnet hvem som skal levere den. Overrasket over leveringstiden som kun er 3 uker, så da slipper jeg å stresse. Jeg lager den med en svær dobbeltdør i midten, det blir utrolig coolt!

Bad
– Det er vel på dette området jeg har kommet minst på vei. Men jeg har hundrevis av idéer. Likevel er det beste å vente litt med og sette disse til live, før jeg vet litt mer hvordan rommene ser ut når vi river alle vegger. Da får jeg litt mer pekepinn på hva som skal være hvor, osv.

Og om noen vet om noen som kan lage sånne type utskjæringer for meg – send de gjerne videre til [email protected]!

Gleder meg til å skravle mer om prosjektet. Nå skal jeg på frisøren til Lenita, å få meg fletter til helgen. Så tar jeg litt fri til søndag. God helg og kos dere masse ♥

Cool girl

Annonselenker

Man får rett og slett ikke bedre tøy enn behagelig, sporty og sexy undertøy, joggedress, en cool t-shirt og kule sneakers – og for å toppe det hele,en kul caps. Dette er det BESTE jeg kan kle meg i, og jeg har latterlig mange plagg som jeg kan kombinere. Min favoritt om dagen er den grå Fila joggedressen som flere har spurt om. Kombinere den med et par hvite Superga og en caps – and I am good to go. Ja, jeg elsker å pynte meg også, men føler meg aller freshest i joggetøy. Enkelt og greit. ELSK. Både Fila, Calvin K og Adidas er mine favorittmerker, finnes så latterlig mye kult og Nelly har et stort utvalg med alt samlet på et sted. Enjoy!

Klikk på lenkene ♥ Grey Fila sweater  + pants ⋅ Black Fila sweater ⋅ Calvin Klein black tshirt ⋅ Calvin Klein grey sweater ⋅ Calvin Klein bh ⋅ Adidas Sweater ⋅ Superga ⋅ Nike sneakers ⋅ Adidas cap