Brun & Blid i Tulum

Annonse

God morgen fra Tulum! Vi har sjekket inn på Papaya Playa igjen og denne gangen bor vi i en  Cabana rett på beachen. Sjøen er seriøst 50 meter fra ytterdøren, Helt magisk! Vi har vært her i over en uke og har 5 hele dager igjen, brunfargen begynner virkelig å sitte nå!

Lenge før jeg en gang hadde tenkt tanken på å reise til Tulum, var Betakaroten Gold en naturlig rutine hver morgen hjemme hos meg. Jeg har boksen på vasken på badet og har alltid et glass  til vann stående, slik det er enkelt å ta Betakaroten Gold når jeg våkner.

Når jeg og Maria bestemte oss for å dra til Tulum – fikk hun en boks med Betakaroten Gold av meg slik hun også kunne begynne å ta (og slik at også hun har riktig beskyttelse i solen.) Jeg har sagt det før, og sier det igjen ; Betakaroten Gold er GULL for meg av mange grunner og jeg har brukt det i mange år. Jeg unngår å få soleksem, og jeg får en dypere og langvarig brunfarge, noe som er perfekt nå som vi er her.

Nå har vi solt oss her i litt over  en uke, og jeg vil tørre å påstå at vi allerede har fått en god tan begge to. Elsker det! Brunfarge, kombinert med fregner og lyst hår bleket av solen!

Anbefaler dere alle å ta Betakaroten Gold allerede nå, så er du klar både for påskesol og sommer 💛💫☀️

Koden «Lene20» gir dere 20% rabatt på første boks på toppen av de 50% Good For Me allerede har på Betakaroten i disse dager. Koden varer til 11 mars 💛

Ha en riktig god uke der hjemme! Varme klemmer fra en happy chica!

Tulum <3

Hei ♥

Tenkte jeg skulle  gi en liten lyd fra langt borte. Vi nyter hvert sekund av hvert minutt, hver morgen, hver kveld, hver eneste morgenkaffe, hver eneste glimt av den vakre fargen i sjøen  – alt! Vi er så heldig! Nå har vi vært her fire hele dager, og har ni(!!) igjen, og DET gjør meg lykkelig! Jeg kan ikke forklare det helt, men intet sted er som Tulum, Maria elsker det også. Det er godt å forsvinne fra verden hjemme litt.

Current view fra sengen akkurat nå!  Se fine teltet vårt! Det beste med det er nok utsikten fra sengen, og dusjen ute i det fri!

Bassengområde og beachen på hotellet. Hello!

Nå bor vi på verdens deiligste resort, Habitas. De første dagene bodde vi på Papaya Playa project  – og begge steder er like deilige, på forskjellige måter ♥ Vi soler oss, slapper av, ler MYE, sover mellom 8-10 timer hver natt og bare later oss. Maria er min beste reisepartner, vi går som hånd i hanske på tur. I kveld skal vi prøve oss på litt “party” på Casa Jaguar, torsdager der skal visst være veldig bra! Spent på å se hvordan det går, for vi har vært i seng relativt tidlig siden vi kom, hehe.

For hyppige oppdateringer kan dere følge med på instagram,  jeg tror ikke jeg kommer til å ta frem macen så ofte de neste ni dagene 😀 <3

Igår var vi på et hotel som heter Nomadé og solte oss på beachen der, er så fint!Lunchspot på Nomadé. Som dere ser så er det så dreamy her!! ♥

Takk for at dere følger, og leser!

Min morgenrutine, som gir meg glattere hud

Annonse for Oslo Skin Lab


I en lengre periode har jeg –  som dere vet, brukt kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Før jul dro jeg til Oslo Hudpleieklinikk for å ta en Skin Skanning på huden. Dette for teste hva kollagenet gjør med kvaliteten på huden min. Idag, nesten fire måneder senere var jeg tilbake for å ta den samme Skin Skanningen. Kollagenetpulveret The Solution er enkel og effektiv hudpleie innenfra, som forebygger aldring og reduserer linjer, rynker og cellulitter.

Og resultatet viste forbedring siden sist  –  det er så gøy å se at det fungerer! Jeg har fått glattere og jevnere hud, så gøy! Da blir jeg enda mer motivert til å fortsette, når jeg vet at det fungerer! Dette er et produkt helt uten smak som man blander enten i mat eller drikke. Jeg har blandet det i litt av hvert over en periode, men nå har jeg funnet ut at for å opprettholde rutinen hver eneste morgen – så er det beste for meg å blande det rett ut i morgenkaffen!

Her får dere en liten, koselig morgensnutt fra meg ♥

På første pakke med The Solution får dere 65% rabatt- og på de neste leveringene 30% rabatt. Det får dere ved å bruke denne linken. En sånn pakke inneholder nok collagen til 28 dager. Dere kan lese mer om studier utført på The Solution her.

Deilig å føle seg fresh! Ha en fredag, dere!

Siden sist

Annonse – lånt bil ♥

Hei ♥ Siden sist har jeg  rukket å bli ett år eldre! På tirsdag hadde jeg bursdag – og dagen startet med at jeg fikk frokost på døren når jeg våknet! Så hyggelig. Det var så mye kjærleik den dagen! Jeg har så fine venner og familie  som skjemmer meg bort! Etter frokost var jeg så heldig å få prøvekjøre den nye Tesla Model 3 i rød, herlighet for en bil! Nå har ikke jeg bil siden  jeg solgte min i fjor -og jeg  må si det er sånn en frihet å kjøre bil i byen, alt går så innmari mye fortere! Og jeg bare elsker å kjøre bil, høre på musikk, være i min egen verden. Rundt lunsjtider hentet jeg Ragnhild og deretter brukte vi to dagen på The Well. MAGISK bursdag! Startet med lunsj i badekåper, og  deretter tror jeg vi prøvde ut omtrent alt som var å prøve ut. På kvelden inviterte jeg girlsa mine til et glass på Andre Til Høyre, og deretter testet vi ut den ene av de mange restaurantene på lista mi ; Lulu. Veldig god mat, man får småretter (opp til 11 stk) og er man mett før det – så stopper man bare. Tror vi  stoppet på rett 7! Dette må dere teste ♥ Fin bursdag og ingen sak å bli eldre!

En glad og lykkelig bursdagsjente!

Jeg vet ikke om jeg har skrevet det inne her en gang –  men jeg reiser til Mexico i morgen! Tidligere i år bestemte jeg meg for å reise til Mexico alene, jeg var fast bestemt og gledet meg allerede til å hoppe i det! Over en lunsj fant Maria ut at hun også ville bli med! Så da blir det oss to på tur da, min beste reisepartner! ♥ Jeg er, som dere vet – helt frelst av Tulum, så det blir tilbake der. Jeg fant i tillegg ut at TUI begynner å fly til Cancun i morgen, og derfor var det ikke noe å lure på i forhold til bestille –  direktefly HELLO! (Jeg tror de flyr én gang i måneden fremover, check it out! Det går an å bestille premium seter til en ganske billig penge, så anbefaler det på lange flyvninger. Jeg har sommerfugler i magen! Denne gangen valgte jeg en litt lengre tur, som regel så synes jeg 10 dager holder – men denne gangen blir det 15! Føles så rart og skulle være borte så lenge, men SÅ DEILIG jeg har ikke ord! Jeg håper dere har det fint!

Lørdagen

Annonse,  ballongene på bildene er sponset

Hei og GOD  mandag. Her skinner solen og det er så fint når den gjør det! ELSK ♥ Blåmandag – men på den positive måten!

Helgen har vært helt fantastisk fra ende til annen. Fredagen gikk med til organisering av bursdagsparty, jeg elsker jo forberedelser. Da kan jeg være kreativ, fikse og ordne, samt glede meg litt ekstra mye, for da vet jeg at det snart er feiring! Fredagskveld var jeg hos Ragnhild og Axel, vi spiste middag, og lagde jellyshots! Det ble kreativt utover kveldingen, så det ble både jellyshots med kiwi og gin, aperol og appelsin og sitron, tequila og salt! Haha. Så morro! ♥

Lørdagen startet med deilig lunsj sammen med Maria på Theatercaféen. Jeg elsker det stedet! Der koste vi oss med mat, litt sprudlevann og gave del én som hun kalte det, hehe. Så søt.

Etter TC dro  vi hjem til meg og fikset oss sammen – og klokken 18 var det klart for poolparty! Herregud så gøy det var, jeg ELSKER energien alle de fantastiske vennene mine gir, for noen deilige mennesker. Masse sinnsyke gaver, selvdiktet sang, masse  bading, og sykt god stemning! Kommer tilbake til gavene i et senere innlegg.

Jeg leide Bislet Bad for anledningen og det var virkelig helt magisk på alle mulige måter – tror alle koste seg gløgg! Festlige Ting var så snille og laget verdens kuleste ballong-pynt til meg! Helt vilt. Badedyrene har jeg kjøpt på nett ♥ Nei gud – dette var en morro kveld! Glemte selvsagt og ta fellesbilde og det angrer jeg på hvert eneste år! Men jeg tror vi var rundt 40-50 stykker til slutt.

Som dere ser! VELDIG fornøyd jente. Antrekket er fra By Malina, øredobbene fra Safira, og skoene fra See By Chloe

Maria har organisert og styrt med så mye i forhold til bursdagen, tusen takk vennen min !!  ♥

En dagstur til Sthlm

God kveld fra sengen ♥ Jeg var oppe 05 idag for å reise til Stockholm. Noen synes kanskje sånne dagsturer er slitsomme – men jeg elsker det! Idag har jeg vært i en helt annen by, et annet land – og tatt innover meg masse nye inntrykk, inspirasjon og ny motivasjon. Likevel ikke til å legge skjul på at jeg kommer til å sovne før 23 i kveld, trøtt som en strømpe! Jobber med noe spennende i Stockholm som kommer til våren, herreguuuuud jeg gleder meg! Jeg tror dere blir glad, også! ♥

Genseren er fra & Other Stories

Nå er det bare 5 dager til jeg har bursdag! Gjør meg ingenting å bli ett år eldre, det vil bare si at man har fått enda et år til som man skal være takknemlig for. Jeg skal feire på lørdag, og dere vet jo meg med mine påfunn… I år har jeg leid Bislet Bad og invitert til poolparty! Hehe … Gleder meg til å dele alt med dere – mye morro som skal foregå! Har bestilt to svaner og en butterfly som skal flyte rundt i bassenget og ha masse stoooore ballonger i finefine farger. Bislet Bad er jo så fint, så det skal ikke mye til for å pynte det opp. Men noen detaljer skal det bli. Mest av alt gleder jeg meg til å feire med vennene ♥

En ganske fornøyd “snart 32-åring”

Nå skal jeg smugtitte litt på “YOU” før jeg sovner! Den var litt sær i begynnelsen, jeg likte den egentlig ikke – men NÅ digger jeg den. Netflix!

NITE!

I det asiatiske hjørnet

Hei og god tirsdag ♥ I går var jeg og Renate på trening på Sats Colosseum i to (!) timer! (Skal sies det var en del skravling innimellom der..) Men når vi var ferdig cravet jeg så sykt asiatisk mat – og da spesielt dumplings som jeg på sikt har planer om å lage helt fra scratch her hjemme. Så sosialt, spennende  – og gøy! Noen som har erfaringer på det området? Lyst å lage med krabbe, trøffel og sånt noe – elsker sjømat.

I går ble det dumplings fra Jacobs, der hadde de alt jeg trengte – til og med bambuskurver som jeg kunne dampe dumplingsene, og spisepinner. En av mine favoritter når jeg spiser asiatisk ute er også edamamebønner, og det fant jeg også på Jacobs gitt! Så da bar det rett hjem for å lage dumplings, edamamebønner med salt og digg saus til! Det var så godt, og veldig annerledes fra hva jeg pleier å lage. Har planer om å invitere på middag hit en dag og lage dumplings til gjengen.

For å lage saus blandet jeg disse ingrediensene ; Hoisinsaus, søt soyasaus (Ketjap Manis,) limesaft og sesamfrø. Edamamebønnene stekte jeg enkelt og greit på pannen og hadde salt over  – ble faktisk overraskende gode! Neste gang blir det chili-edamamebønner, nam!

Nå skal jeg prøve å dra meg selv på trening. Har mest lyst til å kose meg inne under dyna idag – er så kaldt og så mye snø. Men godt å spe på med litt energi på trening likevel ♥

Helgen

Hei dere, god søndag fra sengen. Er så deilig og kose seg under dyna med en kopp kaffe og ta livet helt med ro! Beste med helg, spesielt om man ikke har planer på morgenen. Jeg har rundstykker i ovnen som jeg mekket sammen før jeg snek meg under dyna igjen.

Protein-rundstykkene som er så sunne og gode! 200 gram cottage cheese, 2 egg, 1-2 ts bakepulver, salt og såppass med haveregryn at du får en tykk røre. 20 minutter i ovnen på 210 grader ♥

På fredag ettermiddag var jeg på Barrys etterfulgt av middag med Maria, hjemme tidlig og i seng før 22, så deilig. I går inviterte jeg med jentene på lunch på Theatercaféen, det er en av de fineste lørdagstingene jeg kan gjøre. Er så kos. Vi var fem jenter til lunch og etterpå tok vi en tur innom Continental for drinks der.

Mmm Club Sandwich’en og Avocado Toasten anbefales.


Er så uvant for meg å ha håret opp! Det gjør  jeg aldri lengre.. Prøvde noe nytt i går, da! Hadde pumps i vesken for jeg synes det passet så fint til antrekket med jeansen og genseren.

Jeans Levi’s – pumps YSL, den søste scrunchien er fra Gina Tricot og genseren er Balenciaga

Det snør og snør og snør om dagen i Oslo, har vært skikkelig kaldt ute. Men nå er det litt bedre temperatur så jeg og Marie skal ta oss en skitur i deilige marka snart. Det blir fint ♥ Er så godt og komme seg ut i snøen, hepp hepp!