In my closet

Endelig har jeg makket meg til å rydde i skapet mitt igjen. Jo mer jeg vet at den nye leiligheten og mer plass nærmer seg, jo mer irritert blir jeg for den plassen jeg har til klær etc idag, det flyter ting over alt og blir rotete på null komma niks, hehe. Rart det der… Men jeg er jo ett lite rotehue da, det skal jeg innrømme! MÅ ha det ryddig på kjøkken, stue og bad, men på soverommet, i skuffer og skap det mildt sagt FLYTER det. Jeg har forresten MASSE ting jeg skal selge unna til en billig pris. Lurer på om jeg skal gjøre det over nett, eller ha pop-up, hva synes dere? Eneste utfordringen med å selge på nett er posten og frakten, må finne en lur måte å gjør det på evt..

Anyways, har samlet noen favoritter til den kommende vårgarderoben. Begynner å bli klar jeg nå altså! Lyse jeans, lyse farger, basic plagg som kan kombineres med alt, lette skjorter og bluser, spennende mønstre.. Komme da våren, komme ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERACaps & Jeans Envii – Mint skjorte & Other Stories – Jakke Ravn – Blå bluse H&M – Blå ullgenser og hvit tshirt Envii – Beige singlet H&M


I mine øyne er dette drømme farger og materialer som fint kan mikses sammen. Med disse plaggene kan man både være edgy, kul og avslappet, med jeans, caps og ullgenser.. Samtidig som man fint kan pynte seg litt opp også, jeans sammen med skjorte eller t-skjorte, pumps og pelsjakke er døds hot! Få plagg, mange muligheter her altså. Den litt lange skjorten er dødskul sammen med jeans og pumps forresten ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERACK t-shirt Urban Outfitters – Topp H&M – Dress Top Shop – Kjole Ganni – Veske Louis Vuitton


Den blomstrede kjolen er så skjønn! Den kan brukes til høye over the knee boots, til svart eller lys jeans, til pumps.. Den kan brukes til så mangt, elsker den! T-shirten er kul både til jeans og joggebukse, og den sennepsgule dressen er dødskul som sett eller hver for seg. Og HVOR fin er den nye vesken min? ÆÆ – jeg er så fornøyd ♥ Gave til meg selv som klapp på skulderen for et bra 2015, det må være lov ♥ Den er superfin til både kjolen, settet, og til svart eller brunlige toner.

Det var noen pittesmå tips fra meg til dere på en søndags ettermiddag. Nå skal vi opp i leiligheten vår en tur, gleder meg til å se hva som har skjedd siden i går! Spennende!

LOVE

Kan det kureres?

God lørdag jentene ♥ Her i huset har vi hatt en super sløv start på lørdagen. Sov lenge, laget digg omelett og har nå sett to episoder med Game Of Thrones under dynen i sofaen! Godt med sånne dager, enig?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA(Oppstilt i stolen med kaffen sin hu da.. Haha)

Har som mål å ha ett personlig innlegg i uken, og idag føler jeg for å skrive litt om en av mine største frykter. Jeg sliter forferdelig med flyskrekk som dere, selv om jeg gang på gang lar meg selv gå gjennom det. Noe jeg er glad for, jeg vil jo ikke at frykten skal ta såpass over at jeg ikke tør. Så jeg vil vel si at det er en bra ting.

Flyskrekken har ikke alltid vært der, men jo eldre jeg har blitt, jo mer har dødsangsten sneket seg sakte men sikkert inn på meg. Det er jo ekstremt vanlig med flyskrekk, så jeg skriver ikke dette for å få sympati, men dele mine tanker med dere som sliter med det samme. Jeg blir jo stadig fortalt at å fly er det tryggeste som finnes, og mye tryggere enn og ferdes på veien, men det går rett og slett inn i ene øret og ut det andre. Er man så redd for noe, er det ikke mye som hjelper. Sånn er det bare.

Jeg har flere levels med redsel når jeg flyr. Noen ganger går det greit, andre ganger blir jeg så redd at jeg ikke klarer å høre på når noen snakker til meg.. Jeg må bare få være alene med mine egne tanker. Selv om det kanskje ikke er så bra.. Det hjelper jo å snakke om det, foran å skremme seg selv med syke tanker, hehe.. #Håpløst..

Det verste for meg er take – off og landing, i luften roer jeg meg som oftest ned, med mindre det er mye turbulens, da blir Orviken et vrak uten like. Selv om jeg vet at turbulens er helt normalt, og at det sjeldent skjer flyulykker pga dette. Man kan jo sammenligne det litt med bølger når man er på en båt. Normalt altså, med andre ord. Men går det inn?

Nei.

Uansett hvor mange historier og fakta jeg får servert, uansett om oddsen for å styrte er minimal, så hjelper ikke dette en (unnskyld språket) dritt på meg. Jeg har visst bestemt meg da? Flyskrekken er kommet for å bli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI 2012 var jeg med i en fly brann. På vei fra Tyrkia til Ålesund klokken 05 om morgenen. Flyet var på vei til take-off. Vi satt midt i flyet. Flyvertinnen gikk gjennom sikkerhetsrutinene da jeg oppdaget panikk fremst i kabinen. Jeg reiste meg fra setet mitt i full panikk og skrek : BRANN, alle må ut! Fly vertinnen nærmest pushet meg ned i setet og lurte på om det hadde klikket for meg? Et par sekunder senere var det fullt kaos over høytalerene med flyvertinner som snakket panisk på tyrkisk. Vi skjønte jo ingenting. Men det brøt jo ut full panikk blant samtlige i flyet, vi skjønte jo selv hva som skjedde. Maskene kom ut, barn ble kastet over setene bakover i flyet. Røyken spredde seg i kabinen og nød-skliene ble tatt ut, de fleste kom seg ut bak, noen over vingen, det gikk fint.

Kapteinene så vi ingenting til, og det var så vidt vi så noe til flyvertinnene.. Vi kom oss ut på egenhånd alle sammen, heldigvis. Noen eldre damer brakk ben når de hoppet ned fra vingen, men annet enn det var alle i god behold. Vi ble hentet av buss, mens vi så at cockpit var i full fyr. Det kunne gått skikkelig, skikkelig galt. Hadde dette skjedd 2-3 minutter senere hadde vi ikke vært her i dag. Det var ikke vår tur denne gangen.

Jeg skal ikke nevne reiseselskap, eller flyselskap, men la oss si det på denne måten. Jeg flyr ALDRI med disse igjen. Dårligere oppfølging i etterkant har jeg ALDRI opplevd maken til. Ingen beskjeder de første tidene, surt personale på flyplassen og de som jobbet i flyselskapet. Så vi stod jo der da, uten eiendeler og som spørsmålstegn. Vi kom oss hjem til slutt, og som “erstatning” fikk vi et ussel gavekort på 1000,- på mail. JAVEL, som at vi NOENSINNE kommer til å bruke det hos dere igjen. Nei. Vi ville ha en forklaring, det fikk vi aldri.

Uansett, den saken er glemt nå, og merkelig nok så var jeg mindre redd for å fly i etterkant av denne “ulykken”.. Det styrket meg på en måte, tanken var vel … At sjangen for at noe sånt skulle skje igjen var minimal. Men siste to årene har det kommet tilbake igjen, sterkere enn noen sinne.

Spørsmålet er, kan det kureres? Kan man bli hypnotisert? Kan det forsvinne? For min del hadde det vært en fantastisk glede, å slippe frykten. Slippe en puls og hjerterytme over gjennomsnittet, dødsangsten, de negative tankene, redselen, altså man bli jo helt kjørt etterpå! Hehe, jeg må le av meg selv, det er jo litt tragikomisk også, og jeg vet det.. Jeg og venninnene mine (som også sliter med dette) ler litt av oss selv når vi ENDELIG lander på trygg grunn. Vi har så mange rare tanker, samtaler og filosofier mens vi flyr at det er faktisk ikke måte på. Jeg pleier å roe meg selv ned ved å tenke : Du trenger ikke bli redd før alle andre blir det, for DA er du ille ute, hehe. Mens pr dags dato sitter jeg og er livredd mens alle andre snorker rundt meg, flyvertinnene smiler og koser seg. Så ja, det ligger jo bare oppe i hodet mitt, og jeg vil bli kvitt det. Espen har hørt at man kan gå til hypnotisør, og rett og slett bli kvitt det! (Men nå er jo jeg redd for å gå til hypnotisør også da, haha) EE SO GALE, som jeg pleier å si!

Hva tror dere? Kan vi kureres? Kan det forsvinne? I såfall er jeg veldig spent på å høre løsningen ♥ (Om noen har funnet den….) Det var dagens stil fra meg til dere! Straks skal vi opp i leiligheten, hvor status nå er at de har revet alt som rives kan. Tak, vegger, gulv, bad etc. Og nå skal de begynne å bygge opp igjen, alt nytt, det blir så bra!! Snart kan jeg endelig ta bilder / filme litt til dere uten at det ser ut som en søppelhau, hehe.

GOOOOOD LØRDAG!

MDXIF

Annonse
Uten navn-2
P1265331P1265329Votter If x Mardou&Dean – Veske If x Mardou&Dean – Sko Uggs – Jeans Bik Bok – Jakke Ravn


Tenk så mange du har i livet ditt som er superglad i deg? Det er mange det! Som bryr seg om deg, bekymrer seg for deg og som gjerne vil ha deg i livet sitt så lenge som overhodet mulig. Derfor vil jeg oppfordre DERE til å være flinke og bevisste på å bruke refleks! Kan aldri få sagt nok hvor viktig dette er. Kan dere love meg at dere er flinke? Det er så vanskelig å se de som ikke har refleks i mørket, og plutselig før man vet ordet av det, kan man være årsaken eller offeret for en stygg ulykke. Og det vil vi IKKE. 

If og Mardou&Dean har laget en reflekskolleksjon hvor man både kan være trygg, og moteriktig, så her er det ingen grunn til og ikke bruke refleks altså.

♥ Refleks kan redde liv, da det halverer risikoen for å bli påkjørt. Husk på det. SPRE budskapet videre, det er viktig å bli sett i mørket! Dere kan lese mer om If og Mardou&Dean sitt samarbeid her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKonkurranse :
I samarbeid med If og Mardou&Dean får jeg lov å dele ut litt produkter til dere, noe jeg synes er superhyggelig. For jeg vil jo at dere skal være TRYGGE ♥ Jeg deler ut følgende :

2 x votter i s/m
2 x votter i m/l
1 x veske 

Legg igjen en kommentar om hvorfor refleks er viktig for deg, hva du ønsker og hvilken str om du ønsker deg votter!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATake care! LOVE

Copenhagen

God morgen earlybirds ♥ Har vi en fin start på dagen? Jeg savner skikkelig tilbake til den fantastiske jente-turen vi hadde til København. For en fin by, love it. Også elsker jeg dansk da, selv om jeg ikke helt alltid forstår det, haha. Uansett, fra Oslo er det under 1 time med flytur, så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke tar turen oftere. Her kommer noen få tips av meg til noen ting dere kan rekke over å gjøre ila en helg i Køben. Det er faktisk dere som har tipset meg gjennom instagram og snapchat, så tusen takk for det ♥


Lunsj : Café Norden – Mad & Kaffe

– Café Norden ligger super sentralt, og om du går gjennom Strøget og videre så kommer du dit. Ligger rett over veien for LV. Maten der var ufattelig god, jeg spiste Caesar salat, og de andre en helt rå tomatsuppe. Stemningen og atmosfæren var superfin!
– Mad & Kaffe måtte vi ta taxi til, men det var det verdt. En koselig, varm og sjarmerende kafé. Jeg og Lisa valgte brød med laks og salat, Henriette spiste hamburger, og Maria valgte avocado toast. Alle var veldig fornøyde!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMiddag : Sticks’n Sushi – Llama
– Sticks’n Sushi er just my type of place. Ligger på Hotel Tivoli, øverste etasje. Elsker restauranten, super fancy og kul, med finfin utsikt. Og maten? I GIVE UP. Var så godt!! Menyen var sikkert på 30 sider (helt sant) og det var umulig å velge… Men vi klarte det til slutt, alle valgte forskjellig og alle var veldig fornøyd! Hit skal jeg tilbake.
– Llama må oppleves. Fresht sted med gamle, mønster fliser over hele lokalet. I love it! Vi fikk eget bord i baren, og maten + drinkene var nammis! Etterhvert bygde stemningen seg opp til ordentlige coole låter som var perfekt for en girls night out! Anbefales.

Bar : Bar7 – PS Bar
– Bar7 har ALLE anbefalt meg, vi dro dit, men det var så fullt av vi bare dro igjen. Men anbefaler å booke et bord. De skal visst ha de beste drinkene i byen! Veldig koselig og kult sted.

– PS Bar likte vi også veldig godt. Dro dit og koste oss med en mugge Sangria med pasjonsfrukt, så dro vi dit for et glass vin på dagen på lørdagen. Veldig hyggelig sted!

P1225275Utested : Sunday
– Nå er ikke jeg superfan av sånne type utesteder egentlig, liker det litt mer rolig hvor man faktisk får snakket sammen. Men er man mange, har bord og er I GANG (som jeg pleier å si) er det nok suuupergøy! Vi hadde det gøy vi også altså, men vi er jo veldig glad i å skravle, le og drikke vin ♥ Her ble det litt mye folk, litt trangt og litt “stå opp og ned å prøve og føre en samtale” hehe,.

Shopping : Strøget – Pilestrædet – IIlum
Vi rakk ikke over alt vi skulle, men masse fine butikker på alle disse stedene. Må si at Pilestrædet og Illum var mine favoritter, med digge butikker og masse bra klær / sko ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHotell : Scandic Palace
Her bodde vi! Veldig, veldig sentralt! 50 meter så var vi på Strøget, så det var jo veldig bra. Rommene var nye og freshe, og om man ser borti fra kirkeklokkene som ringte en gang i timen (OG MER) likte jeg både hotellet og frokosten veldig godt. (Ikke heisene da, de var oldisgamle og jeg har heisskrekk, heheeh)

Sånn, det var litt av mine opplevelser fra København turen. Koste oss så mye! Jentetur altså, I LOVE IT ♥ Er så gøy, og komisk, og hyggelig.

KLEM fra meg

Eggehvitewraps

Vil du lage deg noe godt til kvelds idag, kose deg litt ekstra? Eller kanskje til lunsj en dag? Jeg laget dette idag, og det er noe av det bedre jeg har spist på lenge, så saftig og godt, med mange spennende smaker. I tillegg er det gjort på null komma niks ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERATil én person
4 eggehviter
Salt & pepper
50 gram skinke
3-4 skiver ost
Rødløk, paprika, ruccula

OLYMPUS DIGITAL CAMERASkill eggeplommene fra eggehviten, ha olje i en stekepanne og sett varmen på 3. Hell eggehviten i, krydre med salt og pepper. Denne skal stå i ca 10-15 minutter. Løft litt forsiktig på den i kantene underveis, slik den blir lettere å håndtere når den er ferdig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI mellomtiden skjærer du opp skinke, ost, paprika, rødløk og ruccula. Når du ser at eggehviten begynner å stivne godt og bli hvit, strø over det du har skjært opp. La det stå litt til osten smelter og eggehviten er helt stiv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADeretter ruller du den sammen som en pannekake! Mmm. Bruk en stekespade og en gaffel til å hjelpe slik du ikke ødelegger hele opplegget, hehe.. Fort gjort, og da er det ikke like morro 😀

Og dermed er det bare å NYTE ♥

Eggehvitewraps-smil fra meg!

Videoblogg del 3

Yes, da var vi igang med snakkingen igjen dere. Etter så mange fine kommentarer på de to forrige, har jeg jo egentlig bare lyst å gjøre videoblogg fast, og ikke vanlig, hehe. Neida ♥ Men virkelig gøy å gjøre det litt varierende her inne, det er viktig for at dere skal holde interessen oppe vet dere! (Isje saaant?) Såå, jeg har da altså laget en videoblogg del 3 idag, klarte selvfølgelig å dumme meg ut idag også, som de to andre gangene….. Filmet i ca 20 – 25 minutter og da jeg trodde jeg var ferdig, hadde jeg bare filmet 7, great!! Kameraet var visst fult, typisk meg og ikke dobbeltsjekke dette på forhånd. #håpløsfrøken – anyways, jeg filmet den siste delen en gang til, så her får dere to, siden jeg ikke har tålmodighet til å klippe den sammen, da det tar 1 år å laste den opp etterpå.

Ha en fin kveld ♥ Dere er fantastiske!

#MYCHARYTEE

Veldedighet

For meg er det superviktig å bidra der jeg kan. Til å hjelpe andre, og oppfordre dere som mine lesere til å hjelpe ♥ I samarbeid med Bik Bok er jeg med i et veldedighets prosjekt hvor målet er å samle inn penger til #girlsrighttoeducation. I forbindelse med Valentines Day, skal vi igang med et innsamlings prosjekt. Vi er fire skandinaviske bloggere som har designet hver sin t-skjorte. Disse skal selges i Bik Bok butikker i alle land, og overskuddet fra #mycharytee går til #girlsrighttoeducation.

Er ikke dette flott? JO! Håper dere vil kjøpe en t-skjorte hvor overskuddet på 100,- får direkte til jenter i Vietnam, som får mulighet til å ta en utdannelse og komme seg ut av fattigdom. Er godt og tenke på at man kan hjelpe noen som virkelig trenger det, ikke sant? Dere kan enten kjøpe min t-shirt, eller en av de tre andre jentene sine. Vi har alle en tanke bak vårt lille budskap, noe dere så i videoen over (på engelsk, ehehe) Mitt budskap er at vi alle kan finne det i oss og hjelpe andre, og igjen inspirere andre også til å hjelpe. Det skal så lite til ♥ Aspire to Inspire ♥

7050220465502_F_Lene_top_w_p199_e19,95_900-whiteDenne selges i butikk og på nett fra Uke 5. I tillegg kommer vi til å ha et event på Bik Bok Karl Johan tirsdag neste uke fra 18-20, hvor dere kan møte meg, kjøpe t-shirten, og i tillegg får hele -30 % på HELE butikken! MELD DERE PÅ EVENTET HER. Så sees vi!

BB_Valentine_event_Bloggers_A5_LeneHåper dere vil komme på tirsdag ♥ Og håper dere vil kjøpe t-shirten jeg har designet, synes den ble riktig så søt, om jeg skal si det selv, hehehe… Neeeida (joda)

LOVE

Uke 3

God morgen mine fineste lesere ♥ Har dere det fint? Tenk at jeg ikke fikk oppdatert dere i går, er så lei meg for det. Det gikk litt i ett fra vi stod opp, frokost, og deretter rett på flyplassen i 12 tiden, flyet ble selvfølgelig opp mot 2,5 time forsinket, og når vi endelig kom hjem i 7 tiden, dro jeg og Henriette direkte til den NYE LEILIGHETEN vår!! Vi tok over den på fredag! Og jeg har gledet meg sånn til å komme hjem for å se, vi har hatt arbeidere der hele helgen som har revet både bad, vegger og tak. De har vært så effektive og der var helt latterlig gøy å se alle rom på nytt, uten møbler, det er så stort der at jeg begynner å bekymre meg for hvor husredd jeg kommer til å bli når jeg er hjemme alene, hehe.. Neida ♥ (Jo….) Men FY så bra dette blir! Gleder meg til å vise dere. Nå er det jo bare fullstendig kaos, men skal få tatt bilder ila uka uansett. Jeg har blitt syk også, så når vi kom hjem i går laget Gard middag til oss mens jeg lå med dynen på sofaen, hehe. Deilig! Ble en halv episode med Game Of Thrones før vi styrtet i seng allerede klokken 22. Helt ferdig jeg da! Skulle jo starte uken med trening idag og alt…… Sånn er det av og til, får bare stappe i meg tran, drikke grønn te med sitron, ta vitaminer og bli fort frisk! Håper dere har hatt en fin helg??


Ble mye skravling dette, burde heller lage en videoblogg, hehe.. Her kommer mandags spalten med en oppdatering fra forrige uke!

Ukens høydepunkt :
Jenteturen til København med Henriette, Maria og Lisa. Vi dro på torsdag og hadde en superherlig helg med god mat, drikke, shopping, latter og sprell. Fineste gjengen å dra på tur med ♥ København er supert, og vi trivdes så godt der. Skal lage et lite innlegg med noen anbefalinger til dere etterhvert.
12607091_10156970945205355_1675630308_nUkens kjøp :
Det ble litt shopping i fine København altså, er så mye fine butikker der! Blir helt gal jeg, hehe. Skal vise dere alt etterhvert, når jeg får pakket ut av kofferten (det eeer så ork det, enig??) Jeg må si at jeg er superduper fornøyd med den nye lyse blå jakken min, helt forelsket! Den blir så fin til våren med lyse jeans og beige pumps til ♥
OLYMPUS DIGITAL CAMERAP1255309Ukens antrekk :
Har tatt mange antrekksbilder denne uken, men ikke kommet så langt at jeg har fått vist de til dere enda. Her kommer noen smakebiter!
P1225261OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASkjermbilde 2016-01-25 kl. 09.46.32
Ukens musikk :
Har faktisk ikke addet noen nye sanger til playlisten min denne uken, men har begynt å høre på en spilleliste som heter TRENING, av Digster Norge. Den er så bra, og man blir super giret når man skal trene! ♥ Anbefales!

Ukens måltider :
Vi spiste altså så mye godt i Køben! Så fornøyd med maten der. Nå fikk ikke jeg tatt så veldig mange bilder av maten, tok meg litt “fri” i helgen, rett og slett. Men maten på Sticks’n Sushi på fredagen var helt himmelsk, samme med lunsjen på Café Norden, beste Caesar salaten jeg har spist i mitt liv. Middagen på Llama var supergod og lunsjen på Mad & Kaffe. Mer om dette i København guiden min som kommer etterhvert!
Skjermbilde 2016-01-25 kl. 10.05.39Mm, ikke mye som slår god mat, hæ? NAM!


Nå skal jeg komme meg opp i leiligheten, får nemlig en peis-mann på befaring til den nye peisen vi skal ha, den er så nydelig! Burde vel egentlig holdt sengen men……. Det har jeg ikke tid til! Hehe… Ønsker dere en super start på uken ♥ LOVE herfra til månen!

10 EVERYDAY MUST

Rart det her med rutiner og vaner, og hva man faktisk bare må få gjort hver eneste dag. Har dere tenk over det? Jeg grubler jo alltid litt på “personlige” innlegg hvor dere kan bli litt mer kjent med meg, og kom da på at det kunne være litt artig å dele med dere. Kan jo være mange av dere har mange av de samme vanene? Jenter er jenter, sier jeg bare ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA10 everyday must for meg :
• Jeg må bruke tannpirker, ellers blir jeg GAL. (Dette fortalte tannlegen meg at jeg måtte gjøre hver eneste dag, og det har jeg gjort i flere år. Blir helt sprø om jeg ikke får brukt tannpirker)

• Jeg må vaske av meg sminken før jeg legger meg. Jeg legger meg ALDRI med sminke, det er faktisk noe av det verste jeg vet. Elsker følelsen av å legge meg ren og fresh. Så : Sminke servietter og en digg ansiktskrem som lukter godt er nyt og et stort must for meg

• Jeg må få si hadet til Gard hver eneste morgen før han drar på jobb, så det har alltid vært rutine her hos oss. Dette er fordi at jeg vil susse han, ønske han en fin dag OG si at han må KJØRE FORSIKTIG (her kommer bekymra Orviken frem, hehe..) Dette selv om jeg ligger halvveis i koma når klokken er 0500. Gard er veldig søt da, han liker å si hadet til meg om morgenen han også. Så får jeg som oftest en melding senere hvor han mobber hvor trøtt jeg var, eller hvordan jeg lå etc etc.. ♥

• Jeg må ha med følgende ting før jeg går ut døra : Mobil, lommebok, lypsyl og høretelefoner

• Jeg må sjekke mail jevnlig, sikkert hver 2 time gjennom hele dagen, om ikke oftere. Jeg elsker mail jeg! (Er jeg rar da?) Også liker jeg å svare kjapt på ting jeg synes er viktig, andre ting kan vente litt, men jeg vet hvor godt jeg selv liker at andre svarer fort så da gjør jeg det som oftest selv også

• Jeg må legge meg når Gard legger seg. Aner ikke hvorfor? Han står jo opp typ 2-3 timer før meg. Jeg har bare alltid vært sånn. Liker å krype inntil og sovne sammen med han, trøtt eller ikke

• Jeg MÅ ha briller når jeg ser tv. Ellers kan jeg bare glemme å se noe som helst! #avhengig

• Jeg må legge ut minst ett bilde på instagram om dagen. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg får typ dårlig samvittighet om jeg ikke oppdaterer? Det er jo ikke akkurat sånn at folk går og venter på en oppdatering på instagram liksom, haha! Men det henger sikkert sammen med bloggen, at jeg føler jeg alltid må oppdatere. Blir stresset jeg visst ikke

• Jeg må høre på musikk hver eneste dag. Musikk er en innmari stor del av livet mitt, og jeg blir så sinnsykt happy av det! Så er jeg jo glad i å synge en liten trall om muligheten byr seg også.. Sånn som klokken 05.25 på torsdag, etter jeg satte av Gard på jobb. Trøtt eller ei – da var det Elastic Heart av Leroy Sanchez (og Lene Orvik) av full hals! 😀


Hva er det dere MÅ gjøre i løpet av en dag? Noen likheter med meg? ♥

God klem fra fine København!

Green pants

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERABukse Monki – Jakke Bik Bok – Sko Zara – Veske Chanel Boy – Solbriller Barton Perreira


Hei! Vi koser oss på Købehavn tur, og her kommer ett antrekk fra onsdag ♥ Hope you like it! Denne grønne buksen er bare så innmari behagelig! Finnes i svart også!

LOVE L