Hverdagen uten vipper <3

Annonse i samarbeid med Nutrilashes


Jeg elsker elsker elsker hverdagen uten vippe-extensions, halleluja!! ♥ Merk mine ord : Det skal jeg aldri ha igjen. Er så befriende og ikke ha noe på øynene, være naturlig og få et mer åpent blikk. Føler meg så mye finere om dagen, både uten- og med mascara. Alt til sin tid, og det var helt på sin plass å fjerne vippene. Vippene var egentlig ganske fine når jeg tok av de falske, men jeg er uansett flink å bruke serum 1-2 ganger om dagen, for og styrke de og for at de skal bli litt lengre. Jeg brukte jo serumet mens jeg hadde de på også, så det er jo derfor de var så fine når jeg tok de av. Det er ikke noe tvil om at serumet fungerer.


Parallelt med dette så bruker jeg også serum på brynene i tillegg til at jeg går og farger de hver tredje uke. Brynene har blitt så mye finere på noen måneder men jeg har fortsatt en liten vei å gå for at de skal være helt 100% – men som brynsdamen min sier : Serum hver eneste dag, morgen og kveld og en god dose tålmodighet. Det har jeg hatt, og det er veldig gøy å se forskjell fra gang til gang når jeg farger de – de blir bare finere og finere, og enda mer fyldig for hver gang! Før brukte jeg 1 time hver tredje uke for å fylle på vipper, og nå bruker jeg et par minutter om dagen for å vedlikeholde de, og det føles jo veldig digg både ift tid og penger spart.

Dere får nå 50% på bryns- og vippeserumet fra Nutrilashes, ved å klikke her ♥

God søndagskveld, nå er det lasagne og Exit på denne frøkna!

Søndagssyssel

God søndag lovelies! Tenkte å stikke innom og tipse dere om verdens beste protein rundstykker, som er nydelige nystekte med smør, brunost og jordbærsylte – eller min favoritt ost, servelat og agurk. Alle synes jeg er rar som liker servelat, men det er jo så godt ♥ Med en kopp te til, så har du en perfekt lunsj, kvelds eller frokost.

Mums!

Dere trenger dette ♥

4 egg + 400 gram cottage cheese som dere blander med en stavmikser
2 ts bakepulver som dere blander i, sammen med litt salt
Til slutt har dere i 400 gram havregryn og lager rundstykker i passering størrelse. Disse skal stekes på 200 grader i 15-20 minutter

Jeg har ikke sett den enda, men alle jeg kjenner tipser meg om Exit på NRK nett-tv, så det blir det jeg skal gjøre i kveld! Har sett traileren og den ser råbra ut, så anbefaler dere å se den om dere trenger noe og følge med på. I går var jeg hjemme og så flere filmer, blant annet Hitch med Will Smith – elsker den filmen! Så det er også et søndags-tips ♥

Kos dere!

Endelig!

Annonse for egen smykkekolleksjon

God mandagskveld, dere ♥ Jeg har tent lys, og hører på jazz – Stan Getz. Elsker den viben her! Så deilig, og avslappende. Så koser jeg med meg å oppdatere litt til dere.

Nå har vi ENDELIG fått påfyll av Safira By Lene Orvik kolleksjonen min. Mange som har etterlyst både det ene og det andre, spesielt Vintage Bracelet i gull og Stone Necklace – og da er det med glede jeg kan si at vi har fått påfyll. JUHU! I tillegg vil jeg gi dere 20% på begge kolleksjonene mine i en hel uke ♥ Kode Lene20

Vintage Bracelet i gullVintage Bracelet MixedNeat Bracelet i sølv (finnes også i gull)

Jeg bærer smykkene mine hver eneste dag – de er perfekte som hverdags-accessories og fungerer like godt som party-accessories. Opp til deg hva du ønsker å bruke det til. Hver eneste dag siden lansering i fjor høst, har jeg hatt på meg mitt Vintage Bracelet i gull, og siden lansering i sommer har jeg kombinert det med Vintage Bracelet i mixed gull og sølv, samt Neat Bracelet i sølv. En perfekt kombinasjon – og lekkert til alt! Jeg vil aldri ta de av, og det er jo et veldig godt tegn. God kvalitet og passer til alt.

I flere dager nå har jeg kombinert Stone Necklace med Mixed Plate Necklace. Så fin mix, både edgy og classy på én gang

20% i en hel uke får du ved å bruke kode LENE20 når du kommer til kassa. Husk at toll alltid er inkl i prisene og det er i tillegg fri frakt ♥ Klikk her for å se begge kolleksjonene samlet.

Nå skal jeg krølle meg opp i sofaen, lese bok og høre videre på Stan Getz, legge meg tidlig og lade til ny dag. Håper dere har det fint! OG! Jeg vurderer å lage vlogcast, altså en kombinasjon av pod og youtube videoer, og har en typ spm-runde på instastory. Hadde vært så fint om dere ville lagt igjen en kommentar på den, så kan jeg få litt innblikk i hva dere hadde ønsket å høre på.

En helg i Stockholm og litt antrekk

Annonse – turen til Stockholm var sponset av Nelly


Hei fra en solrik hovedstad! Ahhh den solen altså, den er LIVET!! ♥ I helgen har jeg vært på tur til Stockholm med en knippe herlige jenter, og Espen! Vi har kost oss sånn. Tusen takk til jentene i This Is Pr og Nelly som inviterte meg med på denne turen, takknemlig for at jeg får være med på sånne ting. Deilig og pakke kofferten med antrekk, føle seg inspirert og få litt forandring ved å reise utenfor Oslo. Og nå har jeg jo masse bilder å dele med dere også! Yeeeey. Vi er jo litt i en mellomperiode hvor man noen dager ikke trenger jakke, mens andre gjør man det – litt sånn vanskelig å kle seg merker jeg men jeg må si at den nye kjolen min fra Samsøe er helt magisk. Den kombinerte jeg med hvite støveletter og en oversized jeansjakke.

Kjole Samsøe, sko Zara

Lørdag ble det en kominasjon av kjole, joggesko og jeansjakke. Og null sminke på øynene, føler meg så “tøff” som går uten haha, om jeg kan si det? Litt naken men shit auuu, I love it!
Kjole fra Ganni, sko Balenciaga og jakke fra H&M Trend, solbriller fra Tom Ford

På lørdag var det duket for Nelly´s 15 års bursdag, og i den anledning hadde jeg på meg en lyseblå kjole (dessverre utsolgt nå) .. Synes blått er litt søtt, så da måtte jeg rocke den opp med belte og noen edgy sexy shoes!

Kjole Nelly, sko og belte Zara. Jeg elsker forresten disse skoene, de er SÅ HOTTE!

Litt bilder som fotografen til Nelly knipset, gjengen på tur haha!
Espenfar, meg og vakreste Camilla. Altså hvor FLOTT er ikke hun. (Camillaabry på instagram) ♥

I morgen kommer mamma på besøk, det blir så kos! Håper dere har en fin start på uken! Love

Innekos i høstværet

Annonse  – inneholder produktplassering for Good For Me


Sommeren er over og det er ikke mange solstrålene jeg har sett de siste ukene, på en måte så dreper det pittelitt dagshumøret, jeg (som alle andre?!) blir jo så mye mer giret når det er sol, lyst og deilig. Samtidig så må jeg jo si at på regnværsdager er det jo rimelig hyggelig å være inne også. Så alt har sin sjarm.

I går var det regn, så Espen og jeg  fant ut vi ville teste den relativt nye Raw som ligger rett borti gaten min her på Frogner. Assa, så utrolig HYGGELIG! Fint, sjarmerende, masse godt og gøy å velge i, fine farger – rett og slett bare litt hverdagsmagi!

Kan ikke tro at jeg har fått fra vippesxtensions i 5 år til og ikke bruke mascara forresten. Så deilig!

Nå som sommeren dessverre er over, og man ikke får like mye deilig sol på kroppen som man gjør i sommermånedene, så er det særs viktig å få i seg D-vitamin! Det tror jeg alle som leser denne teksten vet.

Siden før sommeren har jeg daglig tatt Vegamin D som er deilige gummies med ananas smak. De er veganske! De smaker helt seriøst godteri – så gode! Så dette er en fin rutine å bake inn i morgenrutinen sin. Vitanmin D er et kosttilskudd som helsedirektoratet anbefaler alle å ta. Og særdeles viktig i alle måneder som slutter på R. Enkelt regel ; September, oktober, november …. og helt ut februar. Èn om dagen holder, man trenger ikke ta D-vitamin tilskudd om sommeren da det er sol ute, man skal være forsiktig med å ta for mye av dette. Kroppen får nok D-vitamin på sommeren – mens om høsten og vinteren trenger vi esktra tilskudd. Så disse kan jeg anbefale, av og til kan jeg synes det er kjedelig å ta tilskudd, men det er overhodet ikke kjedelig når tilskuddet smaker snop.

Den gode nyheten er at dere får Vegamin D til 50% som et introtilbud – ved å swipe (klikke haha instaspråket har tatt meg) HER ♥ Jeg skal ihvertfall fortsette å fylle på med D-Vitamin nå som høsten og vinteren kommer – det er så viktig!

Ha en njudelig torsdag dere. Og ta en tur innom Raw om dere har lyst. Så kos!

Høst risotto

Jeg må skyndte meg å dele denne med dere, for om dere vil gjøre som meg – å kickstarte høsten med smaker som eksploderer i munnen så må dere lage denne ♥

Jeg har aldri lagd risotto før, og var veldig spent på om jeg skulle mestre det. Å lage mat for meg er livets hobby, jeg elsker det! Å bestemme seg for smaker, handle inn matvarene, kjøpe inn vinen, bruke timesvis på kjøkkenet med deilig spilleliste, tente lys og matlaging. Det er nesten mer glede for meg enn å spise…. Neida ♥ Essensen er ihvertfall at både matlaging og mat/vin generelt er det beste jeg vet.

Jeg bestemte meg for å lage en risotto med sopp, parmesan og trøffel. Så blandet jeg i sprøstekt asparges på slutten og toppet retten med flak av serranoskinke og litt ekstra parmesan. Jeg har spist en del risotto, men jeg tror faktisk jeg skal våge meg å si at den jeg lagde i går er den beste jeg har smakt!

Deilige råvarer. 

Dette er det du trenger (til to pers)

4 dl kyllingkraft
2 dl tørr hvitvin
150 gram Carnaroli ris
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
5-6 middels store champignon
5-6 kantareller
En bunt med asparges
En fersk (og deilig!!) parmesan ost fra ostedisken, mmmm
Serranoskinke
Trøffelolje
Olje, smør, salt og pepper

Og dette gjør du. Tunga rett i munnen! (Men det er ikke vanskelig altså.)

 1. Kok opp kyllingkraft, jeg lagde min kyllingkraft av to forskjellige typer kyllingfond og smakte til med salt og pepper til jeg følte den “satt”.. La denne stå på svak varme så den holder seg varm.Disse to brukte jeg.
 2. Kutt sjalottløk og hvitløk i små biter, og skjær champignon i tynne fine skiver. Kantarellen  vasker du og river i tynne strimler. Skjær av 2-3 cm av bunnen på aspargesen og deretter deler du resten i biter (ikke for små) Rasp parmesanost som du skal ha i risottoen, og litt i en skål som du skal ha når du serverer maten. Serranoskinken legger du utover på bakepapir, denne skal inn i ovnen underveis og rett før servering. Dette lar du være i ovnen til den blir sprø og så “knuser du den” i flak. Innimellom slagene steker du asparges i smør og salt og legger det til side til senere. Det samme gjør du med kantarellene.Prepping prepping! Det gjør alt så mye enklere underveis.

  Hvitvinen jeg brukte i maten heter Solar Das Boucas Lourerio – og trøffeloljen jeg brukte er denne (samme hvilken trøffelolje du bruker da, men vær forsiktig – det kan fort bli for mye!) 
  3. Så starter du på risottoen ♥ Ha en del olje og litt smør i en kasserolle og stek sjalottløk, hvitløk og sopp sammen til det blir blankt, la det bare surre, ikke stek på for høy varme. Når dette er klart, har du i risen til risen blir blank. Når den er blank har du i hvitvinen og lar den koke ut, rør hele tiden. Risottoen må aldri bli tørr. Når du føler at vinen har kokt ut, begynner du med én ause med den varme kyllingkraften, la den koke ut, og så tar du i en ause til. Slik holder du på til risen typ er “al dente” skal være litt tyggemotstand og risottoen skal ikke være grøtete. Når kraften har fått kokt inn og du føler deg fornøyd med konsistensen, blander du i parmesan, smak til underveis (jeg brukte MYE! Men jeg er parmesanlover da!) Så tilsetter du litt trøffelolje til du får ønsket smak, og helt til slutt har du i aspargesen (du kan også spare litt i en skål som du kan ha på toppen når du serverer) Server med kantarell, spekeskinke og parmesan på toppen ♥ (Og litt ekstra asparges) HELLOOOOO!

  Drikk en deilig vin til og NJUT dette fantastiske måltidet med en fantastisk person! YES.

Life-hacks

Det er fredag, det er helg og jeg følte meg i humør til og rett og slett dele noen life-hacks med dere. I livet mitt generelt og med meg selv personlig så har jeg det så bra om dagen, jeg vil faktisk tørre å påstå at jeg aldri har hatt det bedre. Det ligger mye jobb, tanker og refleksjoner bak – og jeg hadde aldri kommet hit om jeg ikke har opplevd alt jeg har opplevd på veien. Dette med “growth” er en never-ending prosess, og man vil nok aldri bli utlært på selve livet. MEN, man kan lære seg verktøy på veien til en enda bedre livskvalitet. Og det er det som er så magisk, lærerikt og gøy!

 1. Gjennomføringsvilje. En egenskap som kan utgjøre så innmari mye i livet. For har du ikke gjennomføringsvilje, vil heller ikke ting skje. DU kan selv bestemme akkurat hvordan DU vil ha ting, og når du først har bestemt deg for det – så er det opp til DEG å gjennomføre det. Det er ingen som gjennomfører det for deg. Ofte blir også tanker og ønsker med tanken – men hvorfor ikke ta tanken til live og gjennomføre det? Livet blir så mye gøyere når man tillater seg å gjøre ting man har lyst til, og kan gjøre. Dette gjelder både jobb, privat og i alle situasjoner i livet. Det gjelder bare å ta tak – start idag! Start med en liten ting du vil gjøre for DEG.
 2. Ikke bruk tid på mennesker og situasjoner som spiser energien din. NEI NEI NEI. Det er vi ferdige med. Ja, av og til må man gjøre ting man kanskje ikke har lyst til, men man gjør det for de som det er verdt å gjøre det for. Det er på tide å slutte og bruke tid på mennesker som SPISER energi i stedet for å tilføre det – og det er på tide og slutte å bruke tiden sin på situasjoner som ikke gir deg noe. Dette har jeg skrevet om før. Vær litt bevisst med deg selv her, spør deg selv to ganger, gå etter intuisjonen og sett en stopper om du vet det drainer deg med enn det gir deg påfyll. Du skal IKKE være en påfylls-kilde til mennesker som lever av å være energityver.
 3. Tillat deg selv å ha det vondt, men tillat deg selv og gjøre noe med følelsen i etterkant. Man kan bruke hodet og mindsettet i ganske mange situasjoner for å snu negativt om til positivt, men om ikke kroppen vil samarbeide – så må du faktisk bare stå i den vonde følelsen. Gråt, ha det vondt, snakk det ut, vær lei deg, ligg under dyna, gjør disse tingene du må for deg selv. Men – tillat deg selv og brette opp armene, gå i sømmene på hva DU kan gjøre for at denne følelsen ikke skal snike seg på deg igjen, og hvordan du i neste runde kan unngå den samme følelsen. Alt handler jo til syvende og sist om hvilke valg man tar for seg selv. Ikke finn deg i at noen tråkker på deg, setter deg til side eller sårer deg – sett deg selv i respekt og ikke tillat at noen behandler deg dårlig igjen. Ja, det er hardt på veien – men følelsen som slår deg i etterkant er hardere. Unngå den! Alltid reflekter over hvilke situasjoner og mennesker som VIL og GJØR deg godt, og be aware på de menneskene som ikke vil deg godt, følg magefølelsen og ikke vær naiv. Du har selv et valg hvor du kan velge hva og hvem du slipper inn i livet ditt og bruker tiden din på. Ikke kast den bort på tullinger ♥ Girl – know your worth!
 4. Hvordan takle ensomhet er det mange som spør om. Jeg er er ingen ekspert, men jeg har mine metoder som har hjulpet meg. Her finnes det mange verktøy. Alle føler seg ensom i blant, det er helt menneskelig. Men skal man da synes synd i seg selv? Eller skal man ta ansvar for SITT liv, bruke gjennomføringsviljen til å gjøre noe med det?! I SAY YES! Ok, av og til føler man seg ensom, da må man bare erkjenne den følelsen, så kan man velge å grave seg ned – eller så kan man velge og faktisk ta tak. Jeg er veldig glad i å ta tak! Rule number one ; Hva gjør deg glad? Hva er det du elsker å gjøre for deg? Hva får du en sånn “ahhh nåååå koser jeg meg” følelse av? Finn ut det. Og med én gang ensomheten sniker seg på (for det er en følelse vi ikke kan styre) så switcher du over til at nå skal DU gjøre noe for DEG som gjør deg glad! Det kan være flere ting. Og dette er en øvelse, men gjør noe som gjør deg glad hver gang du føler deg ensom. Ved å gjøre dette, altså skifte fokus fra vond følelse til en følelse som putter deg i andre enden av skalaen – kommer du etterhvert til og merke at følelsen av ensomhet forsvinner. Fordi DU mestrer den.

Her skal jeg dele min liste med dere på hvilke ting som gjør meg glad, og som har fått meg til å jobbe bort ensomhetsfølelsen og heller ELSKE å være alene. Hallo – jeg dro nettopp på ferie ALENE, følte meg ikke ensom ett millisekund en gang. Men man må tørre å stå i det, gjøre noe med det for å komme seg videre. Jeg har skrevet det før ; Pain + reflections = Progress. Man lærer ikke om man ikke gjør tak på veien, så enkelt er det. Men man må være bevisst, makes sense?

Dette gjør jeg for meg ;

 1. Tenne lys, spille jazz og ta seg et glass rødvin hjemme gir en deilig ro.
 2. Handle inn gode råvarer, høre på deilig musikk og lage mat i timesvis. Alene ♥
 3. Ringe til ett familiemedlem eller en bestevenn og snakk om livet, snakk om at man har det kjipt, snakk om andre ting – bare det å ta en telefon til noen hjelper så mye. Og om ikke det hjalp med én, ta to!
 4. Egentid, dusje eller bade i badekaret med lys, musikk og deilige produkter.
 5. Gå på trening.

Dette har vært min topp 5 liste det siste året for og virkelig kunne klare å trives i eget selskap.Og det har gjort at jeg har blitt tøffere enn jeg trodde jeg var. Noen sa til meg for en stund siden ; Jeg kunne aldri reist dit alene .. Okei, svarte jeg da – det vet du ikke før du har prøvd! … Jeg har reist til NY alene, jeg har vært i Frankrike alene, jeg flyr alene, jeg spiser ute alene, jeg hygger meg ALENE. Og det vil jeg si er en av de fineste egenskapene ett menneske kan ha- og tilegne seg, for man blir så innmari sterk på veien ♥

5. En siste ting – og en så fin fin ting. I min nære vennegjeng har vi alltid et høyt fokus på det og bygge hverandre opp. Vi skryter av hverandre, vi støtter hverandre, løfter hverandre, vi er alltid ett positivt tilskudd i hverandres liv. Ja, vi går gjennom ting på hver sin kant og har det kjipt, og det er helt normalt. Men mesteparten av tiden så bygger vi! Det er aldri negativ energi, det er kun positiv. Dette har jeg også med familien min, med kollegaer, venner og bekjente. Jeg tror på det å bygge ett menneske opp, og har jeg ikke noe positivt og si så holder jeg det for meg selv og trekker meg heller unna. Man skal aldri oppsøke mennesker man ikke har interesse av å bruke tid på. Jeg ønsker virkelig ALLE mine nære i mitt liv alt det beste – og det er så viktig å få det frem. Snakk hverandre opp og vær et varmt og godt menneske. ♥ Den fineste følelsen i verden må jo være å få andre til og føle seg bra. Og vite at du har bidratt til at det mennesket har det bedre. ♥

Og ved å lese dette, så håper jeg at du kan ha det litt bedre fremover også. Små, enkle verktøy til et liv og en hverdag som gjør deg glad, fornøyd, inspirert, motivert og sist men ikke minst – kjærlighetsfull til de rundt deg som betyr noe!

God freddaaaa ♥

Mine deilige favoritter på badet

Inneholder annonse for DeoDoc – kode 30lene gir 30% på alt fra DeoDoc frem til 9 september


God torsdag – det føles som høsten er på vei for fullt her i Oslo. Har ikke helt vært klar for å gi slipp på sommerværet men høsten bringer så utrolig mye fint med seg. Jeg koser meg allerede så mye hjemme, med stearinlys, duftlys, bad, god mat, herlig musikk (psst – jeg har laget en spilleliste til dere. Den er perfekt til høstkos, sene kvelder og generelt kos ♥ Hihi.. Her, har dere den.)

Om høsten, og selvsagt ellers i året også er det alltid deilig å ha noen favorittprodukter på badet. Både i dusjen, til badekaret og ellers. Jeg koser meg mye med velvære her hjemme. Er så magisk å føle seg fresh, ingenting er bedre. Og nå som jeg har tatt av vipper også så er alt enda mer magi når man dusjer og lignende. AHH ♥ For en deilig frihet.

Hjemmekos er alltid best. ♥

Her kommer et lite stjernedryss med favoritter ;

Hands up den beste parfymen som alltid kommer til å minne meg om tiden i New York. Den er fra Le Labo som er det skjønneste parfymeriet i NY, hvor de blander lukten mens du ser på. ELSK. Santal 33.

Og det holdt ikke med parfyme fra Le Labo – jeg måtte kjøpe en håndsåpe også, som jeg bruker både til håndvask – oooog tar en liten dæsj i badekaret når jeg bader. Himmel!

Og min fav fav favoritt i dusjen – hellooo! Intimsåpen fra DeoDoc med KOKOS. Dere vet jo hvor svak jeg er for kokos. Denne er så deilig og lukter selvsagt helt himmelsk. Den har gått forbi Dr.Greve som jeg alltid har brukt – synes denne er  mye bedre!Intimvask, fresh coconut

Verdens beste ansiktsskrubb fra Aesop. Den lukter spa! Den iser på huden og den renser og gjør at du får i gang sirkulasjonen. Jeg bruker den kanskje litt for ofte, for det blir en rundt hver gang jeg dusjer. Wopsiii.

Jeg waxer ikke der nede – eller noe som helst sted for så vidt, jeg er så sensitiv at jeg makter det bare ikke. Prøvd flere ganger og det er virkelig helt krise for meg. Så akkurat der sverger jeg til høvelen, men jeg barberer aldri(!) uten skum. Det føler jeg er det verste man kan gjøre, auuuu, både underveis og etter. Men! Dette barberskummet med .. tadaaaa – KOKOS er supermykt og deilig til barberingen.

Shaving Foam, fresh coconut

Og det mest magiske produktet som virkelig (!) gjør susen er denne aftershave kremen. Fy søren, den er blitt min reddende engel rett og slett. Ta den på rett etter barbering og du slipper nupper, og irritasjon. Nå sliter ikke jeg så mye med inngrodde hår, men denne skal visstnok være et lite mirakel for de som sliter med det. Så halleuja, dette må dere teste ut. Finnes i flere lukter – men altså ingen tvil om at det er kokos som gjelder for meg i hvertfall. Før barbering kommer det også en preshaving olje, den er ikke jeg så flink til å bruke – men så er ikke jeg så tålmodig av meg, mulig det er noen av dere som har litt mer tålmodighet til å bruke den.

Denne silkemye, melkeaktige kremen man påfører etter barbering er helt nyt!After shave balm, fresh coconut

I badekaret liker jeg alltid å skrubbe huden, etterfulgt av maske. Denne fra Comme Deux gir glød – er perfekt før man skal ut på noe morro! Perfekt å ha på etter skrubben til Aesop.

Noen produkter for litt ekstra velvære der altså. Hjemmespa og selvpleie skal man ikke undervurdere. Viktig å unne seg litt me-time innimellom slagene. Føle seg fresh, ren og pen!

Husk at frem til 9 september – får dere 30% på alt fra DeoDoc ved å bruke kode 30lene ♥ De har så mange deilige produkter. Intimvasken kommer i reisestørrelse, og de har de beste intim-serviettene du kan ha med i vesken, supermyke! Ønsker dere en deilig torsdag!

Fields Of Gold

Nå er det latterlig lenge siden jeg har sunget ordentlig, kjenner jeg har savnet det. Bare et lite klipp av Eva Cassidy sin Fields Of Gold. Elsker den sangen ♥

Jeg har lyst å covre flere låter, og vil gjerne høre om dere har noen ønsker til hvilke sanger ♥
Ønsker dere en nydelig uke!