Vi har alle vært der, har vi ikke?

Jeg klarte det umulige. Men det er som jentene sier. “Det er så TYPISK deg å gjøre noe sånt!” Men er det ikke typisk alle da? (I couldn’t help my self from wonder…)

Hvor er den emojien som klasker seg selv i trynet når jeg trenger den?

Umulig er det vel ikke – det skjedde jo. Men dere vet den følelsen når det først skjer? Puls på ca 190, og det eneste man vil gjøre er å løpe og gjemme seg, og aldri se på telefonen igjen. Jeg gjorde ikke det. Det første jeg gjorde var å ringe en venn i nød som måtte ta meg gjennom det! Haha- dere vet den følelsen når dere dummer dere ut in public (faller ut av bussen på alle fire feks, og du ikke har NOEN å lene deg på?) ja – man kan trygt si at det alltid er best å ringe en venn. Så jeg ringte en venn. Vi lo og jeg var panisk. Jeg måtte jo få henne til å sende meg en melding for så og slette den for og se om den gikk bort. Men. Slaget var allerede tapt, gitt. Så da var det bare én ting å gjøre, face it!

Så jeg dro på sjarmen og skrev .. Ops med “letegn-emojis og trekke-på-skuldrene-emojis” … Man blir jo litt smånervøs for svaret men akkurat i denne sammenhengen tok han det veldig sporty. Da var det vel bare en ting å si “yes, men da har du i hvertfall lært at jeg er av den distré typen” Prikk prikk prikk

Jeg kom meg over det. Han bare lo. Takk gud!

La meg forklare. Herregud, jeg får det til å høres ut som en fullstendig krise. Det var det ikke, men det føltes sånn der og da. “Det kunne ha vært så mye verre med tanke på at det er du,” sa Renate. Ja ikke sant?! Det er veldig typisk meg, å gjøre nettopp sånne håpløse ting. Men jeg overlever det alltid.

Saken var. Jeg fikk en telefon på søndags formiddag, turte ikke ta den da så sa jeg måtte ringe på igjen senere fordi jeg skulle på skogstur. Og det var jo sant. Så sa jeg til Renate at om telefon-samtalen ble for klein så fikk jeg bare komme opp med en kjempe unnskyldning til og måtte legge på. Sagt med et glimt i øyet selvsagt, jeg visste jo at det ikke ville bli kleint. Så ringer jeg han da, tilbake. Superkoselig! Skravlet i ett sett både fra den ene og den andre enden, helt til han plutselig måtte legge på fordi han skulle hjelpe en nabo. Dette måtte jo jeg selvsagt rapportere til Renate siden vi hadde en intern greie på det fra før. Så jeg tastet i vei, mens jeg lo og humret for meg selv. Trykte fornøyd på “send” og innså innen et millisekund at den gikk til feil person.

(Ikke helt ordrett dette siden jeg slettet den opprinnelige meldingen i full panikk og i håp om at den ville forsvinne…) Kremt.

“Snakket nettopp med han, superhyggelig! Men han måtte legge på fordi han “skulle hjelpe naboen med noe?!!) Hans escape for å slippe unna meg eller? Jaaaja, får håpe jeg hører fra han igjen ……

Jada, joda, neida – så den var overhodet ikke ille- men dere skjønner greia. Det ER flaut! Han vil heldigvis møte meg da, så da gikk det bra denne gangen også. Håper bare ikke han leser blogg ……….. Lol

Men det er ikke første gang dette skjer! For en stund tilbake skulle jeg ivrig fortelle Henriette og Malene om en kjekkas jeg møtte. Gjenfortelle hva som skjedde, hva han sa osv – dere vet. Vi jenter må jo fortelle- å få med oss alle detaljer! Jeg var godt inn i historien (hvor jeg også forsåvidt brukte østlandsdialekt når jeg etterlignet hva han sa da, siden han var fra østlandet…) – og til min store forskrekkelse ser jeg at jeg nettopp har sendt avgårde et lydklipp. TIL HAN!

Det ble altså bare helt svart for meg så jeg måtte gi telefonen til jentene så de fikk høre gjennom den. Jada, så neida – there it goes. Meg som forteller om han og vårt møte – I ET LYDKLIPP. Jeg ler når jeg skriver dette. Det er så håpløst at jeg har ikke ord, HVORFOR skulle jeg ha meldingene hans åpne når jeg fortalte om han? Og hvordan i alle dager har jeg klart å trykke inn lydklipp-knappen for så trykke på SEND? Er det mulig. Gikk ikke så bra med han da for å si det sånn, ikke sett han igjen etter det. HE HE HE … (Neida nå overdriver jeg) Han ba meg faktisk på date den kvelden. PJUH. Merkelig nok. Men jeg sa jo ikke noe ille da, jeg var jo bare over-entusiastisk – men han kunne jo lett trodd jeg var en psyko stalker skrulle! Lydklippet har aldri vært snakket om i ettertid.

Hehe, nei så essensen i innlegget er vel at det gjelder og ikke ta seg selv høytidelig i det hele tatt. Vi har vel alle vært der, har vi ikke?!

Dead Bride Halloween Style

Altså jeg ELSKER å være kreativ og tenke litt utenfor boksen. Til Halloween feiringen på lørdag skulle jeg egentlig være Storm fra X-men, men kostymet skjærte seg helt på torsdagen, så da var det bare å finne en ny løsning! Kastet meg rundt og booket min venninne Tale som er makeup artist til å sminke meg, og fløy byen rundt for å finne noe som kunne ligne et kostyme. Jeg elsker jo utkledning, er så gøy hva man kan få til med sminke. Fascinerende. Nesten sånn jeg har lyst å gå makeup kurs selv, altså ♥ Valget fant på “dead bride” typ en blanding av en scull og sugarscull som Tale kalte det! Sminken stod Tale for, og hun er HELT RÅ. I tillegg kjøpte jeg hvit spray til håret, litt stoff til brudeslør og en klemme som jeg kunne sy fast brudesløret i. Heldigvis har jeg en engel av en bestevenninne som er 19 ganger flinkere enn meg til å sy, så Henriette tok på seg den oppgaven. Ble så kult! Til antrekk ble det et korsett, og et gammel skjørt jeg hadde liggende samt hvite strømper med blonder.

Det er jo i morgen det virkelig er Halloween, så da passer det jo å dele disse bildene nå!

Wææææ! Hehe. Kan anbefale å kjøpe sminke på Visage, de har alt mulig. Stoff til brudesløret fant jeg på Stoff og Stil og linser kjøpte jeg bare på nett, men det har de jo overalt på sånne kostymebutikker. Fantasien har ingen grenser. Jeg synes ihvertfall det var kjempe nedtur når jeg måtte vaske av meg sminken, hihi!

Nå skal jeg lage fårikål middag i verdens beste leilighet! Åhhhh jeg klarer ikke slutte å si hvor mye jeg koser meg. Idag får jeg litt flere møbler også, kribler i magen! Vet dere vil se mer, men det er mye bedre å vise dere når det er klart og ikke halvferdig. Men lover det kommer et innlegg snart!

LOVE

Morgen- og kveldsrutiner i heimen

Annonse

God søndags morgen ♥

Jeg elsker alle morgener like mye, selvsagt litt ekstra i helgene når jeg kan kose meg litt mer enn normalt. Det beste er å starte dagen FRESH. Opp tidlig, være utlagt etter NOK timer med søvn, ta seg en dusj, slippe inn i tøflene og tasse ut på kjøkkenet for å lage dagens første kaffe! ELSK, og tenk at en så liten ting kan gi så mye glede. I helgene er det gjerne litt mer tid til frokostkos, og om jeg ikke lager hjemme, er det bare å smette ned i gata til Juicery å kjøpe favoritten, og en sunn juice til. Morgenkos og litt luksus i hverdagen.

Speaking of luksus i hverdagen så fortjener huden like godt som magen litt lukus. Spesielt nå som høsten er her og huden får gjennomgå litt ekstra av kulden ute. Jeg merker så godt når været skifter fra varmt til kaldt, og da trenger huden ekstra pleie. Lite som slår et rent ansikt hvor man kan påføre deilige produkter som gjør sitt for at den skal holde seg fin. OG som lukter spa ♥

I samme serie som 10 minutes glow-masken, har jeg blant annet disse produktene i baderomshyllen.

Cosmed Shop har utrolig mange deilige produkter. De jeg har er fra Crystal Clear. Jeg har så mye jeg vil vise dere etterhvert! Dere får- 20 % på hele sortimentet deres frem til 12 november ved å bruke kode : LENE20

Illuminate – Med hånda på hjertet er dette en av de beste fuktighetskremene jeg har hatt! Når jeg flyttet fra Huitfeldtsgate 19 til hotell en periode, forsvant denne i flyttekaoset og jeg ble nesten litt desperat etter å finne den. Her er hvorfor jeg liker den : Den er supertykk i konsistensen, du må virkelig jobbe den inn i huden, og i timesvis etterpå er huden fuktig og du får virkelig ekstra glød og shine av den. Ah . jeg bare ELSKER den, og anbefaler den varmt videre. Det er SPF15 i den, noe som vi virkelig trenger for å beskytte huden vår. Jeg sliter jo dessverre med pigmentflekker i ansiktet, og denne her – ja, den har hjulpet så mye. Jeg har nesten ingenting igjen. Helt genialt. Den gjør liksom så mye for huden min, også lukter den helt latterlig deilig. En slags deilig spa-sitrus lukt. Min absolutte favoritt uten tvil. Og mitt lille avhengighetsprodukt.. Et par ganger i uken, kanskje mer når det nærmer seg helt, føler jeg alltid for å få litt ekstra farge i ansiktet, og da blander jeg 2-3 dråper av Tan Drops i kremen om morgenen.

Tan Drops – denne blandes altså i fuktighetskremen. (Husk å vaske hendene etterpå) Den gir en superfin og naturlig farge i ansiktet som vi virkelig trenger litt ekstra av nå som høsten er her. Man føler seg rett og slett bare litt ekstra “frisk” i ansiktet. Denne kan også brukes i fuktighetskremen til kroppen når man smører seg inn. Jeg tar ikke ofte sol, men jeg har gjort det to ganger siden sommeren – da har jeg smurt både Illuminate og Tan Drops i ansiktet før jeg har lagt meg i solariumet! Både SPF og litt ekstra push på ansiktsbrunfargen. Superfresht!

Jeg har fått satt disse to produktene i en pakke til dere, 25ml Illuminate & Tan Drops til 959,- med kode “LENE20” (verdi 1199,-) Her er link til pakken. 


Anti Agening Serum –
jeg har alltid vært sløv med sånne ting.. Noe jeg IKKE burde vært. Jeg er jo 30 nå! Merker det på huden faktisk. Så nå har jeg endelig skjønt at ting forandrer seg, he he.. Selv om jeg ikke vil innrømme det. Dette er et lett og deilig serum som jeg påfører ansiktet før jeg legger meg. Og som aktivt og intensivt jobber seg inn i huden og forebygger det som forebygges må. Denne lukter også helt himmelsk. Om du ønsker å våkne med litt ekstra brunfarge, kan du også lett blande 2-3 dråper Tan Drops i serumet!

Jeg har også satt disse to produktene i en pakke. Anti agening serum 30 ml & Tan Drops. Og den får dere her til 999,- (verdi 1249,-) Husk koden når du kommer til kassen.

Mine hud-rutiner der altså. FUKT til morgen og anti age til kvelds! Enkelt og greit ♥ Og Tan Drops for glød, og vi ELSKER jo glød gjør vi ikke?! Denne skal med i kofferten på neste tur hvor solen steker, den er genial.

Jeg er veldig engasjert i disse produktene merker jeg! Så om dere har noen spørsmål,bare spør i vei! ♥ Nyt søndagen!

Satur-YAY!


GOD MORGEN dere!

Har dere det fint? Endelig helg! I går var jeg hjemme og koste meg i leiligheten, sovnet tidlig og det resulterte i at jeg våknet klokken 08 idag. Frisk og opplagt! I går brukte jeg kvelden til å pakke ut enda litt til, både møbler og kasser. Lagde meg taco og gjorde en ny vri (siden stekeovnen min ikke er koblet til enda) tacoshell varmet på panna, OH MY GOD! Det er den sykeste tacoen jeg har smakt, hehehe. Kan være noe med at alt jeg lager her hjemme i leiligheten er ekstra godt og – rart det der! Men så heldig for meg, hihi!

Nå er klokken 10 og om 1,5 time allerede kommer fantastiske makeup-Tale for å legge Halloween-sminke. Og antrekket er IKKE i boks, så jeg må løpe ut for å finne det NÅ! Kan ikke gå ut etter hun har sminket meg for å si det sånn, så da blir det hjemme-lørdag på meg! Gleder meg til å vise dere hva jeg skal være! Skal dere feire?

Bukse Filippa K – Tøfler Sheperds – Genser H&M / bilder av McKenzie

Lørdagsklem herfra!

Et lite hei!

All white and a hint of cheetah

Fredag, og jeg har endelig litt tid til å sette meg ned mellom slagene. Vil bare si unnskyld for dårlig oppdatering de siste dagene- men håper samtidig på forståelse. Har vært helt i min egen lille boble siden mandag! Vasket, ryddet, pakket ut, pakket inn, hatt diverse håndtverkere innom for å få ting på plass- og ja, det har gått i ett og fokuset har vært leiligheten min. Herlighet, jeg kan ikke beskrive for dere hvor godt jeg trives her, det er rett og slett en helt fantastisk følelse. Med én gang jeg er borte fra den, så savner jeg den, og vil bare hjem igjen med en gang! Nesten som å være nyforelsket, hæ.. Bortsett fra at jeg ikke er det da, bare i leiligheten ♥ Hehe.. Godt å starte litt på nytt, og ikke minst komme seg i hus. Har jo ikke bodd ordentlig hjemme siden slutten av mai, bare det å vaske klær, vaske gulv, styre og ordne med sitt helt eget er superkos. Middagene her hjemme smaker bedre enn noen gang og jeg sover kjempegodt. Kan trygt si at jeg er en lykkelig jente om dagen altså, fred og ro hjemme er det beste jeg vet.

Og snart – når jeg kommer meg ordentlig på plass, så kan de personlige hjemme-postene mine på bloggen også komme. Mer interiør, mer hus og hjem, tips og triks, matoppskrifter – dere vet! Alt blir mye mer motiverende når man har et hjem, har vært litt vanskelig de siste ukene siden jeg har bodd på hotell. Men det blir. I mellomtiden er jeg så heldig at jeg har McKenzie som hjelper meg med litt bilder innimellom ♥

Jakke & bukse fra Mango (de har så mye fint om dagen) Topp Ganni & sko YSL // photo Mckenzie Price

Ønsker dere en MAGISK helg!!

Hint av velour inni mellom slagene

Hei! En pustepause i sengen (som er forsåvidt er det eneste møblet jeg har nå om dagen, hehe..) Her går det i ett og jeg kjenner på hele kroppen at nå er jeg sliten. Har vært litt av et kjør siste tiden, så det skal bli fint å få landet litt ordentlig etterhvert kjenner jeg. Et tegn på at kroppen er sliten er at jeg blir så utrolig tungpustet. Så nå er det dyne, og litt avslapping i sengen før jeg setter i gang igjen. I dag skjærte det seg med den ene benkeplaten – som gjør at jeg må vente i 6 nye uker, har ikke vann på kjøkkenet enda  heller – så det var litt nedtur! Men ikke noe å gjøre med det, annet enn å gjøre det beste ut av det – rett og slett! Jeg skal lage meg Chili Con C UANSETT- og så får jeg vaske opp i badekaret ha ha!

Til tross for kaos så koser jeg meg veldig her i leiligheten. Ah ♥ Sov godt gjorde jeg og! Og selv om jeg bor litt sånn håpløst nå så er det jo som jeg skrev i går litt av sjarmen, men godt når ting faller mer og mer på plass. Nå har jeg vært og kjøpt meg tøfler og to fantastiske duftlys fra Diptyque. Genevrier og Noisetier som jeg skal tenne samtidig for å blande luktene sammen, SÅ herlig! Kosefølelse. Så vet jeg ikke hva det er-men jeg hører bare på Bjørn Eidsvåg og Odd Norstoga når jeg er her hjemme, så folkelig og deilig musikk.

Er ikke mye glam om dagen, her løper jeg rundt med en tufs på hodet og treningsklær med minimalt av sminke- sånt er det siste man tenker på når man flytter for må si det sånn. Så derfor får jeg heller poste litt freshere bilder til dere. Burgunder velour er ikke og forakte nå på høsten!

Skoene er fra Pura Lopez / Studio G12 på Høyer

Bukser Bik Bok – Jakke Zara – Topp Bershka – Veske YSL

Nyt kvelden ♥

95 % ferdig

MANDAG hei! Så gøy at dere likte vlogen min fra i går, det setter jeg veldig stor pris på ♥ Og så liker jeg at det er mer engasjement her inne om dagen – det gir meg så mye! Idag er en spennende dag, flyttebilen kom klokken 08 og nå har vi fordelt alt der det skal være. Det meste er satt i boder enda, og det mest nødvendige er satt inn i leiligheten. Leiligheten er jo ikke helt ferdig enda, så jeg vil ikke dra inn alt mulig rask før jeg har steder å oppbevare det. MEN! I natt er min første natt imitt nye krypinn, åh det føles så godt! Jeg kan nesten ikke vente med og komme meg hjem i kveld. Dere vet den deilige følelsen av å pakke litt ut, sette litt på plass, dille og dalle. Og så første natten a, yey!

Noen ting må ventes på fortsatt- men jeg synes litt av kosen og sjarmen faktisk er å bo er når ting ikke er helt på plass jeg. Sengen kommer ikke før om 3 uker, det mangler dører, vasker til begge badene, dusjdør og glassvegg samt et stort speil som skal opp på kjøkkenet. Garderobe har jeg ikke fått bestilt enda – men det kommer jo på plass etterhvert. Ikke har jeg et eneste møbel heller, men jeg har madrass! Kjøkken har jeg, varmtvann, badekar, jadda – dette blir skikkelig KOS fremover. Så kan jeg glede meg over hver gang noe kommer på plass.

Igår var jeg og Renate i leiligheten og ryddet ut alt skrot, samt vasket ned. Det er varme på og det lukter så friskt og godt, og NYTT! Så spiste vi pizza på gulvet, hehe.. I kveld tror jeg at jeg skal lage mitt første hjemmelagede måltid hjemme, til tross for at det mangler både benkeplate,og vask samt noen fronter til kjøkkenet. Men det kommer imorgen allerede!

Senere idag skal jeg på Ikea, for å kjøpe inn litt nødvendigheter. Renate foreslo å kjøpe sakkosekker i stuen til sofaen kommer og pappa foreslo klappstoler (eller campingstoler som han så fint sa, hehe søøt) – så det skal jeg gjøre! Gud- jeg er så glad at dere aner ikke. Endelig! Og den følelsen jeg har når jeg er der, jeg bare elsker leiligheten, atmosfæren, beliggenheten, nabolaget. Kriblinger i magen altså. I dag er det lov å være litt stolt.

Dere skal selvsagt få se mer etterhvert! Når ting blir klart, men i mellomtiden ei litta sniktitt!

Nå så rommet litt kort ut, hehe – det er ikke det altså. Her ser dere litt av kjøkkenøya samt spiseplassen, kjøkkenet blir liksom “the social room.” Hvor jeg kan lage mat mens gjestene sitter og koser seg, sosialt og koselig. Lamper og lys har jeg fått og kakkelovnen er klar også ♥ Listene skal bli like lyse som gulvet etterhvert! Gleder meg så til møblene kommer, men i mens skal jeg kose meg med det jeg har! Jeg gleder meg liksom allerede til å vaske klær her jeg, hehe! Smågleder i hverdagen.

Stor klem fra en glad jente!

Vlog : En dag med Lene

God søndag mine fantastiske følgere ♥ Her om dagen var jeg hos skjønneste Aya på Wow Brow og fikset brynene mine- og hun sa at det virker som at jeg har så trofaste lesere. Og ja – det stemmer helt på en prikk, for DET er dere. Og jeg skatter dere så latterlig mye! Takk for at dere følger med, det setter jeg så stor pris på. Forrige mandag dro jeg med meg kameramann Asgeir Behrentz rundt omkring for å filme en vlog til dere, og jeg synes virkelig han har fått frem Lene 100% og alle mine sider! Jeg håper dere liker den, this is me!!

A pop of red for the weekend

Så enkelt, rød for å sette litt farge på tilværelsen. Jeg elsker rødt og spesielt den rødfargen som popper litt ekstra. Mamma har alltid sagt det er min beste farge, vet ikke helt med det – MEN det er ihvertfall en superfresh farge. Et svart antrekk med en jakke som popper. Denne kan man ha åpen, eller med et belte i livet. Fin til hverdag og fest, også er det jo litt business så den passer fint om man må kle seg ekstra fint på jobben også ♥ Ser for meg den er veldig fin til en hvit skjorte under også. Klarte ikke dy meg og måtte “over-matche” det hele med knall røde øredobber


Jakken er fra Zara – Øredobber HM- Tights Bik Bok – Veske Chanel – Topp Berskha og de skjønne ballongene er fra Festlige Ting

Ønsker dere en riktig god helg ♥ Og takk for all den gode støtten i innlegget “Men, ærlig talt” det betyr mye, både for meg og andre! Skal få svart dere på kommentarene etterhvert også, det går bare litt i ett med leilighet og flytting disse dagene!

  

TAXI!

Annonse
… 
Neida – nå skal du slippe å stå ute i kulden for og vente på en taxi – for så å “praie” den for det gjør de vel bare i NYC (hehe..)

… Du skal også slippe å sitte i taxikø i telefonen og vente på din tur når du har dårlig tid..

… For NÅ har Norges Taxi kommet med en helt genial app, hvor det ved få tastetrykk bare er og bestille taxi rett fra telefonen på null komma niks. Gå inn på appen, trykk inn henteadresse, samt adressen du skal til (og evt omveier om du skal hente en venn eller to) og du får opp hvor langt taxien er unna + den beregner hvor mye turen koster. Jeg ELSKER sånt. Tilrettelagt, enkelt og rett og slett lite dillete. Du legger inn bankkortet ditt, og når turen er ferdig- trekkes det direkte. Det vil si at du slipper å vente på den treige bankterminalen mens vennene dine hopper ut av bilen og løper fra deg. WIN – WIN – WIN. Kvitteringen får du på mailen din. Du kan også velge å betale i bilen om du vil.

Altså… Du laster ned Norges Taxi sin app på telefonen din, registrerer deg og legger inn bankkort, og du er ready to go!

(Adressene er for å vise dere hvordan det gjøres) 

Og uten irritasjon kommer du deg BLID og fornøyd til din destinasjon ♥ Med kode “LENE17” får du 22% på din første taxitur om du laster ned Norges Taxi appen. Du legger enkelt og greit inn kodeordet i appen under avtale/rabattkode ♥

Jakke & genser H&M – Bukse Mango – Sko Acne – Veske LV og briller RayBan