Har vi gått lei?

God søndag fra meg og Levi ♥ Vi har tatt oss litt bloggfri de to siste dagene men nå er vi tilbake for fullt! Vi ligger enda i sengen og koser oss, snart skal vi på lang, frisk tur i vårsolen. Så koselig at det er enda en fridag imorgen, håper dere nyter!

Idag vil jeg gjerne skrive om noe som jeg har tenkt på en stund, og etter noen kommentarer i samme gate, tenker jeg det passer bra idag. Det var blant annet en som synes det var trist at jeg det ikke går an å skrive til meg på snapchat, og det skjønner jeg 100%. Beklager for det altså. Jeg har bare hatt behov for en pause. Det er utrolig hyggelig å kommunisere med dere, selvsagt! Men å være tilgjengelig i absolutt alle kanaler kan være en utfordring i blant, og det er ikke alltid man få svart alle, og da synes jeg heller det er bedre å stenge av litt.. Planen er å åpne den opp igjen etterhvert, og i mellomtiden er det jo bare å stille meg spørsmål her inne, selv om jeg skjønner at det ikke er like lett tilgjengelig.

Så til en annen kommentar, som jeg faktisk er enig i, for jeg har følt på det så utrolig lenge selv. Hun skriver at hun har sluttet å følge meg på snapchat fordi hun ble lei innholdet. Og vet du hva? Det forstår jeg! Jeg er i en periode hvor jeg er så lei snapchat selv at jeg snart ikke vet helt om jeg skal slutte å bruke det, eller ikke. Det er ofte veldig vanskelig å se seg selv, og sitt fra utsiden og ofte blir det jo det samme, om igjen og om igjen. Det er jo fordi man viser små klipp av hverdagen, som basically består av de samme rutinene hver dag, med noen unntak selvsagt. Trenden har jo (merkelig som det er) blitt å dokumentere alt man gjør, ikke for alle – men for de fleste av oss. Det har nesten rett og slett blitt en vane, og for meg nå har det faktisk kommet så langt at jeg har blitt oppriktig lei av det selv også. Man blir jo lei av seg selv! Hehe, høres tullete ut, men det er faktisk sant! Man må jo ikke være så aktiv på snapchat heller, det er jo helt valgfritt, men jeg føler ofte at jeg må levere noe uansett, og jeg får dårlig samvittighet om jeg ikke oppdaterer. Noe som forsåvidt er en helt tussete tanke, for det er jo ingen som sitter inne på snapchat og forventer, og venter på oppdateringer, hehe.

Jeg elsker jo å inspirere å tipse dere om små ting i hverdagen, som dere kan dra nytte av – men når man ikke legger ut sånne type snapper blir det jo litt i samme gate hele tiden. Trening, kaffe, hva man spiser, selfies, snapper med filter og så videre. Synes det beste er å tipse dere om musikk, matoppskrifter og fine ting som jeg liker og som gir meg en god følelse, og blir så glad når jeg ser dere har tatt screenshots! Så det er hygge, at man ser at man inspirerer! Men i tillegg til de tingene der, så blir det jo mye av de samme tingene.. “Heihei, her er jeg” type ting. Jeg bruker så mye tid på tid jeg aldri får tilbake, om dere skjønner hva jeg mener? Det verste av alt er jo at det forsvinner etter 24 timer, så da ser jeg det jo aldri igjen med mindre jeg lagrer alt.

Så hører jeg fra andre at de har slettet den og den personen fordi man er lei av de og det de legger ut, og det synes jeg faktisk er litt trist! At det har blitt sånn og gått så langt? Jeg har veldig mange venner og bekjente på min snapchat og prøver å være flink til og se over alt og alle, og har flere grupper sammen med de jeg bryr meg om slik vi kan følge med hverandre i hverdagen når vi ikke er sammen. Så det er kjempekos!

Men.. Jeg stopper bare opp i blant og klør meg i hodet. Verden har blitt så rar! Og jeg står midt oppi det hele selv. Jeg er selvsagt utrolig takknemlig for at jeg har alle mine fine følgere i sosiale medier, men av og til blir man bare litt lei? Skjønner dere hva jeg mener? Jeg har lyst at snapchat skal være en inspirasjons kanal, og ikke et “mas” som folk egentlig ikke bryr seg om. Denne sosiale medier boblen altså, den er rar. Men på mange måter også veldig koselig. Og når alt kommer til alt så bestemmer man jo selv hvor aktiv man vil være og hvem man vil følge og ikke. Jeg undrer meg bare over… Hva blir det neste?

Hva er deres tanker rundt alt dette? Hva inspirerer dere på snapchat for eksempel? Og synes dere det er dumt at jeg har stengt av, eller ok?

Bukse Samsøe Samsøe – Jakke Charlotte Eskildsen – Skinnjakke Bik Bok – Veske Gucci

Det var dagens grubling fra denne kanten, Levi ligger rett ut her som et slakt, så jeg skal få lurt meg med henne ut. Norske artister på ørene, synes både Sandra, Alexandra Joner, og Carina Dahl har vært så flinke med de nye låtene sine, så de må dere høre på – viktig å heie frem hverandre! Sandra Lyng & Morgan Suele – Ta Me Dit. Alexandra Joner – Kilimanjaro. Carina Dahl – You On Me.

HEI så lenge!

Den lille gule

That cute, yellow dress


Ny favoritt i vårgarderoben som jeg bare må dele med dere. Blir så ivrig når jeg finner noe jeg virkelig digger, så liker jeg jo å vise det til dere slik dere kan få inspirasjon ♥ I en nusselig lysegul, delikat farge. Perfekt til solbrun hud og vårlige samt sommerlige dager. Både til sneakers, sandaler eller pumps. Like fin til alle anledninger. Synes den er søt og sexy på samme tid, og at den samtidig er litt nedtonet fordi den er ribbestrikket. Elsk. Helt soleklart en av favorittene i garderoben nå.

Fra H&M Trend – you like?

Lunsj på brygga

AnnonseSe fine lille jenta mi da ♥

Etter noen iskalde dager med vind, snø, og hagl ble det endelig deilig vårvær igjen i Oslo i går. Er noe spesielt ved det å våkne til sol og blå himmel. Ikke bare det, men å få det deilige sollyset inn vinduene i leiilgheten. Helt magisk ♥ Skikkelig boost på morgenkvisten. Gradene skal få lov å krype enda litt høyere, men vi er i hvertfall på god vei mot våren!

I går fikk jeg Levi levert, og snek meg til en luftetur med henne, kombinert med lunsj på brygga sammen med fineste Ella fra UI kontoret. Også et punkt som skulle stått i forrige innlegg. Helt magisk å drikke kaffe / spise lunsj på benkene på Aker Brygge, og se utover havet ♥ Jeg er jo fan av foodora fra før, og synes det er genialt at man kan bestille det til hvor som helst, ikke bare hjemme! Man legger jo bare inn adressen til hvor man befinner seg, og vipps så kommer foodora og leverer der du er. Og i vårt tilfelle i går, var det rett til Aker Brygge! Digg.

Naked SweetBeet

El Burro er jo en favoritt hos meg, og den nye retten deres “Naked SweetBeet” er veldig god og en ny favo! Mange spennende smaker og en blanding av søtpotet, rødbeter, lime, ris, bønner med medium eller sterk salsa på toppen!

Deilig dag med lille voff, fine Ella og god lunsj. Tipp topp og energidråper i hverdagen ♥
Bukse fra Gina Tricot – Jakke Billie And Me – Veske YSL – Caps Bik Bok

Fin torsdag til dere!

Mine Oslo-favoritter : Spisesteder

GLAD ONSDAG, glad Lene. Fine dere er, alle sammen. Takk for fine ord, støtte og for at dere heier på- og har tro på meg. Innlegget i går gav meg et lettet hjerte, og en ordentlig boost fremover. Det er jo for DERE jeg blogger og dere med deres positive energi som gir meg kreativiteten jeg trenger! Herregud, så heldig jeg er ♥ Setter innmari stor pris på dere. Virkelig!


Fremover tenkte jeg å starte med litt diverse tips når det kommer til egen by! Jeg elsker jo Oslo av hele mitt hjerte, og alt det har å by på. Så er jeg jo mye ute og spiser, er sosial, og gjør på gøye ting hele tiden, og DET vil jeg gjerne dele med dere ♥ Først ut er ; Favoritt spisesteder. DE er det mange av, halleluja!

Frokost

Er det noe Oslo mangler, når man sammenligner med NYC, London, LA, og de andre kule stedene – så er det uten tvil kule, og gode frokoststeder. Noe av det beste jeg vet, er så starte dagen med frokost ute, og en meny som får de fleste til å gå av skaftet. Det finnes så utrolig mye kult å teste når man er ute og reiser, og jeg kan google meg ihjel når jeg er på tur, bare for å finne de aller beste. Her hjemme, har jeg faktisk ingen favoritter og har flere ganger lekt med tanken om å starte noe selv. Men, likevel så er det jo utrolig hyggelig å gå et sted hvor de har god kaffe. Som oftest selger kaffesjappene helst søte bakevarer og jeg liker aller best salte eller sunne ting til frokost. Men er man i croissant-mood, med syltetøy og en god kaffe til så er det jo perfekt å besøke en av kaffesjappene. De som, uten tvil ha den beste kaffen i Oslo (til den beste prisen) er : Kaffebrenneiet! Min favoritt. Jeg underdrev muligens litt da jeg sa at jeg ikke har noen favoritter, for jeg har jo det – men jeg mener at jeg savner de stedene som har det lille ekstra! Dagen derpå, har jeg en favoritt, faktisk. De har supergode sandwicher(anbefaler den med serranoskinke og avocado) Juicene skal de også ha creds for – Powershake er den beste! Og så har de god kaffe. Det jo også et ganske kult sted å henge. Kul musikk, kul innredning og hotte gutter! Joe & The Juice ♥ BOOM.

Lunsj

Mmm, her er det mange favoritter! Here is my list, and why.

Lørdager på Bølgen & Moi Briskeby. Her får man alt i ett. Nemlig lunsj, sprudlevann OG dayparty! Superkult, og elsker maten, stemningen – ja alt. Så om man vil hygge seg ekstra med jentene på en lørdag anbefaler jeg å dra hit. Klokken 12!

Theatercaféen. Sjarmerende, flott, god mat og herlig atmosfære. Her liker jeg å gå på lørdager med jentene eller generelt med vennegjengen. Anbefaler løksuppen, den er magisk.

Olivia. Alltid en vinner! Om du sitter inne eller ute om været tillater det. God mat, deilig stemning. Mine favoritter her er ; Parma Pizzaen, Pasta Di Manzo, Entrecote. Snadder.

Asia, Aker Brygge. Masse deilige, asiatiske småretter. Perfekt for lunsj. Så får man smakt på mye forskjellig. Orange chicken curry er veldig god!

Mr Bay. Elsk på maten. Gi meg husets indrefilet, sier jeg bare.

Villa Paradiso. Pizzatime! Perfekt for lunsj og kos.

Middag :

Nodee Barcode. Favoritt! Føles ut som man har kommet rett til utlandet, awesome sted. Maten er DING DING! Asiatisk.
Hanami. God stemning, god mat, gode drinker, kult sted. Også asiatisk.

Dinner. Maten er himmelsk! Try it. Asiatisk.

Sawan. Stemningen, drinkene, maten. Stedet. Alt. Asiatisk. (Ja, jeg er glad i asiatisk)

SudØst. Også en av favorittene. Helt i samme gate som de andre over her. Stemningen er superherlig, kjekt å sitte ute når sommeren kommer.

Trancher. Glad i biff? Ja, da går du hit og bestiller med ALT av tilbehør.

Bar Tjuvholmen / Bar Vulkan. Social dining meny, med mange deilige småretter. Tacoen og lefsene med trøffel er bare latterlig godt.

Champagneria, Frogner. HALLO, tapasen her kan ikke beskrives. Stemningen er også helt nydelig.

Delicatessen. Nydelig tapas her også. Elsk!

Så vil jeg også anbefale område, Barcode og Sørenga har massevis av kule og nye restauranter dere burde prøve. Stock, Vaaghals, Cargo og Nodee Sky (men sistnevnte har litt stivere priser og en set menu)

Ikke mye som slår et måltid sammen med noen du bryr deg om. Jeg elsker god mat, i godt selskap! Beste jeg vet.

Håper dette er noe dere vil jeg skal fortsette med? Da fortsetter jeg i hvertfall neste innlegg med drink-steder og takterrasse favoritter ♥ Og kom gjerne med ønsker, OG tips til dine favoritter om du vil dele noen.

Klemmer fra meg og Levijenta som jeg nettopp har fått levert her av Gard. Lillevenn ♥

Netthaterne vs real life

Dagens lille sårbare innlegg fra meg. Jeg er normaltvis en veldig tøff jente, jeg har en sterk psyke. Tåler en støyt, og to, og tre, lander alltid på beina og retter meg opp i ryggen, og ser fremover. Løsninger foran begrensninger og positivitet foran negativitet. Det er min styrke. Og hele veien har jeg overbevist meg selv om at jeg ikke bryr meg om alt det negative som faktisk kommer med det yrket man har. Likevel så kan enkelte perioder være tyngre enn andre…

Sannheten er vel at jeg har opparbeidet meg en slags mur gjennom livet som jeg setter opp når jeg trenger å beskytte meg selv, og den er til tider ganske vanskelig å komme gjennom, til og med for meg selv. Muren beskytter meg mot det som er vondt, og får meg til å se klart i forhold til hva jeg finner meg i og ikke, hva jeg fortjener og ikke. Den gjør at jeg blir uredd, selv om at jeg innerst inne kan være jenta som bråvåkner av panikk midt på natten fordi hun er redd. Ett skall som sakte men sikkert slår sprekker innimellom. Og da må det ut.

Sårbart er det å innrømme at jeg kanskje ikke er så tøff likevel, når alt kommer til stykket. Det viktig og av og til legge ned guarden, både for meg selv og andre. For innerst inne er jenta bare et menneske, fylt av følelser, på godt og vondt. Og det er ingen skam å innrømme det

Jeg er en veldig sikker person i meg selv, men av og til kan jeg selvsagt føle meg utrolig dårlig av ting jeg hører, ser og leser om meg selv. Muren jeg setter opp gjør meg sterk, men av og til glipper det litt og ting går innpå meg. Selvsagt gjør det det. Og spør meg selv ; Har jeg mistet hodet oppi det hele?

Og i blant kan man være forvirret og ikke helt vite hvor veien i livet skal gå videre. Man blir tvilende. På bunnlinja er jeg ikke i tvil om hvem jeg er og hva jeg står for – men i forhold til alt press, vondt snakk og meninger fra andre kan man likevel av og til begynne å lure på hvorfor man gjør dette.

Man føler man roter seg litt bort i et fyrverkeri av prosjekter og ting som spiser av tiden hvor man egentlig burde stoppe opp og reflektere over det som er det aller viktigste i livet. Skulle ønske jeg kunne se på meg selv ovenfra, få et overblikk over hele situasjonen. Faktisk klare tenke helt klart over hvilke valg og prioriteringer jeg tar. Og vite at de er 100 % riktige for meg og hvor jeg står i dag.

MEN. Det er her det er viktig å finne frem styrken i seg selv. Snu det negative til det positive. Se løsninger. Det som da i sånne perioder gjør meg sterk er alt det som skjer i det virkelige livet. Og alle de fantastiske menneskene som er i det. Det er da jeg ser at jeg faktisk ikke har mistet hodet likevel, at jeg fortsatt lander med beina plantet på jorden. At prioriteringene i det virkelige livet faktisk har vært riktige, og viktige. Selv om jeg vet jeg aldri kan få prioritert de menneskene nok. Men de er der. De er der fortsatt, og det er det som gir meg en bekreftelse på at det er GREIT, at ting ikke har sklidd helt ut. Det betyr mer enn noe at de som er glade i meg, og kjenner til meg støtter meg, heier på meg og er positive og glade på mine vegner. Mine nærmeste står som fastspikrede påler rundt meg. Hadde jeg mistet de, hadde jeg også visst at jeg har mistet meg selv. Og at jeg med disse tankene klarer å reise meg igjen, å la alt det andre prelle av, til en viss grad.

Tilbake til overskriften ; Netthaterne vs real life. De som får deg til å tvile vs de som vet hva du er god for, og hvem du er på bunnlinjen til tross for “fasaden.” Men hvorfor lar man disse menneskene som ikke kjenner deg, vinne? Jeg har vært litt fastkjørt, mistet kreativitet og lyst, flere grunner til det – men i går fikk jeg en påminnelse på at de som heier meg opp og frem er der! En ordentlig boost som viser meg at positivitet seirer over negativitet, og at ma må huske på at det er lov å “gi faen” i de som ikke kjenner deg, og som ikke ønsker deg godt.

Det er jo disse menneskene og tilbakemeldingene man skal holde seg fast i. Det er jo DETTE som betyr noe. Om du føler deg dårlig, misforstått, satt i bås .. Fokusér på menneskene som er glad i deg og elsker deg for den du er, og som kjenner den virkelige deg. For det er de som er viktigst på bunnlinja ♥

Hadde jeg skulle valgt et fokus-område på noe jeg hadde ønsket å gjøre i fremtiden, måtte det vært å sette lys på disse menneskene som skal mene alt om alle, og være verdensmestere i netthat og ellers. De som har gjort det til hobbyen sin, de som tilfredsstilles av å tråkke på andre.

♥  Takk til dere som støtter. Dere som fortsatt får meg til å føle at det er verdt det.

Lene Orvik Collection

Annonse

LENE ORVIK COLLECTION – Lene x Bik Bok x TINE


GLAD MANDAG og glad Lene! Endelig får jeg lov å dele nyheten med dere ; Jeg har laget en fjerde Lene Orvik Collection! Og denne gangen i samarbeid med TINE & BIK BOK. Tidligere i år fikk jeg telefonen som gjorde at jeg hoppet av glede! Det er så gøy, jeg elsker jo dette. Å få enda en mulighet til å lage kolleksjon er jeg veldig takknemlig for. TINE har mange deilige sommer drikker som skal selges i BIK BOK butikker. I den sammenheng ønsket de en fresh sommerkolleksjon hvor inspirasjonen til plaggene skulle komme fra fargene og feelingen på drikkene deres – og det har vi gjort! Gleder meg til å vise dere alt, men først og fremst denne fantastiske kjolen i mustard gul med deilig, tropisk print. Denne kan man bruke til alt! Til hverdags, til fest, til beachen, alt – det spørs bare helt hvordan man ønsker å kombinere den, en kjole – mange antrekk! I am in love, og den ble akkurat som jeg så for meg ♥

Til denne kjolen, fargene og printet har jeg latt meg inspirere av disse deilige juicebrusene fra Noisy. Synes det ble veldig kult! Sommerlig og fresht. Jeg har også latt meg inspirere av TINE IsTE og TINE IsKaffe. Dette får dere se mer av etterhvert. Gleder meg til å vise dere!


Jeg elsker
TINE IsKaffe som dere vet, og er i himmelen for nyheten Cappuccino Zero som er uten tilsatt sukker og søtet med søtstoff! Hektet. Og gleder meg veldig til å vise hvordan jeg har blitt inspirert både av mønsteret på denne, og ikke minst den poppy rødfargen, FRESHT! Stay tuned.

Heldig som jeg er, får jeg også muligheten til å møte dere! Vi kjører nemlig, som de andre gangene – lanseringer i tre forskjellige butikker. Dato, tid og sted ser dere under. Putt det i kalenderen deres, da vel!♥

Håper dere synes dette er like gøy som meg! Det var bilder til denne kolleksjonen vi tok når vi var i Marbella, og jeg er så fornøyd. Hadde med meg superfotograf Thomas Qvale som jeg elsker å jobbe med. Vi var en ordentlig herlig gjeng på tur, makeupartist Linn Linnea, Thomas sin assistent Magnus og Cathrine som representerte TINE. En fin opplevelse som jeg tar med meg videre. Og stor high five til partner in crime Ingrid på hovedkontoret til BB, som har gjort denne kolleksjonen mulig!

Klem til dere ♥

Just do it!

Annonse

Mange som spør om mine mat og treningsrutiner, hva jeg spiser og hva jeg gjør. Jeg trener ca 5 ganger i uken, spiser sunt og riktig, og unner meg det jeg vil i helgene. Handler om å finne balansen, og gjøre treningen til en del av hverdagen. En rutine man legger inn, og gjør det til en vane til slutt. Før likte jeg ikke å trene, nå elsker jeg det. Jeg koser meg ordentlig, det er liksom Lene-tid! Og når man er flink og bevisst kommer resultatene og det føles veldig bra. Det handler bare om å bestemme seg, og med litt hjelp på veien kommer man raskere i gang.

Youfit er genialt for deg som trenger litt veiledning nettopp for å komme i gang med treningen. Ikke alltid man vet helt hvor man skal begynne, og da kommer man som regel ikke i gang heller. Det er alltid bra med et lite kick bak! Om man vil ha resultater må man jobbe for det, og ikke bare når det gjelder treningen. Riktig mat er også like mye om ikke enda viktigere.

Her ser dere både kostholdsplan og treningsprogram. Bare test å se en uke, så skal jeg love dere at dere får mersmak på treningen. En mulighet er å begynne med kostholdet først uten å trene, bare slik det ikke blir for mye å forholde seg til på en gang.

Youfit skreddersyr en pakke til deg, som virkelig hjelper deg i gang. I denne pakken får du tilpasset kostholdsplan, treningsprogram, guide og forskjellige oppskrifter til 499,- ved å bruke denne rabattkoden ; lene499 .. Dette er latterlig billig ift hva det koster rundt om ellers, og man får utrolig mye for pengene. Mye god informasjon også som er nyttig å ta med seg videre. Pakken kan du bestille her og bare spør meg om du lurer på noe! Det er lettere å komme i gang enn man tror ♥

Og dette får du levert ila 3 timer. Så da er det bare å sette i gang! BOOM. Kjøpe inn sunn mat, planlegge litt måltider og sette seg inn i treningsprogrammet man får tilsendt.

Jeg trener jo aktivt og har PT én gang i uken, men for meg er det gull verdt å ha treningsprogram som dette – så jeg har noe få forholde meg til i tillegg. Ellers blir det lett til at man bare surrer, skjønner? Og man vil jo ha resultater! Jeg gjør styrke 2-3 ganger i uken, og kardio 2-3 ganger i uken. Om du er usikker på øvelsene i programmet, er det bare å sjekke de ut på youtube, det er også bilder og forklaringer av øvelsene i programmet. Bruk litt ekstra tid på å gå gjennom programmet og øv på teknikkene slik du vet du gjør det riktig. Og øk kg når du kjenner det blir for lett! Det er utrolig gøy å se hvor fort man får resultater når man først setter i gang ♥

Spør meg gjerne altså, jeg vil hjelpe dere i gang!! Husk å lage en kul treningsspille liste også da, og lag deg en god proteinshake etterpå! Mmm. Proteiner får man aldri nok av.

 

Friday feeling og vårfresh på håret

Sponset behandling 

Sko fra egen kolleksjon – Jeans Levis -Veske Gucci – Skjorte HM trend – Jakke Pinkyswear – Briller Bubbleroom


Hei helgen! Solen skinner i hovedstaden, o deilige vår ♥ Noen timer til foran macen så er jeg klar for en hyggelig kveld med venner, har invitert de hit og skal lage litt mexicansk snacks, og Moscow Mule (min favo drink) Kan dele oppskrift imorgen om dere vil teste selv?

Nytt extensionshår og fresh på håret :
Er så heldig at jeg har fått freshet opp vår-frisyren med nytt extensions fra Meraki Studio og Hairtalk. Første gang jeg tester hår fra Hairtalk, utrolig tykt og mykt, og festene er så tynne at man nesten ikke kjenner de. Dette er gull når man skal ha håret opp i hestehale eller halfbun, og Silje fra Hairtalk som satt det på var utrolig flink. Veldig fornøyd, også med klippen som vi har gjort litt kortere enn tidligere.Tommel opp! Gleder meg til å teste dette fremover.

Malene søker forresten etter dyktige frisører og en negledesigner til salongen sin, så om noen er ute etter jobb, er det bare å sende en mail til henne på [email protected]

Ellers gleder jeg meg veldig til søndag, da skal jeg på tre visninger her på Frogner. Krysser fingrene for at det er interessant og at jeg vinner en evt budrunde. Er rimelig klar for å starte oppussingsprosjekt nå, ettersom jeg har så mange spennende idéer og planer. Kommer til å bli veldig kult om jeg får til det jeg drømmer om.

Helgeklem ♥

News at home

Nå er det ikke lenge til jeg må begynne å tenke på og pakke sammen her hjemme. Helt sykt at jeg skal være ute til 1 juni allerede. Kjøperen kjøpte faktisk alt av møbler også, så det blir jo en relativt enkel prosess mtp flyttingen. Godt å starte helt på nytt også, med leilighet og møbler, og ny stil! Det har med andre ord ikke blitt så veldig mye nytt på interiørfronten her i heimen mtp flyttingen. Men nå har jeg frisket opp med noen få news, må jo nyte siste tiden her hjemme med litt freshe ting!

Levi er også fornøyd med litt nytt, sier hun ♥
Til denne kurven følger det med en tøypose i hvit, så det har jeg brukt som skittentøyskurv helt til jeg fant ut jeg ville bruke den som ved kurv!

Denne kombinasjonen er fin både inne, og ute på terrassen ♥

Tørkede eucalyptus blader ♥ Synes det ble veldig fint til trebordet, og litt annerledes enn jeg vanligvis pleier å ha det. Kurvene er herfra.

Har dere sett noe så kult? To av jentene hjemmefra gav meg dette bildet i 30 års gave! Bilde av øya mi! Stolt!

Endelig har jeg makket meg til å kjøpe en ordentlig høytaler her hjemme. Får alltid kjeft av vennene mine når de er her på fest, for den jeg har hatt i all evigheten spiller ikke høyt nok, sier de.. Superhappy med denne fra Bose. Jeg spiller jo musikk døgnet rundt, så skulle bare mangle at jeg investerte i en ny.
Fra Expert.

Torsdagsklem fra meg og Levi, med ønske om en fin kveld!

In my fridge

Jeg elsker å gå på butikken, fylle opp kjøleskapet med sunne og digge matvarer! Godt å føle på at man er tilbake i hverdagen. Jeg elsker å spise akkurat det jeg vil, men jeg må si jeg også elsker at jeg er tilbake til litt bedre, og sunnere matvaner. Viktigste er at man har balanse akkurat på det der, man skal ikke være for nazi heller. Men følelsen man får når man spiser mye, men sunt er helt magisk! Man føler seg ekstra opplagt ♥

Her er noen av mine favoritt matvarer i kjøleskapet, som jeg alltid handler på butikken.
Melk, cottage cheese, egg, yoghurt, skinke (til den store gullmedalje, elsker skinke!) Skyr, bær, banan, makrell i tomat, salatkylling og RedBull (hekta!) I tillegg til dette har jeg frø til knekkebrød, havregryn til proteinbrød/rundstykker, og speltlomper. Og selvsagt masse kjøtt og grønnsaker til middager.

Siden jeg trener så mye, er det viktig for meg at jeg får i meg nok proteiner. Man skal jo ha ganske mye for å bygge muskler. Da er “Lene’s supersmoothie/smoothiebowl” genial, for da får jeg i meg hele 31g protein i én smoothie, fantastisk!


100 gram mager Cottage Cheese, 175 gram kokosskyr, melk, vann, isbiter, bringebær & 1/2 banan. Denne drikkes (ha i mer vann) eller spises med skei med ekstra bær i, YUM!

Sunt snadder ♥

I kveld skal jeg møte Anniken, søsteren min! Jeg har booket bord på en av de nye restaurantene her i Oslo, LingLing by Hakkasan, så i kveld blir det digg asiatisk i godt selskap, hurra!