Hei hvor det går!

God mandags morgen dere! Her kommer litt mandags-energi fra meg, til tross for at det er grått ute for første gang på LENGE her i Oslobyen vår. Men det er litt bra – for jeg har veldig mye å gjøre denne uken, haha! Blir alltid så giret på å være ute i skogen når solen skinner. Apropos være ute – jeg gjør ikke på annet føler jeg om dagen. Jeg jobber masse, og er ute. Løper og går! Forrige uke hadde jeg et gjennomsnitt på nesten 23.000 skritt om dagen. DA er du mye ute og løper / går altså. Jeg prøver å starte dagen min hver dag med en 2-2,5 timers lang tur. Det spiser opp litt mye av dagen – men GUD så viktig det er. Frisk luft, bevegelse og klarne hodet er en nødvendighet! Om ikke så lang tur – så hjelper uansett bare litt! Denne uken har jeg satt meg mål om 15000 skritt om dagen, selv om jeg har mye å gjøre- det skal jeg klare. Jeg liker å sette meg mål, i tillegg til at jeg har kjøpt meg pulsklokke (Polar Vantage M) – den gjør at motivasjonen flyger til topps.

Som regel går /løper jeg Frogner til Bygdøy, ut en skogsvei til paradisbukten, til Huk og tilbake i skogen hvor jeg kom fra. Og i helgene er jeg som regel i marka. Og nå skal jeg endelig få skaffet meg telt. Elsk ♥ Det blir jo hjemme-sommer så da er det bare å forberede seg på mange turer i skogen, fjellturer og rett og slett Norgesferie, tror det blir FINT jeg!!

Bilder fra turen i går. Ble en kort en men det ble likevel tur. Var litt sliten i går, vært litt mye jobbkjør i det siste ♥
Er det ikke nydelig?? Dette er Svartkulp oppe ved Sognsvann. Tok banen til Vettakollen og gikk derfra til Sognsvann og deretter til dette vannet. Hadde med nystekt proteinbrød, syltetøy, brunost og te. Og hengekøyen da. Er så hyggelig ♥

Genseren har jeg fått mange spørsmål om ; Det er en MacKenzie Hunter genser, kjøpte min på xxl.

På lørdagsmorgen startet jeg dagen min sammen med Espen! Vi tok oss en økt utover til Bygdøy – så fresh start på dagen. Vært en fin – og rolig helg! Håper dere har hatt en fin helg også! Må også bare få sneket inn noen ord til dere her. TUSEN TAKK for støtte, kjærleik, tilbakemeldinger og skryt – jeg føler meg så heldig. Og veldig sikker på at podcasten var den helt riktige retningen for meg nå. Gleder meg til hver eneste episode selv, mest fordi jeg får så sinnsykt mange fine tilbakemeldinger som gjør at jeg føler meg som verdens heldigste Lene. TAKK!

Noen vår-favoritter

Annonse i samarbeid med Bubbleroom


♥Wow så hyggelige kommentarer dere har lagt igjen i forhold til forrige episode av podcasten. TAKK! Dere gjør meg så innmari GLAD!! Jeg skal sette meg ned å svare hver og en av dere i morgen ♥ Nå er det søndagskveld – og jeg har nettopp kommet tilbake fra en 7 timers tur i marka i aldeles fantastisk vær. Jeg gir denne dagen terningkast 6. Sol, lang tur, hengekøye, grilling – helt magisk. Nå ville jeg titte innom for å gi dere noen av mine nye vår-favoritter i garderoben, fra Bubbleroom. Kode LENE gir dere deilige 10% forresten ♥

Dette settet er !!!! Jeg elsker det. Beige, todelt – sitter som ett skudd i rumpa. Så fint til vår / sommer. Enten med joggesko til, for å gjøre det mer sporty – eller med heels for å gjøre det mer pyntet. Funker uansett!

Buksegenser 

Jumpsuits får jeg virkelig aldri nok av. Denne tok meg med storm – sitter som et skudd, elsker at den har “one shoulder” og er veldig comfy på. Denne passer like godt med joggesko som med heels den også ♥ Jeg liker antrekk som man kan dresse både opp og ned. Da har man plutselig så mange flere muligheter.

Jumpsuit

Sist men ikke minst, denne sporty, men sexy, og veldig komfortable kjolen i “ribbet” stoff. Tror alt som er ribbet er favoritt hos meg- synes det er så fint!

Kjole

Husk å bruke kode LENE for å få 10% avslag hos Bubbleroom, de har masse fine vårnyheter nå! ♥
Nå skal jeg spise tacosalat med nachoschips og se Love Island UK, wohoooo! Takk for at dere er så positive og gode med meg! ♥

Målløs

Idag våknet jeg 0630 til tross for at jeg lå i sengen og glante på Love Island til klokken var nesten 01. Jeg er så trøtt – men jeg ER SÅ GIRET at jeg måtte stå opp!! ♥ Nå blir det mye podsnakk her men HERREGUD gårsdagens episode. WOW. Jeg tror ikke dere forstår hvor mye denne reisen her betyr for meg, nesten så jeg leter etter ord. Endelig har jeg klart å åpne meg opp, dele hvordan ting har vært. Og det å snakke gjennom det med min beste Maria – er det beste jeg kunne gjøre! Og det beste av alt – deres tilbakemeldinger!! Jeg hadde aldri i mitt levende live trodd at jeg skulle havne her.

For meg så indikerer dette så inderlig hvor viktig det er å droppe fasaden og by på det sårbare. Nå er veggene trampet (!) ned og jeg føler meg ikke lengre redd for å dele. Det føles fantastisk befriende! Tusen tusen tusen takk for alle tilbakemeldinger – støtte varme og at dere LYTTER! Herre min hatt hvem skulle trodd. Hadde jeg hatt en gråte emoji her nå så hadde det vært 10 av den! ♥

Jeg leser ikke Jodel – og har også sagt fra til mine nærmeste at jeg ikke ønsker å vite hva som står der. Men i går kokte meldingsinnboksen min over med screenshots av positive kommentarer der inne. Må si jeg ble litt glad for at til og med Jodel har blitt litt glad i meg! Men dette er nok den viktigste tilbakemeldingene jeg tar med meg videre. Tenk at jeg har hjulpet en jente til å flytte fra en som ikke var bra for henne. Tenk det!!

Ønsker dere en herlig helg – i dag skal jeg nyte alle podcast inntrykk – og prøve å ha telefonen i flightmode så mye jeg kan resten av helgen. Nå har det kokt i et par dager her så godt med litt kvalitetstid med meg selv!

Ny podcast episode ute!

Hei dere! Meg tidligere idag i skogen – veldig ydmyk og super takknemlig for alle fine tilbakemeldinger, TAKK! I dagens episode deler jeg og Maria alle detaljer om et kjærlighetsforhold jeg var i som ikke var sunt for meg. Den følelsen når du må avslutte et forhold når du er head over heels forelsket fordi du blir en gråere versjon av deg selv. Iskald utestenging, panikkangst anfallet, kjærlighetssorgen. Vi deler selvsagt også de fine tingene – som feks kjærlighetsbrevene ♥

Episoden kan dere høre her ♥

Ut på tur!

Hei dere fininger. Jeg er altså så heldig! Med så mange positive, flotte og støttende lesere – alle tilbakemeldinger i forhold til podcasten betyr så mye for meg ♥ I morgen kommer ny episode. Episode 1 del 2 ble egentlig innspilt i januar – men når jeg hørte den på nytt forrige uke kjente jeg at jeg holdt igjen, jeg turte ikke å “spill the bean” som jeg burde. Jeg gikk ikke i dybden, som jeg burde. Derfor dro jeg med meg Maria (som er gjest) til Universal og spilte den inn på nytt. Den opprinnelige episoden var 53 minutter, den nye episoden ble 2 timer og 7 minutter – det sier litt om hvor mye mer som måtte frem. Denne har vi måttet dele opp i to deler så dere ikke skulle bli helt sprø av å høre på! Så del 2 kommer i morgen – her forteller jeg om relasjonen jeg var i først hvor jeg var STUP forelsket! Og endte opp med at jeg måtte gjøre det slutt med en jeg faktisk så en fremtid med, men måtte innse at det bare ikke gikk. Det var tøft og føltes meningsløst, men det måtte gjøres. Håper dere vil høre på ♥

Anyways – over til dagens innlegg. Jeg tenkte å oppdatere litt på turer jeg liker å gå i marka. Er så fantastisk vær om dagen og jeg ELSKER jo å være ute!

Jeg pleier å gå denne ruten : Frognerseter til Ullevålseter og deretter til Sognsvann. Sist vi gikk hadde vi med nystekte rundtstykker, brunost, jordbærsyltetøy og te. Da ble det innlagt pause på Ullevålseter. Brukte ca 3 timer – så fantastisk tur!

I helgen gikk vi fra Frognerseter og til Fuglemyrshytta og deretter til Sognsvann via Vettakollen. Fuglemyrshytta er så hyggelig! Den er ikke åpen – men så fint å sitte utenfor. Her hadde vi også med oss lunsj ♥ Anbefales!

I går gikk vi fra Sognsvann til Store Åklungen (et vann) Litt vanskelig å forklare denne ruten – men vi endte opp på en holme i hvertfall. Gikk en stikkvei opp til skogen! Gikk deretter gjennom skogen og balanserte på stein for å komme oss over vannet og over til holmen, og der fant vi et superkoselig sted å sitte helt ved vannet hvor vi kunne grille, kjenne solen i ansiktet og bare NYTE. Alle disse turene gjør på et eller annet vis at vi alltid er ute i 5-6 timer. Helt nydelig og noe av det beste jeg vet!

Jeg skal prøve å gå den turen igjen i morgen om jeg får tid, da kan jeg lage en liten reiserute til dere om ønskelig! ♥ I går pakket vi med oss pølser, speltlomper, løk og krydder! Så digg lunsj i solen.

Podcasten er live!

Hei dere! Podcasten er live! Episode 1, del 1 – kan dere høre her. Og episoden heter “Elsker deg, elsker deg ikke – elsker meg” / om dere heller ønsker å se episoden på YouTube, kan dere klikke dere inn på denne linken.


Åh i dag er sånn en fin dag. Jeg har brukt så mye energi på å grue meg at jeg nesten føler meg lettet. Jeg har vært gjest på God Morgen Norge idag! Wæææ. Det var så skummelt. Trodde aldri jeg skulle få være gjest der. Jeg spurte om å få spørsmålene på forhånd og forberede meg så godt i går og i dag tidlig. Intervjuet gikk så fort! Jeg følte at programlederen hastet avgårde og at jeg ikke fikk svart ferdig – ei heller sagt halvparten av det jeg ønsket å si. Derfor har jeg svart på de viktigste spørsmålene og skrevet mine svar som jeg gjerne vil dele med dere ♥ Intervjuet av podcasten, kan dere se her ♥ (Har ikke sett det enda – tør ikke.. Var så nervøs at hjertet nesten hoppet ut av blusen!)

På sosiale medier ser vi deg på reiser i utlandet, i fine kjoler, på restauranter.. Men hvem er Lene bak den fasaden?

Ja jeg er jo utrolig glad i å reise, oppleve verden, skape minner, bli inspirert, er over gjennomsnittet opptatt av god mat og liker selvsagt å pynte meg som vi jenter gjør. Instagram er jo bare en brøkdel av det egentlige liv og jeg har valgt å legge fokuset mye på det positive ; godt humør og inspirasjon. Bak fasaden er jeg jo mye av den samme jenta selvsagt – men jeg er nok mye mer sårbar enn jeg tør å innrømme,. Har hatt problemer med å åpne meg opp de vanskelige tingene i livet. Heller tatt det på privaten og latt instagram være et slags fristed for positive vibes.. Her har jeg mye å lære av min 13 år yngre søster som har vokst opp i en tid hvor det har vært mer «rom» for det å være åpen og vise følelser.

Synes du det er vanskelig å vise den ekte Lene offentlig?
Absolutt! Jeg viser mye av den ekte Lene. Men jeg har jo så mye mer å by på. Det har jo alle bak et hvert bilde. Men jeg har satt opp vegger i årevis og latt det være med det. Vært personlig men ikke privat. Jeg er en tøffing, det har jeg alltid vært – og kanskje litt for stolt til tider – i stedet for å være tøff når det virkelig gjelder, å vise sårbarhet – så føles det såpass risikofylt å dele at jeg heller setter opp vegger som en å er det såpass skremmende og forsvarsmekanisme. Og da kan man fort misforstås.
Du har vært åpen på bloggen din om blant annet silikon i brystene. 

Jeg har vært åpen om at jeg har tatt silikon, det er ikke noe jeg skammer meg over – og har ikke noen problemer med å stå for det heller. For meg så handlet det om egen selvfølelse. Jeg hadde naturlig ganske store pupper, større enn idag. De var tunge, de hang og det var noe som fikk meg til å føle meg dårlig hver gang jeg så meg i speilet. Jeg valgte derfor å ta kontakt med en kirurg. Jeg var ikke forberedt på at jeg faktisk måtte ta brystløft i en alder av 22 år. Det var et slag i trynet for meg. Men jeg gjennomførte det – og for at det skulle bli fint så anbefalte han også å legge inn implantater. Har aldri angret på det.
 
På Instagram deler du lettkledde bilder, som i undertøy og bikini.. Om det ikke er deg hvorfor deler du det da? 
 
Jeg har aldri sagt det ikke er en del av meg, det er jo det. Selv synes jeg at jeg fronter en sunn livsstil med en aktiv hverdag. Trening, ski, fjellturer er viktig for meg. Jeg deler massevis av oppskrifter på instagram, sunne og usunne. Synes det er viktig å ha den balansen. Treningen får meg til å føle meg bra. Det er jo veldig fokus på å hylle kvinnekroppen som den er – og hvorfor skal ikke jeg da få lov å dele bilder av meg selv hvor jeg føler meg sunn og fin?
Du synes det er vanskelig å være åpen og sårbar, men nå har dagen kommet, hvor du skal flytte på veggene du har satt opp.. 

Idag gjør jeg det jeg frykter. Er opptatt av å pushe grenser, for å utvirke meg men jeg har ikke følt meg klar for å dele før i fjor høst. Har jobbet mye med konseptet podcasten. Brukt store deler av 2020 til å forhåndsinnspilte 10 episoder. I dag lanserer jeg episode 1, del 1. Jeg skulle også lansere del 2, men da jeg hørte på episoden så hørte jeg selv at jeg ikke turte å dele helt i dybden. Jeg holdt tilbake, fordi jeg var redd. Derfor spilte jeg den inn igjen på nytt i går, hvor jeg la alle kortene på bordet. Maria, min bestevenninne er gjest i episoden. Den opprinnelige episoden var 53 minutter. Den vi spilte inn i går var på 2 timer og 7 minutter. Det sier litt om hvor mye jeg holdt igjenl. Universal får litt av en klippe jobb nå, haha 🙂 Del 2 kommer neste uke. Nå er delingen av podcasten i gang – og det føles ekstra sårbart, jeg er naturligvis redd for tilbakemeldingene. Men for meg så indikerer det egentlig bare at dette betyr mye for meg
.Hva ønsker du å oppnå med å rive ned din egen fasade?

Lære meg å senke guarden – legge stoltheten til side. Jeg jobber daglig med meg selv for at jeg nettopp skal bli flinkere til dette – både for meg selv, for andre – og utad. Og jeg har allerede gått mange steg i riktig retning. Og bare det at jeg tør å stille på live tv idag er jo et bevis på nettopp det.

Gleder meg til tilbakemeldingene deres ♥