Helg- og nymalt leilighet

Annonse i samarbeid med Flugger


God fredag ladies ♥ Når jeg kom hjem fra Frankrike, kom jeg hjem til nymalt leilighet. Jeg var så utrolig spent på hvordan fargen var så jeg turte nesten ikke gå inn i stuen, det ble med lukkede øyne faktisk. Men åååhhh når jeg åpnet de fikk jeg den umiddelbare følelsen av at YES – det kunne ikke blitt finere. SÅ fornøyd!

Jeg har fått hjelp av Flugger til å mikse min egen farge som jeg har valgt og kalle Soft Fall. Det navnet synes jeg passet så fint til denne fargen. Nå går vi høsten i møte, og lune, naturfarger synes jeg er så innmari delikat og varmt. Den er så fin i dagslys og på kveldene er den helt magisk. Jeg kan ikke få sagt nok hvor fornøyd jeg er med dette valget. Fargekode ; IN-893 Soft Fall fra Flugger. Og jeg har helt matt.

Viola! Fra hvitt – til sandaktig kamelfarge ♥
Super super lekkert synes jeg. Fint til hvitt, til svart, til gull.. Og generelt så passer den helt perfekt til møblene.

Nå er jeg spent på å høre hva DERE synes?

The brow game part 3

Annonse Nutrilashes


Jadda dere, nå begynner det å skje ting! Det begynner å bli en god stund siden jeg begynte og bruke Nutrilashes på brynene nå, og de har fått vokst ut i hele sommer. Prøver å påføre det hver morgen og hver kveld, noen ganger glemmer jeg det, men sånn all over så har jeg vært råflink å og bruke det. For ca to uker siden booket jeg meg derfor time til å farge, løfte og shape for jeg har sett at det har vært masse hår som har vokst ut i sommer. Var så spent på resultatet, og herregud jeg er så fornøyd! Det er virkelig en ny verden for meg at jeg endelig har fått til at brynene neeesten er helt on fleek. Det er et par små områder hvor det fortsatt mangler litt hår, så jeg er ivrig på serumet om dagen.

Se! Dette er rett etter brynstime. Følte meg så utrolig fresh med de nye brynene!

Brynene gjør så mye med ansiktet – og det er en fryd at jeg nå slipper å anstrenge meg hver morgen for å få fine bryn, nå har de jo en shape som bare gjør at jeg kan fylle de litt inn med brynsblyanten min. Halleluja! Så ja, nå har jeg blitt bryns-obsessed! Har allerede ny brynstime snart igjen og krysser fingrene for at det har vokst ut enda mer. Nutrilashes serumet fungerer altså kjempebra for de om lurer ♥

Med bryn som har vært overplukket, så er det én ting som gjelder, tålmodighet. Og det er noe jeg egentlig ikke har – men jeg har vært så tålmodig med serumet, og jeg skal fortsette å være det. For når jeg ser resultatet etter typ 3 måneder, så kan jeg nesten ikke vente til å se resultatet til jul!

Som dere ser så er den rimelig godt brukt ♥

Er så fornøyd og føler endelig jeg er på god vei til å få skikkelig fine bryn!

Når det er sagt har jeg også begynt å bruke Nutrilashes sitt serum ganske aktivt på vippene også. Jeg har nemlig bestilt meg time på mandag til å ta vippene av! Can I get an amen!?? Nå er det på høy tid kjenner jeg, og jeg gleder meg så mye. Så nå brukes det serum både én og to ganger både morgen og kveld – haha livredd for at mine ikke skal være lange nok under.. Så ja, nå er det mye som skal vokse og bli sterkere både her og der – og man får jo ekstra motivasjon når man ser at det fungerer!

Dere kan bestille Nutrilashes sitt serum som fungerer både på bryn og vipper, her

 

En designperle i France

God morgen fra meg og kaffen min på sengen ♥ Jeg har lenge tenkt på at jeg ønsket å komme hit til hotellet hvor jeg er nå, jeg har fulgt de på instagram så lenge. Jeg elsker alt ved det hotellet her, stedet, roen, fargene, interiøret – det er en skikkelig drøm. Og for meg som er så opptatt av interiør – er det virkelig interiørheaven! Får så masse deilig inspirasjon her. Jeg bestemte meg for å dra alene på ferie, rett og slett fordi jeg elsker å gjøre ting alene om dagen, og sånn var jeg ikke før i det hele tatt. Det har blitt sånn det siste året, og jeg setter utrolig pris på den styrken det er i å reise alene på eventyr. Føler meg ganske tøff, samtidig som at jeg nesten har blitt litt vant til det også. Fly alene, bo her alene, spise alene, sole meg alene – det er helt magisk. Deilig å være alene med sine egne tanker, og gjøre akkurat det som passer meg. Det er flere som har spurt meg hvordan man kan klare og trives i eget selskap uten å føle seg ensom, og det har jeg et par tips og triks til om det er interessant at jeg lager et innlegg om det. Selvlove, and selfcare – og alt man lærer på veien! Livet altså ♥

Tenkte å vise dere noen deilige bilder herfra. Hotellet ligger i Saint Raphael, ca 40 minutter med tog fra Cannes. Et helt rolig sted, jeg har ikke en gang vært utenfor hotellet siden jeg kom. Hotellet har to basseng, klipper hvor man kan stupe rett ut i havet, nydelige soleområder, rommene er lyse og fine, resepsjonen og fellesområdene er nydelig innredet og de som jobber her er superskjønne. Det eneste ene jeg ikke er fornøyd med er faktisk maten, og det er så synd for de har så stort potensiale! Jeg har ikke spist ett supergodt måltid siden jeg kom.. Men jeg skal jaggu meg gå inn for at det skal skje i dag, hehe..

Se den fargepaletten, og alle de nydelige materialene sammen. Jeg er helt frelst! Dette er inspirasjon til et fremtidig hus en gang, bare naturfarger og delikate rom. Ahh. Og den sofaen! Hello! Den er vintage og de i resepsjonen fortalte meg i går at den har en verdi på 40.000 …. EURO! God jul!

Så har vi uteområdet med bassengene og solsenger. Så fint!
Altså det går jo ikke ann ♥ En skikkelig drøm, og et deilig sted å lade batteriene!

Jeg er jo obsessed når det kommer til softlight om kveldene, det er beste tiden på døgnet by far!
Så da fikk dere et lite innblikk, håper bildene kan inspirere dere også litt. Hotellet heter Hotel Les Roches Rouges ♥

Nå skal jeg snart tusle ned til frokost, padle sup, sole meg, lese bok og bare eksistere – men først skal jeg jobbe litt. Nyt tirsdagen.

 

Vive La France

Annonse for egen smykkekolleksjon


Endelig er rabattkoden flere har spurt om her ♥ Her går jeg bare rett på sak, Lene20 gir 20% på hele kolleksjonen, også den første – dere finner de samlet her.

Og forresten, god morgen fra et deilig sted. En perle i Frankrike. Jeg er på alene-ferie og nyter maks. Mer om dette i neste post. Men se utsikten fra rommet akkurat nå. Klokken er litt over 07 og jeg hører deilig bølgebrus utenfor. Magi ♥

Men over til smykker, jeg er jo så stolt av kolleksjonene at jeg sprekker (er det lov å si?) Med ydmykhet selvsagt. Jeg har bært kolleksjonen hver en eneste dag siden september i fjor, og føler den er skikkelig meg. Et produkt jeg har laget som jeg virkelig bare elsker ♥ Og her kommer noen forslag til hvordan style den. Jeg pleier å kjøre enten sølv og sølv, gull og gull, eller en mix – gull og sølv er så fint sammen!

I går gikk jeg for jeans, topp, et par litt høye sandaler og perleveske- og til fargene synes jeg sølv passet aller best, med et lite hint av gull.


Her har jeg stylet med øreringer, et veldig enkelt smykke siden toppen gjør så mye ut av seg, to sølvringer og de tre armbåndene som jeg som regel alltid går med. Alt finnes også i gull (Vintage Bracelet i gull kommer inn rundt 13 september forresten, yayyy!) Dere finner alt her. 

Stone Necklace, Mix Plate Necklace, Bamboo Earrings, Bamboo Band Ring

Slim chocker, Matte Mega Hoops, Halo Bamboo Ring, Bold Ring, Structure Ring

Til denne kjolen har jeg stylet med Pearl Square Earrings med sølv og gull detaljer, Neat Necklace og armbånd.

På torsdag hadde jeg på meg denne spreke kjolen, og da falt valget på de enkle, med fine Bamboo Earrings i sølv, og Bamboo Band Ring i sølv.

Armbåndene er alltid på. Vintage Mix Bracelet og Neat Bracelet.

Dere får nyte mandagen, nå skal jeg drikke opp kaffen min og tusle ned til frokosten. Deretter skal jeg ligge flatt ut og lese boken “The Subtle Art Of Not Giving A F*uck 😀

Mine tanker og refleksjoner om NY-oppholdet, og hva som skjer videre…

Jeg får veldig mange spørsmål ang New York vs Oslo om dagen, hva som skjer videre og leiligheten – så tenkte at jeg endelig skulle skrive noen ord. Om reisen min til NY, prøve å sette litt ord på hva det gav meg, hva jeg gjorde, hvordan det var og hva jeg tenker- og skal. Jeg er veldig eventyrlysten om dagen, jeg føler at livet er for kort til og ikke reise, bo andre steder, ta litt risker – og det er ikke alle som kan det, noe jeg respekterer og forstår. Men jeg er fri som fuglen og kan gjøre det jeg vil og ønsker. Det føles veldig fritt og deilig, men det kommer også en slags rastløshet ved det. “Problemet” med det er at jeg ikke helt klarer å peile meg inn på hva det er jeg vil, hvor jeg vil være, hva jeg vil gjøre. Så det bruker jeg veldig mye tid på å prøve og finne ut, og parallelt – så tror jeg aldri jeg har fått så mange spørsmål om livet mitt og planene mine som jeg får om dagen, så da er det på tide å lufte noen tanker ♥ Fremover får jeg bare bruke tiden min på å finne min vei.

Oppholdet i NYC ; Det er ikke alltid lett og skulle forklare, eller beskrive alt som er i ens eget hode – så jeg følte jeg måtte lande litt og prossesere litt for meg selv, før jeg nå føler meg klar for å dele mine erfaringene fra NY med dere. Jeg dro til NY for én enkel grunn ; Selvutvikling. 

Jeg, som person er ekstremt opptatt av selvutvikling, det beste jeg kan gjøre for meg selv er å gjøre noe nytt, tenke annerledes, konstant reflektere over alle situasjoner, relasjoner og mennesker jeg møter- og allerede har i livet mitt. Å pushe meg selv til noe nytt og spennende hele tiden, å lære mer om meg selv hver dag. Jeg er vannmann og vi vannmenn”kvinner” vi er gjerne litt sånn vi. Vet ikke om noen kjenner seg igjen, men. For meg og mitt stjernetegn er selvstendighet, frihet, eventyr og utvikling ekstremt viktig og en stor del av personligheten.

Så, hvorfor dro jeg til NYC? Jeg kan ikke helt forklare det – men det siste året har jeg hatt ekstremt behov for egentid, tid til mine egne tanker i mitt eget hode. Det aller aller beste jeg gjør for meg, er å dra meg selv ut av den “boblen” jeg er i og få avstand fra den. I hverdagen får jeg det ved å feks gå lange turer med musikk på ørene, enda bedre når jeg setter meg på et flytog med en destinasjon utenfor Norge, på fly når jeg titter ut av vinduet, og ikke minst – i en helt ny by helt alene. Det er så frihet for meg, og frihet står helt helt øverst på lista mi av nødvendigheter i livet. Og er min viktigste verdi. Frihet til å gjøre det jeg vil.

Tidligere i år (og egentlig før det også, ) har jeg følt et ekstremt behov for å komme meg bort. Bryte opp, tenke klart, tenke annerledes. Og det handler ikke om at jeg ikke har hatt det bra, men jeg måtte rett og slett skifte litt beite og jeg ante ikke for hvor lenge jeg hadde behov for det. Jeg måtte bare gjøre det. Derfor kom NY opp.

NY har alltid vært en drøm for meg og jeg har aldri tvilt på at jeg ville dit, og det føltes veldig riktig å gjøre det når jeg gjorde det. Jeg trodde også selv (som dere) at jeg skulle få frigjort masse energi, inspirasjon og motivasjon til å gi alt når det kommer til sosiale medier og by enda enda mer på meg selv- men sannheten er at turen til NY ikke gjorde det. For å være helt ærlig så slet jeg med å finne både lyst, inspirasjon og motivasjon til sosiale medier, og det er bare en helt ærlig sak. Dette resulterte jo i at flere av dere ble skuffet, noe jeg helt og holdent forstår og tar på min egen kappe. Det ble ikke heller helt sånn jeg hadde sett for meg heller, jeg lette litt etter ny “giv” når jeg dro.

Men det turen virkelig gav meg personlig- var mer spillerom og tid til å finne meg.

Hvorfor? Jo, med én gang jeg kom til NY så følte jeg at jeg la alt ansvar, alt støy, alle forventninger, press og stress igjen hjemme i Norge – og det var en helt fantastisk- og magisk følelse. Den frihetsfølelsen der er noe av det beste jeg har følt på i voksen alder. Og selvsagt det og skulle klare seg helt selv i en helt ny by uten trygge rammer.

Jeg hadde kun meg å tenke på. Ja, å være alene i NY var både skummelt, det var til tider beinhardt, jeg hadde ofte følelsen av å være rotløs. Om noe plager meg får jeg det ofte om nettene, så jeg kunne våkne opp og tenkte på hva i alle dager det er jeg gjør? Hva skal jeg, hva vil jeg? Følelsen av og ikke ha trygghet rundt seg er jo en veldig rar følelse. Men vi mennesker er jo vanedyr, og jeg reflekterer jo hver dag over hvordan jeg kan få det bedre – så alt dette forsvant jo etterhvert – og det er mestringsfølelse det! Og da følte jeg meg ekstremt sterk etterpå.

Noen lurer på om jeg ikke jobbet i NY. JO! Jeg jobbet masse i NY – til tross for at jeg kanskje ikke hadde veldig mye inspirasjon å gi til dere på den fronten, så har jeg jo kunder jeg skal levere til, og i NY hadde jeg faktisk mine to beste måneder hittil i år. Så joda, jeg jobbet masse – lanserte smykkekolleksjon gjorde jeg også mens jeg var der.

Mange har lurt på hva meningen med å reise dit var – jeg hadde ingen mening, bortsett fra at jeg ville utfordre meg selv, pushe grenser. På jobbfronten hadde jeg helt ærlig ikke noe mål med å dra dit heller, jeg er jo så heldig at jeg kan jobbe med det jeg har gjort de siste 9 årene fra hvor som helst i verden.

Hva det har gitt meg? Jeg har blitt ekstremt sterk fordi jeg har vært mye alene, jeg har blitt beriket fordi jeg har møtt masse nye mennesker, jeg har fått fred fordi ingen har forventet noe av meg, jeg har fått tatt avstand fra boblen jeg normalt vis er i og klarnet hodet mitt. Jeg har blitt klokere, mest av mine egne tanker og refleksjoner- og ekstremt klar på hva jeg skal bruke energi og tid på og hva og hvem jeg ikke ønsker skal spise opp energien min. Jeg har følt meg ubeskrivelig heldig, for sånn blir jeg når jeg kan tusle eller sykle rundt i verdens best levende by alene og føle meg så sterk som aldri før.

Dette ble langt, så jeg skal bevege meg mot slutten. Som sagt så er det ikke alltid enkelt å forklare andre hvorfor, det skjer mye i hodet mitt om dagen og gjerne også kun ting jeg selv kan forstå – men jeg prøver.  Jeg er der om dagen at stabilitet og rutiner på et vis ikke tilfredsstiller meg (?) om jeg kan si det uten at det høres feil ut. Jeg elsker jo også stabilitet, men bare ikke akkurat nå. Jeg blir rastløs, jeg vil utforske, jeg vil se, jeg vil føle på nye ting, og det er bare sånn det er ♥ Håper dere på et vis forstår meg. Det viktigste tror jeg er at man er trygg på seg selv, da blir man automatisk trygg i alle settinger man utsetter seg for. Og da kan man klare ALT!!!

Så hva skjer fremover? Jeg vet ikke enda. NY gav meg så mye, og jeg er ikke ferdig med byen, ja jeg skal tilbake! Nå er vi langt ut i august, det skjer masse på jobbfronten og koker litt om dagen, så jeg vil komme i mål med et par ting før jeg begir meg ut på eventyr. Det kan likevel fort bli nytt eventyr om få uker, det vet jeg ikke. Jeg la ut leiligheten før sommeren, den ble ikke solgt, og den skal legges ut på nytt. Så målet er å selge den, jeg krysser fingrene. Nå skal jeg male, freshe opp, gjør den klar og innbydende til høsten- og bare vent til dere ser fargen, dere kommer til å E L S K E den.

Håper jeg fikk besvart noen spørsmål – og om dere skulle lure på noe mer, så er det bare å fyre løs her i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan ♥

MASSE kjærleik! Og takk for at dere leser.

Tilbake til hverdagsrutiner

Annonse

Hei dere ♥ Jeg elsker jo å reise, oppleve, og bare være – sommeren har vært så deilig! Men jeg må innrømme at jeg synes det er litt deilig og komme tilbake til hverdag og rutiner også, det er liksom noe med det. Det er godt! Jeg er endelig i gang med treningen igjen, er flinkere på mat (alt handler jo om balanse – og jeg er rågod på å kose meg) men så er det godt og spise sunt igjen også, man får så mye overskudd og ekstra energi! Søvn har jeg vært rimelig god på i hele sommer, sovet masse! Den beste følelsen i hverdagen er og konstant vært på pluss siden! Da føler jeg meg som et ordentlig fornuftig menneske, og den følelsen er uslåelig.

Tilbake til hverdagsrutiner!

Det har jo blitt en god del sol i løpet av sommeren, hadde jo nesten sol hver dag i 6 uker i NYC, samt i Barcelona og på Capri, så huden har vært mye eksponert for sollys. Det er ekstra viktig nå etter sommeren å bygge opp kollagen nivået i huden igjen etter at man har vært mye i solen. Dette gjør jeg ved at jeg hver eneste morgen putter Kollagenpulveret The Solution i morgenkaffen min. De små søte porsjonspakkene har jo også vært med med på tur gjennom sommeren, og kan blandes i både kaffe, vann, smoothies – hva enn som er enklest for deg. Her hjemme er det i kaffe jeg blander det, smaker ingenting og det er godt å føle på at man faktisk gjør noe for å forebygge aldring av huden.

Så enkelt!

Mine beautyhacks på det området ; Fuktighetskrem med SPF hver eneste dag, også nedover halsen (viktig!) nok vann, nok søvn, gode hudpleie-rutiner som rens og skrubb, samt Kollagenpulver hver eneste dag. Jeg føler jo selv at huden ser spenstig, fin og fuktig ut til en hver tid, og merker ikke noen “solskader” etter i sommer – så det føles bra. Jeg har virkelig troen på t kollagenet hjelper meg å forebygge. Er deilig å føle at huden er fresh ♥

Om dere ønsker å lese mer om Oslo Skin Lab sine studier som er med på å underbygge effekten av kollagenpeptidene i The Solution, kan dere gjøre det her.

Jeg har nok en gang fått lov å dele en link som gir rabatterte priser med dere, og den gir 60 % av på første pakke, og 30 % av på andre pakke. De inneholder 28 pakker med kollagen. Kjøp kollagenpulveret her. 

Nyt dagen – og ikke glemt å ta vare på både deg selv – og huden din ♥ Her kan dere lese innlegg om da jeg tok hudscanning, og resultatene jeg fikk. 

 

Aktiv uke i egen by

Hei fra kontoret ♥ Det har kanskje vært litt stille fra meg i det siste, beklager det – men jeg har rett og slett ikke vært motivert eller inspirert til å dele så mye, hverken her eller på instagram. Det er litt godt det også, og ikke hele tiden føle at man må dele alt man gjør – om dere skjønner? Flere influencere som har tatt både 2-3 og 4 uker fri fra alt. Vet ikke helt om jeg hadde klart det – men litt pustepause er godt synes jeg.

Den siste uken har jeg vært hjemme i Oslo, trent, padlet kajakk og vært på hyttetur. Spilt kubb, kort, lagd god mat og bare kost meg. Deilig. Nå er jeg på kontoret og her er det full rulle, alltid kjekt å komme tilbake til alle nydelige kollegaer!

Anbefaler absolutt å leie kajakk, herlighet så gøy! Renate og jeg dro ut til Høvik og leide kajakker. Det er jo litt ustabilt i en kajakk og man er jo litt redd for å tippe rundt, men etter 20 minutter så følte jeg at jeg hadde full kontroll. SÅ GØY!! Neste gang skal vi lure med oss niste og padle til en øy. En utrolig deilig dag!

Hyttelivet i Norge er det veldig lite som slår.

Håper dere har det fint, de fleste har sikkert begynt i skole og jobb igjen. Godt det og! Hverdagen er fin.

Klemmer

Wear Your Pride ♥

Annonse i samarbeid med Goodiebox


Hver måned leverer Goodiebox en deilig boks med snadder i – ting som kan brukes til litt egentid og for å føle seg litt ekstra fresh. Månedens Goodiebox “Wear Your Pride” er laget for å feire alle som tør å være annerledes, som er stolt av den de er og som elsker den de vil! Selflove, rett til å elske både seg selv, og den man vil er fint å fokusere på i dagens samfunn! Det trengs ♥

Jeg er nok (eller jeg er) den typen som alltid tør å våge meg utenfor komfortsonen hva gjelder å prøve nye ting, eller ha på meg noe som skiller seg litt ut. De siste årene er det vel – så har jeg begynt å bruke øyenskygge med farge, alltid bare brukt nøytral brun, jeg elsker alt som er peachy, orange, burgunder og synes det er råfint som øyenskygge. I månedens Goodiebox ble jeg overrasket med en hel palette med slike deilige farger, noe som passet meg utmerket siden jeg straks er tom for paletten jeg bruker fra før.

ELSK på Hero og Ares! Hero til fest, Ares til hverdag.

Min lille hemmelighet er at jeg bruker øyenskygge til 3 forskjellige ting. 1 ; til øynene, 2 ; til kinnbeina (yes jeg stapper rouge-kosten oppi og påfører på kinnbeina) og 3 ; til de som tror at jeg har fillers i leppene (noe jeg ikke har) – her handler det om at jeg sminker leppene til at de ser større ut, jeg legger alltid leppestift, eller øyenskygge litt over kanten på toppen av leppen slik at den ser større ut, viola! Så ja – øyenskygge paletten fra Goodiebox kan brukes til så mangt.

Innholdet i boksen ellers består av en deilig brightening mask, en shampoo, en øyenskygge-kost som passer til paletten, og en neglelakk i en sånn perfekt lys korall-farge som er superfin til solbrun hud og naturlige negler. (jeg har jo sluttet med akrylnegler nå og er glad for alle nye, fine farger jeg kan få i samlingen)

Til nye medlemmer så kommer det også ett ekstra produkt denne måneden og det er en maskara fra Clinique. Så alt dette til en verdi av 826,- (1056,- i verdi for nye medlemmer inkl maskaraen) og du betaler bare 199,- for hele sulamitten ♥

For å bli medlem av Goodiebox og bli overrasket med godbiter én gang i måneden, kan du klikke på linken her ♥

Nyt fredagen deres angels! ♥

I den norske fjellheimen

Hei dere ♥ Jeg vil bare fortelle om sommerens beste norske opplevelse. Jeg fikk så lyst å tilbringe en natt i telt og deretter gå på fjelltur, så jeg spurte min beste(tur)venn Renate om hun ikke kunne tenke seg å gå Besseggen med meg, og det ville hun! Hun har gått den turen to ganger før, og dette var min første. Siden turen er ganske lang og krevende, ønsket vi å gjøre det hele til en opplevelse med én natt inkludert. Så vi pakket telt, soveposer, turklær og kjørte avgårde mot Beitostølen og deretter mot Gjendesheim. Dette var på torsdag, forresten. Og dere – dette MÅ dere gjøre! Det er det beste jeg har gjort i Norge på lenge. Fra Gjendesheim går det båt fra klokken 07 om morgenen mot Memurubu, vi valgte å ta 0745 båten fredagsmorgen og var i gang med fjellturen allerede 0815. Det var digg!

Da vi kom frem til Gjendesheim torsdag ettermiddag hadde vi handlet masse deilig mat, hadde med oss primus, rødvin og var veldig klar for en skikkelig kosekveld i fjellheimen. Vi teltet bare rett bortenfor fergekaien og fant oss det nydeligste stedet for å slå opp teltet. Ahhh for en drømmekveld, jeg ELSKER å være ute i naturen, lage mat ute, og bare nyte hvert eneste sekund av det nydelige landet vårt. Til sen lunsj lagde jeg deilige ostesmørbrød og til sen middag ble det indrefilet med peppersaus, halloumi ost, ris og maiskolber. Yes – vi gikk virkelig inn for å kose oss ♥ Jeg kjøpte bålpanne tidligere i år, så den hadde vi også med. Den bidro til meget hyggelig stemning i skumringen! Jeg elsker å sove i telt og det er alt for lenge siden sist – så det skal bli mer telting fremover.

Genseren er fra XXL – tror den- eller merket heter Hunter.

Vi var oppe grytidlig fredagsmorgen og våknet til den fineste utsikten og blikkstille vann. Da var det bare å sette på primusen og steke egg, morgenidyll deluxe!

Så var det over til selve fjellturen. Vi lot teltet stå og tok med alle verdisaker i sekken i tilfelle. Begynte å gå 08.15 i strålende vær. Turen frem til selve Besseggen var superfin, vi koste oss skikkelig.

Jeg har ekstrem høydeskrekk, så det ble en liten utfordring for meg på veien. Hodet kan jeg jobbe med og kontrollere, men det er verre med kroppen. Jeg visste ikke helt hva jeg gav meg ut på i forhold til å mildt sagt klatre opp Besseggen, og det kjentes ut som jeg skulle få panikkangst-anfall når jeg først skulle begynne å gå. Det er de bratte stupene som freaker meg helt ut, så jeg hadde faktisk tenkt å snu og ta båten tilbake. Men søren heller – nå var jeg der og jeg lever jo for å utfordre meg selv om dagen så det var bare å ta seg sammen og komme seg opp. Man kan dele opp eggen i typ 3 deler, første delen er ikke ille, men det blir jo bare smalere og smalere og siste topp må du klarte som en liten spiderman og har ikke veldig mye å gå på. Dog skal det sies at det skal mye til at det skjer noe, men her må man bare ha fokus, for du har kun deg selv å stole på opp der. Det er store stener så man må rett og slett finne ordentlig grep både her og der for å komme seg opp, og ikke minst – KUN se akkurat hvor man går. I hvertfall var det sånn for min del. Jeg måtte se på beina til hun foran. Følte et øyeblikk at jeg klatret for livet, ha ha … Komisk i etterkant, ikke fullt så komisk akkurat der og da. Liten trøst at det ikke bare var meg som var redd oppover der. Renate var en HELTINNE som fikk meg til å gå opp og ikke gi opp. Så innrømmet hun at hun var litt redd selv, når vi endelig kom på toppen, hehe.. Glad hun ikke sa det til meg – det hjelper liksom litt når den man går med virker uredd! ♥ Det var en magisk mestringsfølelse som ventet meg på toppen og selvsagt en helt utrolig vakker utsikt. WOW. Jeg angrer IKKE på at jeg tok meg sammen og gikk.

ÈN stykk lettet og fornøyd jente på toppen. Det smakte latterlig godt med polarbrød og brunost etter en sånn tur!

Veldig glad vi gjorde denne turen sammen, Renate og jeg – godt humør fra ende til annen og jeg kunne ikke bedt om en bedre tur-buddy! ♥ Så da er Besseggen unnagjort, og minnene fra turen går rett på en topp 10 liste over de hyggeligste tingene på lenge (selv om det var utfordrende også) ♥

Husk! Gå i fjellsko. Så alt for mange som gikk i joggesko, og det forstår jeg ikke at noen klarer! Turen tar fort 6-8 timer, om ikke mer. Vi brukte 8 timer, men da hadde vi mange (bilde)stopp, lunsj, og litt knoting siden jeg var en liten reddhare på eggen.. Det er MYE stein på vei ned og vi hadde veldig vondt i beina selv med solide fjellsko.

Alt i alt – TIPP topp tommel opp.