Salsa og maya indianere.

Hei hei, og god morgen!
I går lå vi i "solen" hele dagen, typisk at vi får første dag med skyer som hvert 5 minutt stjal solen fra oss. Og dette skjer jo selvfølgelig når vi har kun 3 dager igjen og sole oss på, hehe.. Streeess.. Neida… Joda.

Når kvelden kom, var planen og dra inn til Playa Del Carmen for å se litt i butikker, men siden det skulle være maya show på hotellet, bestemte vi oss for å bli her. Og det angrer vi ikke på. Utrolig gøy kveld!

Chilling on the beach..

Outfit/ kjole fra Bik Bok / smykke fra H&M Trend

Hehe..

Åh, dette var så morsomt! Kokken skulle vise alle hvordan han tilberedte sin helt spesielle suppe, og da folk skulle se hva som var under lokket, kom det en tulling sprettende opp fra under bordet.. Hehe, vi holdt på og le oss ihjel. Veldig morsomt.. Fantastisk gøy og se hvor skremt folk ble.

Så var det da Lene ble dratt opp for å danse salsa, som jeg overhodet ikke kan ?!
Åh, så flaut…. Men jeg fikk da lært meg noen moves.. Hehe.

Shake it, shake it..

Og maya showet da, som var fantastisk bra!
Utrolig fascinerende å se.

Nå blir det å finne solsengen, få fresh smooties på stranda, og bare kose seg. I love beeing on vacation. Men savner alle søtingene mine hjemme da!

Ha en perfekt dag kjære lesere, og takk for at dere følger meg!!

-Lene

Another day in paradise.

Hei dere! Føler jeg repeterer meg selv hver eneste dag, hehe. At vi slapper av, koser oss, spiser god mat osv.. Men det er jo det vi gjør, hver dag – så vanskelig å skrive om noe annet. I tillegg så er det så varmt her, at vi orker ikke gjøre noe annet enn å ligge på solsengen, og bade.. Skulle egentlig på en utflukt til, men vi har bestemt at vi dropper det, penger spart! Hurra.
I går kveld spiste jeg nydelig sjømat, krabbe og scampi – mmm.. Men ingenting er som sjømaten i Norge, det skal være sikkert. Nå er det bare 4 dager igjen, buhu.. Trist. Men vi får nyte siste tiden som er igjen. Idag er planen og ligge som noen slakt på stranden, og herlig er det.

Heldigvis gikk orkanen forbi oss denne gangen, men nå er det en ny en på vei, kjenner jeg blir nervøøøøs. Men, vi får håpe den skifter retning. Krysse fingre!

Ha en fin dag søtinger!

-Lene

Coco Bongo!

Hola!! For en utrolig gøy kveld vi hadde i går. Først satt vi og koset oss i baren, spiste en bedre middag, såg Grease show, og bestemte oss for å bli med en gruppe andre til Coco Bongo! Coco Bongo er et slags diskotek/show, free bar og bare gøy! Vi storkoste oss. Der fikk vi bla se Madonna, Beyonce, The Mask, Spiderman osv.. Kjekt og kunne ta seg en kveld på byen også. Nye venner fikk vi oss også, hehe. Nå er det avslapping for fullt.


Dere ser det kanskje ikke her, men FY så svidd jeg ble i går, enda jeg smører meg med solfaktor 30! Solen er så steeerk! Takk gud for Aloe Vera sier bare jeg..


Kjole fra Bik Bok.


I am a Lobster!


Vi var på Coco Bongo i fjor også, da vi var i Cancun, et show det absolutt er verdt å få med seg!

Noen som har vært der?

Åh, nå gleder jeg meg til å finne solsengen og ta meg et herlig morgenbad, jippi!

Ha en strålende søndag der hjemme. We sure will.

-Lene

Work on my tan..

I dag skal vi bare slappe av, og sole oss.. Nå har vi bare 6 dager igjen, buhu! Jeg får vondt i hjertet mitt, vil ikke at ferien skal ta slutt! Men, vi får nyte hvert minutt av den ferien som er igjen! Det er jo tross alt 6 dager! Plenty of time to work on my tan.

Ellers håper jeg at dere har det bra der hjemme?

Her får dere litt bilder fra i går og torsdag..

Ha en super dag! Nå er det ut å nyte SOLA!!

CIAO!

Fun in Cozumel.

Good morning!
Åh, guuud for en gøy dag vi hadde i går! Den ble overhodet ikke som vi planla, MYE gøyere! Vi hadde jo tenkt å leie golfbil, men det viste seg at de ikke hadde det lengre, så vi leide like greit en scooter, hoho. Tenkte vi skulle kjøre litt rundt og se, men det endte opp med at vi kjørte rundt så og si hele øya! Det tok oss 3,5 timer. Stoppet på alle strender vi så, så vi fikk jo sett en del. Anbefales!
Angrer ikke ett sekund på den scooteren altså, betalte kun 180,- for en hel dag. Fikk sett så mye!
Til slutt endte vi opp i en fornøyelsespark, hvor de hadde delfiner, sjøløver, mayaruiner og snorkling. Veldig fornøyd med gårsdagens utflukt. 


Båten til Cozumel.


Hehe …


Fikk ikke lov å gå nærme og ta bilder av delfinene, men dere ser den da litt ? .. Liiitt?


Her var så sykt mye fine fisker! Fikk ikke tatt bilder av dem men.. Fantes i alle farger og fasonger, nydelig!

Noen som har vært på Cozumel?

-Lene
 

Going to Cozumel!

Hei hopp alle sammen! Har dere det bra ? Her har vi nettopp stått opp, og er klare for en ny dag. Tenkte vi skulle ta båt ut til Cozumel, hvor vi kanskje skal leie golfbil – kjøre rundt øya, snorkle, bade og bare nyte ferien. Gleder meg!

Åh, jeg må bare få si hvor koselig det er å bo på et hotell som RIU. Vi har bodd på så mange hotell, hvor det ikke er noe "samlingsplass.." Ofte har vi lurt på om det hele tatt har bodd folk på hotellene.. På RIU er det veldig mye liv, fra morgen til kveld, her er flere barer, og show hver kveld. Her er entertainment team som spretter rundt fra kl 08.00 til sent på kvelden. De er så fulle av energi, blir så glad av sånne folk!! Vel, likte ikke helt da aerobics instruktøren kom bort til solsengen og skulle bære med bort til bassenget for å få meg med på aerobics, jeg klamret meg så godt jeg kunne fast til Rolf Ivar, hehe.. Men artig likevel da..
I går kveld var det fullt danseshow oppe i baren her, folk her er ikke akkurat sjenerte! Kjempe gøy. Som jeg har sagt før, amerikanere, spanjoler og Mexicanere er SÅÅÅ vennlige, hjelpe meg. I love it. Kunne vært her for alltid jeg.

Om dere skal ta turen til Mexico, nærmere bestemt Playa Del Carmen, ville jeg helt klart bodd i Playacar, her hvor vi bor. Det er en hotellzone, med ca 16-20 hotell som ligger bortover den fantastiske strandlinjen. Vi bor på RIU Playacar som er ett 5 stjerners hotell. Vi er fornøyd med hotellet, men hadde vi skulle reist hit en gang til, ville vi valgt RIU Palace (i og med at det er enda større..) som ligger litt borti gata her. Når vi har reist på ferie før, har det vært om og gjøre å velge det fineste hotellet, men som jeg nevnte lenger opp i innlegget, så er faktisk ikke det det beste, i hvertfall ikke for oss. Det blir rett og slett for stivt., og for stille. Vi liker liv og røre. Så nå har vi funnet ut at familiehotell, det er tingen! WUHU.  Fest fra morgen til kveld!!


De i bakgrunnen er helt med!

Vi snakkes senere da dere, nå står nydelig frokost for tur!

Setter pris på dere.


Nei, jeg drikker ikke øl kl 08.00 på morgenen, hehe.. Bilde fra i går.

Snakkes!

-Lene

En uke allerede?

ÆSJ, tiden går så alt for fort! Men, herlig og tenke på at det er en hel uke igjen! WII!!
I går var det så varmt, at det så vidt gikk ann å ligge i solen, i tillegg så blåste det sånn, at det ikke gikk ann og bade – uten å bli druknet av bølgene. Tror det er orkanen Danielle som ligger og blåser opp ute i Atlanteren. Det kan se ut som den beveger seg mot Florida, hadde vært ubeskrivelig kjipt om den treffer oss, men vi får krysse fingrene for at den ikke gjør det, hihi. Håper det blir litt "kjøligere" idag, slik det går ann å sole seg ordentlig, uten å nærmest svette ihjel.

Uansett, vi koser oss masse, slapper av, spiser god mat, ligger på stranden og bare chiller.. Herlig det. Men man blir faktisk sliten av denne varmen, sliten på en god måte da.. Hihi. Skal ikke klage liksom! Skulle ønske ferien aldri tar slutt.


Virkelig herlig å ligge og nyte denne utsikten.. Øynene mine er lykkelige.

Tittiiiit!!

Hihi.

Have a nice day!

-Lene

Outfits.

I går..


Kjole og øredobber – Bik Bok.

Tirsdag..

Kjole Bik Bok. (Denne får vi faktisk inn igjen i høst.. Husker ikke hvilke farger..)

Hva synes dere??

Smask fra Mexicooooo!

Herlige TULUM!

Buenos dias! I går var vi på utflukt til Maya ruinene i Tulum. Dette var nok ikke helt sånn vi hadde forestillt oss, men nå har vi hvertfall fått oppleve det, hihi.


Tenkt at Maya indianerene bodde sånn? GØY!


Hei TURIST!


Synes Tulum var helt nydelig, likte oss veldig godt der. Synd ikke solen var oppe da jeg knipset disse bildene, for da hadde bildene vært såå mye finere.

Uansett, vi synes det var litt vel varmt å gå rundt, så vi fant oss en helt fantastisk nydelig strand! Den fineste stranden jeg har vært på, etter min mening. Hihi.

Så den ikke fin ut vel?? Jeg har filmet til dere, men fikk ikke til å legge filmene inn på PC'en..

Ønsker dere en perfekt dag!

Nå er det frokost og chill på hotellområdet her.

Snakkes da søtinger.

Lene

Tulum here we come.

God morgen dere! Nå skal vi hive i oss frokosten, så drar vi til Tulum. Gleder meg! Vi har pakket med oss litt ekstra klær, vi tenkte kanskje at vi skulle leie oss en liten bungalow på stranden og være der over natten. Vi får se hva vi finner ut. Tenkte bare og gi en liten lyd til dere, og ønske dere en kjempe fin dag.
Gleder meg sånn til å se TULUM, wiiii!!!

Her er outfit fra i går.

CIAO!

-Lene