Min dag

Tittei fininger! Har dere en fin start på den nye uken? Se hva vi våknet opp til idag morges, nydeligste som finnes- herlig soloppgang. Kan bare ikke bli i dårlig humør av dette, selv hvor tidlig man står opp? Soloppgang og palmesus i mitt hjerte. Fikk startet uken med en times styrketrening og 700 m svømming, før vi koste oss på stranden en liten time med hver sin bok. Husk- imorgen er det 1 oktober folkens. Og hva skal vi da?! JOOOO, da er det tid for SQUAT challengen!! I skrivende stund merker jeg at jeg angrer som søren på at jeg trente bein og rumpe idag, auuuch! Blir forferdelig imorgen.. Neida! Er dere klare da? Vi skal motivere hverandre må dere huske. Kommer et innlegg ut imorgen ang utførelse osv, men kan ikke love at det blir så tidlig. Nemlig ikke få laget det enda. Men da setter vi tid for de første 50 squatene til imorgenkveld, ok? Gleder (gruer) meg! Sitter ved bassenget og jobber mens de andre svømmer, men nå skal jeg legge fra meg macen- og ta frem boken min. Snart ferdig med nummer to nå. Endelig begynt å få litt god farge i ansiktet, og da er det så digg å gå uten den hersens sminken!  

Sunday snapshots

Hei dere! Har dere en herlig søndag der hjemme? Glemmer nesten helt av at det er helg, man glemmer liksom litt tid når man er på ferie, dagene bare flyter avgårde. Deilig. Idag startet jeg dagen med å svømme, målet var jo 1000m, og jeg slo til med 1200m! Så stolt. Ikke mye ift til hva svømmerene svømmer ila en dag, men for å være en ikke svømmeperson synes jeg at jeg greide meg bra. Gard er så flink og lære fra seg også, så koselig at han hjelper meg, og ikke minst pusher! Ellers har jeg bare lest i Crossfireboken min, kommet halveis i bok to nå, de er så spennende! Dere må lese de, ihvertfall om dere likte Fifty Shades. Her kommer dagen i bilder // Klar for lunsj etter svømmingen, ble belønnet med burger, deilig! 1. Meg i briller fra Le Specs, måtte benytte meg av de når himmelen var så fin som den var i dag tidlig. Digger palmene og at himmelen ser rosa ut. 2. Deilig utsikt og våkne til. 3. Akkurat ferdig med svømmingen! Det gule i midten er hotellet vårt. Lemar Garden, veldig koselig lite hotell. Jeg og Gard var heldige og få balkong vendt mot havet, digg med litt utsikt! Nå skal jeg legge meg i badekaret med ett glass vin, og fortsette på boken min . . Koser meg!

Black & white

Skjørt, veske & strappy sandals Zara / Tshirt & smykke BIK BOK Hadde en rolig og avslappet ettermiddag igår, lå litt på stranden selv om det var overskyet, så vi spilte kortspill på terrassen før vi gikk ut til middag. Tok tidlig kveld, Gard var oppe allerede klokken 07 for og jogge. Da holdt jeg sengen.. Men nå skal jeg bort og svømme 1000m! (Kanskje…) Får se hva jeg klarer, hihi.

Herlige dager

God morgen! I skrivende stund ser jeg på at Gard coacher, og svømmerene trener. Selv har jeg trent styrke, fjerde dagen på rad! Digg og ha rutinene inne selv om man er på ferie, styrkerommet ligger rett ved siden av bassenget, så jeg føler ihvertfall at jeg har litt selskap. Shorts & sko fra Nike- elsker fargene! Gladfarger på trening hjelper på motivasjonen. Toppen er fra Cubus. Jeg har forresten helt glemt å fortelle dere om middagen jeg og Gard var på på torsdagskveld. Vi fikk anbefalt en restaurant litt utenfor byen her, og da vi kom dit var det for fullt til å få bord. Es Pinaret heter den. Visstnok måtte man bestille bord minst fire dager i forveien om det skulle være noe ledig. Men Gard skrudde på sjarmen og fikk oss inn, hihi! Det er nok den mest romantiske middagen vi har hatt så langt, fy søren for et sted! Et ektepar fra Tyskland som drev det ute i bakgården av huset sitt, maten var utsøkt og selskapet- det var perfekt! Ble en 3retters middag på oss. Kjempegodt! Et godt minne og ta med seg hjem! Fineste kjæresten min! Og en ganske lykkelig Lene… Kjolen er fra Cubus / Skoene fra Zara / Vesken fra Pieces. Nå er de ferdige med treningen her, og alle skal bytte hotell. Vi skal flytte til et hotell rett nede på stranden, så det blir digg. Gard har fri resten av dagen, så da får vi se hva lørdagen bringer. Klemmer til dere!

Just Cavalli

Annonse Jeg og min kjære har vært så heldig og motta hver sin parfyme fra den nye duolanseringen til Just Cavalli. Ganske eksklusive disse her, og veldig gode. Både til herre og dame. (Dere kan forresten se reklamefilmen til parfymen for henne her)I tillegg var jeg så heldig å få bodylotion, som passer perfekt nå som jeg trenger fuktighet etter soling, ikke akkurat negativt at den lukter kjempegodt i tillegg. Parfymen til han, er jo en fin gave å gi til kjæresten sin. Enten til bursdag, eller om man bare har lyst å vise at man setter pris på en. Elsker designet i tillegg, så kult! Litt luksus i hverdagen er lov. Parfymene kan kjøpes hos Kicks, her – eller hos Parfymelle og SkinTonic. Ett stykk fornøyd kjærestepar! Lukter godt gjør vi også, gliiiis! Noen som har denne parfymen, eller som har tenkt å skaffe seg den? GOD HELG! Selv feirer vi helgen med kortspill og rødvin på sengen. ENJOY!

NTG

God morgen, nå sitter jeg og jobber litt før jeg drar bort til bassenget til de andre. Lovte NTG-gjengen å legge ut bilde av de/oss her på bloggen, så nå spørs det om noen av dere kjenner gjengen som er her? Utrolig koselig gjeng ihvertfall, og så fantastisk flinke! Skjønner godt Gard trives så godt i jobben, når han har med disse her og gjøre. Knut, Adrian, Klara, Maiken, Niksja, Grete, Elise, Mads, Johannes, Nils og meg! Tror jaggu jeg har klart og lære meg alle navnene også. Fin gjeng! Her på stranden igår da de hadde fripass på ettermiddagen. GOD helg til dere der hjemme!

Enjoying life

Er det rart jeg koser meg på tur sammen med han kjekkasen her? Nyter livet om dagen, mildt sagt! Hihi, glad for at jeg har så mye og glede meg til med han fremover!

Bikinien er fra Victoria Secret / Brillene fra Le Specs Nå skal jeg trene styrke, mens de andre svømmer- selv om jeg er alt for støl etter gårsdagens økt(er) … Men til gjengjeld har svømmerene fripass i ettermiddag- så da får jeg nok lurt med meg coach Kvale på stranden. Nyt dagen, snart helg!

Saint Jordi

God morgen! I skrivende stund spiser jeg og Gard frokost ute, og er straks klar for trening. Idag skal jeg også hive meg i rundt, kan ikke være noe dårligere enn de andre. Så etter frokost er det tid for en skikkelig styrkeøkt. Igår koste jeg meg bare ved bassengkanten her på hotellet mens de andre trente på morgenen, og etter lunsj viste Gard meg litt rundt her i Saint Jordi. En liten by, men så utrolig koselig. Liten skjønn strand ved siden av havnen og restauranter langs strandpromenaden. På ettermiddagen ble jeg med bort til bassenget hvor de andre trente fra 15.30 – 18.30 – ikke noe tull altså, de trene MYE ila en dag. Jeg ble sittende i solsteken i 4 timer og lese på boken min. Blitt helt hektet jeg nå. Her er bassenget hvor de trener hele dagen. Leste denne boken i hele går, liker den så godt! Bortsett fra at den er skrevet i fortid- noe som irriterer meg, men det er vel en vanesak. Handlingen er veldig bra synes jeg, litt flere personer engasjert enn i fifty shades. Men det er en sånn type bok at du vet hva som skjer neste.. Men absolutt tommel opp. Ble bare litt avslappet antrekk igår, i og med at vi bare gikk ut til middag, en tur på butikken også slappet vi bare av på rommet, lang dag for Gard- så det var deilig og bare chille litt. Shorts Levi’s / Sko Converse / Veske Pieces / Tshirt & smykke BIK BOK Fineste! Nå skal jeg hive meg inn i treningstøyet, pakke bikini og boken min. Klar for en ny dag! ENJOY!

Boost

Annonse GOD kveld! I skrivende stund koser vi oss på rommet med litt sjokolade og rødvin etter en lang dag.. Idag har jeg fått trent både styrke og svømming, Gard er så flink en trener- og har lært meg en del idag, siden jeg heeelt har glemt av teknikken på crawl! (Flaut, siden jeg bare er sammen med dyktige svømmere..) Er jo så mange år siden jeg har svømt det skikkelig. Men det var både gøy og slitsomt. Fikk oss en liten tur på stranden mellom øktene også. Også har jeg jo lest på den boken min da.. Blir bare bedre og bedre den! Fikk endelig hoppet inn i mitt freshe nye treningtøy og mine fantastiske boost fra ADIDAS idag. Har et par boost fra før, og de er rågode og både løpe å trene i. Ny farge til høsten, og fungerer veldig bra utover kalde høstkvelder. Beholder nemlig dempingen like bare i kaldt som i varmt vær.. Fresh farge? Gard er misunnelig, for han har bare ett par, og jeg har tooo! Dette treningstøyet kan brukes både på treningssenter, og ute i naturen. Både jakken/skoene og tightsen er utstyrt med refleks, det kan dere se på bildet under. Så da blir man ihvertfall sett om man jogger ute på kveldstid. Denne toppen ble litt varm idag, men brukte den på SATS før jeg dro, og den fungerte kjempebra uten at jeg følte den ble alt for varm. Deilig og ha under jakken om man løper ute også, så får man holdt varmen godt. Likte dere fargene? Fint med litt mørke høstfarger! Alt treningstøyet finner dere hos XXL butikkene! Nå skal vi se Jersey Shore, skrives imorgen..

Vacation – yes please!

Nå ligger jeg på solsengen ved bassenget på hotellet og koser meg! De andre er og svømmer/trener og er flinke! Jeg var borte der en tur tidligere. Litt sløv med treningen selv idag- men unte meg en fridag. Gikk meg heller en tur borti byen og fikk handlet inn litt ting som vi manglet. Været her er amazing! Tipper rundt 28 grader og strålende sol! Deilig og få en pause fra maling, støv og oppussing kjenner jeg. Men har allerede begynt å glede meg til fortsettelsen, hihi. Det er jo så spennende! Men i mens- skal jeg kose meg med Crossfireserien, musikk i ørene, sol på kroppen, bading og energi!

Så utrolig spent på disse bøkene ift Fifty Shades, har hørt de skal være bedre… Suss fra solen til alle dere!