Heavenscent

En liten torsdagshistorie fra meg ♥ For en stund tilbake tuslet jeg meg en tur på Høyer. Og det bare luktet så HIMMELSK godt at jeg måtte spørre jentene hva i alle dager som luktet. Det var da en håndkrem som de hadde tatt på seg på lageret/kontoret som luktet i omtrent hele lokalet. Jeg elsker jo alt som lukter godt, så jeg ble jo super nyskjerrig! Denne kremen er fra Ecoya og lukten er Edelflower & Coconut. Kan dere tenke dere? MMM! Men selvsagt, SELVSAGT var den gått ut av produksjon. NEEEI. (Hva er greia med at alle favoritter man har plutselig går ut av produksjon?!) Jeg har brukt lang lang tid for å lete på nett etter akkurat denne, for helt seriøst – jeg kunne smurt inn hele meg daglig bare for å få den lukten der innprentet i nesen ♥ Men ingen hell. Kremen er borte vekke!

Men – som en liten trøstepremie finnes det da heldigvis duftlys – og enda bedre, duftpinner! Disse fant jeg på nett etter at jeg omtrent trykket i stykker tastaturet fordi jeg var så ivrig på let. He he..


I går fikk jeg den i posten- og halleluja! Hjemmet mitt lukter himmelsk! Jeg føler ikke jeg kan lufte her inne, for da lufter jeg den ut, hehehe. Herregud for en nørd jeg er. Og siden jeg er i gang med å tipse dere om både kokosshampoo, balsam, tøymykner, og alt annet så ville jeg også tipse om denne. Jeg har ikke noe godt svar på hvor dere kan være heldig å finne den, for jeg kjøpte den siste på den nettsiden jeg fant. Men jeg må ha mer, så jeg skal dele hjertelig med dere når jeg først finner den!

Uansett – jeg har også to andre deilige dufter som lukter kjempegodt her hjemme. Den ene er en romspray som lukter litt mer mystisk/maskulint – elsker den også i duftlys!

…. og en annen som jeg har på toalettet og som er helt nydelig god, Tangerine Tea fra Rituals. Har hatt denne siden jul og det er enda masse igjen! Mamma sier det lukter “Lene” hver gang hun kommer inn i gangen – hihi.

Dere får si fra til meg om dere noensinne skulle komme over Ecoya sine produkter i Edelflower og Coconut – for da skal jeg seriøst kjøpe alt de har! Beste lukten jeg noensinne har kjent. YES! ♥

Stor sommersuss til alle dere fininger!

Mine favoritt mageøvelser

Tjooooho! Idag har jeg satt sammen en kort treningsvideo til dere hjemme på stuegulvet, rett og slett! Dette er mine favoritt mageøvelser som jeg gjør hver eneste treningsøkt (nesten i hvertfall) Jeg varierer litt fra gang til gang. Tar så mange jeg orker av hver x 3 sett.

Synes disse øvelsene er supereffektive og veldig enkle. (Psst : Den “båt” øvelsen er også perfekt med tung ball når du beveger armene fra side til side)

Hva er dine favoritt mageøvelser? Og er dette noe dere vil ha mer av?! Supert med tilbakemelding ♥

Findingsfestival 2018

Annonse i samarbeid med Findings

Hoho som jeg gleder meg til årets Findings festival! Jeg er der hvert år, og koser meg like mye hver gang. Zara Larsson, Post Malone, Axwell Ingrosso, Sigrid + + Det er jo det stjerneteamet på scenen i år ♥

 

Jeg har laget en vlog hvor jeg snakker litt om “do’es” and “dont’s” på festival, samt hva jeg har med i vesken og så viser jeg frem hva man kan ha på seg. På forhånd må jeg unnskylde for at lyden går litt opp og ned – jeg tror det er på tide med en ny telefon, ettersom min har falt i bakken og knust x antall ganger … Bare with me! Enjoy!

Skal du på Findings i år? For å kjøpe billetter går du inn her – håper vi sees i år ♥

Coco

God tirsdag ♥ Jeg sitter her og humrer for meg selv – tenkte jeg skulle lage et “fra da til må” innlegg her inne på bloggen. Fra 2010 når jeg startet bloggen og denne spennende reisen, til idag. Kom over noen innlegg fra en ferie til Italia med familien i 2011, og jeg må bare le av alt jeg skriver, så komisk! Skal dele med dere etterhvert. Gøy å mimre litt tilbake ♥

Jeg titter innom idag for å dele to favoritter med dere. I vennegjengen er jeg jo kjent som hun som elsker kokos. Og dere som mine lesere har jo også fått med dere dette. Kokoskaffe, kokosyoghurt (hallo har dere smakt den greske yoghurten med kokossmak?! Finnes ikke bedre) .. Kokos parfymer, kremer, oljer, såpe, kokos tøymykner (den må dere prøve) .. Ja, kokos-ALT! Men nå ; nå har jeg gått til innkjøp av noe helt annet – som er så digg! En venninne av meg fikk det i innflyttningsgave for lenge siden, og når jeg luktet på de så var jeg ikke i tvil om at jeg skulle ha samme. Men jeg har helt glemt av det. Så tipset hun meg om hvor jeg kunne kjøpe det – som er rett nedi streeten. Så jeg har stått utenfor og glodd inn i vinduet to ganger uten hell (vært stengt de gangene jeg har tuslet forbi) men i går – i går var dagen!

Kokos shampoo og balsam!! ♥ ♥ Tenk å ha et hår som lukter kokos også! He he.. Da er alt på stell!
Jeg kjøpte mine hos Innovativ på Frogner ♥ Bare å søke etter på nett, mange leverandører som har de. Mmm!

Synes Bumble and bumble er et så “koselig” merke – de har så mye artige, skjønne og gode produkter. Denne skal visst gi utrolig mye fuktighet – og Marie (min venninne) sier man kan ha i balsamen i 10-15 minutter, og da fungerer den som en hårkur. Gleder meg til å prøve. I mellomtiden går jeg bare å snuser på den deilige lukten. Og følte jeg ville dele disse produktene med dere.

Håper dere har en fin dag! I går kom regnet og det synes jeg var litt koselig jeg altså. Litt sånn “tropisk” regn. Godt å ha balkongdøren åpen, høre på regnet og ligge under dynen. Kosikosi. Idag er solen tilbake – klager ikke på det heller!

Titt gjerne innom senere – da kommer det nemlig ei litta vlog!

Summerbreeze

Sommerdager er virkelig noe av det beste som finnes. Alt ved det ♥ Fredagskveld var det duket for spillkveld på takterrassen til noen venner av meg – jeg laget blåskjell med hvitvinssaus, og så spiste vi reker til. Sjømat for meg er himmelen, spesielt å nyte det ute i solen i fantastisk vær! Helt perfekt, og sjømat kombinert med fine folk og partyalias må jo være oppskriften på en perfekt kveld. I går var jeg på Sørenga med jentene, tok årets første bad – tjoho! Det var iskaldt- men helt sinnsykt deilig faktisk! Så det skal gjentaes idag. Synes Sørenga er så bra jeg, elsker å sykle ut der og tilbringe dagen. I dag tror jeg faktisk det vanker mexicansk lunsj på Coyo også – fikk så cravings.

Her kommer noen sommerbilder fra de siste dagene ♥ Gabrielle og meg på brunsj

Jumpsuit fra Revolve (kjøpte den i fjor, så usikker på om den finnes nå)

Verdens beste blåskjell ♥ Noen som vil ha oppskrift?

Sommerdager på SørengaKjole fra By Malina, strandveske H&M

Sommerkvelder med de beste
I går var vi på taket på Christiania, kan anbefales. Spiste deilig ørret til middag, mmm – er så godt med fisk når det er sommer ♥

Nå skal jeg ut å nyte været – håper dere gjør det samme og at dere har hatt en fin helg!

Tenke utenfor boksen

FREDAG heia! Jeg dro opp øynene 0630 idag og rundt 07 var jeg allerede på bysykkelen og på vei til trening. Jeg bestemte meg i går for at dagen idag skulle starte med trening. Det er så godt på så mange måter, starte dagen på den måten, følelsen når man er ferdig, og ikke minst energien man får etterpå. I tillegg slipper jeg å tanke på at jeg skal på trening i ettermiddag når været ute er meldt til å bli… 29 grader! HOHO ♥  For en deilig helg dette blir. “God stæææmning” som vi sier i vennegjengen!

I dag vil jeg skrive litt om oppussing og løsninger til badet, som man kan gjøre slik ikke hele budsjettet rakner i det éne rommet før du har fått begynt å tenke på resten. Jeg snakker med så mange som nettopp har pusset opp badet sitt og som har betalt alt fra 200.000-400.000 – og det synes jeg bare er helt HÅRREISENDE! Det har jeg aldri betalt for å pusse opp noen av mine bad. Men det er lett å gå i “fella” – fordi man kanskje ikke alltid vet at det finnes andre lure løsninger, som faktisk gjør at man kan spare inn litt, eller ganske mye.. ♥

Jeg elsker badet i leiligheten. Elsker at balkongdøren står på gløtt og at jeg kan høre fuglene kvitre utenfor. Så elsker jeg generelt å oppholde meg her, og det er så viktig ♥

Jeg skal prøve å formulere meg någenlunde riktig.

Første bud : Vær klar på hva du ønsker, hva du skal og hvilke løsninger som må til for å komme dit. Det er ikke alltid for det beste å høre på håndtverkerne som skal ta jobben. Du vet selv hva du vil ha!

Andre bud : Ta inn flere firmaer for befaring. Ja.. Det er tidkrevende, men så verdt det om du plutselig finner noen som er flinke – og BILLIGE. Her er det mye å spare om man bare gjør litt research. En måte å spare penger på kan jo være å sette flere firmaer litt opp mot hverandre. He he. Gjelder å være en luring med glimt i øyet – og bestemt.

Elektrikere og rørleggere har helt insane forskjellige priser, er i hvertfall min erfaring – så her gjelder det og holde tunga rett i munnen for å sjekke ut hvem som er best på pris. Når jeg skulle pusse opp denne leiligheten, fikk jeg først inn en rørlegger som skulle ha 150.000 for jobben. Det måtte bli et STORT nei fra meg. Jeg var heldig og traff jackpot på den andre jeg tok inn. Han skulle nemlig ha 58.000 for samme jobben. HALLO liksom. Elektrikere er jo generelt svindyre – men det er ikke alltid at de behøver å være 2(!) for å gjøre jobben. Mener jeg……. Så her gjelder det å stille litt krav så du ikke må betale dobbelt. Må de være to, så må de være to, men av erfaring så er ikke det alltid nødvendig og det er sure kroner ut av et ellers tight budsjett.

Når alt det er på plass, er det bare å begynne og bestille inn alt som må til for å få drømmebadet. Ting koster, men man kan også gjøre smarte valg som gjør at man sparer inn penger. Man kan også gjøre valg i forhold til å få bedre og unikt design på ting, som kanskje ikke gjør at du sparer penger – men får det akkurat slik du vil. Og ikke likt som alle andre.

Et eksempel kan være at du går i en butikk hvor du bestille vask, innredning og fliser på samme sted. Det kan fort bli dyrt. Jeg går gjerne for innredning fra andre steder som ikke koster skjorta år du kjøper det som en “pakke med alt” om dere skjønner hva jeg mener. Skal du ha “standard” skap, og skuffer til badet – kan du like så greit kjøpe det på Ikea og lage ditt eget “design..” Jeg kjøpte mine skap fra Drømmekjøkkenet sin garderobe/bad kolleksjon (tror jeg det var) og for to skap ble det ikke mange kronene. Disse skapene får man garantert også på Ikea. Skrog er skrog!

Vasker til badet kan man også få bestilt fra mindre leverandører som etter min smak har kulere – og billigere vasker. Her kan man kjøpe mindre vasker, og kombinere de med skapene man har kjøpt fra feks Ikea.

Når det kommer til speil – så er det ofte dyrt om man skal kjøpe vanlig “baderoms-speil” – derfor går jeg alltid for noe annet. Denne gangen kjøpte jeg ett fra AYTM – og det kostet i underkant av 2000,- noe jeg ikke synes er ille.

Understellet til vasken denne gangen, ville jeg ha litt cleanere, og derfor tok jeg kontakt med en sveiser som sveiste det for meg til i underkant av 5000,-

Det er liksom sånne små grep som man kan ta for å spare inn her og der, akkurat som jeg gjorde med garderoben i min forrige leilighet, da jeg bestilte garderobeskap som egentlig var kjøkkenskap fra Ikea og lagde garderobe av det. Sparte GANSKE mye på det. Og sånn kan man også tenke når det kommer til innredning til badet. Gardeobeløsningen kan du lese om her, og her sparte jeg faktisk mye penger! Fra 90.000,- – 28.000 .. Det er sykt.

Andre tips til å få det unikt, egendesignet og ikke som alle andre – er å kjøpe fliser hos en forhandler som ikke selger alt til bad. Ikke sikkert man sparer så mye her, men man får det ihvertfall akkurat slik man vil. Disse har mulighet til å bestille det du ønsker fra kataloger og direkte fra Italia. Det gjorde jeg med mine keramiske fliser til badet. Jeg har jo nå blitt fan av egendesignet dusjdør, og fikk en leverandør til å tegne og produsere dette for meg, og jeg betalte ikke noe særlig mer enn hva jeg har gjort for dusjdører tidligere.

Jeg vet ikke om dette gav noe mening, eller er interessant å lese om? Jeg elsker jo – og brenner for sånt, så synes det er gøy å dele.

Ellers ønsker jeg dere en alle tiders helg ♥

3 kjoler til sommeren

Annonse i samarbeid med Bubbleroom

Glaaaa’ onsdag! Sommer og sol på værmeldingene så langt jeg kan se, og sånt blir man jo bare superhappy av. Jeg har fått 3 fantastiske kjoler i posten idag som jeg gjerne vil dele med dere. Alle tre passer både til sommerfest / penere anledning og om du er gjest i bryllup. Det gjelder bare å pynte de opp, eller ned.

Jeg ELSKER denne!

Denne søte gule finner du her ♥

Om jeg skulle hatt denne i bryllup – hadde jeg valgt noen klassiske beige eller svarte pumps, med tilhørende klassisk veske, og gull accessories. Håret kan være både løst og oppsatt. Med en fin dressjakke i hvitt over skuldrene om det skulle bli kaldt til kvelden. Om jeg skulle hatt den på til en sommerfest hadde jeg enten valgt strappy wedges, eller åpne høye sandaler, og gjerne med en skinnjakke til for å tone den ned og rocke den litt opp – spørs jo helt i hvilken anledning man skal i. Denne kan man til og med ha på seg en vanlig sommerkveld med hvite, klassiske sneakers til! Så skjønn ♥ Og veldig fin også med et belte i livet for å løfte den litt opp om den skal være litt mer “rocket”

Samme kjole, bare i maxi – og helt fantastisk fine begge to. Jeg klarte ikke velge mellom beige-grå og peach, begge er like nydelige på hver sin måte.

Peach her ♥

Perfekt om du skal være bryllupsgjest spør du meg. Her hadde jeg også hatt klassiske pumps til, svart eller beige. Slik man kommer litt opp i høyden. Så fint med litt store øredobber til, og både løst og oppsatt passer også her. Til en deilig sommeranledning, tror jeg at jeg hadde fått for sandaler og en typ kurv-veske som jeg viser på det ene bildet her. Fantasien har ingen grenser – her gjelder det å style det akkurat slik man selv vil og føler seg vel i. Men med én av disse 3 kjolene er du nydelig uansett hva du skulle velge.

Beige-grå her ♥

Tre helt klare favoritter ♥ Hvilken er din favoritt av disse? Og er du så heldig at du skal i både bryllup og sommerfester / andre type anledninger? Da kan du også se mer utvalg av kjoler her til overkommelige priser!

Solskinnsklem og ønske om en fin dag videre!

I mellomtiden koser jeg meg her

Hei ♥ For en stund tilbake skrev jeg et innlegg om hvordan jeg ville at balkongen min skulle se ut til sommeren – nå kom sommeren noe brått på, så håndtverkerne har ikke fått vært her enda. I mellomtiden har jeg funnet en midlertidig løsning som jeg også synes er veldig koselig. Alt til sin tid, som jeg pleier å si – og frem til man kommer dit man vil så er det fint å finne alternative løsninger.

Jeg fikk ryddet og shinet balkongen her en kveld, det er så deilig når det er gjort. Så tok jeg to av seks stoler fra spisebordet og satte de ut. Gikk for hvit akkurat nå, men jeg kan jo bytte på å ha svart eller beige om jeg ønsker det. Greit og kunne flytte litt møbler hit og dit innimellom. Og med blomsterkrukker med friske grønne, vase med litt busk i så er jeg happy enn så lenge jeg altså! Dro ut badematta mi fra Missoni også jeg, så ble det litt ekstra liv der ute. Har sol én time om dagen, så ikke mye til soling der ute – men utrolig deilig å ha muligheten til å kose seg i hyggelige omgivelser. I tillegg kostet det meg ikke en krone å få en litt hyggelig balkong ♥

Ble det ikke litt koselig da? Sommerklem fra meg ♥

Svar på det dere lurer på del to

Har du hatt kjærlighetssorg før?

Det har jeg hatt – jeg har jo vært i flere forhold som er over – og uansett grunn for at de forholdene ikke er mer, så er det selvsagt vondt for begge parter når man skal gå videre uten hverandre. Man deler jo hverdagen, livet, gleder, oppturer og nedturer i et forhold, skaper minner og inkluderer familie – og å gi slipp på alt dette er jo en sorg i seg selv. Men med tiden til hjelp kommer man seg alltid videre, og det er en grunn for at ting tar slutt også. Kjærligheten kan være så fin, men også så vond. Men så lenge man følger hjertet og intuisjonen, lander man på det riktige valget for seg selv til slutt.

Hvilken matrett er din absolutte nr.1 favoritt?

Det er uten tvil – TACO. Jeg er så taco-fan at det snart går litt over styr. Taco i alle varianter! Nachos, pulled pork nachos med bbq-saus, taco med mangosalsa, vanlig taco. Taco generelt hihi! Elsker retter med masse digg tilbehør.

Ditt favoritt design-merke?

Jeg vet faktisk ikke om jeg har en bestemt favoritt faktisk. Jeg kjøper det jeg liker og det behøver absolutt ikke være et bestemt merke, så lenge jeg liker det og føler meg vel i det så kan de like så greit være h&m som et hvilket som helst dyrt merke.

Hvor har du kjøpt alle møblene dine fra?

Møblene mine er fra litt forskjellige steder. Noe er kjøpt fra Milla Boutique, noe fra Interiørbutikken, Room123, BySunde, Gubi, AYTM – jeg har en blanding – og handler ikke ett bestemt sted.

Er du ferdig med leiligheten eller har du noen nye, større prosjekter på den?

Leiligheten er fix ferdig! Og det føles så deilig. Eneste som gjenstår av «store» ting er å få fikset balkongen. Så er det jo småting som å innrede veggene, og kjøpe litt mer interiør, vaser og lignende.

Noe du angrer på som du har gjort i leiligheten din eller du kunne gjort annerledes nå?

Faktisk ikke! Jeg er kjempefornøyd med alle valgene jeg har gjort.

Hvordan er det å være med på ulike type eventer eller turer? Feks. med Nelly? Det ser helt sykt gøy ut. Er det noen pros and cons liksom? Hva tenker du om ulike ting man skal reklamere for, foretrekker du noe fremfor noe annet?

Jeg tenker først og fremst at jeg er kjempeheldig som får være med på alt jeg får muligheten til å være med på. Jeg velger kun å delta på ting som jeg føler er «meg» og som er troverdig at jeg deltar på – og ikke minst, ting jeg har lyst til og som gir meg energi! Det er ganske mye jeg ikke deltar på, og det er rett og slett fordi man ikke kan være med på, eller rekke over alt.

Er du lykkelig? Hva gjør deg mest lykkelig?

Lykke for meg er trygghet, på alle mulige sett i livet. Å føle seg trygg, elsket og verdsatt er en så stor del av å være et lykkelig menneske. Så ja, det vil jeg si at jeg er

Har du søtsug? Hvordan ungår du snop og godis i hverdagen?

Jeg har alltid søtsug. Min største svakhet- og avhengighet er sukker. I det siste har jeg ikke vært så flink å unngå snop og godis – det går litt perioder med meg. Men når jeg først bestemmer meg for at jeg ikke skal spise det, så gjør jeg det heller ikke. Som regel er det verst de første dagene – til en uke, og så går det som regel litt over. Er jo så mye godt som lett kan erstatte dette, frukt, kesam, yoghurter etc. Man må rett og slett bare bestemme seg for å kutte det, men samtidig er det jo også litt viktig å ha den balansen. Har man lyst på så hvorfor ikke?

Jeg skal snart flytte i ny leilighet og digger interiør stilen din! Har du noen generelle tips på hva man bør tenke på når man skal innrede eller hva man bør gå for? Og hvor finner du mest interiør inspirasjon og tips?

Så spennende! Mine tips er å følge det DU vil og vet du vil trives med. I min siste leilighet har jeg gått for «basic» farger og materialer som gjør det enkelt å endre på ting om man vil ha inn flere farger både i form av maling, møbler, puter, tepper og lignende. Da har man basen – og om man blir lei av det, så har man muligheten til å gjøre noe med det uten at det krever veldig stor innsats. Jeg tar litt fra eget hode var jeg tenkt på å si, hehe.. Så finner jeg mye inspirasjon på pinterest, men da vet jeg gjerne hva jeg ser etter og hva jeg skal søke etter. Lykke til!

Jeg lurer på om du kort kan forklare hvordan du får så bra volum på håret ditt?

Volum-tips får du her

Hvilke planer har du for sommeren?

Sommeren i år tar jeg litt på sparket – jeg er ikke så glad i å «låse» meg til ting, og liker å holde det litt åpent i forhold til været i tillegg til at jeg elsker å være spontan. Er det knallvær hjemme, vil jeg nok prioritere mest å være her i Norge. Men jeg har et ønske om svippturer til Mykonos/Santorini, Lake Como og Positano. Så blir det tur hjem til familien, og litt festivaler.

Kan du si alt du har gjort for å fikse på utseendet og kroppen din? 🙂

Hehe – hørtes ut som det var veldig mye! Jeg har som dere vet tatt silikon og brystløft, samt tatt litt i leppene. Nå er det over 6 mnd siden jeg tok i 0,15 ml så det er nok borte nå.

Hva parfyme bruker du nå?

Ooo jeg bruker mange forskjellige! Men bodyspray fra Bodyshop med Cocoslukt. Sjokk? Hehe. Og så bruker jeg en fra Mac, Velvet Teddy (samme som favoritt leppestiften) Samt favoritten fra Estee Lauder som heter Bronze Goddess.

Kan du væææære så snill å fortelle hvordan du redigerer bildene dine ? Elsker « filteret» du bruker

Takk! Jeg bruker Lightroom, og så har jeg kjøpt presets som jeg legger på. Sjekk ut «Tezza» sine presets hvor du kan kjøpe tre stykker i ett.

Hva er dine “must have” sminkeprodukt/hårprodukt?

Det er Body Blur til ansikt og kropp i fargen Latte, Miracle Oil til kroppen fra Elizabeth Arden og Sahara Love Story fra Noir som er min F A V O R I T T tørrshampoo!


Hvilke makeup produkter bruker du nå? Hva er dine all time makeup favoritter? Hvilke hudprodukter sverger du til? Hårprodukter?

Jeg bruker en mix av alt egentlig, spørs helt hva jeg skal. Til hverdags bruker jeg en enkel bronzer-krem som heter Body Blur, samt solpudder fra Nyx, en sånn palette jeg har. Samt en highlighter fra Mac. Så er jeg jo glad i Velvet Teddy leppestiften, og en foundation fra YSL som jeg bruker under øynene. Jeg er veldig fan av NYX og MAC når det kommer til sminke. Av hårprodukter er det som nevnt over tørrshampoen fra Noir samt shampoo og balsam fra Hempz som gir masse fuktighet!

Skal du ha langt hår igjen ?

Ikke extensionslangt, ihvertfall ikke nå. Håret mitt har vokst så mye i det siste, blitt tykt, sunt og fint – og endelig  har jeg klart og spare like lang lugg som resten – hoho!!! Det har jeg prøvd på i årevis, og nå er jeg endelig i mål. Så jeg tenker at håret skal få vokse naturlig nå, så får jeg se hva som skjer fremover. Men nå trives jeg veldig godt med en sunn, og tykk «bob»

Hvordan trener og spiser du nå?

Jeg trener alt fra 4-7 dager i uken, spørs om kroppen er sliten eller har overskudd. Blander mellom kardio (intervaller, går i 15 i stigning, eller trappemaskinen med strikk over lårene) og styrketrening med mage, rumpe og overkropp-øvelser.

Jeg spiser normalt, men prøver å være litt ekstra flink med proteiner og grønnsaker, samt sunne karbohydrater. Dette for å få best mulig resultat av treningen. Men unner meg det jeg vil ha når jeg vil ha det.

Hvordan er singel livet?

Singellivet? Hehe, neida. Jeg koser meg, singel eller ikke. Nå er det jo hurra-tider fremover, og nå skal jeg prioritere det som er viktig for meg – og finne ut av hva jeg vil. Samtidig som jeg skal dyrke vennskap og finne motivasjonen til å jobbe knallhardt for å nå målene jeg har for karriere fremover.

Syns også bloggen din har tapt seg. Blitt litt mer overfladisk. Alt skal være så perfekt og photoshoppa, litt sånn skuespill virker det som? Masse dyre klær (ingenting galt i det egentlig siden du har råd til det) Hvor mye drikker du når du er på byen? Som er ofte. Blir du ikke lei? Det er liksom reising, klær og festing

Så synd du synes det – men det er din opplevelse av det hele, så det kan jeg ikke si noe på. Ingenting er perfekt i mitt liv, det kan jeg bare si deg. Den personen man ofte ser i sosiale medier er på en måte litt et produkt også-  og jeg er ikke alene om akkurat det.. Det har blitt en «verden» som man har vokst litt inn i med tiden. Det viktigste for meg er at de som står meg nære vet hvem jeg er som person, det er umulig å vise hele seg gjennom sosiale medier, blogg, bilder og tekst. Absolutt ikke noe skuespill. Når det kommer til dyre klær så må jeg faktisk si meg helt uenig, vet det er flere som har påpekt det også. Det meste jeg har i garderoben er fra Zara, h&m, eller Nelly. Så kan jeg av og til kjøpe litt fra Ganni eller andre merker – men mesteparten av min garderobe er klær med overkommelige priser.

Jeg blir ikke lei av å være sosial og ha det gøy med vennene mine, enten det er middag, fest eller andre anledninger. Dette er ting som gir meg energi, gode historier og utallige latterkuler! Jeg drikker alkohol for å kose meg, og blir aldri over-beruset, aldri fyllesyk og er alltid tidlig oppe dagen etter og får alltid masse ut av dagen-derpå.

Favorittrestaurant i Oslo? Og favorittutested? Tre konkrete ting du gleder deg til i 2018? 😀

Åh hjelp! Klarer ikke velge én restaurant, er så mange bra! Vanskelig å komme på på stående fot og, hehe.. Lille Herbern, Bølgen & Moi, BAR, Sawan, Brasserie Quest, Tranchér, Olivia, FYR, Miss Sophie, Coyo, Mirabel, ja .. Jeg kunne holdt på i evigheten..

Når jeg først går ut så er det på ett av disse stedene : TAKET, F6, Christiania, Monkey – hihi.

I 2018 gleder jeg meg til SOMMER. Så gleder jeg meg til å spise i overkant mye sjømat ved sjøen – det er noe av det mest magiske jeg vet om. Så gleder jeg meg til høsten fordi jeg har masse spennende prosjekter!

Hva spiser du i løpet av en dag? Du ser veldig definert og veltrent ut!

Tusen takk! Jeg spiser mye cottage cheese, kokosyoghurt, bær, banan, mye egg, salater, skyr, frukt, taco (!) og annen digg middag.

Hvor drømmer du om å reise neste gang? 🙂

Mange steder! Men jeg har veldig lyst til Afrika før året er omme.

Dette er ikke ment som kritikk, for jeg liker å følge deg og det du gjør. Men; hvordan har du tenkt å møte fremtiden som blogger, når det bare blir mindre og mindre oppdateringer, for det meste samme instagram bilder på bloggen din, du reiser her og der hele tiden (og da skal du ha fri), samtidig som du tar “fri” hver helg? Svar på kommentarer kommer sjeldent, og i så fall veldig sent.. Jeg føler vi mister mer og mer kontakten med deg, og lurer bare på om du har noen tanker rundt dette selv? Føler du deg fornøyd med det “nivået” du ligger på nå? 🙂

Hei! Ikke tatt som kritikk 🙂 Det er utrolig vanskelig å skulle levere i forhold til hva alle andre ønsker seg hele tiden om du skjønner hva jeg mener? Man kan aldri klare å gjøre alle fornøyd, og det går litt utover kreativiteten og motivasjonen min til tider. Jeg har perioder som er bedre enn andre, og perioder hvor jeg bare føler meg helt tom! Jeg er så lei av meg selv, lei av å ta bilder av meg selv og prøve å skrive så interessant innhold som mulig. Jeg føler jeg repeterer meg selv, som du også poengterer – men jeg klarer faktisk ikke tenke utenfor boksen og komme med noe helt nytt. Det er jo sånn livet mitt er – og sånn innholdet skapes. Jeg prøver å svare på alle kommentarer, det er ett av målene mine i år. Og at jeg har fri i helgene synes jeg absolutt er på sin plass – og ikke noe jeg har dårlig samvittighet for om jeg kan si det? 🙂 Akkurat nå er jeg ikke helt fornøyd med nivået jeg er på, men samtidig klarer jeg heller ikke å gjøre mer enn jeg gjør akkurat nå. Sånn er det jo av og til i livet – man kan ikke alltid være på topp og føle 100% motivasjon og kreativitet 🙂

Hei 🙂 synes du har så fin brunfarge heletiden så da lurer jeg på om det er spraytan du tar? og evt hvor ofte. Jeg tror ikke på disse reklamene om betakaroten.. 😉

Jeg er ute i solen, både her  og når jeg reiser, tar Betakaroten og bruker selvbruning når jeg føler for det. I tillegg har jeg Body Blur som nevnt tidligere, som er en bodylotion med farge som gir nydelig glød ogsom man dusjer rett av.

Tok det lang tid før du var komfortabel med å leve av å legge ut tekst og bilder fra hverdagen din?

Det tok litt tid. Det verste var å venne seg til å få kritikk fra mennesker som egentlig ikke har forutsening for å mene noe om personligheten til noen man ikke kjenner. Det var tøft i starten – men noe jeg har blitt vant til med årene. Det er jo ikke alltid det er like enkelt å dele bilder og tekst, og man føler seg egentlig aldri helt bra nok. Men det er da det er utrolig viktig og gjøre det beste man kan, og noe mer kan man ikke gjøre – for da tror jeg man på sikt blir helt utbrent – og det gjelder i alle typer jobber.

Tror du at du i fremtiden vil være mer reservert vedr fremtidige forhold, altså kjærester. Eventuelt hvorfor?

Ja – det vil jeg nok være. Fordi jeg har fått hard medfart fra flere hold både når jeg har gått inn og ut av forhold – og forholdet mellom meg og en eventuell kjæreste synes jeg skal få bli mest mulig mellom oss. Jeg ønsker for eksempel ikke å dele sånt i media – men mulig jeg ombestemmer meg. Det er bare av og til litt vondt at alle skal mene så mye, og spesielt ved brudd at mange skriver om ting de absolutt ikke har peiling på – eller kjennskap til. Spekulasjoner er ikke hyggelig, men jeg skjønner jo at de kommer når man ikke er åpen om hva eller hvorfor. Jeg tenker man kan være personlig, men ikke privat! Klem

Håper dere fikk svar på alt dere lurte på, godt mulig jeg har hoppet over eller glemt noe. Da er det i såfall bare å skrike ut ♥

Mitt absolutt nye favorittsted

Annonse – toppen er annonselink

Hei fininger ♥ For noen fantastiske sommer dager vi har! *Klip meg i armen* – så heldige vi er! Føles ut som jeg bor i sydenland, og det er så fantastisk og tusle seg ut i den deilige varmen. På fredag hadde Silje (som var på besøk fra Midsund) Malene og jeg en helt magisk og deilig annerledes dag! Malene foreslo vi skulle dra ut til Lille Herbern – noe jeg er så utrolig glad for at hun gjorde! FOR ET STED! Jeg har hørt om det før – men aldri makket meg ut der.. Så til dere Oslo-boere som enda ikke har vært der, og til dere andre som skal innom Oslo i løpet av sommeren – dette er stedet dere må til ♥

Toppen er herfra – skjørt Ganni & solbriller fra Prada

Vi jentene fikk oss bord ved vannet, bestilte fiskesuppe og reker og hygget oss i timesvis. Noe av det beste jeg har gjort på lenge.

Mine fine ♥

Vi tok båt fra Aker Brygge til Bygdøynes og derfra tar man en skjønn trebåt ca 50 meter over vannet til en liten, sjarmerende øy hvor Lille Herbern ligger. Idyllisk sommerøy, grønt og herlig med en fantastisk restaurant du bare koser deg gløgg på. Når vi var der hadde de egen østers-bar og dj som spilte herlige cubanske toner. Kreeemt – jeg er ikke så glad i østers, er dere? Men uansett superkult – han som hadde østers-baren var i tillegg fra Midsund, så det var jo utrolig festlig.

I går var jeg og Silje på trening før jeg fulgte henne til flytoget og på kvelden var jeg sammen med Maria og Espen på Miami Vice bursdag til en som heter Kim. Nå kom jeg nettopp hjem fra fineste Marie, vi har slappet av og solt oss på den nydelige terrassen hennes på Majorstua. Er så mye hyggelig å finne på når man har så deilig vær.