Let’s just talk about it

Annonse

Jenter er jenter, og vi går alle gjennom det samme. Dette er kanskje ikke et tema som leses så ofte på min blogg, faktisk aldri tror jeg? Men herregud – den mest vanlige tingen i verden. Nemlig, mensen! Jadda – vi har den alle sammen!

Jeg glemmer aldri i ungdomsårene, på videregående. ALLE hadde fått den! Bortsett FRA MEG! Jeg var den første som begynte å sminke meg, så fulgte de andre etter.. Jeg var den første som ble kastet ut av gjengen – ja.. Det var hver sin gang. På runde! Glemmer aldri når jentene unngikk meg og jeg følte meg helt lost, men bestevenninnen min sa de planlagte bursdagen min. Noen timer senere var jeg vippet ut av gjengen. Ordnet seg dagen etter da, haha! Jenter….

Anyways, jeg var først på noen ting. Men når det kom til mensen – var jeg ikke det. Og det plaget meg noe innmari. Jeg følte meg rett og slett utenfor! Er det rart og si?! Jeg ventet og ventet og ventet. Og vi alle vet jo at når vi venter på “den” så kommer den IHVERTFALL IKKE. Det visste jeg jo ikke den gang. Så jeg måtte bare smøre meg med tålmodighet. Ene etter andre fikk det, igjen og igjen. Eneste jeg fikk var komplekser! Hehe, neida – så ille var det ikke. Men jeg ville også være en del av gjengen. Skjønner ikke hvorfor jeg lå så langt etter, jeg var jo “utviklet” på andre områder om man kan si det sånn, haha. Uansett – dette plaget meg.

Det viste seg omsider at det skulle snu! Det var håp for meg også! Den dag i dag skjønner jeg ikke hva jeg stresset for…

Jeg og min bestevenninne Helen hadde fått oss ekstrajobb som vaskedamer på et fiskeri. Dette gjorde vi noen dager i uken. Og hver gang var et eneste gnål fra meg om når mensen endelig skulle komme på besøk. Jeg husker det som om det var i går! Når jeg gifter meg en gang så er jeg sikker på Helen tar det med i forlover-talen. For så ille var det faktisk.

EN vakker vaskedag på fiskeriet dere, DA KOM DEN. Jeg hylte fra toalettet og Helen måtte jo lure på hva i alle dager jeg hadde støtt på der inne med vaskekost og bøtte. Gleden var stor for oss begge da mensen ENDELIG kom til meg! Jeg ler bare jeg skriver dette.. Hadde neste glemt hvor tragikomisk det var.

Ja, mensen er vi vant til å ha. Det jeg derimot ikke venner meg til er x antall uhell på veien, både for meg og jentene. Heldigvis tar vi det alltid med et smil! Vil vel si at jeg siste årene har hatt ganske god kontroll – og for meg handler det om og ha et LAGER av hjelp på lur. OG i vesken! Man vet jo sånn ca når den kommer, men andre ganger kan den være forsinket av flere grunner. Det jeg opplever ofte er at folk i panikk ofte spør etter tamponger når vi er på sosiale ting, og da er det alltid fint å være den som drar opp hjelpen fra vesken. Vi jenter må hjelpe hverandre der vi kan. Selv om det er med så lite som en tampong!

I vår tid er det minst like viktig å dra meg seg en eske tamponger som å dra med seg husnøklene. Nesten..
Jeg skal med hånden på hjertet si at jeg ikke er så glad i «den berømte uka» Men det er jo helt naturlig og må jo til! Så da er det greit å ha ordentlige tamponger, de som er behagelige etc. 


Det står ikke på tampong-hjelp her i hus! Det skal du ikke lure på. Alltid beredt!

Et lager av gode tamponger dere, i alle farger og størrelser. o.b.® ProComfort™ Ja – det er tingen! o.b.® har faktisk kommet med en nyhet også! Og hva er så bra med denne tampongen, sier du? Nye o.b.® ProComfort™ er den mest komfortable tampongen innen o.b.®  produktporteføljen. En fantastisk nyhet for oss “uke’re” hehe .. TAKK igjen sier jeg bare.

Disse har 1. DynamicFit™- teknologi med 3D-utfolding som tilpasser seg kroppen din når tampongen kommer på plass 2. Unike sammenhengende kanaler 3. SilkTouch™ trekk for enkel innsetting og fjerning. 3 egenskaper som gir oss girlsa et fantastisk produkt.

En annen god nyhet: Du har nå muligheten til å vinne billetter til Palmesus!! Jeg var der i fjor, jeg skal dit i år – det er så gøy! Hvordan kan du vinne? Enkelt.

Kjøp 2 pakker o.b.®, ta vare på kvitteringen, og send «ob» til 2242, så er du med i trekningen om billetter til Palmesus! Du må være over 18 år. Konkurransen varer frem til 4 juni. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg