On my way!

Pakket og klar til reise, og full av energi! Klokken er snart 08 og jeg sitter på flytoget klar for å reise tilbake til drømmen CAPRI! Denne gangen for å jobbe – så det er min helg ♥ Å kombinere verdens vakreste øy, med jobb er ikke akkurat feil!

Nå har jeg jobbet med dette så lenge, og jeg gleder meg til å sette kronen på verket i helgen! Kan avsløre at jeg skal ta bilder – og til det jeg skal gjøre så synes jeg ingenting passer bedre enn vakre Capri. Lyset før solen står opp og etter solen har gått ned er det jeg er på jakt etter – lyset med de varme tonene. Stenene i Capri, klippene, fargene, alt som skal skape feelingen jeg ønsker på bildene har Capri å by på, så dette tror jeg blir kjempefint! Jeg har pakket forskjellige kvaliteter av klær og stoffer i jordfarger som jeg tror blir en fin kombinasjon. Nå gjenstår en del planlegging, og den tar jeg mens jeg reiser ♥

Jeg håper dere får en deilig helg med fint vær og KOS! I går var jeg sammen med min vakre Henrietteskatt, som forresten er 34 uker på vei! Noah skal få en lillebror ♥ Vi hadde en liten formiddagsdate.

Hvor fin går det ann å være?? Vakreste skatten miin!

Fant oss en liten gate med nydelige farger og lys da!
Buksen er fra M.I.H Jeans (kjøpt i fjor..) Cardigan fra ByTimo og briller fra Celiné

Okeiii – god helg! Nå er jeg straks fremme på flyplassen. Jeg elsker flyplasser! I hvertfall Oslosiiin!

Det eneste riktige!

Reklame – jeg har fått rabatter på teppet


Jeg har gått noen runder med meg selv – egentlig helt siden jeg flyttet inn her. Jeg elsker gulvet mitt, og har vært litt redd for å dekke det til med teppe. Men etter at jeg endelig har bestemt meg for å få på plass ett, ser jeg liksom at det var det eneste riktige. Gulvet er aldeles ikke for mye dekket, og atmosfæren her er så koselig at jeg får lyst å invitere til filmkveld på gulvet ♥ Det er så innmari deilig å tasse barføtt over teppet om morgenen, og lunheten her hjemme ble tatt 10 hakk opp på koseskalaen! Og fargen passet heldigvis kjempefint både til møbler, den nye fargen på veggen – og til gulvet. Jeg er kjempefornøyd!

Hva synes dere? Ble det finere med teppe?

Teppet er fra Layered ♥ De selger det på nett – og så har de det på Milla Boutique har jeg sett!

I kveld skal jeg lage hjemmelaget kjøttsuppe med grønnsaker fra grønnsaksbutikken borti gaten, aahh jeg liker at høstkveldene kommer snikene jeg, altså!

Nytt til soverom/bad

Reklame – i samarbeid med Desenio


Jeg bare elsker å gjøre om her hjemme om dagen. Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg koser meg inne på ettermiddagene når det er litt “høstete” vær ute. Deilig musikk, tente lys, og bare pusle rundt hjemme med interiør & planter, jeg elsker det! Noen som deler samme kosen?! Jeg har en nydelig høst-feels liste jeg skal dere med dere etterhvert. Siden stuen har fått en forandring, synes jeg det var på tide at soverom/bad også fikk litt forandring. Denne uken kommer “shaggy rug’et” mitt til stuen også, gleder meg vilt til å vise dere.

Jeg liker når det er fint og fresht i alle rom. Og sånn ser det ut på soverom/bad delen om dagen ♥

Sengen er jo i tre, og da var det helt naturlig å bruke trerammer til de nye posterne mine. Jeg ønsker ikke så mye “bilde” men heller illustrasjoner – og det har Desenio mange av! Så fint og enkelt. Rent og pent! Tre, lin, puff, beige, tørkede strå, og trerammer med illustrasjoner i. Jeg elsker kombinasjonen. Gjør dere?

Bildene er i 50 x 70 str. Det ene heter “Positano” og det andre heter “Close” ♥

Baderomsdelen har vært ganske plain ganske lenge, jeg liker det sånn – spesielt når det er sammen med soverommet. Men nå synes jeg det var skikkelig fint å sette inn noen deilige postere som minner meg om følelsen av sommer, og deilige late dager. Synes det passet perfekt i kombinasjon med såper, parfymer, duftlys og kaktuser. ELSK! Blått, svart, hvitt er jo perfekte farger til badet mitt.


Rammene er i 30 x 40 str. Bildene heter “Pool Edge,” “Pool And Palm Tree” & “French Riviera” ♥

Jeg får lov å dele kode med dere! Og koden «LENE» gir dere 25% rabatt på posters hos Desenio mellom 28- 30.august. (Koden gjelder ikke rammer eller handpicked / collaboration posters)

Er så fint med postere, for det skal så lite til for at rommet / veggen blir helt forandret! Om du er usikker på hva du vil kombinere sammen, hvilke størrelse, postere etc – kan du prøve denne, som er en “byggevegg-funksjon” slik du kan se sånn ca hvordan det blir.

Havana O La La

Annonse – inneholder ballongspons fra Festlige Ting / og dans fra Salsakompaniet


Festen på lørdag var så fantastisk ♥ ♥ ♥ Herlighet som jeg koste meg! Ling Ling var et helt magisk sted å ha festen, været var PERFEKT (heldige meg!) og jeg er så takknemlig for at jeg har så mange herlige venner som tok turen. Jeg tror vi ble rundt 70 stykker til slutt. DET er gøy det!

Disse bildene er tatt av fantastiske Anders Engebretsen (instagrammen hans finner dere her)

Egne menyer til og med! Elsker når ting blir ordentlig gjennomført når man først arrangerer. Maten på Ling Ling er virkelig 10/10! Alle gjestene skrøt av fingermaten som ble servert. Jeg spiser ofte på Ling Ling og min anbefaling er Dumpling (i fire forskjellige farger) kamskjell og Crispy Duck salat! Herremin. Alt er godt, men det er mine tre favoritter! En stor takk til Ling Ling som hjalp til for at festen skulle bli vellykket!! Jeg er så takknemlig. Ling Ling er fantastisk kult – og ligger perfekt til på brygga!

En kjempetakk til Festlige Ting som stod for pyntingen! Herregud de damene er helt rå. Jeg elsker alle ting de finner på – har brukt de i flere sammenhenger og de leverer alltid! ♥ Ballonger i alle fasonger og farger, bastvegger, palmetrær, assa wow jeg er helt blown away!

Jeg har så mange bilder fra dagen at jeg snart ikke vet hva jeg skal velge! Blir et langt blogginnlegg om jeg skal dele alle her, så det får bli en del to ♥

Som underholdning hadde jeg leid inn Salsakompaniet! De danset fantastisk salsa for oss, og lurte oss med på litt free-dancing på slutten, så utrolig gøy! Jeg har så latterlig lyst å lære meg salsa, så et av målene fra høsten er og komme seg på kurs med de for å prøve. Jeg elsker jo å danse, så dette tror jeg er midt i blinken for meg. De startet med nye kurs idag, så jeg anbefaler å ta en titt på siden deres, de er Norges største innenfor Salsa & Latin! Flere av mine venner som har gått dit og som virkelig anbefaler det!

Så må jeg takke min venninne Fredrikke Fioline for at hun spilte “Se Ilden Lyse” for oss på slutten av kvelden. Hun er helt rå på fiolin, og lager masse gøy liv! Vi bestemte oss for å være litt twins akkurat da hun spilte, hihi! Kvelden ble avsluttet på Bølgen og Moi Briskeby. FOR en dag/kveld!

Den aller beste morgenkosen

Hei mandag ♥ I går ladet jeg opp til ny uke på The Well i flere timer. Gjett om det var en som sovnet ganske med en gang når hun kom hjem etterpå. Deilig! Helgen har vært helt knall. Kommer tilbake med litt Cuba/Havana bilder senere idag, det var så gøy!

Jeg sitter med regnskap idag – og kjedet meg litt underveis, og derfor vil jeg dele min beste hverdags-glede med dere. Det er ikke så mye som skal til! Jeg elsker morgener hjemme, jeg elsker kaffemaskinen min, jeg elsker å skumme melken selv, men det jeg elsker aller mest – er kokos!

Jeg har tidligere, ved flere anledninger skrevet om kokoslatte on the go, og etterlyst kokos-sirup – noe dere har vært kjempeflinke å tipse meg om! Men. Jeg klarte ikke la være å starte jakten på akkurat DEN kokos-sirupen jeg vil ha rett før helgen. Jaggu fikk jeg ikke kjøpt meg en svær flaske!! Nå er jeg så happy atte hjælp. Dette er min guilty pleasure.

Hjemmelaget kaffe latte, med kokossirup i ♥ Da er det nesten sånn “don’t disturb” altså …

Denne er fra et merke som heter Monin – man får sikkert kjøpt det flere steder. Men jeg kjøpte min på Espressohouse på Aker Brygge da jeg egentlig på gøy spurte om hun kunne selge meg en! Haha! Og jaggu meg kunne hun det, wæææ. Da var jeg ganske takknemlig ♥

Back to reality og regnskap. Er så kjedelig det!! Håper dere har en morsommere mandag enn meg!

Cuba & Havana weekend!

Hei hei hei!! ♥ Våknet i dag og følte meg ganske dårlig, vært det snart en uke, men idag er det litt verre, og deeeet er ikke så bra siden jeg arrangerer kjempemorro party imorgen! Ingefær, sitron, honning og c-vitaminer here I come! I kveld blir det sofa, dyne og tidlig til sengs.

Før sommeren fikk jeg nemlig for meg at jeg skulle arrangere en sensommer fest! Jeg ELSKER å arrangere, det er så gøy! Så jeg bestemte meg for å invitere alle venner og kollegaer til en skikkelig CUBA / HAVANA fest! Hvor gøy er ikke det? Jeg elsker tema! I den anledning har jeg invitert alle til Ling Ling i morgen fra klokken 13. Heldigvis (og takk gud!) så er været med oss, siden vi skal være ute! Jeg har vært så nervøs for været, siden det er litt så som så om dagen, men vi har heldigvis inneplass å boltre oss på om det skulle bli kaldt.

Jeg har fikset flere typer underholdning utover dagen (hysj ikke si det til noen det er hemmelig……) Masse herlig Havana-feels pynt som setter prikken over i’en, fingermat, bar ute, drinker med rom (selvsagt haha) DJ og alt som skal til for at venner og kjente skal få en fantastisk dag! Jeg har gleder meg så lenge til dette nå ♥ Har til og med en fotograf som skal forevige dagen slik jeg kan dele den med DERE! Synes ikke dere også det er gøy med temafester?

Jeg har gått til anskaffelse av cigar!! Jeg dør. Jeg kommer jo IKKE til å røyke den, så det er bare for show! Men litt gøy da, man må jo ta det helt ut. Har vært innom 3 typer antrekk, både rødt, blomstrete og nå endte jeg jaggu meg på helhvitt. Jeg kom helt tilfeldigvis over denne kjolen for noen dager siden og kjente at .. Der SATT den! ♥

En liten smakebit … Den er så fin!!
De fantastiske skoene er fra Asos! Vesken fra Mango. Kul sigar?? Hehe.

Tidligere i uken var jeg på Ling Ling for å sette sammen drinkmeny, det må jo være litt ordentlig. Endte selvsagt på en Coco Pashion, dere vet jo meg og kokonøttttsss!

Her skal vi være! Elsker dette stedet. Her skal vi pynte med bastvegger, palmer og freshe farger!
Frøkna koser seg i baren og tester drinker (dog uten alkohol, altså) Men meeeed i morgen!

Hva tror dere, blir det bra? Ønsker dere en herlig herlig helg!

Verdens beste pasta!

Jeg har alltid vært en sucker for fløtesauser, soppstuinger og alt som har med fløte og sopp og gjøre in general. Parmesan er min aller største favoritt – og alle disse ingrediensene sammen er jo bare himmel!

Denne soppsausen har jeg laget så lenge jeg kan huske – og det var i fjor at jeg begynte å kombinere den med pasta og kjøtt (etter inspirasjon fra Olivia sin Pasta Di Manzo) Jeg har laget med små ravoili puter, med tagliatelle og nå idag med tagliolini fordi de ikke hadde ravioli på butikken. For et par helger siden var jeg på middag hos min venninne Ragnhild – hun laget den nesten lik som min bare med store runde deilige pasta”puter” fylt med et eller annet digg, og roastbiff på toppen! HALLO så godt ♥ Så dette her anbefaler jeg på det sterkeste å lage hjemme. Best med raviolo/pastaputer med fyll!

Skjær soppen i tynne skiver og stek sammen med smør, salt og pepper. Hell over fløten og smak til med mer krydder om det trengs. Ja, det er så enkelt å lage!

Pastaen koker du selvsagt for seg, og steker kjøttet for seg. Jeg kjøper mørbradbiff av storfe som regel, idag ble det flatbiff av mørbrad (og lite saus slik maten på bildet ikke skulle drunke – hehee… YES I am a saus-lover! Får aldri nok.)

Dette, sammen med revet parmesan på toppen… Ja, da er det ikke så mye mer man trenger på en stund ♥ Avslutt med frisk persille! YUM

De aller beste kveldene er virkelig de kveldene jeg har hjemme i leiligheten. Tente lys, deilig musikk, matlaging og mitt nye favorittprogram som jeg ser på Viafree – “Eventyrlig Oppussing” med Hallvar. For et utrolig fint program, jeg elsker det! Så har jeg tre favorittsanger til dere som jeg elsker å høre på mens jeg koser meg hjemme. Leela James – A Change Is Gonna Come & All Over Again, samt Stan Getz – The Girl From Ipanema. Så deilige sanger!

Hva er din favoritt pastarett?

En spennende høst i møte!

Reklame – i samarbeid med Bubbleroom


God mandag fra en pittelitt pjusk Lenemor! Kjennes ut som jeg svelger piggtråd i dag, så jeg koser meg hjemme i joggisen med kaffe og te (alt som er varmt er godt for halsen, si!) Det er uansett deilig å starte mandagen med og sjekke kalenderen for høsten, for i høst skjer det ganske mye spennende på min kant! Som omhandler både det ene og det andre, og det er ikke bare gøy for min del – forhåpentligvis vil alle dere få glede av det også! ♥


Dette er den mykeste joggedressen jeg har i garderoben. En fryd å ha på seg til deilige dager hjemme. Joggedressen er fra Bubbleroom sitt eget merke Chiara Forthi – genser her / bukse her

Jeg vet ikke om dere har fått det med dere underveis, men jeg har lagt ut små drypp fra noen Sverige-turer tidligere i år. Jeg har vært en god del i Borås, rett utenfor Gøteborg.. Både alene og sammen med agenten min Viola. Og det er ikke for ingen grunn! Jeg har nemlig tasset litt rundt på hovedkontoret til Bubbleroom, og jobbet med noe fryktelig spennende som omhandler både glitter, paljetter, velour og andre herlige kvaliteter, i deilige, dype farger … Wæææ !! Kan dere tippe hva jeg skal til med nå? Det er ikke så alt for lenge til jeg får avsløre det sånn på ordentlig, og det kribler i magen! Jeg føler meg utrolig heldig og privilegert som får så mange spennende muligheter, og mye av det er takket være dere. Mine fantastiske lesere!

I mellomtiden får vi titte på litt deilig 90-talls plagg. Både Levis’ og Aqua Limone er to av mine favoritter i garderoben. Denne Levis’en er helt rååååå!! Både i farge og form var jeg tenkt på å si! T-skjorten får jeg ikke nok av – den har jeg kombinert både til jeans og til skjørt i helgen. OG brukt den både riktig, og feil vei! Fungerer begge deler.

T-skjorten finner dere her. Skjørtet er gammelt, og ikke fra Bubbleroom. Den fantastiske jeansen finner dere her.

Ønsker dere en skikkelig gla’ mandag videre!

De myke tingene

♥ Hallooo ! Mens jeg tapper i bad nummer to denne helgen tenkte jeg å skrive et par ord til dere. Håper helgen deres har vært fin. Jeg har vært med Maria og Renate hele helgen, vi har vært på Findings og kost oss. Så hyggelig å møte mange av dere der, dere er så skjønne atte hjelp!!

Idag våknet jeg og hadde supercravings på pannekaker, så lurte med meg Renate på Tranen for brunch. Kom litt sent vi da – så det var 0 pannekaker igjen. Men kan absolutt anbefale ostesmørbrødene der – utrolig gode. Tror jeg skal bli litt flinkere å ta sundagsbrunchen ute – det er en hyggelig søndagsaktivitet.

Jeg må innrømme at jeg begynner å glede meg fælt til høsten nå.. Vi er heldige som har alle de fire fine årstidene – har noe godt ved seg alle fire. Høsten er en av mine favoritter. Eller egentlig så er alle årstidene det. Men nå som jeg begynner å forberede leiligheten til kaldere dager og kvelder, gleder jeg med bare enda mer! For meg er det viktig å gjøre leiligheten og alle rom lune fremover, og jeg er så glad for at jeg malte veggen som jeg gjorde. Nå har jeg også bestemt meg for et shaggy rug som jeg skal legge på gulvet her (gleder meg til å vise dere etterhvert!)

Men er det to kjøp jeg er innmari happy med i det siste – så er det de runde, skjønne puffene mine fra Ikea. De er helt geniale. Jeg bruker de til pynt, till puff, til “stol,” som nattbord – ja de passer til alt. Og fargen er bare helt nydelig.

Elsker hvordan den lille puffen kan myke opp hele atmosfæren på badet alene! Den er så fin. Kan også anbefale duftlyset “Precious Amber” fra Rituals – deilig lukt nå til høsten, krydret og fin!

Nå er jeg på utkikk etter beige, deilige håndklær til badet og tørkede “strå” som jeg har lyst å sette rundt omkring i hele leiligheten. Yes – denne høsten handler det kun om de myke tingene, hihi ♥ Herregud som jeg gleder meg til å få teppet på plass – det er SÅ fint!

Nå skal jeg duppe meg i badekaret og slappe av. Deilig søndags ettermiddag hjemme.

Klem fra meg!

On the go!

Reklame i samarbeid med Oslo Skin Lab


Dere husker de små søte posene med kollagenet “The Solution” som jeg skrev om rett før sommeren?  Huden vår har fått nok av deilig sol i sommer, vi har jo vært latterlig heldige med været! Når huden utsettes for solstråler påvirkes kollagenet i kroppen, vi vet jo at det er på grunn av solen vi får rynker og linjer når vi blir eldre, det fikk vi jo printet inn fra vi var små sant? Bruk nok solkrem og høy nok faktor, sa de! Yes – det er viktig å smøre seg godt, SPF 50 er min bestevenn til ansiktet hver eneste morgen, sol eller ikke!

Kollagenet i kroppen er et viktig bindevev, det finnes naturlig i kroppen. Det er kollagenet som gjør at huden holder seg ung og spenstig – og etter fylte 30, avtar den naturlige mengden med kollagen i huden vår – det kan derfor være lurt å ta The Solution som et naturlig kosthold i tillegg til at man er flink med vanlige hudpleie rutiner – OG drikker nok med vann.

Jeg personlig tar dette fordi jeg nå har rundet 30 og ser endringer i huden min. Jeg ønsker at ansiktet mitt skal være naturlig i årene fremover og vil helst holde huden både fuktet, fresh å forhindre mest mulig rynker og linjer. Men dette på en naturlig måte. Det er lettere å forebygge dette enn å behandle det i ettertid. Derfor tar jeg kollagenet slik det kan jobbe med huden innenfra og ut. Og jeg gleder meg til å se resultater fremover.

Jeg blander alltid pulveret i drikken min. Det smaker absolutt ingenting ♥

Idag ble det smoothie, med kollagen i, on the go på morgenkvisten! Go Nuts heter den og er helt himmelsk. Smaker helt himmelsk selv med pulver i!

Alle rutiner er gode rutiner. Og etter sommeren synes jeg det er deilig å komme tilbake til hverdagsrutiner. I tillegg til å drikke mye og nok vann, rense huden ordentlig, unngå sminkeservietter fra butikken, og være flink å bruke solkrem/ansiktskrem med SPF 50 – så er “The Solution” sitt kollagen et hjelpemiddel som jobber med huden innenfra og ut.

Om dere vil teste dette kollagenet – får dere -65% avslag på første bestilling og -30% avslag på alle bestillinger etter det. Det kan bestilles her.

Ønsker dere alle en god helg ♥