Uke 8

NY uke, nye muligheter, en ny liten skatt som er med på hverdagsrutinene og masse koselig å glede seg til og over. Det er viktig å stoppe opp og tenke over faktisk – hvor heldig man er ♥ Nå følte jeg det i hjertet mitt, så da måtte jeg bare dele det med dere. Hehe, jadda – litt sånn derre sentimental mandag? Neida, men blir det når jeg ser ned på lille skatt med de små tykke labbene sine som ligger nedenfor meg her, er altså så skjønn at, så koselig å gå tur med henne. ALLE stopper for å snakke til henne og klappe på henne, hehe. Gjett om hun digger det da. Lurt å følge henne på instagram forresten, legger ut bilder av henne der mye hyppigere enn her på bloggen.. @levithetoller, og på min snapchat da @leneorvik.

Yes – over til poenget med innlegget. Nemlig – mandagsspalten.

Ukens høydepunkt 
Nei, så ja, så … Kan det være noe annet da? Levi er selvfølgelig forrige ukes høydepunkt! Hun er livets høydepunkt hun for oss nå. Lille familien på tre.
Processed with VSCOcam with a5 presetAndre høydepunkt var fint vær på fjellet, snø, glitrende snø! Og deilige treningsturer i frisk fjelluft. Det var også fantastisk og komme hjem til Oslo til alle vennene. Vi har hatt så mye besøk, disse dagene siden vi kom hjem, hver dag! På det meste var vi vel 2 babyer, 1 hund, og 10 voksne her på fredagskvelden. Alle ville komme å se lille skatt, og Lenemor disket opp med pulled pork nachos. På lørdag hadde vi også massevis av besøk, så Levi har fått mer enn nok oppmerksomhet de siste dagene. Alle “tanter” og “onkler” vil jo se henne! Det er vi glade for, snart blir det vel slosskamp for hvem som skal få passe henne først.. Hehe.

Ukens utfordring
Ja, nå har vi jo blitt “foreldre” da. Det føles i hvertfall sånn. Det er koselige, men hektiske dager med en liten valp! Mat, lek, aktive perioder, trening, stimuli, etc etc. Hun var jo nesten stueren på Geilo følte vi, hadde ett uhell inne på slutten om dagen, noe som er superbra! Utfordringen var jo da og komme til ny leilighet, og ikke minst – til byen! Var litt småsjokkert den første ettermiddag/kvelden da vi kom til Oslo. Leiligheten trivdes hun i med én gang, men litt verre med det som var utenfor, hehe. Var litt utfordring å få henne til å gå på do ute, når hun ikke helt skjønte hvor snøen var blitt av. Så det var faktisk litt vondt for oss, hun gjorde ikke fra seg ute på 8 timer. Bare inne, hehehe. Så vi ble jo veldig frustrerte. Men på kvelden klarte hun endelig å gjøre fra seg på gresset og siden har det gått kjempefint! 8 frustrerende timer der, og utallige lufteturer, men ordnet seg. Hun koser seg i leiligheten, sover såå godt nedenfor på gulvet ved siden av mammaen siiin, sover hele natten, og i går til 1030! Tisser inne 1-2 ganger om dagen i den nye leiligheten da, men det går vel over snart får vi håpe!

Ukens koseøyeblikk
Hver dag er kos. Men når vi kom hjem her, tok vi av beina på sengen vår, slik at den skulle bli litt lavere, og vi ville ikke at hun skulle drive og legge seg under sengen i alt støvet som samler seg der. I tillegg tok vi av sengegavlen også snudde vi sengen mot andre veggen av soverommet. Det ble bare så koselig! Vasket der inne og gjorde klart til Levi sin første natt hjemme. Ble bare liksom et helt annet rom, og vi har sovet så godt! Levi får lov og kose i sengen når vi har våknet, og det er så kjekt. På fredag dro Gard ut en tur med de som var her på middag, da knasket mor snop i sengen mens Levi lallet. Skikkelig kosestund!

Ukens tåre 
Jeg griner aldri altså. Men jeg tok faktisk til tårene på torsdag, når vi ikke fikk henne til å gjøre fra seg på 8 timer. Ikke fordi det var synd i meg, men fordi jeg fikk vondt av henne. Hehe, men det løste seg jo heldigvis!
Processed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetMen nåå liker jeg meg ute altså! Ikke så redd nå lengre ♥ Hilsen Levi

Ukens musikk
Julie Bergan I Kinda Like It – er så kul!

Ukens festligheter
Trodde aldri jeg skulle klare å dra fra lille Levi, men hun var hjemme i trygge hender med pappaen sin. Så da dro mor på byen for å feire fine Glenn og June sammen med Malene. Super morro kveld, masse kjentfolk! Veldig godt å komme hjem og lalle seg da ♥
Skjermbilde 2016-02-28 kl. 18.35.42Partyklar med kjole fra H&M ♥

Ukens spørsmål
“Du har sikkert fått med deg alt hysteriet som herjer i blogg-Norge i disse dager angående kropp, plastiske operasjoner osv. Jeg lurer på hva dine tanker er om alt dette?”

Vet dere hva, som jeg svarte til Kristin (ikke Kristin Gjelsvik altså) som stilte meg dette spørsmålet, på daværende tidspunkt hadde jeg faktisk ikke fått det med meg, da jeg var alt for opptatt med en liten valp. I dagene etter ble jeg derimot kontaktet av VG opptil flere ganger vedrørende dette. Og helt fullstendig ærlig – dette er ikke noe som interesserer meg i det hele tatt. Men det er meg. Jeg tenker det finnes viktigere nyhetssaker enn hvem som har gjort hva med kroppen sin. Jeg legger meg ikke borti hva andre gjør med seg selv, jeg konsentrerer meg om meg selv og mine ♥

Skal jeg snakke for meg selv, så er jeg – og har alltid vært et sunt forbilde med gode verdier. Men husk på at man kan være et godt forbilde på andre måter selv om man kanskje har fikset på noe man faktisk sliter med. Jeg er vokst opp på landet, hvor vi vokste opp med kassebiler og scoterlappen, hehe, og har aldri hatt noe særlig stort fokus på dette. Ja, jeg er jålete. Jeg liker å ordne meg på håret, fikse negler og vipper. Men vet dere hva? Det som definerer en person er personligheten. Personlighet, utstråling og sjarm! Det er det som gjør at folk blir fanget av en, og det er også det som gjør at man får god selvtillit også, har man selvtillit, en kick ass personlighet og en sjarm som ingen kan motstå, ja nei da trenger man ikke så veldig mye mer! Remember that! Kropps-debatten kan man vel diskutere opp og ned i mente, men kommer man noen vei?

Nå skal vi avgårde for å hente en toalett flusher fra Tapwell, yes! Den er i gull, og er superkul! Ellers har vi hundre andre ting på dagens to-do liste! Og psst – i kveld klokken 20.00 må dere klikke inn her. Da kjører jeg nemlig en konkurranse vedrørende noe veldig spennende som skal skje i helgen! Og en ting til – HOLD AV søndag fra 13 – 16, da kjører jeg, sammen med 3 andre snupper utsalg! Og dere vet meg. Alt skal bort, 50,- !! Kom, kom. Mer info kommer. Men bare hold av ♥


Oppussingsspalte – sneakpeek

Malingen fra Jotun er sponset / Flisene fra Ulfven er sponset
Processed with VSCOcam with hb1 presetKjøkkenet ♥ Malt i LADY 5180 Oslo fra Jotun

I uken som kommer skal vi få murpuss på badet, slukene skal gjøres ferdig, toalettet monteres opp, kraner og dusjen skal på plass, badekaret, og forhåpentligvis får vi baderoms-møblene denne uken. Det blir hvitt og minimalistisk (what a shock, hehe) med bambus benkeplate! I tillegg har vi kjøpt en fantastisk kul frittstående marmor-vask som skal stå  på bambusen, så dette blir lekkert smekkert ♥ Bare helt rart å tenke på at vi snart får et nytt hjem? GLEDER meg til å dele med dere. Skal lage video blogg, det lover jeg! Jeg og lille skatten Levi!

Gulvet skal bli lagt denne uken, jeg døør på meg. Altså, det gulvet. Det er så sinnsykt, klarer ikke vente med å se det live, til de fine fargene på veggene, stukkaturen, ååååh ♥ Kjøkkenet skal monteres denne uka, og i tillegg får vi marmor flisene fra Italia som skal legges på hele kjøkkenøya! Blir så mye som skal skje denne uken. Peisen kommer også! Og sofaen! Hei hvor det går. Flere ting som må bestilles og ordnes i denne uken som kommer, listen er lang. Levi skal få være med mammaen og pappaen sin på litt shopping, hun. Lillingen vår!

Anyways – her kommer litt flere bilder. Bare litt sneakpeek da ♥ Det er ikke ferdig enda, noen steder skal det males flere strøk, vindu, dører etc er ikke ferdig malt, men det blir!

Processed with VSCOcam with hb1 presetFra spisestue inn til kjøkkenet. LADY 7163 Minty Breeze

Processed with VSCOcam with hb1 presetTakrosett som skal på det nye taket i stuen

Processed with VSCOcam with hb1 presetKjøkken ♥

Processed with VSCOcam with hb1 presetHer skal det males med kalkmaling over, LADY 5030 St.Pauls Blue – dette er soverommet ♥

Processed with VSCOcam with hb1 presetFargen på spisestue og stue – Minty Breeze

Processed with VSCOcam with hb1 presetFlisene i gang og på bad, blir så fint! Disse skal fuges med lysegrå fugemasse ♥ In the making! De nydelige flisene er fra Ulfven, og det er ByBenedicthe som har designet de. ELSK! I gangen har vi malt LADY 7555 Soft Mint, som passer perfekt til disse fine flisene.

Litt vanskelig å få fanget opp fargene helt riktig på kameraet idag, men når alt er ferdig får dere se skikkelig, ordentlig! Vi er strålende fornøyde, kribler i magen etter å få alt på plass.

God natt ♥

For the new apartment

Processed with VSCOcam with t2 presetTil bursdagen fikk jeg så fine gaver fra jentene mine! Snakk om å kjenne smaken min 100 % ♥ Kunne ikke vært mer midt i blinken. Maria, min bestis stod for innkjøpene, og hun har allerede bestemt hvor boken skal ligge, hehe. Den skal ligge på marmor bordet i den nye stuen sier hun. Det er greit, det. Jeg er helt enig!

Processed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with s2 presetElsker marmorklokken, boken, lampen og lyspæren ♥ Alt er fra Milla Boutique (tror jeg) 

Nå er det ikke lenge igjen til innflytting! Hjelp, så fort tiden går. Vi gleder oss ekstremt mye, men jeg har ikke helt skjønt at vi skal flytte ut herfra og inn i ny enda, det er liksom litt fjernt enda. Nytt nabolag, bort fra Aker Brygge. Jeg har bodd her og på Tjuvholmen siden 2011. Blir litt rart! Heldigvis er det 6 minutter å gå unna, så det er jo ikke lange veien. Vi gleder oss ♥

Nå har endelig den ordentlige planleggingen av møbler og interiør begynt, og det ELSKER jeg. Nå er alt av maling, fliser, kjøkken, gulv, bad garderober, peis og de “store” tingene på plass. Nå er det på tide å forme og gi personlighet til vårt nye hjem. Jeg skal opp der etterpå for å ta litt bilder til dere, slik dere får se litt. Nesten alle rom er ferdig malte, og det ser helt rått ut der oppe! Har tatt med jentene opp, og de holder på å svime av, hihi. GØY! Leiligheten kommer til å få litt forskjellige stiler i de forskjellige rommene, og det skal bli litt annet enn hva vi har hatt fra før. Gleder meg ihjel til å vise dere altså! Tenk nå må jeg snart begynne å pakke ned leiligheten! Det får jeg og lille Levi-skatt gjøre ila neste uke.

Søndagskos med disse to. Lille familien min ♥ Elsker disse to her så høyt!
Processed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetØnsker dere en koselig søndag, jeg skal tilbringe min med skattene mine ♥

Crosscountry workout

Processed with VSCOcam with t2 presetDet har vært godt å være på fjellet på så mange måter. Elsker å våkne opp til en utsikt med snø, fint vær og ikke høre en lyd utenfor. Det er så nydelig ♥ Får sånn roen over meg, nesten uvant og komme hjem. Gleder oss veldig til å flytte til et litt roligere strøk nå.

Jeg har jo blitt så glad i trening, og når jeg ikke hadde treningsstudio i nærheten, ble det heller DIGGE skiturer i fjellet. Jeg har alltid brukt skiturer som kos, kosetur.. Men denne uken har jeg lagt det til treningstur. Ikke mye som slår en skitur i nydelig vær, med digg musikk på ørene, det er helt sikkert. Glemte iwatchen min i Oslo, men fikk låne Gard sin pulsklokke, gikk en tur på 40-50 minutter 3 av dagene, og skøytet hele veien. Motivasjon ♥ Nå er det på tide å få seg skøyteski, fått smaken på treningstur jeg nå. Ble ikke mindre motivert da jeg fant denne uberkule og fargerike dressen en dag vi var nede i Geilo sentrum!

Processed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetJeg har alltid pleid å pakke meg så godt inn når jeg har gått på kosetur, hehe. Men nå var det så godt og ikke ha på seg så mye! Kunne bevege seg fritt og ikke se ut som en stappet liten marshmallows, hehe. Nå skal vi ta helg, jeg ønsker dere en superfin helg og håper dere får knallvær ♥

New times

Processed with VSCOcam with t2 presetProcessed with VSCOcam with t2 presetFantastisk vær på Geilo disse dagene ♥ Nydelig utsikt fra terrassen.

Da var fjellet og Geilo over for denne gang, og vi har hatt det helt fantastisk disse dagene med lille skatten vår. Hun har bare vært så flink at vi ikke har ord! Var nesten sånn at vi følte hun nesten var stueren før vi dro til Oslo, hehe. Vært så lett og bare gått ut i snøen og tisset, lekt og kost oss i rolige omgivelser. Hun har storkost seg, og blitt ordentlig varm i trøya! Beklager at jeg ikke oppdaterte bloggen i går, men hadde hendene fulle med lille hele dagen, håper dere tilgir meg for det ♥

Heldigvis har hun blitt ganske vant til å kjøre bil, vi har sneket henne med på bilturer denne uken, ned til Geilo sentrum for å snuse litt rundt, så bilturen hjem til Oslo gikk veldig bra. Men tror det var litt “sjokk” for henne og komme til byen, har jo aldri opplevd noe sånt før! Så her må vi ta babysteps, for å venne henne til alle omgivelsene. Helt rart hvor obs jeg og Gard plutselig blir på alle lyder som er rundt her vi bord, er så mye bråk! Ikke rart hun blir litt redd, stakkar. Men hun er veldig trygg i leiligheten og sammen med meg og Gard, så det er godt å se. Kommer til oss når hun blir litt redd, lillingen ♥ Men dette skal gå så bra, og Levi skal få utforske både byliv, marka, Bygdøy og alt Oslo har å tilby. Nå er det nye tider!

Processed with VSCOcam with t3 presetHade bra fjellet og snøen sier hun! Koser seg på mamma sitt fang hun ♥ Lille bamsen vår, hun får altså så mye oppmerksomhet hvor enn hun går, til og med guttene/mannfolka blir helt forstyrret, og det sier litt, hihi.

Virker som hun koser seg i leiligheten, snuser rundt og utforsker (og tisser litt… Men det skal vi venne henne av fort!) I natt sov hun HELE natten, helt til klokken 08, det er helt utrolig. Trenger ikke tisse ute om natta jeg sier hun, hehe. Er så godt med en liten skatt altså!

Når vi kom til Oslo i går, måtte vi jo selvfølgelig ta turen opp i leiligheten. Og HJELPES der hadde det skjedd mye! De har malt ett strøk i begge stuer og på kjøkkenet, og herlighet så flott det blir, jeg dåner. I tillegg hadde de lagt fliser på badet, altså – jeg har ikke ord.. Er så fint! De hadde ikke fuget ferdig og sånn enda, men det blir! Skal få tatt bilder til dere ila helgen. Vil vise, vil vise!

Nå er helgen her, vi skal kose oss i Osloby med lillingen, venner og nydelig sol. Gå turer, utforske, bli vant til lyder og bare kose og gi masse kjærlighet.

LOVE fra oss ♥

 

Comfy black & white

Annonselenker
Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetBukseskjortejakke – sko Zara – veske Maje 


Svart og hvitt funker alltid når man er litt usikker på hva man skal ha på seg, en ren og fin kombo. Dette antrekket hadde jeg på meg da vi kjørte fra Oslo til Kragerø torsdag i forrige uke, må reise komfortabelt i bil, er så godt når man skal kjøre lenge ♥

Her nyter vi siste kveld før vi kjører hjem til Oslo imorgen, gleder meg til å få Levi hjem til leiligheten nå, lille skatten vår!

God klem!

Lille venn i verden

Flere som vil ha mer bilder av lille L, og jeg er ikke akkurat vanskelig be! Har tatt masse bilder, da jeg tenker å lage en fotobok av henne som valp, og selvfølgelig utviklingen etter det. Det synes jeg er viktig ♥ Hun er jo så skjønn at jeg får jo aldri nok av å se på henne, så knipser i hytt og pine for å være sikker på at jeg får med mer alt.. Hehehe, ” e såå gale” som vi sir på midsunsk. Men se så fin jeg eeeer!

Processed with VSCOcam with t1 presetLille Levi er ikke bare skjønn å se på, hun har en skjønn personlighet. Hun er snill, god og veldig kosete. Det er den ene siden hennes, den andre siden er at hun er veldig rolig og avslappet, sover godt og mye.
Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetDen tredje siden hennes, det er hyperLevi som jeg kaller henne. Hehe, da er hun valp! Virkelig valp. Denne “perioden” har hun ca to ganger om dagen, midt på dag, og sent på kveld. Da er hun helt vill, og det er godt å se! Det er et tegn på at hun er frisk og rask, at hun trives og at hun er en leken liten rakkerunge, løper rundt og koser seg ♥ Hun elsker kongen sin, Gustav og lille minken som hun kaster rundt på.

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetLevi sin fjerde side er når hun er konsentrert, når vi trener. Og vi trener litt etter hver gang hun har sovet. Som sagt bare 3-5 minutter, men hun er så innmari flink! Det er helt sykt! Nå vet ikke jeg hva som er normalt for en valp, men siden vi fikk henne fredag har hun lært og komme på navnet sitt, hun har lært og komme når vi sier kom, hun har lært seg og sitte, og i går lærte jeg henne å legge seg! Føler hun tar ting ekstremt fort, og jeg sprekker av stolthet vettu når hun gjennomfører. I tillegg til at vi trener, har hun en kong som vi legger tørr fór inni. Dette gjør at hun også får trent litt også, for å tenke ut hvordan hun skal få ut disse godbitene. I tillegg har hun en buster dogmaze, som er en slags labyrint. Her legge vi små godbiter inni, slik hun må jobbe litt for å få de ut. Hun bruker labben for å dra godbitene ut, så flink!

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetHaloooo, kan jeg få godbit nåååå?

I tillegg har jeg allerede børstet henne, noe hun faktisk likte! Bortsett fra at hun skulle bite litt på børsten da, men mesteparten av tiden lå hun stille. For noen dager siden prøvde vi å venne henne litt til vann, og idag dusjet vi henne for aller første gang med nydelig hunde-shampoo. Hun laget litt lyder men så faktisk ut til å nyte å få vann over seg! Vi synes dette er så gøy! I tillegg er hun så flink og ikke gjøre fra seg alt for mye inne, nå er det ett uhell inne om dagen. Føler jeg skryter mye nå, men ååå mammahjertet er så stolt, håper dere skjønner ♥ Hehe, jeg roer meg sikkert ned litt etterhvert altså, haha. Skal skjerpe meg, men må være lov å skryte litt av lillingen sin så tidlig i fasen!

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetImorgen drar vi hjem! Blir spennende å se hvor fort hun finner seg til rette. Når vi har kommet oss litt i orden hjemme med henne, skal jeg lage en videoblogg ♥

How to edit pictures

Altså.. Jeg må være helt i “hundetåka” trodde jeg postet dette innlegget 1430 idag jeg! Så merket jeg meg at jeg ikke hadde fått noen kommentarer, og gikk inn for å sjekke om innlegget faktisk lå ute? NEI, haha, hadde ikke gjort det ferdig en gang? Altså! Nei nåååå. Sorry mine venner! Jaja, dere får det nå likevel, selv om det er skrevet før idag.. Hehe. 

Hej halå fra oss på fjellet. Våknet til nok en nydelig dag med vintersol, og Gard laget kaffe til oss som vi nøt ute på terrassen, Levi også, godt ♥ Kom nettopp hjem fra en treningstur på ski, og nå laller lille Levi ved siden av meg mens jeg jobber. Bare å følge henne på instagram om dere vil se mer av henne @levithetoller ♥ Jeg har fått helt hangups i å legge ut bilder med høy eksponering og filter på instagram kontoen min, flere som har spurt hva jeg gjør, hvilke filter, og hvordan jeg får den rammen rundt, så her kommer en aldri så liten oppskrift!

@leneorvik
Skjermbilde 2016-02-23 kl. 14.14.30
@levithetollerSkjermbilde 2016-02-23 kl. 14.14.53


Start med å laste ned disse to appene : VSCO & Afterlight – prøv ut begge, så finner du raskt din favoritt. Min favoritt var afterlight i begynnelsen, men nå bruker jeg nesten bare VSCO. Men dette må du føle på selv.

Afterlight :

Uten navn-1Velg ett bilde du vil redigere. Trykk på valg nummer to på menyen nede under bildet. Her redigerer du brightness, contrast & saturation. Høy brightness, litt contrast og ta litt ned på saturation om du synes bildet er litt for varmt i fargene. Du kan også velge å gjøre bildet litt mer klart ved å bruke sharpening.

Deretter trygger du på valg nummer tre på menyen under bildet, den rundingen med farger. Jeg har noen favoritt-filter på guest – finn, russ, og leia. Når du har lagt på ønsket filter, kan du velge hvor mye filter du ønsker, du kan justere dette ned til du finner det du synes er finest. Jeg pleier å ha litt over middels.

Så skal du lage rammen, om du ønsker. Jeg har alltid rektangel form på de bildene jeg tar med telefonen, liker at bildene på instagram er store. Gå på valg nummer 6 på menyen under bildet og deretter trykker du på den firkanten med runding inni. Jeg pleier å velge valg nummer to her, kvadraten. Og justerer rammen opp til 15. Det synes jeg blir pent på instagram.

Da var du ferdig! Og så er det bare å poste på instagram ♥


VSCO :

Uten navn-10Her må du lage deg en konto. Gå deretter inn på library, trykk på plusstegnet i midten og velg bilde du ønsker å redigere. Trykk på valg én på menyen under bildene, og sørg for at det er en gullfarget ramme rundt bildet du skal redigere.

Nå får du opp bildet, og filtrene under. Let etter trekanten under filtrene og trykk på den. Gå inn valg nummer to. Her redigerer du exposure, contrast, temperature, og sharpen om du vil det.

Når du er ferdig med det, trykk på den lille trekanten nederst igjen, og velg valg nummer én. Da kommer du tilbake til filtrene. Her er det mange fine, og man kan kjøpe enda flere. Jeg bruker nesten alltid T1 – da jeg synes det gir en litt sånn “cloudy” look på bildene.

Når du har valgt ønsket filter, trykker du én gang til på filteret for å legge inn ønsket mengde på filterer. Her pleier jeg å ta på alt fra 5 – 10. Trykk på trekanten igjen og velg “check” tegnet som jeg kaller det. Da kommer du ut igjen til resten av bildene i library. Trykk på valg nummer 3 på menyen under bildene og save to camera roll.

Om du da ønsker ramme rundt til instagram, går du inn i afterlight for å legge den på i etterkant.

Uten navn-9Håper dette var nyttig? ♥

Fresh blue

Adlinks
Processed with VSCOcam with t1 preset
Friske farger på trening – yes please! Selv digger jeg når andre også tør å ha på seg litt farger på trening, slik jeg ikke er den eneste ♥ Blir ikke så mye treningssenter denne uken, men fikk meg en tur på ski, og en liten treningsøkt her hjemme på stuen etterpå. Litt squats og øvelser med strikk er bedre enn ingenting!

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetJakke skotightstrenigsbhtreningsstrikk – pannebånd Bjørn Dæhlie – jakke Therese Johaug


Håper dere har en fin mandagskveld. Levi ligger ved siden av meg og sover, mens pizzaen står i ovnen. Snart skal vi se videre på Lord Of The Rings film nummer én, skal se alle – fått helt hangup på sånne type filmer etter Game Of T.. Miss it, lurer på om jeg skal se alle sesongene på nytt igjen..

Fin kveld!

Uke 7

God mandag ♥ Her på fjellet skinner solen, og det var nydelig rosa soloppgang da jeg luftet lille L klokken 0730 i dag tidlig. Lille vennen vår. Hun er så flink! Vi “trener” litt med henne hver gang hun har hvilt, 3-5 minutter bare. Da er konsentrasjonen hennes på topp. Nå har hun lært seg Levi, kom og sitt! Blir så stolt vi ♥ I går hadde hun kun ett uhell inne, så vi krysser fingrene for 0 idag! Her kommer mandagsspalten, vær obs på at det blir mye Levi nå da, sorriii! Sånn er det bare, hehe.. Så forelsket vet dere!

Ukens høydepunkt :
Det tror jeg dere kan gjette på egenhånd, hehe. Processed with VSCOcam with t1 presetLevi ser på “mammaen” sin før aller første gang. Kommer ikke til å glemme vårt første møte ♥

Vi stod opp 0530 den dagen for å kjøre fra Kragerø til Sandnes. Det tok oss 5 timer og kjøre, vi nærmet oss adressen med ett par minutter, og pulsen min føyk opp i været! Så spent!! Når vi kom frem, hørte vi bjeffing og små valper som lagde de skjønneste pipelydene. Men ingen var hjemme! Kun en mamma og mange fine små nyfødte valper fra et annet kull. Vi smeltet selvfølgelig helt. Men skjønte ikke hvor oppdretter og lille Levi var, så vi ringte og fikk vite at han var dratt til kennelen og hadde glemt og si ifra, hehe. NO, enda 10 minutter å vente til vi fikk møte lille skatt. Men deeet var det verdt! Møtte oppdretter Magnor først, en superkoselig kar, minnet meg litt om pappa! Snill og kul, og veldig koselig. Så hører vi små lyder fra noen veeldig skjønne valper som så på oss fra et uteområde, smeltet jo selvfølgelig helt, igjen… Og han skyndtet seg inn, hvor valpene hadde inneområdet. “Her e dåkkas tispa,” sa han og pekte på en liten (stor) skatt som satt utenfor kassen hvor de andre var. Så sjenert og søt, helt fantastisk yndig og uskyldig. Han kalte henne tjukkerull, haha – fordi hun var så glad i mat, og en av de største valpene han hadde i kullet. Søteste ♥ Jeg sa til Gard at han måtte ta henne opp og holde henne først, det er jo tross alt hans julegave! Og det var kjærlighet ved første blikk! Både her og der ♥ Magnor kunne fortelle oss at om han skulle valgt tispe til seg selv, hadde han valgt henne, for hun kom til å bli en utrolig god hund. Veldig koselig for oss å høre! Vi var ikke der lange stunden før det var på tide å ta med seg lille hjemover, hun sa hadebra til Magnor og søskenene sine og ble med oss i bilen. Lille skatt, vi er så heldige! Og siden fredag har det vel egentlig bare vært høydepunkt på høydepunkt!

Ukens koseøyeblikk :
Åh hjelpes, det må jo være hele helgen det? Fra hun sovnet i armene mine i bilen, og jeg og Gard satt der som to forskrekkede hundeeiere, allerede så glad i den lille. Første natten vi sov sammen med henne på gulvet i stuen, når vi tok henne ut første gang, matet henne første gang, all kosen, all sussingen, alt. ALT er kosestund. Så er det ekstra kos i seg selv og bare være oss tre på hytta, alene ♥ Også må jeg jo nevne alenetiden jeg og Gard hadde på Kragerø Resort kvelden før vi hentet henne!

Ukens samtale : 

Meg og Gard sine utallige samtaler når vi har kjørt. Fra Oslo til Kragerø, fra Kragerø til Sandnes og fra Sandnes til Geilo. Vi skravler i ett sett, er lykkelige, planlegger hundeoppdragelse og leilighet, og gleder oss til et nytt kapittel sammen ♥

Ukens tragikomiske øyeblikk :
Joda, nå skal dere høre. Vi kommer kjørende fra Sandnes og skal over Hardangervidda til Geilo, 10 minutter før vi kommer oss oppover kommer det trafikkmelding om kolonnekjøring. But of course.. Lille har vært så flink i bilen, sovet og sagt i fra hver gang hun har måttet tisse. Vi kommer ikke med på første kolonnekjøring og må vente 1,5 time for å komme over fjellet. Levi sov for det meste, men når hun våknet, fikk hun mat, og vi rakk så vidt å lufte henne før vi måtte kjøre med brøytebilen og de andre bilene i kolonne over fjellet. Det går seriøst ikke 1 minutt engang, før hun blir helt fra seg og vil ut. Og vi bare ………… Vi visste at vi hadde en time foran oss over fjellet i ganske dårlig vær, og ikke hadde sjangs å stoppe. Stakkars lille! Måtte gjøre nummer to hun da vettu, selvfølgelig, hehehe. Jeg klarte å roe henne ned etter 10-15 minutter, hun ville jo bare ut stakkars! Så sov hun heldigvis hele veien hjem til Geilo, puuh. Men hvor tragikomisk og typisk er ikke det? 😀

Ukens tåre :
Levi tåre. Blir så rørt av henne hele tiden, og ikke minst når vi hadde hentet henne og fikk henne inn i bilen. Gråt ikke altså, men var mye tårer i øynene, hehe. Og!! Kom på noe nå, en video jeg så på youtube, som nesten fikk meg til å gråte. Denne.. Er så viktig å ta vare på dyrene ♥ Så den på nytt nå, og tårene presser på altså, hehe..

Ukens musikk :
Denne hørte vi på før vi hentet lille L. Så den minner oss om henne! 3 doors down – Inside Of Me. Anna Naklab – Supergirl, Oliver Heldens – Melody, Zayn – Pillowtalk.

Ukens antrekk :
Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 preset
Det var alt fra forrige uke, håper dere får en fin uke ♥ Vi skal kose oss på fjellet mens det enda er nydelig vær her oppe.

Smil!