#fail

Uten navn-89
Ser dere hvor jeg er? Definitivt ikke på en strand i Dubai i stekende sol og 30 grader. Hjemme.. HJEMME! Wææ. Det siste døgnet har vært helt sprøtt. Vet snart ikke hvor jeg skal begynne.. Vil nødig virke sytete, og er ikke ute etter sympati, men jeg må jo bare fortelle dere historien. Den har vært trist, og lei, vi har vært sinte og frustrerte – men jaggu meg har vi ledd mye også innimellom. Helt tragikomisk. Man kan jo ikke annet enn å le når frustrasjonen har lagt seg.

Here goes ..

Kom på Gardermoen igår i strålende humør, skravlet og lo mens vi planlagte alt vi skulle foreta oss på Dubaituren vår, skal til å sjekke inn og gir Maria passet mitt. I det jeg åpnet passet – SER JEG GARD!! Og IKKE meg selv. Jeg trodde jeg skulle svime av, altså. Ja, det er riktig – Gard har tatt mitt pass med seg til Ungarn, og ikke merket det siden de reiste hele veien uten pass. Så der står vi da, som to spørsmålstegn. Jeg måtte jo bare kaste meg rundt, så jeg løpte ned til politiet for nødpass og fikk beskjed om at det ikke var sikkert det gikk i og med at det var snakk om innreise til Dubai, løpte opp til Norwegian og fikk beskjeden som gjorde at heeele turen falt i grus. Nope, ikke snakk om at man kommer inn i Dubai med nødpass. Så.. Ja. Dere kan tenke dere hvor kjipt det føltes. Og Gard stakkars, han er jo helt knust over denne forferdelige tabben.

Vi ble sittende på Gardermoen i 5 (!) timer for å prøve og finne en løsning på problemet. Nødpass var bare å glemme, express med post kunne vi se langt etter, prøvde alle sosiale medier for å høre om noen kjente noen som kjente noen som skulle fra Budapest til Oslo ila kvelden/tidlig idag. Men nei. Var inne på tanken om å fly til Budapest for å hente det, for så og dra tilbake – eller dra direkte fra Budapest til Dubai – men det hadde kostet med nesten 7000,- ekstra. Ikke på tale. Til slutt fant vi ut at Gard måtte komme seg til flyplassen i natt for å prøve og finne noen som skulle til Oslo med de 3 flyene som gikk, mellomlandinger på alle flyvningene men vi måtte bare prøve. Her tenkte vi at det måtte være stooore muligheter for at dette gikk i boks, så vi booket nye billetter med Emirates til idag. Klokken 03 i natt tok han taxi i 1,5-2 timer for å prøve lykken. Men nei, én person skulle til Norge med de 3 flyvningene, ÈN! Og han skulle til Stavanger, så da var jo alt håp ute. Altså, vi har prøvd utallige andre muligheter, virkelig. Vi har nesten ikke sovet og bare googlet, googlet og googlet. Tok inn på hotell sent igår i håp om at Gard kanskje klarte å sende med noen passet, slik vi bare kunne hente det på Gardermoen tidlig idag – men sånn gikk det da ikke.

Vi fikk vite hos politiet på flyplassen igår at det kaaaanskje kunne være en ørliten sjangse for å få ordne et helt nytt pass på politistasjonen på Grønland, men at det omtrent ikke var håp. Men jeg måtte jo prøve. Kastet meg på flytoget klokken 07 idag og møtte opp på politistasjonen i håp om at det kunne ordne seg. Det skal jo ganske mye til for at det går i boks, så jeg tør absolutt ikke håpe på noe, kanskje vi finner en annen løsning med passet jeg har i Budapest. Så nå venter jeg bare hjemme til vi finner ut en løsning! Får så vondt av Maria, det går jo utover henne også – og det er utrolig kjipt. Krysser alt jeg har for at det ordner seg ♥

Var noen som spurte hvordan det gikk med nødlandingen igår, flyet vi skulle ta måtte nødlande i Køben pga en hysterisk person, så det ble jo ganske forsinket – men mer enn det vet jeg ikke. Siden jeg … Jaa, ikke var der. hehehe. Håpløst altså. HÅPER jeg ligger på en strand i Dubai imorgen på denne tiden.

Håper dere har en fin start på ferien deres ♥

Swiss Skin Renewal

Annonse
Uten navn-78
Jeg har jobbet med Swiss Clinic i flere år nå, og er superstolt over at deres Swiss Skin Reneval har blitt kåret til Årets Innovation 2015, fantastisk. Jeg har jo selv hatt Swiss Skin Roller en stund nå, dere husker kanskje at jeg skrev om den? Swiss Skin Reneval består av to produkter som skal brukes sammen for å oppnå optimal effekt. Skin Roller, og en antiaging gel Swiss Rejuvenator.

Uten navn-83YesSwiss Skin Roller er en mikronålbehandling med 540 mikronåler i kirurgisk stål som lager små kanaler i hudens øverste lag, og starter kroppens kollagenproduksjon. Nålene åpner kanaler i huden og gjør at antiaging geléen Swiss Rejuvenator absorberes opptil 300 ganger så mye, og trenger dypt inn i huden for å påskynde legningsprossessen ved å stimulere immunforsvaret.

Man lurer altså huden til å tro at den er skadet, samt booster opp legningsprosessen og forlenger legningen gjennom å gjennomføre behandlingen flere ganger på rad.

Swiss Roller finnes i 3 ulike lengder, og her velger du lengde på nålene ut i fra hvor på kroppen behandlingen skal utføres, og ut i fra hvilket problem du har. Mindre nållengde i ansiktet og større på kroppen.

Til venstre har vi 0,5 mm til kropp, og til høyre 0,2 mm til ansikt.

Uten navn-79How to use //

Rens området som skal behandles med en bakteriedrepende væske. Swiss Sanitizing Spray er en antibakteriell spray som rengjør og behandler alle deler av kroppen, samt Swiss Skin Rolleren.

Bruk god tid på å rulle 3-4 ganger i samme bevegelse, før du bytter retning. Rull i minst fire retninger, vertikalt, horisontalt og diagonalt begge veier.

Uten navn-85Smør deg inn med Swiss Rejuvenator direkte etter behandlingen slik den trenger dypt inn i huden gjennom de mikrokanalene som skapes av rolleren.

Når du har brukt rolleren, er det viktig at du gjør den ren. Bruk Swiss Sanitizing Spray.

Uten navn-80

Til slutt noen lure tips //

Behandle huden i 5-7 dager og la huden hvile en uke før du begynner med behandlingen igjen.

Gjør dette på kvelden siden huden blir rød av behandlingen

Bruk den rolleren med minst nållengde i ansikt og den med størst på feks bakside lår (fjerning av cellulitter)

Dette settet, får du kjøpt her til 960,- og i tillegg får du fri frakt. Swiss Sanitizing Spray får du her.
Om du skriver inn kode “SWISSMARS” får du 100,- rabatt på kjøpet ditt ut imorgen.

Selv liker jeg dette settet veldig godt, og man merker jo absolutt forskjell. Nå har ikke jeg veldig mye problemer med huden min, men den frisker opp og strammer opp i ansiktet hvor jeg har brukt den. Jeg har en venninne som kjenner en som hadde veldig dårlig hud, hun slet så mye med hudproblemer. Uren hud, nupper og kviser – og etter 3 uker med denne er hun nesten helt fin! ♥ Så anbefaler dere som har problemer ihvertfall å prøve den ut, se om den fungerer på deg og din hud.

Swiss Clinic har fått veldig god respons på behandlingen, og gir resultatgaranti.

Noen som har erfaringer her? Om dere har spørsmål, fyr løs – så skal jeg videreformidle.

Let’s get some sun

FERIE !! ♥ Da er jeg endelig klar for Dubai, nei vent.. RÅKLAR for Dubai! Har jobbet siden klokken 07, og nå er jeg veldig straks på vei ut døren hjemme. Kribler i magen!

Uten navn-89Uten navn-87Reiseantrekket ble byttet ut i siste minutt, følte meg pittelitt FOR stripete plutselig, så da reiser jeg i Lene Orvik kolleksjonen min istedet, like comfy det ♥ Vi lander ikke før sent ikveld, men gleder meg til å oppdatere dere fra Dubai imorgen.

GOD påske, og god ferie til alle!

Something with squash in it

HEI dere ♥ Trygt hjemme fra fjellet, etter en nydelig og veldig morsom helg med jentene! Vi har hatt så fint vær mens vi har vært der, stod på slalom igår, og var på afterski både fredag og lørdag, puuh sånt blir man sliten av, hehe.. Men vel verdt det, og veldig godt å komme hjem igjen selv om det selvfølgeli er trist at man ikke skal være flere dager sammen. Vi var 7 jenter tilsammen, Helen, Malene, Ana, Martine, Silje og Ragnhild – skikkelig godgjeng ♥

Nå skal jeg pakke til Dubai – avreise imorgen – hurraaa som jeg gleder meg. Og resten av kvelden skal jeg bare kose meg under dynen på sofaen med Mario og en god film. Drar ikke før 17 imorgen ettermiddag, så får gjort en del jobb før jeg drar avgårde. Tenkte jeg skulle dele en nydelig rett med dere, venninnen min Ragnhild er superflink å lage mat, og igår lagde hun noe heeelt himmelsk til oss. Måtte lage det til lunsj når jeg kom hjem idag.. Mm.

Uten navn-71Dette trenger du //

Kylling
Squash
Løk
Sopp
Fløte
Salt & Pepper
Kan også adde bacon, og bytte ut squash med spaghetti.

Uten navn-68 Uten navn-69
Skjær squashen i tynne strimler, slik de blir litt spaghettiaktig, la de “tørke” litt i ovnen mens du forbereder det andre. Dette pga mye vann, og når det skal blandes med fløten er det best om det ikke kommer så mye vann. Så tørk de litt, men ikke for mye. Mens squashen er i ovnen, steker du sopp og løk sammen, legger det til siden og steker kyllingbiter med salt og pepper i pannen. Bland alt dette + squashen sammen med fløte, og la det koke en liten stund til fløten blir tykk. Smak til med salt og pepper. Jeg eeeelsker jo fløte, løk og sopp sammen fra før av, synes det er en amazing kombo, og med squash og kylling ble det bare helt himmelsk! Takk for inspo Ragnhild ♥

collageUten navn-70
And enjoy ♥ Like god til lunsj som til middag.

The most perfect travel outfit

Uten navn-66
Få dager igjen til avreise! Kribler i magen til Dubai. Gleder meg innmari ♥ Noe av det jeg setter som pri én når jeg reiser, er å reise komfortabelt. Slik jeg kan slappe av og kose meg på flyturen, er jo ganske redd for å fly in the first place, så da hjelper det litt på og reise i litt kosete, myke og deilige klær. Enig? Så denne gangen blir det den nye søte dressen min, kombinert med joggesko, caps og bomberjacket. Perfect choice. Gode sko er jo også et must, og dette er de aller beste skoene jeg har faktisk.

Uten navn-64 Uten navn-65
Joggedress Envii // Caps Bik Bok // Briller Bik Bok By Lene Orvik // Ryggsekk Bik Bok // Jakke H&M // Sko Asfvlt

Hva skal dere i påsken forresten? Tell me! Være hjemme, fjellet, utlandet?

For the kitchen

Uten navn-55Uten navn-54
Skjærefjøl // Krukke med sugerør // Karaffel // Skjærefjøl i tre // Hay barkrakk // Oppvaskbørste // Skjærefjøl i marmor // Fat // Kopp // Saltkrukke // Skjærebrett marmor // Gull målebeger // Såpepumpe // Salt & Pepper bøsse // Håndsåpe // Klokke (adlinks)

Åh, jeg elsker nye ting til kjøkkenet, gjøre litt om på kjøkkenøya og kaffeområdet, friske opp med grønne planter eller urter og kose meg å lage mat ♥ Kjøkkenet er en av mine favorittsteder i hjemmet! Selv har jeg mange av disse tingene i kollasjen, og er veldig fornøyd. Blant annet karaffelen, barkrakken fra hay, koppene med bokstaver, salt & pepper bøssene og saltkrukken.

Håper dere fikk litt inspo ♥

Behind the scenes

Jeg skal leve lenge på photoshooten vi hadde i Dubai i februar. Det er noe av det gøyeste jeg har opplevd på lenge! Locationen i seg selv er jo perfekt, været var aldeles nydelig, jeg fikk shoote min helt egen Lene Orvik collection, fotografen er den aller beste og det samme er teamet som var med. Det var så utrolig god energi i gruppa, mye latter og mange bra bilder. Veldig, veldig fornøyd – og stolt.

Og her kommer mange behind the scenes bildene fra shooten vår ♥

Uten navn-47Uten navn-40Uten navn-33Uten navn-38Uten navn-43Uten navn-46Uten navn-37Uten navn-48Uten navn-41Uten navn-51 Uten navn-42Uten navn-34Uten navn-44Uten navn-52Uten navn-53Uten navn-49
Savner ordentlig tilbake nå, både til dagen hvor vi hadde shooten og holdt på i 13 timer, og til Dubai! Drar jo tilbake om bare 4 (!!) dager, wææ vi er heldige altså. Gud som jeg gleder meg!

Vil igjen takke Thomas Qvale for bilder, Malene Stølen for film, Elisabeth Enger for hår, Susy Jægtvik for sminke og bryn og Helene Stålem fra Bik Bok – dere er litt av en gjeng ♥ Photoshooten hadde ikke blitt det samme uten dere der.

Var det gøy med litt bts bilder? Kan ta en runde to om dere vil se mer, ble litt mye i ett innlegg med alle!

Colors give motivation

Uten navn-59Ingenting gir meg mer motivasjon til å trene enn freshe, klær i friske farger ♥ Denne uken har jeg fått unnagjort to styrkeøkter med Helle, og allerede etter en måned med nytt kosthold og trening, ser vi tydelige resulater, og det er så GØY! Virkelig null problem å sprette opp klokken 06, for så ha på seg freshe klær og komme seg til en benihard økt med Helle. Litt stolt over at jeg har kommet så godt i gang, og enda mer stolt over at jeg ikke har spist snop på 1 måned og 4 dager! Craver det ikke i det hele tatt lengre, helt sykt!

Uten navn-56Uten navn-60 Uten navn-61Uten navn-62Jakke Save The Duck // Sko Nike – her // Tights Adidas // Drikke flaske her // Caps her (noen av tingene er sponset)

Nå dro Gard akkurat ut døren, buuhu – neida.. Ser jo han om 10 dager igjen, og i mellomtiden skal jeg jo så mye gøy! Om få timer er det avreise til Hemsedal for helgen med jentene. Vi blir 7 stykker og gleder oss vilt til afterski og slalom. Skal bli så gøy! Og for første gang noensinne legger jeg faktisk igjen macen hjemme, wææ ♥ Jeg har selvsagt forhåndsskrevet mange innlegg til dere som kommer på løpende bånd, og så kommer jeg med oppdatering fra helgen på søndag. I mellomtiden må dere jo følge med på instagram @leneorvik, og på snapchat leneorvik ♥

Vil ønske dere en nydelig helg, og finfin start på påskeferien!

Clean Home

Annonse
Uten navn-25
Uten navn-28Uten navn-31Uten navn-32Uten navn-29Uten navn-33Endelig fått gjort litt om her hjemme. Ikke hatt så mye tid til leiligheten denne siste uken, men fikk kastet meg rundt her om dagen og endret litt. Trenger litt forandring av og til. Og nå som det går mot lysere tider (bortsett fra idag når det har vært fullt snøkaos) så er det deilig å freshe opp med litt lyse, digge farger.

Jeg er jo stor fan av Clean parfymene, og har tre favoritter i skapet på badet. Nå har jeg endelig oppdaget Clean Home også, til min store glede! Ingenting er bedre enn et hjem som dufter friskt og rent. I tillegg har det et rent design, som gjør det enkelt å tilpasse det til stilen i hjemmet. Love it ♥

Clean Home Fragrance duftpinner her // Clean home duftlys her – du kan se mer utvalg av Clean parfymer både til deg selv, og til hjemmet her. Makestyle har som alltid laget en kode til dere, og den er Clean10, og gir 10 % på Clean i en uke.

Jeg er jo en stooor sucker for Victoria Secret parfymene, og har vært fan i alle år. Har ikke tall på hvor mange digge dufter jeg har i denne serien. Og nå har jeg fått 4 friske varianter som lukter vår og sommer, som jeg gleder meg veldig til å ha med meg i kofferten til Dubai. Mm, skikkelig girlygirl ♥

Uten navn-23Uten navn-24Disse deilige duftene fra Victoria Secret finner du her. de er på – 20 % nå! Jeg har duftene Pure Daydream // Strawberries & Champagne // Mango Temptation // og Night

Og pssst. Disse er kjempegode å blande sammen også! Så får du en duft ingen andre har ♥

Nå kom jeg nettopp hjem fra en hektisk dag med en hektisk Oslotrafikk, det har vært bom stans her og veldig vanskelig å komme seg rundt omkring. Imorgen drar Gard til Ungaren og vi blir borte fra hverandre i 10 dager, så nå legger jeg vekk macen og gjør meg klar til ordentlig kosekveld med kjæresten. Vi skrives imorgentidlig!

Looks of march

Uten navn-17Uten navn-16Uten navn-18Uten navn-11Uten navn-14Uten navn-19Uten navn-12Wich one is your fav?

Her er noen av antrekkene fra Mars, med litt vår i luften men også iskalde dager! Merker likevel at jeg klarer å være pittelitt mer kreativ i klesveien, og at strikkegenserene er byttet ut med lettere plagg. Det kan vi like. Og nå skal jeg straks pakke kofferten med deilige, digge, lette sommerklær og pastellfarger. Åh! ♥ Ekstra deilig å tenke på idag når jeg våkner til snøstorm!

Hektiske dager nå før påske, igår var jeg ute av hus i 12 timer, derav ett innlegg mindre – og idag går det i ett fra trening klokken 07 til siste møte som sikkert runder av i 16-17 tiden. Puh! Håper dere har en nydelig uke, regner med dere gleder dere til ferie nå ♥