New blogg

Ååh, nå er jeg lykkelig i hjertet mitt ♥ Se den fine bloggen da? Elsker den allerede! Snille venninnen min Hanne stilte opp og laget finfin header til meg, og oppsettet til bloggen er bare helt supercoolt synes jeg! Håper dere vil klikke dere litt rundt her inne for å bli kjent med det nye designet, det er nemlig GANSKE så awesome. Og er ikke bloggen REN? Ææ, så uvant, og endelig endelig har jeg fått den så ren som jeg ville. Himmel!

♥ Forside : Dette er det kuleste med hele bloggen synes jeg, her får man en oversikt over de siste innleggene og instagrambildene, og jeg kommer til å løfte frem viktige innlegg som jeg kanskje vil skal ligge litt lengre på toppen o.l. Etterhvert vil det også komme type videosnutter og sånt der også. Kult?

♥ Bloggfeed : Dette er som en vanlig blogg, det synes jeg er viktig slik dere ikke blir helt forvirret i starten. Man må jo venne seg til alt det nye litt etter litt.

♥ Sosiale medier : Dette er litt søt synes jeg, der kan dere følge meg på facebook, instagram og snapchat, samt melde dere på nyhetsbrev å få sms.

♥ Byleneorvik.com : Her kommer dere altså rett inn til nettbutikken.

♥ På kontakt meg kan dere finne mailadressen hvor dere kan nå meg på om det er noe dere lurer på og lignende.

♥ Kommentarer:

Ang kommentarfeltet, så er dette sikkert litt uvant i begynnelsen. Jeg selv synes det er bittelitt upersonlig, og ønsker meg et litt mer “lukket” kommentarfelt om dere skjønner. Synes det er superviktig at det er et hyggelig sted for dere å gå inn og lese, og UB skulle se på det med én gang, så det er mulig vi får ordnet noe litt mer personlig etterhvert.

For å kommentere, må dere klikke dere inn på selve innlegget, og det gjør dere ved å klikke på overskriften i innlegget. Så viktig at dere husker dette, slik dere ikke tror at det ikke går ann å kommentere. Husk at kommentarfeltet nesten er noe av det viktigste jeg har, og kommunikasjonen med dere er GULL verdt. I tillegg kan jeg gå inn å svare dere direkte på deres kommentar, og man kan også kommentere på hverandre sine, og DET er jo supergøy!!

Når dere skal inn å lese kommentarer, må dere også klikke på overskriften i innlegget for å komme til kommentarfeltet, om dere holder musen over “comments” så vil dere se at det ikke går ann og klikke seg inn der enda. Men det vil ordne seg etterhvert, altså.

Vi kan jo ta en liten kommentar-test? Fint om dere legger igjen kommentarer her slik at vi ser at det fungerer. Visst ikke så må dere bare sende meg en mail på [email protected], altså om dere opplever noen problemer eller lignende. (Hehehe god unnskyldning til å få litt ekstra kommentarer a’gitt?) Veldig hyggelig om dere vil legge igjen en kommentar om hva dere synes om den nye bloggen da, feks.

LOVE Lene

Ukens spørsmål : Marius genser & lue

Mange av dere har etterlyst oppskriftene til Marius genseren- og luen min, så nå har jeg hørt med de to som har strikket de til meg, så håper jeg det kan hjelpe dere på vei ?
Oppskriften på genseren fikk jeg fra min stemor Sissel, som strikket min – og hun skriver følgende : ♥ Vanlig mariusmønster med rundfelling (Marius med rund sal) Jeg strikker rett på bolen uten å felle inn i midjen fordi jeg har strikket genseren litt lengre. (Smak og behag) Oppskriften på luen fikk jeg fra min svigermor Kari, hun strikket min til jul, og hun skriver : ♥ Opplegg for luen er 108 for damemodell, oppskriften kan man finne i oppskrifter for Marius genser (side 18, oppskrift nr 13) Halvparten er det reelle mønsteret til luen, og så har jeg brukt 2 ekstra mønster som er på Marius genseren.

– For dere med strikkeerfaring, eller noen i familien som kan det, så skjønner vel dere litt mer av oppskriftene enn meg, dette er virkelig gresk for meg, jeg bare videreformidler, jeg – hehe. Har så lyst å begynne å strikke igjen selv, men sist jeg strikket var jo på ungdomsskolen! Begynner å bli noen år siden det, kan man trygt si.. Jeg vet jo at det ikke er vanskelig når man først kommer i gang, men – så er det det å begynne da… Kommer aldri til å skje!

Jeg elsker ihvertfall mitt søte sett med Marius genser og lue ♥

Håper dette hjalp dere litt? ♥ Bare spør om dere har noen spørsmål, så skal jeg videreformidle!

Outfit from ThursdayShoes Stuart Weitzman | Skirt Bik Bok By Lene Orvik | Cardigan By Malene Birger | Blouse By Malene Birger | Handbag Gucci | Hat Stella McCartney

På torsdag var jeg sammen med to av mine favoritter, Henriette og lille Noahgull, det gir meg så mye å være sammen med den lille hjerteknuseren der altså, han er verdens skjønneste, og for ikke glemme mammaen hans! Takk for at du tok disse bildene Henriette ?

Packing for Dubai

-Deler av innlegget er annonse-
NÅ kribler det i magen ♥ Dubai om to dager, et av mine favorittreisemål, og jeg storgleder meg! Det er meldt tipp topp vær hele uken, og jeg kan nesten ikke beskrive følelsen av å pakke ned vår/sommerklær! Det tok meg maks 5 minutter å finne 4 kveldsantrekk, det er jo så lett når det er klær man gleder seg til å gå i, skjørt, pumps, vårfarger, nei nå gleder jeg meg altså! Jeg er en liten planlegger når jeg pakker, og prøver å tenke ut alle antrekkene på forhånd, slik jeg slipper å ta med unødvendig mye. Til tross for planleggingen, sååå går det vel alltid så og si i vasken. Og jeg ender opp med å sleeeepe kofferten etter meg på vei til flyplassen, hehe.. Flere som kjenner seg igjen? Er liksom alltid denne .. “Jammen, tenk om” også “men visst..” og “lurt å ha en backup” og ja, de vanlige strofene. Gard er like oppgitt hver gang.. Hittil har jeg kontrollen, men på søndagmorgen, adder jeg vel på en 10-15 kg til.. Sneekpeak på to av antrekkene som blir med i kofferten.

I tillegg til kveldsantrekk, strand og hverdagsantrekk, har jeg alltid en rekke ting jeg MÅ huske å pakke med meg ♥ Solkrem til kropp- og ansikt

♥ Fuktighetskrem

♥ Solbriller

♥ Betakaroten ♥ Bok

♥ Høretelefoner

♥ Sandaler

♥ Bikini(er)

♥ Kamera

♥ Solhatt

♥ Trådløs mobillader♥ Betakaroten er blant de tingene som er viktigst for meg å ha med, og ikke minst og ta i forkant av reisen. Betakaroten til Good For Me har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og ble helt frelst da jeg leste et sted om at den forebygger soleksem, noe som for meg er : Halleluja!! Og – det har faktisk hjulpet meg ekstremt mye. Før slet jeg veldig mye med soleksem på brystkassen, noe som gjorde at jeg ikke kunne sole meg der mer enn typ en-to dager ila ferien. Utrolig kjipt da det gjerne er der, i ansiktet og på armene man gjerne vil bli brun! I tillegg er det helt gull at Betakaroten setter fart på pigmentdannelsen, som faktisk gjør at man får en dypere brunfarge enn om man ikke tar det. ♥ Anbefaler dere som ikke allerede tar betakaroten om å begynne når før sommeren, det er alltid lurt å være litt i forkant, og jo lengre man tar det i forkant – jo bedre vil den fungere når du først kommer i solen, hadebra soleksem, og heihei til en dypere brunfarge! Kjøp Betakaroten her ♥ ♥ Kameraet mitt er jo en selvfølge, siden jeg går rundt med det konstant rundt halsen for å fange opp øyeblikk, ting å se – og antrekk til dere.

♥ Høretelefoner kan jeg vel aldri klare meg uten tror jeg, for musikken er på konstant! Ny favoritt : Above and Beyond – We’re all we need ♥ Bok koser jeg meg virkelig med når jeg ligger på stranden, men nå er jeg ferdig med den forrige jeg leste- og trenger sårt og finne en ny på flyplassen!

♥ Solkremen jeg bruker er Australian Gold – det er den solkremen som lukter best i hele verden, den minner meg om Miami, hav, solbrunhud og ja – jeg bare elsker den. Men må alltid ha en egen til ansiktet, ellers blir det fort urenheter, og det vil vi ikke ha!

♥ Trådløs lader til telefonen .. Hva skal man si, med en iPhone som går tom for strøm bare du ser på den, så er jeg avhengig av å ha den med meg når jeg er på tur, da er man jo ute hele dagen og man ligger jo og trykker på den stadig vekk. Man får kjøpt sånne smarte på Clas O feks, og den er superlett å pakke i vesken. Gleder meg til å dele turen til Dubai med mine kjære lesere! Dere må jo også få være med, hehe.

Best there is : Morningcoffee


Morningcoffee ♥ Dere! Jeg elsker den nye kaffemaskinen vår, vært litt småskeptisk til den (til tross for at det var jeg som ønsket den til jul) men nå har vi blitt særdeles gode venner altså. Jeg er en litt pinglere kaffedrikker, så derfor er jeg liksom avhengig av at jeg får til kaffen akkurat slik jeg liker den. Hadde en favoritt på den gamle Dolce Gusto maskinen, som var litt vanskelig å gi slipp på, men nå har den blitt utkonkurert altså. Nå er Nespressoen min absolutte favoritt! Synes det er litt stas å gå på Nespressobutikken på Eger og kjøpe kapsler, det gir en litt eksklusiv følelse synes jeg. Man kan jo bestille de på nettet også har jeg hørt? Synes søsteren min sa hun bestilte de på nett, og fikk de på døren dagen etterpå. Noe som er helt sykt, siden hun bor på en øy ut i havgapet, altså Midsund. Noen erfaringer her? Er jo litt greit å bestille på nett når man ikke har tid til å gå innom også. Godt å spare litt tid innimellom. Uansett – vi ønsket oss en Nespresso Citiz, med melkeskummer til jul – og det fikk vi ♥ 

♥ Koppen er fra Ting | Brettet og skålen i marmor fra Bolia | Bildet fra Deco Design
♥ Min favorittsmak – Vanilio

Her kan man altså kjøpe kapsler i alle mulige smaker, og min favoritt er vanilio. Jeg bruker alltid melkeskummeren når jeg lager kaffe, for jeg er typen som må ha caffelatte/cappuccino type kaffe når jeg først skal ha, så den melkeskummeren er helt fantastisk! I tillegg må jeg alltid ha en sukett i, for å få en søt smak på kaffen. Det er det samme når jeg bestiller kaffe ute også, enten bestiller jeg vaniljelatte, eller så har jeg i suketter.. Av og til litt for mange, og Gard erter meg med at jeg drikker dessert istedet for kaffe, han om det, hehe.. Godt er det! Nå har vi nettopp kjøpt nye smaker, en med smak av eplekake faktisk, den skulle visst være helt nydelig med melk, så tenkte jeg skulle få prøvd den ut i løpet av dagen. Noen flere Nespressolovers her eller? GOD HELG!

The dress – VBA – Part one

Vixen Blog Awards var så hyggelig igår ♥ Gratulerer til alle de flinke vinnerene! Jeg var så utrolig heldig at jeg fikk lånt meg en nydelig kjole fra Patriksson Communications igår, en kjole som ikke har kommet i butikkene enda. Og jeg elsker den! Denne skal jeg uansett kjøpe så fort den er i butikk. Love. Tusen takk for lånet Patriksson!Kjolen er fra By Malene Birger | Flashtattoos fra MyJouels | Sko Zara | Veske Chanel

The party – VBA – Part Two

Alle finalistene ble invitert på Pre-party sammen med Vixen på Hotel Continental, hvor vi fikk fingermat og bobler i glasset. God stemning kan man si, noe som bildene under viser ♥
På vei til Christiania Theater for VBA med denne herlige gjengen ♥Meg og fineste Glenn på presseveggen ♥


Godjentene mine var også der! ♥

Så mange verdige vinnere igår, min kjære venn Espen vant Årets Herreblogg, og DET fortjener han så mye! Herlige Marna (Komikerfrue) Polliani, Camilla Phil, Celine, og Kristin Gjelsvik er blant noen av vinnerene som vant igår – jeg heier på alle sammen!!

En utrolig morsom kveld, men etter prisutdelingen var det rett i en taxi og hjem til kjæresten og sengen på denne jenta, ble ikke noe afterparty på meg da jeg måtte opp tidlig idag å få gjort unna både det ene og det andre. Ikke lenge til avreise til selveste Dubai nå, så viktig at jeg ligger litt frempå, slik jeg kan unne meg litt fri når jeg er der ♥

Latest buys

Dere har ønsket dere innlegg av siste kjøp, noe som jeg er fryktelig flink på å glemme. Men igår kom jeg på det, og da skyndtet jeg meg å ta litt bilder før det ble mørkt ute og jeg fortsatt hadde litt dagslys inne på soverommet. Det går jo mot vår, og det er jo ikke noe sjokk at det er disse fargene som blir med frøken Orvik hjem i den nye garderoben. Jeg elsker lyse farger, og det vet dere jo ♥


Bukse Zara | Bluse By Malene Birger | Kjole By Malene Birger | Blå pumps byleneorvik – her | Beige sandaler byleneorvik – her | Hatt Stella McCartney Hva synes dere, noe dere likte? Bilder av soverommet kommer senere, men nå har dere fått en pitteliten sneekpeak ♥

New black
Jakke Monki | Sko Zara | Hatt Stella Mccartney | Bukse Zara | Tshirt byleneorvik | Veske Alexander Wang Må gi en stor cred til han som har vært fotografen min de siste dagene, han henger på slep mens søsteren løper fra sted til sted og stresser, hehehe. Heldigvis ler vi av det sammen, vi har en meget god søskenhumor oss i mellom vi to. Domenet mitt leneorvik.no har vært nede de siste dagene (det har dere sikkert merket) og det virker som om INGEN klarer å hjelpe meg med det, det er helt håpløst! Så mens det holdt på å rable for meg på det verste igår. så klarte både jeg og Andreas å snu det om til noe komisk hvor vi endte opp med å le, hehe. Flaks han var der da, eller hadde jeg nok vært ganske “jentesur” (!!) når Gard kom hjem, you know the feeling! Men over til domenet.. Det er altså helt utrolig hvor vanskelig det skal være å få hjelp altså, nå har det gått 3 dager! Ingen supporttelefon å ringe eller noe, og det går i SNEGLEFART. Jeg har ikke tålmodighet til dette, og det skulle helst vært i orden for to dager siden. Veldig fint å se at de fleste av dere har funnet bloggen på blogg.no adressen i mellomtiden ihvertfall ♥ Her er Andreas, som poser (ganske) ufrivillig foran kameraet.. Hehe, jeg tvinger han ikke til å stå der, hæ, neeeei?

♥ Jeg vet faktisk ikke om noen som er mer arbeidsjern enn denne gutten her, i en alder av snart 19 år har han oppnådd så mye, og jeg er veldig stolt storesøster. Også er han jo verdens snilleste da! (Åh, nå får jeg høre det, viktig at det ikke blir for klissete vet dere, det er jo fortsatt #flaut) Nå skal jeg få jobbet litt, før vi tar turen ut å finner bursdagsgave til han, han har bursdag 3 dager før meg, altså den 9 februar. Senere reiser han hjemover igjen, mens søsteren skal på Vixen Blog Awards, og har ingenting å ha på seg enda! IIIK.

Changes

– Hårbehandlingen er sponset –
SMILE Idag har jeg vært hos min favoritt Elisabeth på Hendirx Hair avd Pilestredet, og fikset håret før photoshooten i Dubai! Hun skal nemlig også være med som stylist på turen, så vi hadde litt å planlegge/skravle om. Først tok vi ut de gamle extensionsfestene, og hjeeeelp – håret mitt har blitt så utrolig langt! Til sommeren er det 0 extensions på denne jenta, spare spare. Gøy å se at det vokser! Ifb photoshooten, fant vi ut vi skulle ha i litt lengre hår, og jeg elsker det! Har hatt sånn midt i mellom lengde i 6 mnd nå, så gøy med litt nytt. Vi farget bunnen som vi alltid gjør litt mørkere, og satte i ca 2,5 pakke med tapeextensions. Lyst og mørkt, slik vi fikk spill! Vi har sluttet helt å bleke det / stripe det, får ikke lov av Elisabeth rett og slett, og det er nok det som er grunnen til at håret mitt vokser i rekordfart, digg ♥ 

Caps fra Stella Mccartney | Tskjorte her Nå skal jeg, bror og Gard snart spise hjemmelaget burger ala Gard, med chili og hvitløk! Så skal vi kose oss hjemme med fyr i peisen og 3D film ♥