Happy days!

Ja, det er det virkelig! Igår tok vi over leiligheten, endelig! Det skjer så mye om dagen.. Mens vi tok over igår, ringte det en dame og ville leie leiligheten vi bor i nå – og helst fra neste uke. IIK! Så vi skal plutselig flytte ut, i tillegg til all oppussingen neste uke..  Stakkars Gard, som får både meg og flyttelasset mitt på besøk i noen uker, hehe. It’s a part of the package, right? Men, selv om jeg er superlykkelig for og ha tatt over leiligheten på Aker Brygge, blir det helt fryktelig å flytte fra Tjuvholmen. Det har jo vært mitt hjem i 2 år .. Alltid litt vemodig med endringer, men det blir jo til det bedre – med egen leilighet og alt! Happy new owner  ♥ Altså, vi har mye jobb foran oss – men fy søren så gøy det blir! Jeg har tatt så mange bilder av leiligheten nå, men dere får ikke se de før vi er kommet oss et stykke på vei. Det er jo så gøy å vise før/etter bilder. Vi har gitt bort hele kjøkkenet + hvitevarene, så idag kommer det noen og henter det, og imorgen – daa skal vi slå ned veggene. Klarer nesten ikke vente jeg! Spennende! Feiret overtagelsen med deilig pizza og vin på Olivia sammen med Gard før jeg dro og møtte jentene + lille Mille og Joakim. Et vennepar av oss som er i Oslo med den skjønneste lille datteren sin. Deretter ble det rolig fredag sammen med Helen før jeg dro til Gard. Edru fredag – og oppe klokken 07 for å trene idag?! Sprekingpoeng! Min veldig flotte soon-to-be samboer  ♥ Antrekket igår // Shorts Levis / Sko Converse / Jakke Vila / Tshirt H&M / Veske Pieces Nå skal jeg hive meg irundt, for mens Gard og de monterer ned kjøkken, skal jeg på Dinesen og bestille verdens fineste spisebord  ♥ Ikveld blir det innflyttningsfest/bursdag med gode venner. Og imorgen braker det løst!  

Vinn et par sko fra Ecco

Annonse Fridaynight! Og jeg er så heldig at jeg får dele ut et par sko fra Ecco til en verdi av 1300,- til en heldig vinner! Fin måte å starte helgen på det, vel? Dere kan vinne disse skoene, på bildet under, Sculptured 75 //

Om skoen //
Den har en low-cut glidelås design i mykt, rikt lær. Naturlige overdeler lar foten puste samtidig som de gir full beskyttelse. ECCO Comfort Fibre-system innersåle er lærdekket for å gi et godt inneklima. Designet med 75mm hæl som er direkte-injisert for å skape helhet.
Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, så kårer jeg en vinner om ikke så lenge ♥
GOD HELG vakringer!

Besøk hos Bestseller

Igår startet jeg dagen med ett besøk hos jentene på Bestseller, så utrolig koselige jenter, og et kjempeflott showroom. I tillegg fikk jeg med meg en haug med vareprøver som jeg skal ha i garderoben til høsten, lucky me ♥ De har så mye fint, og så mange gode merker! Nå kan høsten bare komme, jeg er klar jeg ♥ YAS er et nytt merke de har fått inn, så utrolig mye kult! Ble noen glass vin og en middag med jentene mine på Olivia, kvalitetstid og skravling ♥ Meg og Hegemor! Se disse to vakringene, går det ann? Skjønninger. Så er de like fin på innsiden som på utsiden! Avsluttet kvelden med å bake sunne boller til Gard og Malene. Kosste oss med felles kvelds, boller med brunost og deilig varm te! Og selvfølgelig, stearinlys. Begynner så smått og glede meg til høstkvelder jeg nå altså. I ny leilighet! Apropos leilighet, vi tar over om en time! GLEDE! GOD HELG!

Gårsdagen

Nå har jeg benket meg foran spisebordet / hjemmekontoret mitt, og er klar for noen timer med jobb. En del jeg må få unna før morgendagen, for da tar vi nemlig over leiligheten! *Hopperundtavglede* Så da har jeg ikke tid til noe jobb, siden oppussingen tar alt for mye av tankene mine om dagen. Lå og la fliser mens jeg sov i natt, såå ja – tegn på at det er mye planlegging på gang, hihi. Igår fant vi både gulvet til hele leiligheten, og flisene vi skal ha på badet – så det begynne og komme seg. Her er gårsdagens antrekk // Et behagelig utåsepågulvogfliser antrekk. Viktig og føle seg komfortabel da, for det blir mye frem og tilbake. Skjørt BIK BOK (fra ifjor) // Sandaler Pimkie // Veske & belte Zara // Briller Le Specs Avsluttet ganske sent igår, og når vi kom hjem var det allerede blitt mørkt. (Liker ikke …) Så vi tente stearinlys, og avsluttet en fin dag med 2 retters middag og vin. Serverte salmalaks med soyasaus, krutonger, mango og ruccula // Og til hovedrett ble det torsk, og selv om det ser litt enkelt / kjedelig ut – fikk jeg beskjed av Gard om at dette var det beste jeg hadde laget siden han møtte meg, haha. Tydelig at gutten er glad i fisk ♥ Kjøpte fersk benfri torsk, og lot den trekke i oppkokt saltvann i ca 15 – 20 minutter. Stappen er laget av kålrabi, gulrot, litt smør og suketter (bruker ikke sukker) for å få den litt søt. Hadde også oppi salt og pepper. Kok grønnsakene til de er møre og mash de med en håndmikser. Snadder på en onsdagskveld ♥ Nå får jeg hive meg irundt og få unna her, skal nemlig på date med Renate og Hege senere.  

We’re the Millers

Annonse Førstemann til mølla ♥ SF film har premiere på filmen We’re the Millers, og har eksklusive førpremierer 2, 9, 16 september. I den forbindelse har jeg fått i oppdrag å tipse dere om at dere kan få GRATISbilletter til førpremierene!! Det eneste dere trenger å gjøre, er å melde dere på her – hente billettene så fort som mulig på din kino – og henvise til side2. Hurra! Jeg har meldt meg og Gard på, for denne har vi kjempelyst å se, virker så morsom! Her er traileren, så får dere en smakebit // http://youtu.be/0Vsy5KzsieQ Lykke til med å sikre dere billetter da!

My favourite PT

Hei fininger, har dere det bra? Endelig lille lørdag – og halveis til helg igjen ♥ Startet dagen med å kjøre inn til Nadderud og svømmehallen hvor Gard holder til. Han har nemlig tilbydt seg å hjelpe meg med trening og treningsprogram fremover, hurra! Heldige meg som er sammen med en som har drevet med toppidrett i alle år. Han har laget kjempebra program til meg, hvor jeg skal trene 4 ganger i uken, og idag gikk vi gjennom alle øvelsene. Herlig med en så snill og flink kjæreste ♥ Gleder meg utrolig mye til å sette i gang allerede imorgen. Jeg har ikke vært så flink å trene armer/rygg før, bare fokusert på mage og bein/rumpe – så dette skal bli knall – for nå skal jeg trene alt på forskjellige dager! Iha – dessuten skal jeg få være med på treningsleir til Mallorca i september også, så nå er det bare å trene seg opp! Deilig å starte dagen kl 09.00 her . . Helt skutt etter treningsøkten kjøpte vi med oss lunsj og dro til vakre Huk for å spise, bade og sole oss. Desverre så ble det bare med spisingen og litt soling- da det er litt disig ute etterhvert. Men koste oss massevis fordi vi, deilig og komme seg ut i naturen. Nå blir det litt jobbing, før vi mest sannsynlig stikker avgårde for å se på gulv/fliser – og sånne voksenpoengting, vet dere .. ♥ Ikke mange dagene til vi tar over og begynner oppussingen, gleder meg ihjel – virkelig!

Solskinn og lunsjdate

Idag har jeg fått gjort massevis på to-do listen min + litt til, og tar lunsj med god samvittighet! Skal møte Ana og lille Indie – som er en Pomeranianvalp på 11 uker. Jeg kommer til å dåne! Har så lyst på hund altså! Gard også elsker jo hunder, så det kan vel hende en liten hundevalp ligger i kortene om en stund. Ikke nå, men etterhvert? Poco (hunden til mammaen til Gard, som er blanding av dverg og toypuddel) er en så ufattelig smart hund, faktisk rangert som 3. smartest i verden – den har så utrolig god personlighet. I tillegg kan man gå lange turer / løpe / sykle / gå på ski uten at den blir for sliten – så jeg tror nok en sånn liten tass står øverst på ønskelisten min  ♥ Den er akkurat passe stor også, ikke for stor – og ikke for liten. Her kommer dagens i farten // Elsker å bare gå i chill for tiden, alt er så mye enklere da. Høye hæler – for et slit av og til .. Hihih. Nyt dagen videre! Det skal jeg ♥  

Hay

For et vær, for en dag! Jeg er så over gjennomsnittet fornøyd, jeg og Gard har vært og sett på gulv – og endte heller opp med å finne DRØNMEBORDET, altså spisebordet vi skal ha. Det er så viktig for oss å få tak i et stort, fint bord – siden vi har planer om utallige kjæreste / venner / familiemiddager. Tror vi ender opp på rundt 2,50 m, med 6-8 stoler. Det blir perfekt! Vi bestiller bordplatene, pusser selv og bestiller de beina vi vil ha, bordplatene fra Dinesen. Beina fra Hay tror jeg.. DEN perfekte fargen vi fant også, akkurat sånn vi vil ha. Bare synd det er 8-10 ukers leveringstid.. #utålmodig.. Gleder meg masse til å vise dere! Nå har jeg kost meg en liten stund ute i solsteiken med litt spennende interiørblader.. Love love love! Skal hive meg i bilen nå, jeg har nemlig en date hjemme hos Maria. Gard og Erik er på jaktkurs, så da møtes vi jentene for å skravle, lage suppe og se Jakten på kjærligheten, hihi. Kvalitetstid! Her er dagens i solen // Tskjorte & skjørt BIK BOK / Veske H&M / Sko Converse / Briller Le Specs Enjoy the rest of the day!

Annerledes søndag

Når man bor i storbyen er det lett å glemme vekk naturen som er i rundt. Jeg har jo vokst opp på landet, og har vært vant til aktivitet utendørs i alle år. Føler liksom jeg har glemt litt av det siden jeg flyttet til Oslo, man blir liksom litt for opphengt i storbylivet. Men, guri – det er lite som slår følelsen når man endelig kommer seg ut i naturen. Ogt ihvertfall nå som det er deilig norsk sommer! Igår lånte jeg sykkelen til Malene, og jeg og Gard syklet ut til Bygdøy / Paradisbukta / Hukodden – for en nydelig tur. Den følelsen jeg hadde når vi kom ned skogsløypa og ned til Paradisbukta, er det lite som slår. Norsk sommer på sitt beste. Så utrolig lenge siden jeg har opplevd skikkelig norsk sommerfølelse. Ja, det har vært mye fint vær, men jeg har ikke vært på norsk badestrand en eneste gang. Alt for opptatt med andre ting desverre. Så sjarmerende der borte, med pølsebod, grillukt, bade/stupe brygger – og ja – norsk, deilig sommer! Det er meldt knallvært resten av uken, og  jeg skal uansett benytte meg av skog/mark/strender you name it, før uken er omme. Nydelige Norge, vi er heldige! Fikk skikkelige barndomsminner når jeg kom gjennom skogen og ned til stranden. Bestemte oss for å spise lunsj på Hukodden restaurant, med utsikt over havet.  Og da er jo sjømat perfekt. Det eneste negative med turen igår, var jo rett og slett at vi la igjen badetøy hjemme, så vi fikk jo ikke badet! Åh, fryktelig irriterende. En deilig og annerledes søndag, så fint og gjøre noe annet enn man alltid gjør. Veldig koselig å vandre i Oslos gater også, men superfresht og komme seg litt utenfor også. Hadde dere en fin søndag da? Nå venter trening for min del. Sunn uke – here we come!

Celebrating

Igår hadde vi en superherlig dag- og kveld hvor vi først feiret bursdagen til Helen med lunsj, og deretter med reker, piker og vin etterfulgt av en kjempefest her hjemme med masse gode venner ♥ Endelig er vi samlet igjen, vi har jo vært trekløveret siden vi gikk på barneskolen, og endelig har Helen flyttet til oss ♥ So happy! Laget brownies til bursdagsbarnet igår med peanøtter, NAM! Smakte nesten som snikers sjokolade! Igår fikk jeg endelig brukt min nye, hvite kjole fra Kouture. Dere finner kjolen her. Søte jentene! To fine bestiser! En kjempekos kveld som ble avsluttet på Sollihagen. Nå har vi shinet her, det så IKKE UT! Haha, tyder på at det var en bra fest. Nå skal jeg og Gard være sprekiser og dra på sykkeltur, iiha! Nyt søndagen hjerter.