L’arc De Triomphe

♥ Vakre, vakre Arc De Triomf.  Vi kom hit igår ettermiddag, så vi har ikke fått sett så veldig mye av byen helt enda. Men det jeg har sett så langt, er veldig vakkert. Vi bor så sentralt, i en svær, kjempefin leilighet rett ved siden av L’arc De Triomphe. Altså veldig sentralt, og kort vei til Champse Elysee. Igår gikk vi bare litt rundt for å se, shoppet pittelitt og tok en sen middag på Buddah Bar. Digger det stedet! Ellers har vi bare slappet av, kost oss og skravlet. Så deilig med litt kvalitetstid sammen med Renate og Hege.

Vivikes : Kåpe Cubus : Kjole ACNE : Sko Alexander Wang : Veske
Paris er ihvertfall utrolig vakkert. Fikk sett Eiffeltårnet flere ganger igår på avstand også, men gleder meg til å se den nærmere. Nå skal vi spise frokost, og komme oss ut i gatene. Jentene har jo vært her før, så de vet jo hvor vi bør gå osv. Veldig greit. Ikveld skal vi ut sammen med noen kompiser av de andre jentene, de har visst lagt opp til en helaften hvor vi skal avslutte kvelden på et av Paris beste utesteder, iik. Det blir spennende!  Can’t wait to see more of Paris ♥ God helg!

Champs Elysee

Idag har vi gått opp og ned Champs Elysee, sett i butikker, spist fransk løksuppe, og drukket deilig smoothie. Må ha en del pauser innimellom, blir litt slitsomt i lengden med all gåingen, så pauser må man ha. Fikk sikret meg noen svarte, spisse pumps fra Zara, en lysegrå treningstights, en ny parfyme, leppestifter og en foundation. Også var jeg innom Abercrombie for å kjøpe gave til min kjære. Han må jo også få ♥ Imorgen satser vi på å gjøre litt mer sightseeing ting, samt gå gjennom gatene med flere merkebutikker- så det blir hyggelig. Nå slapper vi av, før helaften ikveld. Blir hyggelig å oppleve nattlivet i Paris. 

Malene Birger : Cardigan H&M : Kåpe Vivikes : Hatt Marc By Marc Jacobs : Clutch BIK BOK : Topp Acne : Sko


Hei Eiffeltårnet, imorgen kommer vi ♥

Paris er deilig, vært litt skiftende vær idag, litt sol, overskyet og regn innimellom. Imorgen satser vi på blå himmel! 

Vinn en dag på Spa : Konkurranse avsluttet

Forrige helg var jeg som sagt på deilig spa på Artesia sammen med disse fine jentene her. Vi fant ut at vi ville gi Hege en liten overraskelse i forbindelse med 30-års dagen hennes. Så vi kjøpte inngang til spa + deilig aromamassasje til henne. Hun ble jo superhappy, og det var jo en ekstra bonus at alle vi andre også var der sammen med henne. Synes det var en fin og litt annerledes gave. Jeg er litt fan av å gi opplevelser som man kan huske på, så det passet perfekt ♥ Her fikk vi badet i bassenget, tatt boblebad, kaldkulp og badstue- i tillegg til at alle fire tok behandling. Kjekt med en dag på spa sammen med jentene ♥ I forbindelse med dette, får jeg lov å dele ut en spa dag til en heldig vinner, som kan ta med seg en venninne på spa. Her får dere tilgang til spa’et og alle de fasilitetene som følger med (dette til en verdi av 1200,-) Massasje må dere evt booke i tillegg, og jeg kan anbefale både klassisk massasje, aromamassasje og facial. Det er mine tre favoritter. For å være med i konkurransen, må du svare på dette spørsmålet : ♥ Hvor finner man Artesia Spa? (Et hint : Det finnes på to plasser..) L Y K K E  T I L 

Next stop : Paris

 

Da var denne jenta klar for 4 herlige dager i romantiske Paris. Gleder meg sånn til å oppleve byen. Har med meg alle tipsene dere gav meg for en stund tilbake ♥ Dette blir en finfin helg, det kan jo ikke bli annet. Paris, gode venninner, mat, drikke og shopping! Love it. Vi skrives fra Champse Elysee ♥

Balayage Ombre

Sponset hårbehandling Idag har jeg vært hos Elisabeth på Hendrix hair og gjort litt forandringer, hurra! Idag har hun farget med mørkere i bunnen. I tillegg har hun hatt i både lyse- og mørke extensions ut i lengdene, hele tre forskjellige farger. Så idag har jeg blitt litt mørkere, fått enda mer spill og en lengre ombre enn jeg hadde sist. Changes ♥ Alltid så fornøyd med Elisabeth, hun er så rådyktig. Jeg går alltid fra frisøren med et smil om munnen, faktisk aldri vært misfornøyd med henne. Tommel opp!

BIK BOK : Bukse Malene Birger : Cardigan ACNE : Sko Alexander Wang : Veske BIK BOK : Jakke Her er noen bilder fra salonger, ser mye bedre fargene her enn i dagslys ♥ Hva synes dere?  Elisabeth har jo lenge jobbet på Hendrix Hair avd. Frogner, men på mandag starter hun på Hendrix Hair avd Pilestredet. Så om dere vil bestille time med denne flinke madammen, kan dere nå henne på : 22603969. 

Packing for Paris

IIK ♥ Imorgen drar vi. Jeg, Hege og Renate drar endelig på vår etterlengtede jentetur til P A R I S. Jeg gleder meg sånn at det kribler i magen. Gøy å pakke antrekk til Paris, man vil jo helst pynte seg for byen. Og i den anledning pakker jeg fine pasteller, og delikate farger. Her er noen nyheter i garderoben som blir med // Denne kåpen har jeg siklet etter lenge, satt meg på liste hos Vivikes i Nedre slottsgate, de ringte idag og sa den var kommet! Passet jo perfekt, siden jeg drar imorgen. De åpner faktisk ikke før imorgen, men jeg fikk lov og komme å kjøpe den idag! Snillinger altså. I tillegg fikk jeg -25%, siden de skal ha det imorgen. Så om dere vil sikre dere noen av godbitene til -25 % hadde jeg ville gått innom der imorgen tidlig ♥
Klør i fingrene etter å bruke disse tingene her ♥ You like?

PW Lissie Pant
BIK BOK : Bukse Zara : Sko Alexander Wang : Veske ACNE : Tshirt BIK BOK : Jakke Zara : Smykke Det er så deilig vær ute, jeg blir helt inspirert til å dra frem hælene, skinnjakken og lyse deilige plagg. Har hørt fuglekvitter uansett hvor jeg har vært idag, og det begynner å føles pittelitt som vår ute. Vet ikke om jeg helt tør å håpe enda, man vet aldri. Plutselig våkner man opp til snø og slaps.  Idag har jeg styret på fra tidlig morgen, var nemlig litt uheldig igår. På vei hjem var det fullstendig kaos i trafikken, brukte én time fra Nathionalteateret til Aker Brygge .. (Det tar normaltvis 3 minutter..) Uansett, så stod jeg i et lyskryss med tre felt, biler over alt. Hadde en stor buss ved siden av meg som bestemte seg for å legge seg over i mitt felt når han skulle svinge i lyskrysset, noe som resulterte i en stykk oppskrapet høyreside og en halveis ødelagt front. Stakkars lille Fiaten min. Jeg hadde jo ikke sjangs til hverken å kjøre fremover eller bakover pga kø, så det var utrolig kjipt at han skulle treffe meg. Ikke stoppet han heller, uansett hvor mye jeg lå på fløyten. Men, uhell skjer. Og det blir heldigvis ordnet opp i nå. Det kunne vært verre, så jeg skal vel ikke klage. Nå lager jeg grønnsaksuppe til min kjære, kokt på kraften av svineknoke, så det lukter fantastisk her. På tide å dekke bordet ♥ Vi skrives!

Sunn og sprek uke

♥ God morgen solstråler!  Ny uke, og her i heimen er vi klare for en sunn og sprek en. Nå har vi dyttet innpå så mye usunt ila vinterferien, at kroppen skriker etter sunn mat. Deilig å starte den sunne og spreke uken med trening, etter en vinterferie med treningsfri.  I tillegg til trening skal jeg i møter og til en etterlengtet time hos negledamen min. Vi får nemlig peis idag, så jeg har planer om å være ute hele dagen. Synes det er så spennende å bli overrasket med resultatet, istedet for å se det underveis. Så mannfolkene skal få arbeide i fred uten at jeg spretter rundt her. Også blir det ordentlig kosekveld foran peisen senere ikveld. Gleder meg til å vise dere bilder.

Digg å gå på trening i knallspreke farger!  Nyt mandagen, mange av dere har vel vinterferie .. Kose dere massevis!

Sneakpeek : Peis

♥ Uææ, da er peisen i hus! Vi var så spente begge to da vi kom inn døren, og begge ble like overrasket! Superuvant å ha en peis midt i stuen, men fy søren så fornøyde vi er! Vi elsker den. Det er dreieskive på den, så vi kan snu den akkurat dit vi vil. Til stuen, spisestuen eller kjøkkenet. Kan nesten ikke vente med å høre det knitre. Den er nemlig ikke helt ferdig montert. Så jeg gleder meg til å vise dere resten når den er helt ferdig. Også hvit da? Passer perfekt inn her hos oss. Inlove ♥ Denne er fra Jøtul, og modellen heter f 373, om noen skulle lure.  Håper vi får de siste monteringene på plass før det blir såppass mildt ute at det ikke er vits i å fyre i den. (Selv om jeg kommer til å fyre i den uansett) .. OG, kose meg med et glass rødvin og kjæresten min foran levende ild og knitrende vedkubber ♥

Surf’s up

Da er påsken booket. Jeg kan ikke tro hva vi skal begi oss ut på! Men jo, jeg og Gard drar til Portugal for å lære oss og SURFE ♥ IIK *rive seg i håret* Dette blir gøy! Og ikke minst, spennende. Aldri så mye som rørt et surfebrett før, men jeg elsker jo å prøve ut nye ting – så dette tror jeg blir knall! Kjekt at jeg og Gard kan ha en så sporty hobby sammen, vi to ♥ Vi skal til Ericeira, som ligger 40 minutter utenfor Lisboa. Jeg har jo vært i Lisboa tidligere, og synes det er helt fantasisk- så jeg kan nesten ikke vente med å dra tilbake.  Vi drar i regi av Lapoint, som har surfecamp i Ericeria, i tillegg til steder som Marokko, Bali, Costa Rica og Sri Lanka. Og om vi (jeg) mestrer dette, har jeg store ønsker om å dra til de andre stedene også. Lyst å bli en skikkelig surfejente, jo! Det er så fantastisk ut. Gøy og gjøre noe annet enn bare de vanlige tingene man alltid gjør i utlandet.  Lapoint sin surfecamp som vi skal bo på heter Camp Lizandro, og vi får vår egen bungalow. Koselig ♥ Her er det kort avstand til stranden, basseng, yogatimer, massasje, utflukter o.l .. 

Man velger jo litt selv hva man vil gjøre der. Vi kommer nok til å dra inn til Lisboa en del også, for middager og shopping på kveldstid. Men det er jo selvfølgelig surfingen som er topp prioritet hos oss. Det er jo utrolig sosialt også, mange folk som bor på campen, som også er nybegynnere som oss. Vi er jo heldigvis veldig sosiale begge to, så vi satser på mange hyggelige sammenkomster med de andre også. Åh, gleder meg til å prøve noe nytt!

*Kribler i magen* .. Kjæresten, sol, Portugal, nye mennesker, god mat og surfing. Dette blir en super påske! Har vi noen surfeenturiaster her da? Hva kan jeg forvente meg? Er det så gøy som det ser ut? ♥