A coconut tan part two

Annonse i samarbeid med MineTan

Hei mandag og dere ♥ Om få timer kommer mammaen min på besøk – det skal bli så koselig med kvalitetstid. Alltid kos med familietid!

Jeg har blitt så utrolig glad i den nye Coconut Water Self Tan som jeg skrev om for noen uker tilbake.
Dette er en mousse med farge, som gjør at du ser hvor du smører på. Og om du skulle være uheldig og våkne opp med skiller du ikke vil ha, eller at fargen begynner å fade bort og du vil fjerne den. Kan du bruke Micellar Water Cleanser (som er en tan eraser) til å hjelpe deg.

Coconut her og coconut der, dusjsåpe, kremer og parfymer i kokosduft, kaffe, og til og med kokosyoghurt kjøpte jeg inn i dag, skulle bare mangle at jeg har blitt hekta på selvbruning som lukter kokosnøtt også, he he. Nei – men fra spør til alvor så er dette faktisk en av de beste selvbruningene jeg har hatt. Påføringen er enkel, man ser hvor man smører slik man har kontroll. Det lukter deilig kokos under påføring, og man kan selv bestemme hvor brun man ønsker å bli. Man blir brun med én gang man smører seg så det er jo ganske ok om man vil ha brune ben før man løper til jentemiddag eller party og har glemt å smøre seg. Brun på et par minutter der altså. Man kan velge å dusje etter én time, eller to timer – spørs helt hvilken farge man ønsker å oppnå. Idag har jeg tatt bilder til dere rett etter at jeg har smurt meg inn, slik dere kan se hvor stor effekt den gir. Så venter jeg til i kveld med å dusje. Fargen blir naturlig, jevn og veldig mørk. Jeg elsker den! Flere av jentene som har spurt meg i det siste hva jeg anbefaler og ja, jeg anbefaler denne. Også til dere ♥ Har ikke opplevd å få noe skjolder – og heller ikke skille noe sted, den blendes helt naturlig inn i huden.

Her kommer før og etter bilder.

Til kroppen bruker jeg påføringshanske som gjør at påføringen går ganske så smooth – og i tillegg hjelper på at resultatet blir så naturlig og fint som mulig. Til ansiktet bruker jeg ikke hansken da den blir litt stor. En liten dæsj med mousse blandet inn i fuktighetskremen er helt perfekt mengde. Jeg bruker derimot hansken rundt halsen og kjevepartiet slik det ikke skal bli skiller.

Hele MineTan sitt sortiment kan du titte på her, de har masse forskjellig! Og om du vil vinne giewaway med masse herlige produkter kan du klikke deg inn her. 

Imorgen kommer det innlegg med noen lette treningstips til dere – mine favorittøvelser som kan gjøres både hjemme og på treningssenteret! Jey ♥ Ha en nydelig kveld! LOVE

23 kommentarer

Siste innlegg