Jeg er frelst.

Etter 7 år uten trening, tror jeg endelig jeg har funnet den perfekte treningen for meg! Zumba var helt RÅTT!! Og absolutt noe jeg skal fortsette med. Dere burde virkelig prøve det, om dere ikke allerede har gjort det.
Plutselig var timen over, tiden flyr når man har det gøy. Dette gikk som en drøm! Jeg skal allerede på min andre time på torsdag! Og til dere som bor i Ålesund, ta en prøvetime hos Roberta på Fitness & Fashion i gågata, hun er råflink! Torsdag kl 18.00 er neste – komkomkom!


I farta!


Malene og Tone var også med!

Julekalenderen er selvfølgelig på plass, lenge leve barnsligheten.
Og tusen takk til lille Sander og svigerfar som kom med den til meg.

Jeg gleder meg allerede til luke nr 1… Hihi.
 

It’s Zumba time

Ja, jeg har tenkt meg på Zumba – for første gang. Og jeg gleder meg masse! I tillegg får jeg besøk av bestis Malene som skal være her til torsdag, glede! Nå står middagen og putrer, og om to timer skal vi shaaake.. Hehe.

Ha en fin ettermiddag.


Outfit fra BIK BOK. Sko Ebay.


LOVE. Fra BIK BOK.

Microringer

Jeg får daglig spørsmål angående håret mitt. Har tidligere skrevet mange innlegg om dette, men siden jeg har fått nye lesere, er det kanskje på tide med ett til?
For en stund tilbake oppdaget jeg microringer. Jeg surfet på ebay, og ble overveldet over hvor billig det var.Tenkte jeg skulle teste det ut, og har aldri vært mer fornøyd.

Håret er fra Locks & Bonds.

Jeg har 200 fester. Fargene jeg har er: 613, 22, 16 og 10. Jeg har 50 fester i hver farge.
Festene er 0,8 g – altså, håret er ganske tykt og man får ett fyldig resultat.
Når dere skal bestille håret, ikke glem å bestille microringkit i tillegg, dette følger ikke med håret.

Locks & Bonds har nå salg på håret, og det koster faktisk bare litt over 800 (!) kroner for 200 fester.

Anbefaler dere å bestille Silicone Copper Microring kit, som rundt 180,- Der får dere 200 microringer, tang, og kroken som dere bruker til å dra ut håret med.

Frakten til Norge er ca 80 kr. Leveringstid ca 10-14 dager.

Vil du ha håret fortere, kan du bestille ekspress som koster 215 kr.. Da har du håret innen 5-6 dager. Jeg har nå brukt microringer i ca 1 år, og har fortsatt planer om å bruke det fremover. Jeg er super fornøyd, og kvaliteten er virkelig bra. Ikke glem å pleie håret godt, og husk at blondt hår har mindre levetid enn mørkt, pga det er blitt mer behandlet. Dere får kjøpt håret Her skriv inn kode LOVEXMAS, og rabatten blir trekt fra 🙂   Håret mitt er sponset av locksandbonds.  

Shoes shoes shoes.

Jeg elsker når det kommer hentelapper fra posten, alltid like gøy!

Disse er fra ebay, betalte litt over 300,- og dere.. Det er free shipping, hurra! Kjøpes her.

Så klarte jeg ikke dy meg med å kiøpe denne skålen her idag.. Søteste..

Fra kremmerhuset..


Julegodterifaaaaat, mmm..
Håper dere har en aldeles fin dag.  

I love you guys.

Jeg føler meg beæret som har verdens beste veninner. Jeg ELSKER å tilbringe tid sammen med dem. Hvert minutt, hvert sekund. I går hadde vi det latterlig gøy, for og si det mildt. I og med at vi bor på forskjellige plasser, er det ikke ofte vi er sammen – men når vi først møtes så virker det som om vi har vært sammen hver dag. Skjønner dere følelsen? Ah, vi har så mange minner sammen. Vennskap er noe jeg verdsetter utrolig høyt, det er så viktig å ta vare på veninnene/vennene sine.

Kvelden startet med verdens beste måltid.

Herlig vin, og en veldig underholdende drikkelek…

Som førte til dette…

og dette…

En perfekt kveld. Savner dere allerede hjertene mine <3

Julehus

Da var tiden endelig inne for å pynte til jul, og jeg elsker det. Hellandussan, ingenting er vel mer koselig enn det? Nå har jeg og Rolf Ivar pyntet, hørt på herlig julemusikk, og spist pepperkaker, seigmenner, kjeks og after eight. Åja, jeg føler julestemningen på kroppen nå. Julen er bare helt fantastisk, på alle mulige måter.

Nå får vi besøk av Tone og Daniel, vi skal se Alene Hjemme 1. Bare for å sette kronen på verket.

Ha en herlig adventskveld.

Girlsnight

Nå er jeg klar for en skikkelig girlsnight sammen med jentene mine. Gleder meg til å se de igjen! Vi har bestillt thaimat, og skal kose oss med vin og hverandres selskap. Gleder meg til maten, vi har bl.a bestillt scampi, vårruller og kylling satay. Ah, magen skriker etter mat nå.

Ha en fin kveld.


Kjole (brukt som korsett) / Skjørt / Jakke BIK BOK. Sko Desireclothing.

Vintage, love.

Hei på dere! Fridag, men hvem ligger våken 08.45? Jo, ingen andre enn meg selv.. Ikke fikk jeg sove igjen heller. Så var det og hive i seg frokost før jeg satte snuten hjemover til min kjære familie. Elsker og komme hjem, ah.

Bedre ble det da jeg fant pappas gamle Levis-dongerijakke fra 70-tallet, hurra!! Den får han nok aldri se igjen, for den har jeg kapret. Hihi. Love it!!

This is love.

Nå skal jeg på jakt etter flere vintageskatter, holder dere oppdatert om jeg finner noe mer.

En helomvending

Denne kvelden ble helt annerledes enn jeg hadde planlagt. Planen var å flate ut på sofaen sammen med elskling, noe jeg forsåvidt ikke har hatt tid til.. Spise indrefilet og baktpotet, noe jeg forsåvidt har hatt tid til – og bare slappe av. I morgen skal jeg tidlig opp for å kjøre til Midsund, har til og med tatt meg fri fra jobb, slik jeg skal få litt tid sammen med familien før jeg skal ha tidenes aften med mine kjære veninner. MEN, når jeg hører at Tone skal ha fest, OG at søteste Henriette er hjemme, klarer jeg rett og slett ikke la være. Jeg må være sosial, så i kveld blir det ut. Og i tillegg skal jeg ha overnattingsbesøk! Henriette skal sove over her hos oss, kos! Men, det blir rolig – i og med at jeg skal rekke en tidlig ferge, gøy blir det nok uansett!


Korsett H&M / Kjole (brettet til skjørt) BIK BOK.

Herlig fredag til dere!

I heart my new shoes

Nye sko i posten, hurra!

Fra Nelly!