Mandag og pannekaker

Mums, nå skal jeg dele en så digg oppskrift med dere – nemlig sunne pannekaker. Bananpannekaker ♥ Det er seriøst som å spise dessert til frokost!

Dette trenger du til 5 små pannekaker :

1 egg
1 moden banan
– kjør dette i stavmikser
50 gram havremel
1 ts bakepulver
2-3 klunk med digg vanilje proteinshake, jeg synes Barebells sin er helt amazing
Litt kanel om ønskelig
– miks dette inn, jeg brukte stavmikser med visp ♥

Stekes i bittelitt smør. Fantastisk godt med vanilje, eller kokosyoghurt (jeg bruker yoplait sine som kjøpes på Rema eller Meny) og bær. Assa for en fest i munnen! ELSKER ♥ Så da følte jeg for å dele dette med dere.

Riktig god mandag videre! Jeg skal i gang med å skrive ferdig de 3 siste episodene på sesong én på podcasten. Det har virkelig gått unna i det siste! Denne uken her skal jeg også være med på å lage musikken til introen, samt ta photoshoot slik at jeg har cover til poden, og wignett til YouTube. Nå skjer det ting! Planen er at det skal lanseres siste uken i februar.

Annonse i samarbeid med MyMuse – Kode LENE20 gir dere 20% ut hele januar


Jeg har alltid hatt en greie for fint undertøy. Jeg har noe jeg kaller litt sånn hverdagsundertøy- og treningsundertøy og så har jeg undertøy for når jeg vil føle meg fresh, dates, vil pynte meg litt ekstra for noen etc.. Man føler seg jo alltid litt ekstra fresh med fint undertøy! Til hverdags- og trening så elsker jeg sånne sporty bomullssett som jeg ofte finner på feks Weekday, litt sånn Calvin Klein lookalike men ikke så dyre. Så vil jeg jo helst spare det fine undertøyet til litt finere anledninger.

Hvite, røde og sorte blonder er det det går i – jeg kjøper aldri bh’er med innlegg da jeg synes det er mye finere når blondene treffer rett på. I tillegg ønsker ikke jeg push up. Nå er det jo snart Valentines Day og selv om jeg aldri (??) har feiret det så ønsker jeg jo å overraske litt likevel, å ta i litt ekstra. Falt helt pladask for det hvite undertøyet her med suspender til.

Bh her truse hersuspender her ♥

Ellers er jo hvitt undertøy med blonder alltid en slager.
Elsk! Er så delikat! ♥ Bh hertruse her.

Jeg har en hel skuff med undertøy fra MyMuse som jeg er så fornøyd med, da har jeg orden på det fineste jeg eier og det er lettere å finne frem når jeg skal noe.

I januar har jeg basically bare jobbet, trent og jobbet – ikke vært særlig sosial. Vært mye hjemme og jobbet på kveldene og da er det ingenting som er bedre enn å ta på seg verdens mykeste sett som man kan daffe rundt i og føle seg komfortabel

Denne dressen er så fin og behagelig.
 ♥ Buksejakke

Husk at dere får 20% ved å bruke kode LENE20 ut januar. Så her kan dere både handle inn for og bare føle dere litt ekstra fresh – men kanskje også begynne å tenke litt på Valentines om det er noe dere pleier og feire pittelitt! 

Håper dere finner noe dere liker – størrelsene er helt normale synes jeg!

Love, Lene

POP UP SHOP

Hallo dere! ♥

Jeg har brukt første del av januar til å detoxe hele klesskapet mitt, så førstkommende søndag 26.01 blir det pop up shop. Klokken : 14-16. Adresse : Alton&Heim, Stortingsgaten 30 (Inngang på andre siden av Tannum møbler)

Ser helst at dere betaler med Vipps! ♥ Ta med egne handlenett, sammen sparer vi miljøet!

Yes – som dere ser, mye (!) som skal selges! Håper vi sees?? ♥

TAKK!

Først og fremst vil jeg bare si tusen tusen takk for at dere har lagt igjen så utfyllende kommentarer i forhold til innlegget mitt om podcasten! Det setter jeg så stor pris på – og alt er skrevet ned på blokken ♥ Jeg har et konsept som jeg har satt – men det hjelper alltid på med ønsker fra dere og hva som skal til for at dere setter dere ned for å høre på meg! Så kan jeg bake deres ønsker inn i mitt eget konsept. Evig takknemlig og gleder meg hver dag til å spille inn pod, mye takket være dere!

Så vil jeg si en annen ting, leser at noen legger igjen en tvil om at jeg ikke kommer til å vise den ekte og ærlige meg. Ja, jeg har skrevet det flere ganger, jeg har villet vise det flere ganger, men det er ting i meg som gjør at det absolutt ikke er enkelt. Dette kommer frem i podcasten. Nå har jeg tatt steget og startet innspillingen av en podcast der jeg helt “naken” byr på meg selv – og da kjenner jeg at jeg blir litt oppgitt når noen føler behov for å trykke ned i stedet for å bygge opp under at man faktisk prøver å gjøre en innsats. Jeg tenker i hvertfall sånn at man alltid skal være positiv og støttende når andre mennesker gjør tiltak for noe – og ikke legge igjen kommentarer med “tvilende” tone. Men det er meg da ! 🙂 (før jeg snakker eller skriver så tenker jeg alltid på hvordan mottakeren leser / hører det)

I forrige uke flyttet jeg inn hos Universal. Jeg tok rett og slett med meg god-stolen, og kvastene mine og flyttet inn i podcast-studioet.

Herregud jeg trives!!! Jeg elsker det.

Det var en hektisk uke med pod, samt alt annet som man skal legge grunnlaget for i begynnelsen av 2020, i tillegg til masse deilig trening og detox av hele leiligheten. Det gikk unna! Hodet mitt var mildt sagt kokt, og jeg var livredd. Jeg har tvilt på om det jeg gjør nå er riktig, men det er jo kun fordi det er så langt utenfor komfortsonen min at jeg blir redd av hele greia. Men, nei! Nå skal det deles, og det skal bjudast på! Jeg spilte inn introduksjon og første episode på torsdag – og følte egentlig at det satt. Men når jeg kom jeg og fikk prosessert det – så kjente jeg at jeg ville gjøre det helt annerledes. Man lærer mens man går, si! Det er det som er så magisk med livet. Så jeg forberedte meg godt, kjørte en annen vinkling på det hele og på fredag gikk jeg inn der og NAILET hele shiten akkurat sånn jeg følte var riktig, enda mer ekte og ærlig. Det tar jo litt tid før man tør å slippe seg løs. Det er jo som sagt en helt ny arena. Men jeg gleder meg hver eneste dag til at jeg skal trippe inn til Universal, opp trappene til podcast-studioet og snakke om livet og erfaringer i min egen lille boble! Det blir så bra!! Jeg filmer alt jeg snakker om, så det er muligheter for å se alle episodene på YouTube også. Vi satser på en lansering i slutten av februar ♥

I første episode har jeg snakket om kjærlighetsforhold og relasjoner, og da jeg kom inn i et mønster og havnet i to relasjoner som ikke var bra for meg. Jeg snakket om hvordan det var – og hvordan jeg kom meg styrket ut av det, og ikke minst hva jeg lærte.

Idag skal jeg spille inn andre episode, og da skal jeg snakke om hvordan takle overgangen fra forhold til singel, hvordan takle ensomhets-følelsen og hvordan jeg lærte meg og elske mitt eget selskap. Samt alt det har gitt meg i ettertid.

Gleder meg! Ønsker dere en deilig mandag,

Love!

Spørsmål og tanker rundt podcasten min

God kveld! ♥ Før jeg setter i gang med pod-cast kjøret i morgen – så vil jeg gjerne høre litt hva dere tenker. Jeg har vært i gamet i 10 år nå, tenk på det. 10 år! Det har skjedd mye på den tiden. Med litt selvrefleksjon så sitter jeg igjen og tenker at det snart er på høy tid å vise mer av hvem Lene faktisk er. Helt helt inne på dypet, altså. Men er det en ting jeg vet alltid stemmer for meg så er det ; alt til sin tid. Man kan ikke gi av seg selv før man er helt klar for det. For 2-3 år siden begynte jeg å skrive bok, jeg hadde til og med kontrakt med forlag. Jeg prøvde å gi mitt ytterste – men det gikk ikke. Tiden var absolutt ikke inne for at jeg skulle dele av meg selv i en bok. Men jeg tror tiden er her nå – og da vil jeg gjerne begynne med pod.

Som jeg skrev i forrige innlegg, så må jeg begynne et sted. Jeg må lære mens jeg går. Jeg har en visjon og et mål med pod’en – men jeg vet at jeg kommer til og ville endre litt på det underveis. Hva som evt. mangler vil jeg finne ut underveis, hva annet trengs for at den skal bli “hel” – etc.

Min tanke med poden er som følger ;

En åpen og ærlig Lene. Utenfor komfortsonen og mitt livs største utfordring : Eksponere meg for offentligheten ved å tørre og være sårbar. Dele min historie, mine erfaringer og hvilke verktøy jeg har brukt for å løse problemer og utfordringer – og fortelle dere veien til mitt beste jeg.

Jeg har brukt mye tid på å ferdigstille konseptet til podcasten. Det er for så vidt ikke så vanskelig i seg selv – siden det er min historie jeg skal fortelle. Men det krever å grave på dypet etter svar, svar på hvorfor man er som man er – ting som kan ha skjedd som gjør at man er sånn. Det krever mye å finne ut hvor man skal begynne for å fenge lytterne – for å opprettholde interessen. Man blir jo nervøs! Nervøs for hvordan det vil bli mottatt – snakket om.. Dette er en helt ny arena for meg. Men en arena som skal vise meg, og ikke den Lene som man ser på instagram.

Dybde, sårbarhet, positivitet, engasjement, ærlighet, overraskende.. Jeg vil vise personlighet, karisma og humor, være uhøytidelig- og snakke om ting som er relaterbart for alle. Først og fremst vil jeg fortelle min historie – det vil si at flere av episodene er planlagt skal være kun meg som snakker. Dette er annerledes, det er nytt – jeg har aldri hørt en pod med én person som snakker før. Men jeg har tro på at det kan bli veldig bra! Jeg skal selvsagt ta inn gjester jeg også, som alle andre – men det blir på en litt annen måte. ♥ En måte som kan være nyttig både for deg og meg! Jeg vil at pod’en skal gi dere noe, at dere skal sitte igjen å tenke : Søren – idag lærte jeg noe nyttig som jeg virkelig vil ta med meg videre. Selvsagt i kombinasjon med humor, sladder og kos!

Så har jeg litt spørsmål som jeg håper dere kan svare meg på : 

  • Hva tenker du om å lytte til en pod hvor kun én person snakker? (Ikke i alle episodene altså)
  • Hva vil DU at jeg skal snakke om? Hva ønsker du å høre mer om?
  • Har du noen spørsmål som jeg kan ta opp i podcasten?
  • Hva skal til for at du setter av tid i din hverdag for å høre på podcasten?
  • Er du opptatt av å lære hvordan du kan tenke i forskjellige vanskelige og sårbare situasjoner? For at det skal bli enkelere å takle det?
  • Er du flink til å reflektere i hverdagen og opptatt av at du skal få en enda bedre livskvalitet, altså ta bedre valg for deg selv?
  • Hvilke type sladder er du interessert i å høre?! Dating, forhold etc .. ? Andre ting?

    Gleder meg til svar fra dere – dette vil hjelpe meg masse på vei!! Dere er grunnen til at jeg endelig tør å kaste meg ut i dette! ♥

Helgen <3

Deler av innlegget er annonse – sponset opphold hos Fyri og sponset klær fra Rossignol


Her utenfor splitter nye Fyri Resort ♥ Genser og ski”dress” fra Rossignol, votter fra Cedrico

Første helgen etter at hverdagen har startet igjen – og den ble tilbragt på deilige Hemsedal. Det er altså noe helt magisk ved å sette seg i bilen en fredags ettermiddag og kjøre mot fjellet. For det første så elsker jeg roadtrips, og for det andre så er jo det å komme opp til fjells bare en så deilig følelse. Å vite at det eneste man skal er å slappe av, sove, stå på ski og spise! Var så heldig og endelig få teste ut det nyeste hotellet Hemsedal har å by på. Fyri! Jeg har fulgt med prosessen på byggingen her og gledet meg så mye til jeg endelig skulle få besøke det, et fresht, lunt og coolt hotell. Man bærer med seg skiene 50 m og tar skiheisen bort til alpinanlegget, så kan man kjøre rett hjem etter man er ferdig i bakken. Trenger hverken bil eller shuttlebus! Det var så MAGI å stå på alpint igjen, ahhh – jeg elsker det. Var ikke superheldig med været denne helgen, men det var likevel fantastisk å få fart på beina i bakken igjen.


Antrekk fra Rossignol (kan kjøpes på butikken deres på Aker Brygge) Litt usikker på om de har skidressen i sort – den kjøpte jeg i fjor..

Noen bilder fra Fyri Resort ♥

Denne helgen har altså gått med til ski, monopol, og biljard. En rolig, avslappende men samt aktiv helg. Godt å komme seg bort fra byens kjas og mas, det er det alltid. Denne uken er det FULL RULLE og stiv kuling var jeg tenkt på å si. Jeg skal nemlig starte innspilling av pod’en min! Jeg har en litt sånn snikende grue-meg følelse. Det er jo mest fordi jeg nå skal begi meg ut på noe jeg aldri har gjort før. Da føles det alltid litt skummelt og “tiltak” å sette i gang. Det er nok også fordi jeg vet at jeg nå skal være mer personlig (og privat) enn jeg noensinne har vært før. Eller, det vil si – det er målet mitt, det er dit jeg skal – og jeg håper så inderlig jeg klarer det! Det er nemlig ikke så enkelt for meg – mest fordi det er så innmari sårbart for en som er vant til å beskytte seg selv med tykke, tykke vegger så ingen skal få slippe til og såre meg. Men – man vokser IKKE i komfortsonen, så dette må jeg bare gjøre. Og man lærer mens man går. Jeg må starte et sted – så får vi se hvor veien bærer. Tenkte å legge ut et innlegg senere i kveld som nettopp omhandler pod’en – jeg har litt spørsmål til dere som jeg håper dere kan svare på ♥

Nå er det back to work og to do lister her – god mandag!

Mmm those fluffy pancakes!

På nyttårsaften startet vi med brunch her hjemme hos meg. Dette gjorde vi i fjor også, så nå har det blitt ei litta tradisjon ♥ Alle tar med en eller to retter hver, og i år var mitt bidrag fluffy pancakes og sliders med avocado-mash, tomat og posjert egg. YUM! Dere har ønsket dere pannekake-oppskriften og den er helt sinnsykt god. Med masse sukker og digge ingredienser i. En skikkelig helge-pannekake om du skal kose deg litt ekstra ♥

Here goes (til 6 pers)

8 store egg, 12 ss helmelk (3,5% fett,) 2 dl hvetemel, 2 ts bakepulver, 3 ts vaniljesukker, 8 ss sukker, og deilig smør til steking.

1. Skill eggene, visp eggeplommene med melk, sikt deretter i mel, bakepulver og vaniljesukker.

2. Pisk eggehvitene til mykt skum med elektrisk visp – tilsett sukker underveis. Dette skal bli stiv marengs.

3. Bland marengsen forsiktig inn i eggeplomme-blandingen. Gjøres i puljer.
4. Varm en steke panne til medium varme og smør den godt med smør. Legg skjeer med røre i pannen til små men luftige pannekake, ca 8-10 cm i diameter. (Legg gjerne på litt tykk røre – så blir de enda mer fluffy) Snu etter 3-4 minutter og stek de på andre siden.

Jeg serverte de med maple-sirup, jordbær og blåbær. Men de er også gode med krem som du har litt vaniljesukker i! MUMS. Det er kose-pannekakene sine det!

Bon appetit!

2020 let’s go!

TO hele uker med fri. Herregud så godt det har vært for kropp, sjel og ikke minst for hodet. Det er alltid bra med litt fri, for alle. Kvalitetstid med familien, tillate seg selv og være litt lat, spise, skravle, sove. Alle trenger det i blant, til og med jeg.. Selv om jeg har kjent på en rastløshet siden julen begynte.. 😀 (Så da var det bra jeg kom meg ut på ski 2 nyttårsdag)

Jeg er- og har alltid vært en kremmer siden jeg var ganske ung, jeg jobber alltid hardt for å nå mine mål i forhold til mitt eget firma. Det er jo kun jeg som kan sørge for at firmaet går bra, ingen andre, og det gir meg en sinnssyk driv! Kanskje det ikke alltid vises her på bloggen, fordi jeg blogger mindre etc, og tar ikke alltid dere med på hva jeg faktisk driver med hele tiden. Men jeg vil si at jeg lever virkelig for jobben min og er dedikert i alt jeg gjør, det er mye som foregår bak kulissene var jeg tenkt på å si.

Og alltid sette seg personlige mål, ha ambisjoner og driv, å være fokusert. Gjennomføringsvilje er den sterkeste egenskapen man kan ha for å få til det man vil, tenkt på det! Du kan bestemme deg for hva du vil, så er det opp til deg å gjennomføre det – jeg er sikker på du kan få til akkurat det du vil! I tillegg til gjennomføringsvilje må man være bevisst. Jeg tenker alltid sånn at om det er noe jeg vil få til, så skal jeg få til det, det finnes ikke noe annet alternativ. Det krever en kombinasjon av  gjennomføringsvilje og handling, mange timer med arbeid. Men jo mer man jobber, jo sultnere blir man! Ikke sant?? I hvertfall om man gjør noe man virkelig trives med, og elsker.

Se for dere en uke med masse jobb, man er produktiv, effektiv, kreativ – man er på topp! I tillegg så trener man, spiser sunt, får i seg nok vann, er flink å legge seg tidlig, få nok søvn. Man rekker til og med å holde alt i orden hjemme, med husarbeid og andre ting som må gjøres. Er ikke det bare den ALLER BESTE følelsen?! Jeg elsker å ta meg fri, slappe av, hvile hodet – og det har tatt mange år før jeg har kommet hvor jeg er i dag, at jeg faktisk klarer det. For meg selv! Men la meg også si, jeg kjeder meg lett – jeg vil gjøre ting! Jeg vil fylle dagene, jeg driver av å ha mye og gjøre – det gjør meg lykkelig! Jeg liker å føle at kroppen og hodet er i gang, at jeg får bevegd meg fysisk, og at hodet får jobbet. DET elsker jeg. Så at hverdagen er i gang igjen nå, gjør meg latterlig giret! Man kan lett bli tiltaksløs og lat om man ikke holder seg i gang, jeg ble det i julen – og det var fint for noen dager slik jeg fikk hvile – men jeg personlig liker ikke den følelsen.

Nå går jeg inn i en måned med masse jobb, trening for å holde meg i gang, sunn mat for å føle meg bedre og en alkoholfri måned fra idag av. Nå skal kroppen renses! ♥ Det blir skiturer, Barrys, Pilates (kan noen anbefale meg det beste stedet i Oslo tro?) og ja en ordentlig bra start. Jeg har ikke noen spesielle nyttårsforsetter – jeg ønsker egentlig bare å fortsette i det tempoet som jeg som regel gjør, bare sette opp ett lite gir til, for jeg vet at det er da jeg føler meg som lykkeligst.

Har dere satt dere noen mål? ♥

OG PS! … Jeg laget noen sinnsyke fluffy pannekaker her på nyttårsaften – noen som er keen på oppskrift??