Klar for ferie!

Hei fininger! Våknet tidlig (dvs 07.30) med sommerfugler i magen, kjenner jeg gleder meg til ferie nå. Blir alltid så giret den dagen vi drar, får.ikke.sove.så.lenge . . Så nå har jeg dusjet, og tenkte å lage frokost til en fortsatt sovende kjæreste. Men dere !! Fra 21 grader, sol og sommerfeeling i Oslo – til SNØ (!!??) i Ålesund idag? Så utrolig trist, kaldt og æsj. Jeg har ikke akkurat pakket med meg vintersko eller vinterjakker..  Så gjett om jeg er GLAD for at jeg snart setter meg på flyet til Gran Canaria?! I feel the summer! ( Og dette er sånn ca 1 / 4 del av hva jeg egentlig har pakket . . Lærer aldri, right? ) Vi  har som sagt leid oss noen filmer på iPaden, På eventyr med Tintin og 30 Minutes or Less. I tillegg har jeg selvfølgelig med meg Sex And the City jentene. Har bare 7 episoder igjen, SUKK. . Kos, kos, kos! Hadde tenkt å vise dere bildet på passet, haha – meeeeen nei. Jeg ser ut som en hardbarka kriminell. Jeg leeer! Og til dere, mine fine lesere ønskes en absolutt strålende helg og en GOD PÅSKE. Så skrives vi når jeg kommer hjem! … Tulleeeer! Skrives fra lufta regner jeg med, visst ikke får dere selvfølgelig daglige oppdatering fra varmen! Vil også benytte anledningen til å si GRATULERER med 12 års dagen til verdens fineste, snilleste, godeste og beste lillesøster Oda Sofie. Storesøster er SÅ glad i deg, at ord strekker ikke til! Håper du får en fantastisk bursdag og at mamma og pappa skjemmer bort prinsessa mi. Hasta la vista!  

Vel fremme i varmen

Hei dere! Ubeskrivelig deilig å kjenne varmen mot kroppen igjen. Kom frem for ca 1 time siden, kjempekoselig hotell, og alt er bare velstand. Nå er vi på vei ut for å spise en bedre middag, alle er ihjel sultne etter flyturen. Åh, så deilig med FERIE nå!! Har på meg skjørt fra Zara // Sko herfra (affilateslink) // Topp fra Gina Tricot // Belte Nelly (Utsolgt) Håper kvelden deres er fin!

Treningsglad

God morgen fine lesere! Åh, jeg har blitt så treningsglad! Hvem skulle tro det?! Motivasjonen er fortsatt på topp, etter snart én mnd. Dette er ikke likt meg, og det liker jeg! Virker som om at det er “for real” denne gangen. Jeg stiller klokken på alarm, bare for å stå opp tidlig og jogge. Altså, jeg gjentar – hvem skulle trodd det?! Jeg legger meg om kveldene, og gleder meg til å stå opp, hoppe i treningstøyet og spenne på meg løpeskoene. Endelig. Endelig er det min tur til å ha lyst til å trene. I riktig vær, og med riktig musikk i ørene, har det nå blitt en fryd å jogge. Så jeg sier det til dere der ute som sliter med treningsmotivasjon. Push, push, push dere selv ! Fra og nesten ikke orke – til å ville! Det føles fantastisk. Jeg trodde aldri jeg skulle få smaken på det, men nå vurderer jeg til og med å pakke treningstøyet med til Gran Canaria (?!) . . For ikke å snakke om følelsen etter man er ferdig å trene. Bare den er verdt å begynne. Ta deg en joggetur, hør på favorittmusikken din, gi deg selv belønning og ta litt sol etterpå, ta deg en lang god dusj – og du kan nyte sofaen med supergod samvittighet! Her er forresten noen av sangene jeg har på ørene når jeg løper : (Ps, sang nummer èn – den er så fantastisk FIN)

 • Loreen – Euphoria
 • Calvin Harris feat Ne-Yo – Let’s go
 • BYZ feat Kriss & Robin Bengtsson – Tjena Tjena Tjena
 • Selena Gomez & The Scene – Hit the lights
 • Gabrielle – Mildt sagt
 • Sirkus Eliassen – Æ vil bare dans

Hurra, påskeegg!

GOD HELG til alle dere. Etter joggeturen tidligere idag – tok jeg 20 minutter solarium. Har også fått gjort unna en del ting, blant annet så har jeg vært hos regnskapsføreren min, handlet inn noen få ting jeg manglet til antrekkene mine, og vært på AMFI Moa og jobbet. Nå skal jeg jobbe litt til. Så mye for den fridagen, right? Kofferten er ihvertfall ferdigpakket, og middagen er i magen – så får vi se hva kvelden bringer. Flyet til Gran Canaria går klokken 13 imorgen, så da kan vi tillate oss og sove litt lenge imorgen. Øredobber fra Gina Tricot // Jakke Zara // Bluse BIK BOK. Da vi kom hjem idag, skjedde det noe ganske søtt – for både jeg og Rolf Ivar overrasket hverandre med påskeegg! Litt på forskudd, siden vi drar til Gran Canaria imorgen. Da er det lov å jukse litt, for vi må jo ha med oss påskeegg med norsk godteri i bagasjen? Spørs bare om vi klarer å holde fingrene unna fatet til det blir påske på ordentlig da? . . Kan hende vi tjuvstarter litt på flyet imorgen, har leid oss to filmer på iPaden. Gleder meg til kosetid på flyet! Det er alltid hyggelig, glemmer litt av at jeg er redd da. Håper dere også får påskeegg som dere kan kose dere med! Det fortjener dere.

Oppskrift : Spaghetti al Profumo di Mare

Hei hjerter. Har jobbet helt til nå. Så ikveld blir det bare en oppskrift til dere. Som jeg forsåvidt vet at en del av dere har ventet på. Perfekt helgekos, som jeg anbefaler dere å prøve ut. Husker dere denne ? For å lage Spaghetti al Profumo di Mare trenger du dette : (Til 4 personer)

 • Spaghetti
 • 2 poser scampi (jeg kjøpte frossen)
 • 1 Chili
 • 1 Squash
 •  2-3 fedd hvitløk
 •  5-6 små vårløker
 •  1,5 boks fløte
 •  Ca 1-2 dl hvitvin
 • Ca 2-3 ss olje
Start med å tine scampien, det tar en liten stund. I mellomtiden : Hakk opp chili, squash, hvitløk og vårløk.  Og bland det sammen. Kok spaghetti, pass på at den ikke blir for myk.
Når du er ferdig å forberede det andre, og scampien er ferdig tint, er det bare å sette igang med sausen.Bland fløte med olje, og hvitvin – smak til med salt og pepper. Ha i grønnsakene og la det koke en liten stund. Om fløtesausen blir for tykk, spe ut med vann – konsistensen skal være som en suppe, bare litt tykkere. Når du har fått den smaken du ønsker, kan du ha i spaghetti og scampi helt til slutt. La det stå og putre i ca 5-10 minutter. Denne retten er utrolig lett å lage, og ikke minst – det går kjempefort! Perfekt middag å servere til gjester om man ikke orker å bruke hele kvelden på kjøkkenet. Serveres med foccacia. Så er det bare å nyte, og skravle med venner, familie eller kjæresten. Vel bekomme! Til dessert kan jeg forresten anbefale sjokoladefondant, jordbær og vaniljeis.
Ønsker dere fin torsdag videre.  Her blir det avslapping, og endelig pakking til sydenturen. Imorgen blir det full rulle, så greit og få pakket helt ferdig ikveld. Hater og stresse dagen / kvelden før. Pssst : Akkurat nå står jeg faktisk på kjøkkenet og forberedet den fantastiske roastbiff middagen igjen, Rolf Ivar sitt ønske. Mmmhh, magen gleder seg!

Hjemme i Ålesund

Heiheihei! Kom jeg trygt hjem igår etter en turbulent flytur, begynner å bli vant til det nå – men setter likevel hjertet i halsen hver gang. . Slappet bare av hjemme sammen med min kjære, med mat og film da jeg kom hjem. Sovnet forresten en halvtime inn i filmen, så da gikk vi likegreit og la oss tidlig. Fikk så mange godtur hilsener igår, det var jo veldig koselig. Men det er ikke før på lørdag vi reiser. Er hjemme i Ålesund for å jobbe litt. Idag skal vi filme to videoblogger med “Lene gjør yrker hun ikke kan . .” Og imorgen har jeg fri! Stod forresten opp tidlig idag, og tok meg en joggetur. Ble fullstendig klissvåt og forblåst, men gav meg selv en halvtime i solarium som premie. Og nå, etter en deilig dusj – føler jeg meg tipp topp! Skjorte – herfra (affilateslenke) // Shorts Runawaydreamz // Smykke Gina Tricot // Sko Nelly (utsolgt) Gikk forresten forbi denne vesken på flyplassen igår, og klarte ikke dy meg. Lenefarger! Var den ikke fin? Maria hadde den i helgen, og jeg ble så inspirert av disse nydelige fargene.  349,- hos Accessorize. Nå kaller jobben dere, håper dere har en herlig torsdag. SNART HELG! WOOP

Jeffrey Campbell LOVE

OMG!! Trenger jeg å si mer?!! Ett bilde sier vel mer enn ord . . Så Nelly hadde fått de inn nå! De absolutt fineste Jeffrey skoene hittil!! Regner med disse fyker ut på rekordtid, så førstemann til mølla! Du får kjøpt de her (affilateslink) Hva synes dere?! Amazing, right? Har ikke sett de i noen butikker, eller nettbutikker enda – så disse er helt splitter nye på markedet. Love love LOVE!

Ett steg nærmere ferie

Hei fra solen på Gardermoen! Nå har jeg slept med meg pakkenellikene mine, dvs 2 (!!) kofferter denne gangen. Skjønner ikke, blir bare verre og verre på å pakke jeg. Men igår ble det så sent, at jeg ikke orket å tenke og planlegge noe særlig – så jeg bare pakket de fineste tingene mine … Og selvfølgelig bikinier, solbriller, solhatter – åh nå gleder jeg meg til ferie kjenner jeg! Bikini & solbriller fra H&M // Solhatt fra Cubus Mistet en bit av minnekortet på kameraet mitt idag, så alle bildene jeg tok til dere tidligere er forsvunnet. Og minnekortet må erstattes med ett nytt. Så da får det bli ett bilde av en sydenklar frøken Orvik. Tok det under pakkingen igår. Må alltid prøve litt underveis når jeg pakker, regner med jeg ikke er den eneste . . ? Flyet går egentlig nå snart, men det er forsinket. Det er det alltid til Ålesund, slår ikke feil. Men, puh – det er ihvertfall fint flyvær, og jeg har med meg SATC, så jeg skal nok kose meg på flyet jeg. Men nå skal jeg klappe sammen Macen og gå til den nye gaten. OG finne minnekort! Ha en fortryllende kveld. Skrives fra Ålesund  

Soak up the sun

Planene om jogging og pakking blir erstattet med 20 grader og sol, gode venner, litt vin (?) og kos her nede på Tjuvholmen! For ett vær, helt fantastisk! Folk sitter i sommerklær omtrent her nede, herligt! Også så glad som vi blir da! Ikke se på de skitne vinduene mine, ææ! Her må det shines.. Shorts fra RunwayDreamz // Topper Gina // Briller BIK BOK Jeg drar jo til Ålesund direkte etter jobb imorgen, så her må det shines, ryddes og pakkes . . Det får vel bli sent ikveld det da, kos først! Håper dere også har strålende “sommervær??”

Det aller beste : Roastbiff

Hei alle søte. Tenkte det var på tide med en matoppskrift igjen. På søndag slo jeg til med skikkelig dagen-derpå mat, av den aller beste sort. Så det godt ut? Jeg kan med hånden på hjertet si at det til og med smakte bedre enn der ser ut. Så med andre ord – beste jeg har smakt på lang tid. Dette må dere lage jenter. Dere kommer ikke til å angre. For å lage roastbiff med sopp og løkstuing, trenger du : (Til en person)

 • 2-300 gram flatbiff (jeg kjøpte fra Gilde med mørhetsgrad 3)
 • Salt
 • Pepper
 • Stekesmør
 • Kremfløte
 • Kruspersille
 • Sopp
 • Løk
 • Gulrøtter
 • Asparges

La biffen hvile litt, mens du forvarmer ovnen til 125 grader. Gni biffen inn i salt og pepper, og brun den i svak varme på pannen i stekesmør. Når ovnen er varm, og biffen er ferdig brunet, legger du den i en ildfast form, sammen med aspargesene. Om du har steketermometer stikker du dette midt i kjøttet, og lar biffen stå til termometeret viser 50 grader. Jeg hadde ikke termometer, men etter ca 30 minutter var den perfekt stekt. Veldig viktig å følge med slik man ikke steker den for mye, det beste er når den er litt lyserosa. Men det er jo selvfølgelig smak og behag. Mens biffen står i ovnen, koker du gulrøttene. Jeg koker de gjerne i litt sukkervann, da blir de ekstra gode. Kutt opp sopp, løk og finhakk kruspersillen, fres dette på pannen til løken er blank. Hell over en halv / en hel boks med kremfløte og smak til med litt sukker, salt og pepper. Når biffen er ferdig stekt, skal du la den hvile i ca 15-20 minutter, så skjærer du den i fine skiver, tynne eller tykke – det velger du helt selv. Og så – er det bare å NYTE!