That outfit

Uten navn-4
HOW cool is this set? ♥ Love, love, love it!

Hei dere og fin fin lørdag! Våknet klokken 09, og lå i sengen å dro oss helt til klokken var 12. DET var deilig det, koste oss med smoothie, og The Killing. Den serien må dere se, anbefales virkelig! Vi er på sesong 3 nå, 1 & 2 var bra, spesielt siste sesong, men sesong 3 er noe helt annet, og helt rå! Hektet much? Oh yes.

Igår var jeg på Moodsfest sammen med Cathrine, Henriette og Renate, og det var så hyggelig! Spiste nydelig mat på Olivia før vi dro, og avsluttet kvelden med noen glass vin på Pinerolo. Girlsnight er gull verdt ♥

Antrekket fra igår fikk jeg låne av Geztus og Holzweiler, var på Holzweiler hos de herlige jentene der i noen timer igår – og snek litt på høsttrendene, SÅ mye fint altså.. Bare å glede seg. Så var jeg så heldig å få låne med meg dette settet hjem. Det kommer ikke i butikkene før april/mai om jeg husker riktig, og gjett om jeg skal sikre meg det!

Uten navn-6Uten navn-7Nå kommer Malene snart, kvalitetstid med litt besøk, og shopping litt senere, ikveld skal vi i bursdag. Hei hvor det går ♥ Tusen takk for nydelige og støttende kommentarer på innlegget igår! Var utrolig godt med en liten utblåsning, og enda bedre at dere var så positive og gode tilbake! Herlige dere. Dere gir meg SÅ utrolig mye! Jeg skal få svart på alle kommentarer ila helgen, men nå må jeg ta imot besøket her. 

SMIL fra Lene ♥

Gorgeous

Annonse

Idag er dere heldige, for jeg skal nemlig dele ut masse DIGGE premier til dere fra Gorgeous!

♥ 5 Gorgeous Volume Curl Wand
♥ 5 goodiebags med Gorgeous produkter

Uten navn-1
Uten navn-3 Uten navn-2Altså, hele 10 vinnere! Så her er det stor sjangse for å vinne. Og premiene er awesome! Warehouse, de som står bak Gorgeous produktene vil kåre vinnerene, og jeg opplyser dere om det så fort de er kåret.

På mandag var jeg nemlig på et utrolig hyggelig kveldsevent sammen med Gorgeous. Sammen med meg var også  Glenn, Louise Angelica og Cecilie. Vi fikk deilig sushi, champagne, og styling med disse herlige produktene.

IMG_11981Uten navn-9Bildene over er lånt av Glenn og Louise.

I tillegg fikk vi en liten presentasjon av vårtrendene som kommer innenfor hår nå, og det var nemlig ganske spennende, for nå er 70 talls looken på full vei tilbake! Så gøy. De var jo litt nyskjerrige på hva jeg ville gjøre med stylingen den kvelden, og jeg sa fint ifra at de kunne gjøre akkurat som de ville, stylisten hadde nettopp vært på New York Fashion Week, og flettet en 3D flette på meg som var helt awesome!

Uten navn-11Uten navn-10Underveis brukte hun som sagt Gorgeous produkter, og jeg kan med hånda på hjerte si at – de luktet helt himmelsk!! Virker som en utrolig bra, og gjennomført serie med produkter, også veldig luksuriøs. Love it! Try it out ♥ Gorgeous får du kjøpt i en rekke frisørsalonger.

For å delta i den fantastiske konkurransen, må du denne gangen fylle ut et skjema, og det kommer her. Lykke til!

Fill out my online form.

//

Purple friday

God morgen, og herlig fredag til alle ♥

Starter fredagen i dag med lilla roser fra min kjære Henriette, en av mine yndlingskaktuser, og en frisk, og veldig god smoothie. Fin start, spør du meg! Idag står hjemmekontor på planen, og ikveld skal jeg på Moodsfest med jentene, gleder meg veldig til det. Helg, velkommen!
Uten navn-4
Uten navn-1Cottage cheese
Blåbær
Bringebær
Banan
Vann (for at den ikke skal bli så tykk)
Isbiter

Denne er så god!! Anbefales.

Del gjerne oppskrifter til bærsmoothier med meg, da blir jeg superhappy – trenger litt inspo på smoothiefronten, liksom blitt til at jeg har holdt meg til denne, og den er supergod den, men alltid åpen for noe nytt!

Uten navn-5Uten navn-6Nydelige roser, fra en nydelig venn ♥

Jeg vil gjerne bare si en ting før jeg ønsker dere god helg. Når jeg la ut innlegget “nytt kosthold” var det KUN med gode hensikter. Det har jo skapt litt diskusjon, og det visste jeg ville komme. Man kan aldri bli enige om hva som er bra / ikke bra kosthold, det er umulig. Alle mener jo forskjellig! Og jeg arresterer ingen etter hva de spiser eller ikke. Jeg er en sunn jente, og et sunt forbilde – og jeg vil ikke høre noe annet, for noe annet er tull. Uansett hvilke filosofier mange av dere måtte ha. Jeg har omtrent levd på sukker de siste årene, og at jeg kutter ut sukkeret for heller å spise mengder av fett, grønnsaker og proteiner er vel bare positivt? I tillegg er magen min og jeg superhappy fortiden, nettopp fordi jeg har kuttet ut både brød og pasta som har gjort at jeg har hatt mageproblemer i MANGE år! Hadde dere kjent meg, slik familie, venner og kjæreste gjør- så hadde dere vært så SÅ glad på mine vegne, for jeg har slitt utrolig mye med magen siste 5-6 årene. Og da blir jeg så lei meg når dere skal hakke løs på meg fordi jeg unngår brødmat. Urettferdig rett og slett. Noen av dere sier jeg ikke er et godt forbilde lengre, plutselig? Fordi jeg laget ett innlegg om nytt kosthold? Hva i alle dager. Må si jeg blir litt sjokkert. Dette er helt uskyldig fra min side, og jeg ER et godt forbilde, det kan ingen ta i fra meg. Jeg har aldri brydd meg om hva jeg har spist og puttet i meg, aldri! Men når jeg og kroppen / magen min får det bedre ved å gjøre små endringer å bli bevist, er ikke det bare fint da?

Noen klager på mengdene jeg får i meg, at det ikke er nok. Hah, ja da skulle du sett hva jeg spiste før! Lunsj, middag og SNOP. Er det bedre enn 4 fulle og hele måltider som gjør meg mett og gir meg et stabilt blodsukker gjennom hele dagen? Nei. Jeg spiser sunt, men mye! Første dagen var jo en test dag, alt var jo nytt for meg! Nå spiser jeg omtrent dobbelt så mye som før.

Diskusjonen om kosthold / dietter / karbohydrater eller ikke karbohydrater / sunt eller ikke sunt forbilde, den blir vi aldri enige om. Dette er ingen diett, det kalles å være bevisst på kostholdet sitt, å få rutiner. Hva som er best for meg, er det jeg selv som vet, og du vet hva som er best for deg. Var en som sa her at før (altså da for… tre dager siden) var jeg et godt forbilde fordi jeg ikke brydde meg om hva jeg spiste, og hva jeg trykket i meg hver eneste dag, mens nå var jeg plutselig ikke et godt forbilde lengre? Så.. Da lurer jeg på. Er man et bedre forbilde når man spiser smågodt, sjokolade, potetgull, brus foran å spise kjøtt, fisk, grønnsaker og fett? Nei? Nei, akkurat. Nå jeg ferdig med denne diskusjonen, orker ikke å forsvare meg noe mer. Jeg kommer aldri mer til å nevne kosthold, ever again! MEN, jeg kommer til å legge ut massevis av super DIGGE og super SUNNE oppskrifter, og de som vil adde pasta til den oppskriften, eller et brød – be my guest ♥ Og til dere andre som er superpositive – takk!

Og med et stort smil vil jeg ønske alle en superherlig helg!!

Funfacts – round two

Som dere sikkert husker, slapp jeg Helen og Gard løs her inne for å skrive funfacts om meg, usensurert selvfølgelig – frie tøyler til å skrive hva enn de måtte ønske. Dette fordi jeg synes det ofte er vanskelig å vise personlighet gjennom blogg og tekst, veldig vanskelig. Og for å vise min personlighet, hvorfor ikke bruke kjæreste og venner til å hjelpe meg og vise dere nettopp dette. Og siden dere likte innlegg nummer én så godt, har jeg valgt å kjøre på med en runde til, og denne gangen er det mine elskverdige venninner Henriette og Ana som har fått utfordringen ♥

Henriette

Denne jenta her.. Henriette og jeg har vært veldig nære venninner siden vi møtte hverandre på gulvet på Bik Bok i våre yngre dager, og siden har vi hengt sammen som erteris. Vi har hatt et utrolig sterkt, og balansert vennskap gjennom alle disse 10-11 årene. Og hun er en av mine aller nærmeste. Vi har opplevd kjærlighetsbrudd, nye kjærester har kommet inn i livene våre, vi har hatt utallige lange samtaler, latter og glede. Det har vært ferieturer, vi har bodd sammen, og hun var den som var der for meg når ting var litt tungt i starten når jeg flyttet fra Ålesund til Oslo. Jeg glemmer aldri når jeg satt på gulvet inne på soverommet i den nye leiligheten, med gråten i halsen og prøvde å pakke ut klærne mine. Jeg fortalte henne at jeg ikke følte dette var helt riktig for meg, og at jeg ville snu hjemover igjen. Det var ikke aktuelt  sa hun, og gav meg en regle som fikk meg til å innse at.. Det var jo dette jeg ville. Og takk Henriette for at jeg fortsatt, etter snart 5 år bor her, og trives som aldri før. Det er egentlig din fortjeneste ♥ I tillegg er jeg så takknemlig for at jeg får være fadder, og delta aktivt i livet til lille elskede Noah som kom til verden for 8 måneder siden. Livet hadde ikke vært det samme uten dere (og Egil) i livet mitt / vårt. Og en ting til – Henriette er den vakreste jenta jeg kjenner, naturlig vakker, reflektert, rettferdig, smart og i tillegg en ukomplisert jente som det aldri er noe drama med. Og som alltid – ALLTID stiller opp, støtter meg, og er glad på mine vegne. Kunne aldri vært foruten. Love.

Uten navn-1
Lene <3

1. Jeg kan begynne en veldig god egenskap som iallefall jeg setter pris på. Lene er ALLTID presis. Når jeg skal møte henne kan jeg alltid regne med at hun sitter der som et lys allerede før meg. Og jeg er også alltid presis. Så når jeg skal møte Lene, trenger jeg ikke å tenke på at jeg må sitte der alene å vente i 15-20 min. I like!

2. Lenes største fiende må vær hennes egen samvittighet. Hun har et enormt hjerte, og vil gjerne rekke alt. Hun skulle sikkert i de fleste tilfeller ønske at hun var to personer. Jeg har permisjon, og litt tid å slå ihjel. Hvis jeg spør Lene om hun vil møte meg og Noah og hun ikke kan -da blir hun nesten helt fra seg og prøver å snu alt på hodet for og få det til. Ofte så må jeg bare trekke tilbake invitasjonen å si at jeg ikke vil møte henne, så det ikke går henne på helsa løs 😛 haha

3. Jeg har kjent Lene i ganske mange år nå, og har lenge skjønt at hun er ´a force of nature´! Hun er flink på de aller fleste felt, hun lager helt nydelig mat, helt utrolig flink å synge, ambisiøs, absolutt den mest positive personen jeg kjenner. Hun er også ganske ryddig, men når vi bodde sammen på Tjuvholmen, fikk jeg fort se hvor glansbildet sprakk. I klesskap og skuffer er det et KAOS!! Det blir bare dyttet inn, og om man åpnet døren ramlet stortsett hele innholdet ut.:P Haha. Men hun visste alltid hvor ting var. Så kan trygt si det var system i rotet, på en merkelig måte.

4. Lene blir aldri, som jeg har opplevd, fyllesyk. Which is unfair! Uansett hvor lenge hun er ute er hun tidsinnstillt til å våkne senest kl 8 morningen etter. Full av energi.

5. Lene gjør aldri noe halvveis. Uansett hva det gjelder, så er det ALL IN.

6. Når vi jentene planlegger å finne på noe, ender det som regel med at Lene må ta alle avgjørelser. Det er fantastisk å ha en slik venninne når en selv er veldig ubesluttsom, så jeg skal ikke klage. Jeg er stortsett med på alt av hennes planer og har sjeldent innvendelser. I noen tilfeller kunne hun nok tenke seg å slippe og ordne alt. -men vi venninnene har nok blitt litt bortskjemt/late her. Skjerpings! 😛

7. Jeg må henge meg på det siste punktet til Helen i forrige innlegg: Lene har like mange groviser på lur som en bryggesjauer. Vi ler myyye av dette. Sorri Lene 😛 Faktisk er det ingen jeg ler like mye sammen med som med Lene <3

8. Lene hater majones, rømme og dressinger. Dette er for meg veldig rart, da jeg ikke spiser et måltid uten.

9. Den søte, lille Fiaten til Lene heter faktisk Walter – det står inne i motoren. <3

10. Lene er kongen på multitasking. Hun har aallltid mange jern i ilden og klarer alltid å ha tunga beint i munnen. Hatten av for dette. Med så mye på agaendaen som hun har, er det helt utrolig at hun klarer å holde alle avtaler, og i tillegg være presis (regner med at det ikke bare er når hun skal møte meg hun er presis:P haha). Men døgnet har ikke nok timer og Lene er veldig dårlig på å slakke ned og ta pause når hun er sliten. Jeg bruker ofte å si til henne at hun må huske og puste og tenke på helsa! Så Lene, husk på helsa! Uansett, jeg er veldig gla i deg og utrolig stolt <3 Heldige meg som har deg <3

Ana ♥

Ana, du Ana.. Hvor skal jeg begynne. Ordet latterkule er vel det helt riktige når jeg skal beskrive oss to sammen, sjeldent jeg ler så mye som når jeg er sammen med denne jenta her. Humoren vår sammen – den bare treffer så innmari godt. Vi fant hverandre i 2012, gjennom en felles venninne. Kvelden utartet seg til at vi to nærmest lå på fortauet og nesten ikke fikk puste fordi vi lo sånn, og da hadde vi møttes for kun et par timer siden. Ler bare jeg tenker på det. Så det, DET var venninnekjærleik ved første blikk det. Og siden, har denne jenta beriket meg med både latter, komiske hendelser, gode historier og minner, og ikke minst – sin utrolige intelligens. For denne jenta her, hun er noe utenom det vanlige. Stålkontroll har hun, soon to be a lawyer, tidligere alpinstjerne (oh yes you are.. Ikke mange av mine venninner som fyker ned slalombakkene i 144 km/t – just saying) og så humoristisk som de fleste bare kan drømme om å være. En venninne som jeg føler meg utrolig trygg med, Ana stiller alltid opp, uansett hva det måtte være. Om det er kontraktsrett, trimming av magemuskler, pianoferdigheter, how to – be better on slalom, eller rett og slett bare det å være en utrolig god venninne.

Uten navn-2
Warning : Hun har skrevet på dialekt. Er fra Ørsta, og det sier vel sitt.. NEIDA! Tuller. Men håper dere forstår!

10 fun facts om min kjære venn Lene <3

1. Det første punktet her meina ej på ALLER beste måte, og det e KUN for å beskrive kor du fullføre alle ting til fingerspissane uansett ka det måtte vær, og fordi du alltid vil alt skal vær perfekt :

Hvis Lene invitera til jentekveld/vors og man kanskje blir bedt om å ta med litt fingermat, så tenke ej alltid ”yes! Ditte blir bra, no skal ej lage noke sjukt digg”.  Å ej gjer mitt ytterste og enda som regel opp med å være fornøyd med min matrett. Så kjeme man til Lene som jo seff, som den gode verten ho he, diska opp me noke ”småtteri” sjøl. Dinne småretten som ho bere he slengt på bordet ligna på en delikatesse fra en anna verden, der ingrediensane gjerne består av villaks fra søndre Angola som kun eksistera bak en bestemt stein i et bestemt vatten med tilsvarande tilbehør. Mangla bere litt ekte gullglitter på toppen.

Uten navn-32. Lene og ej e jo veldig gla i musikk og elska å jamme og synge litt sammen. Men det som ikkje kjeme fram på kamera e kor flau Lene egentlig blir av å måtte virkelig synge ut (som en jo må for å treffe dei aller høgaste tonane). Då bryte ho sammen i latter, begynne å fikle med antrekke sitt eller plutselig begynne å snakke om måsen Jan som satt sej på rekkverket på altenen tidligare den dagen. Akkurat som om ej skulle glømme ka vi holdt på med.

3. Ej veit Helen nevnte ditte i sine punkt når ho skreiv men….. berre for å få det opplest og vedtatt, Lene tenke koffert om stort sett ALT. Å ej knekke sammen av latter når ho gir mej tegn/simulera diverse (passa sej ikkje å gjengi) når ingen andre en mej ser, og gjerne i situasjona der en helst ikkje bør. Knowing me så veit ho at ej ikkje klare å holde mej og begynne å le, mens Lene derimot ho klare å holde sej. TAKK for den.

4. Hvis du nokken gong befinne dej i samme rom som Lene, gir ho en paraplydrink og sette på Ben L’Oncle Soul – Seven Nation Army, så begynne ho å danse ”chicachicabombom”-dansen.  Dinne dansen ligna på chacha, berre at den består av en Lene med en drink i kvar hand som gjer sin egen vri av chacha menst ho heila tida sei høgt ”chiachicabombom,chicachicabombom”. Ditta vara så lenge sangen e på.

5. Lene he energi på lik linje med en 4 åring med adhd. Ho kan ha stått opp kl. 06 kvar dag og jobba til seint på kveld alle daga, trent og innimellom der igjen gjort hundre forskjellige småting, samt vaska leiligheten med tannbørste – og likevel når fredagen kjeme: ”Heiaaaa 😀 Ka du gjer på i helga da? Bli med ut i kveld? JAAA. ”.  Med andre ord, ho gir oss andre energi i avgjerande øyeblikk.

6. Hvis effektivitet/multitasking hadde ett navn hadde det vår Lene Orvik. E du på hyttetur med dinne fantastiske dama her, står opp ca samtidig med ho, så he du akkurat klart å klistre opp auene dine og stappe tannbørsten i munnen før du (til din store glede <3) høre: Frokooosten e klar! 😀 Den frokosten består sikkert av egg fra hønene som beita ved siden av vatnet villaksen fra Angola va fra. Referara til punkt 1.

7. Lene e en av dei mest samvittighetsfulle og rettferdige personane ej veit om.  Ho blir langt over gjennomsnittet lei sej kvar gong ho føle at ho ikkje he vore i nok kontakt med vennane sine, familien sin, eller kjærsten sin. Då kan man sjå på ne at det genuint plaga ho lenge. Realiteten ejo selvfølgelig som oftest den at det e ingen andre en ho sjøl som tenke over det, for så flink e ho til å ta vare på alle rundt sej.

8. Lene e SJUKT musikalsk. Ditte veit jo dei fleste av dokke, men når ej sei musikalsk så e det av en anna verden. Ho he blant anna en unik egenskap til å finne andre, tredje og 56. Stemme på en sang. Det e på det nivået at hvis man fortelle om ka man spiste til frokost så e ej sikker på at Lene høre andrestemma til tonefalle ditt i hodet.

9. Det finst ikkje et problem i verden som Lene ikkje teke på strak arm. Kjeme det en bump in the road e Lene ofte den første som kjeme med 34 andre alternativ til å nå målet. He man glømt å handle inn mat til hytta man befinne sej på i ingenmannsland, kan du banne på at Lene klare å lage gourmetmat av saltet, melet og kanelen ho fant i skapet.

10. Til slutt kjeme ej faktisk ikkje unna å sei at Lene e like blid og glad som ho ser ut til. Og ikkje minst snill og god som dagen e lang. Kjeme du til ho med et personlig problem og fortelle ho om det, vil ho alltid reflektere over ditte og vise at ho også he ei seriøs side ved sej som e heilt fantastisk. Med-menneskelig, sympatisk og empatisk. Gjerne svara ho med nøye gjennomtenkte setninga til dine problem som e som tatt ut ifra en Bridget Jones film.  Så på si kan du gjerne sei at ho også fungera som hobbypsykolog. Og ho gjer en forbanna god jobb.

Hehe, sitter her og ler og blir rørt omhverandre, disse to jentene betyr så mye for meg, og det er bare så morro å lese hvordan de ser på meg, og setter pris på meg i livene sine ♥ Fantastisk!!!

Skriv noen funfacts til en god venninne, eller to – og send det til henne – det betyr så utrolig mye!

Touch of leo

leneUten navn-5Uten navn-1 Uten navn-4Uten navn-2Wearing : Handbag Gucci | Backpack Bik Bok | Coat Vivikes | Cap Bik Bok | Trousers Zara | Sweater Bik Bok | Armcuff & Rings H&M | Shoes Zara

Dagens antrekk, bildene er det Espen som har tatt. Var i møte med han og Olympus tidligere idag, til lunsj møtte jeg Henriette og lille Noah, alltid så hyggelig og være med de to ♥ Blomster har jeg fått og, står ikke på! Nå får vi snart middagsbesøk, og har planer om å spille Mariokart resten av kvelden, barnsligheten lenge leve.

Nytt kosthold – ny hverdag

Før jeg skriver innlegget, vil jeg bare presisere at jeg ikke har noe mål om å gå ned i vekt eller noe sånt tull, jeg vil ha en sunn og frisk kropp, med et sunt og rent kosthold ♥

Fremover skal jeg fokusere på å spise grønnsaker, protein og fett. Og må passe på at jeg får i meg dobbelt så mye grønnsaker som jeg har pleid å spise, i tillegg skal jeg spise ca 20 gram protein i hvert måltid. Jeg spiser frokost, lunsj, middag og kvelds. Og tro meg, det har jeg ikke fått til i hverdagene på lenge nå! Kan ikke huske sist jeg spiste kvelds. Hallo rutiner, det er så viktig for meg nå.

Jeg er jo ny i gamet, og absolutt ingen ekspert, jeg prøver meg bare frem etter tips som jeg har fått fra Helle. Mandagskveld fylte vi opp kjøleskapet, og denne gangen med bare sunnheter, og DET er ganske uvant. Men så deilig!

Proteinkilder : Egg, ost, cottage cheese, skinke, kylling, fisk, svinekjøtt, saltknoke (til å koke suppe på- og av)

Fett : Avokado, olivenolje, fetaost, ekte smør, kokosfett, rapsolje, mandler

Grønnsaker, salat og bær : Blåbær, bringebær, sitron, lime, ingefær, agurk, paprika, tomat, brokkoli, blomkål, gulrot, kålrot, forskjellige typer salater, asparges

I tillegg handlet vi inn litt banan (som er godt å bruke til smoothie sammen med avokado) makrell i tomat, fløte til sauser, og kokosmelk til thaigryter / supper.

Uten navn-1Kopp her – med lokk her (adlink) | Bok Funliving | Smørboks LSA

Jeg er som sagt tidligere, håpløst på matrutiner, spesielt i ukedagene, da jeg ofte glemmer å spise fordi jeg jobber, er i møter eller fyker rundt omkring. Men det MÅ det blir en slutt på nå. Derfor skriver jeg alle måltider, med klokkeslett inn i en bok. Dette også fordi jeg skal være flink å minner meg selv på rutinene som skal inn, altså å spise med ca 5 timers mellomrom. Gjennom hele dagen, 4 måltider. Ingen unntak!

Små mål i hverdagen ♥

Nummer 1 – det første jeg skal gjøre om morgenen, er å gå rett på kjøkkenet og lage frokost. (Dette glemte jeg feks idag, siden jeg heller satt meg på macen og begynte å jobbe.) Så da ble det frokost litt senere enn vanlig, og dette ødelegger litt av den rytmen jeg skal ha ift matplanen. Alt blir liksom forskjøvet.

Nummer 2 – spise godt, og mye og få i seg de riktige kildene, slik jeg skal holde meg mett i 5 timer. Dette for å slippe at jeg vil småspise innimellom, og heller holder meg fast til måltidene jeg skal ha på en dag

Nummer 3 – ikke drikke til maten, men mellom. Dette fordi jeg ikke skal drikke meg mett på vann, men heller fokusere på å få i meg nok mat.

Nummer 4 – drikke nok i løpet av en dag. Dette har jeg vært helt elendig på i det siste, men nå skal det endres. Jeg kommer alltid til å ha vann i kjøleskapet med sitron i, eller vann med bær eller agurk, det er så forfriskende, og ekstra godt ♥

Nummer 5 – planlegge smart om jeg skal på farten, eller ut på reise. Ofte slurver man med litt dårlig mat når man er på farten, men ikke nå – nå skal det bli andre boller! (Eller ikke boller. Salat) Hehehehe.

Det her kan kanskje virke litt ekstremt på mange, eller? Jeg synes ikke det. Jeg skal ærlig si at denne lille kostholdsendringen ikke er NOE problem. Jeg spiser jo bare mat som jeg allerede elsker. Noe av det beste jeg får er knekkebrød med ost og skinke feks, eller egg med smør, eller fisk, kjøtt eller kylling med sauser, eller noe annet godt laget av fløte. Det er jo dette jeg liker! Jeg kutter ut sukker, søte bakevarer, juice, brus, saft, brød, poteter og pasta – men kommer jo til å unne meg det i helgene om jeg vil det ♥ Meningen med denne kostholdsendringen min er jo bare at jeg skal bli mer bevisst! Og det skal være en enkel kostholdsendring som er lett og gjennomføre, er det for mye dill og dall orker jeg ikke. Men jeg vet at dette her ikke blir noe problem, og det er en deilig følelse! Det eneste som er litt uvant, er at jeg må spise så mye! Idag feks, har jeg spist to kokte egg, og to knekkebrød med en halv avokado og skinke, det er dobbelt så mye som jeg normaltvis spiser til frokost. Men alt er vel en vennesak! Momsmoms..

Mange av dere har tidligere spurt hva jeg spiser på en dag, men det har jeg jo ikke hatt særlig rutiner på før, så nå tenkte jeg at jeg kunne dele hva jeg spiste igår :

Frokost kl 08.00
Smoothie :
1 avokado
1/4 banan
1 dl vann
2 eggeplommer

Lunsj kl 13.00
Omelett :
To egg
3-4 skiver skinke
5-6 små buketter brokkoli
5-6 biter fetaost

Middag kl 18.00 
200 gram lettsaltet torsk
Gulrot og kålrabi stuing med litt følte og smør
Gratinert brokkoli

Kvelds kl 21.00 
1 hjemmelaget knekkebrød med to osteskiver, to skinkeskiver, agurk og pepper

Gjennom hele dagen drakk jeg iskaldt, friskt vann med sitron i ♥ Deilig å legge seg, og vite at man ikke har spist noe dritt! Fantastisk. I forhold til i helgen når jeg omtrent spiste sukker til frokost (juice, lys baguett, yoghurt) mellommåltid (sjokolade, smågodt) middag (kjøtt, grønnsaker, saus – her er jeg alltid flink) mellommåltid (sjokolade, smågodt) og kvelds (smågodt, potetgull, vin) .. Skjønner ? Jeg tror- og vet at kroppen min kommer til å bli litt mer happy med meg i fremtiden.

Uten navn-3
Og til slutt (mye på hjertet idag? Dette er virkelig noe jeg brenner for nå kjenner jeg..) Oppskrift på nydelige hjemmelagede og sunne knekkebrød ♥

2 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
1⁄2 dl linfrø
2 dl gresskarskjerner
2 dl mandler, malt i blenderen
1 dl vann
1 ts salt
2 ss kokosolje
3–4 egg, avhengig av hvor store de er

Røres sammen, og smøres på stekebrett med stekepapir. Jeg pleier å bruke en slikkepott når jeg smør den utover, da blir den jevnere. Stekes på 150 grader lavt i ovnen i 30 minutter. Skjær de opp i fine ruter med pizzaskjærer så fort du tar de ut av ovnen. La de avkjøles på rist, og gjerne over natten.

Uten navn-2Dere er med meg? JA?

Thank you

Uten navn-14Jeg må si jeg er overveldet, tusen takk for alle gladkommentarer her inne, så hyggelig med deres støtte og entusiasme, takk takk ♥ Det gjør meg ekstra glad at dere tar så godt i mot den nye kolleksjonen min! Gleder meg til fortsettelsen, dere er gode.

Uten navn-1Uten navn-15 Uten navn-2Uten navn-13Uten navn-4Uten navn-6Bukse her | Genser her | Sko her | Veske Proenza Schouler | Kåpe Bik Bok By Lene Orvik

Vil også gjerne si takk for engasjement på de siste innleggene mine, det gir meg så mye! Jeg har videresendt alle kommentarene deres til UB teamet ang designet, kommentarfelt, at bloggen henger seg opp og er treig, feilmeldinger osv. Så de er på saken og er super takknemlige de også for at dere sier ifra! Også veldig gøy at så mange vil være med på å motivere seg til et bedre kostholdt, I LIKE IT! Jeg er allerede igang, og gleder meg til å dere ting og tang med dere fremover. Hurra – er så glad når det flyter så godt her inne med kommentarer og kommunikasjon!

LENE ORVIK KOLLEKSJON

♥ Dobbeltklikk på bildet for å få forstørret det opp og lest pressemeldingen
BB_PresseRelease_LeneOrvik_1280x899px
BOOM! ENDELIG – kan jeg få dele nyheten med dere, og det gleder meg stort! Jeg har ventet så lenge på dette, klødd i fingrene etter å fortelle at … Jeg kommer med ny, og egen LENE ORVIK kolleksjon!! Min helt egen kolleksjon dere! Det er 3 måneder siden jeg lanserte min gjestekolleksjon i samarbeid med Bik Bok, og nå skal jeg altså lansere min helt egen kolleksjon. Er det ikke helt utrolig? Hvor heldig er ikke jeg? ♥

Denne kolleksjonen har jeg, i samarbeid med fineste Ingrid (fra Bik Bok, som jeg jobbet med sist) jobbet lenge med! Og jeg kan ikke få sagt nok hvor fornøyd jeg er med denne kolleksjonen, den er virkelig helt amazing, om jeg kan få si det selv! Gleder meg utrolig mye til å dele den med dere etterhvert!

Lene Orvik kolleksjonen er en vår / sommerkolleksjon, den vil selges eksklusivt hos BIK BOK butikker, og på nett – 16. April! Det er under to måneder til det! Sommerfugler i magen skal jeg bare si dere!

Uten navn-8
Photo : Thomas Qvale | Styling Lene Orvik | Hår Elisabeth Enger, Hendrix Hair | Makeup Susy Jægtvik Alexandersen, BrowRebab.

Kolleksjonen min er inspirert av vårens fargepallett, hvor plagg for både strand, hverdag og fest tilbys. Silhuetten er en blanding av rene linjer og volum hvor accessoriene setter prikken over i’en. Kolleksjonen er sporty, feminin og romantisk.

Deilig og endelig kunne fortelle dere hva jeg har jobbet så mye med siste tiden, og ikke minst – hvorfor jeg var på photoshoot i nydelige Dubai. Er så fornøyd med alt, styling, sminke, hår, bilder, og takknemlig for alle som hjalp til på photoshooten. Bildene synes jeg ble kjempefine, og med den uslåelige skylinen bak, synes jeg de ble helt spesielle. Dere får se resten av kolleksjonen om noen uker. Men allerede om 10 dager, får dere se en liten behind the scenes snutt ♥

Hva synes dere, good? Bad? Spennende? Gøy? JA? Hehe, jeg er så happy !!!

Ny hverdag

Jeg har lenge følt på dette med dårlig kosthold og dårlige rutiner i livet mitt, jeg spiser ofte lite, fordi jeg ikke føler jeg har tid, og når jeg spiser så blir det noen ganger / ofte veldig usunt. Jeg kan hoppe over frokost, og ikke spiser før sent på dag, middagene er som oftest sunne og gode, men likevel er jeg helt ute av rytme. Jeg sover godt, og er et A-menneske med MASSE energi, men kostholdet mitt – det er til tider helt fryktelig. Rett og slett.

I tillegg går dette utover andre ting i livet, jeg har dårlige rutiner på mat og på jobb, spiser som sagt lite, jobber mye, glemmer å drikke.. Og det har vært helt håpløst, har bestemt meg (og tvinger meg selv) til å ta grep nå. For det trengs. Heldigvis sover jeg som et barn om nettene, så det går ikke utover søvnen, men kroppen min er nok langt ifra fornøyd med hvordan jeg lever livet mitt nå. Ikke misforstå meg, jeg har det bedre enn noen gang sånn ellers, men mat og trening er noe som jeg må ta tak i. Og som jeg skrev før idag, så har jeg en vilje av stål, når jeg først bestemmer meg, blir det. Jeg var hos Helle Bornstein som jeg liker SÅ utrolig godt før idag, vi hadde en utrolig god samtale om rutiner, mat og trening og nå er jeg så motivert og glad! Hun blogger også hos UB og det er der jeg har kommet i kontakt med henne.

Uten navn-6
Fremover skal hun hjelpe meg litt på vei som en veileder, gjennom en app jeg skal følge mtp trening og kosthold. Dette skal hjelpe meg på vei mot å nå målene mine, og jeg føler meg veldig glad og motivert i skrivende stund. Dette skal bli så bra! Jeg har veldig lyst å ta dere med på denne reisen også, og nei – bloggen min skal ikke bli en treningsblogg, hehe. Men jeg vil gjerne komme med litt råd og tips underveis, resultatet og rett og slett motivere dere også til å nå deres mål.

Klarer jeg å få sånne da? Hehe. Skeptiiisk, neida. Det skal jeg! Snart.

Uten navn-5
Fra onsdag – lørdag forrige uke, noterte jeg ned hva jeg spiste ila de dagene, og dette fordi Helle ville ha en oversikt på hva jeg fikk i meg. Uansett om det var frokost, lunsj, middag, sier hun at jeg nesten bare får i meg sukker i løpet av en dag. I tillegg til minimalt med grønnsaker, fett og proteiner som jeg nå fremover skal få i meg mye av.

Har lært utrolig mye idag, og skal sette meg ned å lage handleliste (for første gang på … leeenge) og lage en plan for måltider fremover. Vil gjerne dele de viktiste tipsene med dere, som jeg fikk av Helle idag.

Spise ca 1-1,5 gram protein pr kilo jeg veier.
Spise dobbelt så mye grønnsaker som jeg gjør per idag.
Maks 100 gram karbohydrater per dag.
Spise 4 faste måltider per dag, og helst såpass mye mat pr måltid at jeg holder meg mett i 5 timer.
Drikke mye vann mellom måltidene

Fremover skal jeg fokusere på å få i meg masse proteiner, fett og grønnsaker. Har fått mange gode oppskrifter fra Helle, samt en hel bok om trening, mat og helse – så dette hjelper meg nok ganske mye på vei. Har også fått beskjed om at jeg skal la være og trene denne uken, og kun konsentrere meg om kostholdsendringen, for Helle sier at det kommer til å holde i plenty denne uken, og at kroppen muligens kommer til å få litt sjokk siden den er vant til store mengder sukker hver eneste dag.. IIK. Hehe, må jo le litt – jeg er jo håpløs. Men nå får jeg råd og veiledning, og kunne ikke vært mer happy!

Uten navn-7
Jeg vet jo det finner mange filosofier på mat, kosthold og trening, og filosofien til Helle passer meg helt perfekt. Jeg får spise smør, fløte og sauser som jeg ELSKER, og det gjør det lettere for meg å nå matmål fremover. Ja, søtsakene skal bort, og det kommer til å bli tøft. Men jeg skal klare det! Hadet da sukkeret! Snakkes.. ALDRI (joda, litt i helgene, hehe.. Skal ikke bli helt koko heller)

For å komme ordentlig i gang med treningen etterhvert, har jeg fått en app av Helle som jeg skal følge i 30 dager (denne har jeg fått gratis av henne) den heter Sterk og Stram. Her får man øvelser, kostholdstips, oppskrifter o.l inkludert. Har målt og veid meg idag (noe jeg aldri ellers gjør) og gleder meg til å vise dere resultater, og forhåpentligvis motivere dere også til en sunnere hverdag. Jeg må få presisere at jeg ikke har tenkt å bli noe treningsnarkoman, jeg vil bare ha et sunt kosthold, og en sunn, sterk kropp. Gleder meg utrolig mye ♥

Hei motivasjon, måtte du aldri forsvinne! ♥

Who is with me? Så kan jeg snart komme med en liten matplan til dere om dere vil.

Some questions for you

Hei dere, hjemme igjen ♥ Har dere det fint?

Klar for ny uke og rutiner. Har hatt en nydelig uke sammen med Gard på Geilo og i Bergen, men klør i fingrene etter alt som skal skje denne uken. Imorgen skal jeg forresten dele en spennende nyhet med dere, så husk og klikk dere inn her klokken 10.00 sharp ♥

Morgenkaffe i leiligheten er det lite som slår, mmm.
Uten navn-3Jeg sitter her med en litt ekkel følelse, og skjønner ikke helt hva som har skjedd inne på bloggen den siste tiden, spesielt den siste uken. Jeg vet jo at de fleste har hatt vinterferie, men det er likevel noe som ikke helt stemmer. Vi har jo alltid hatt så god kommunikasjon, og en god tone her inne på bloggen, nå er det noe som har forandret seg. Ikke vet jeg om det er den nye bloggplatformen, den nye kommenteringsløsningen, eller hva. Selv føler jeg at jeg har levert varierende, bra innhold, selv om det helt sikkert kunne vært bedre fra min side også, men tro meg – jeg gjør virkelig alt jeg kan disse dager for at DERE skal være fornøyd. Men det er noe rart som har skjedd siste tiden, og jeg må bare få luftet det for dere. Og nei, jeg er ikke ute etter noe slags sympati, jeg er rett og slett ute etter grunnen. Jeg jobber på for at dere skal være fornøyd, og for at JEG skal levere etter beste evne for dere. Derfor må jeg grave og spørre litt, for å få svar. Og dere er jo superflinke på tilbakemeldinger når dere bare vil ♥ Siste uken har det rett og slett vært helt musestille her inne, og det gjør meg litt vondt!

Nå er det min tur med en liten spørsmålsrunde til dere, og dette fordi jeg vil bli klokere på hva som har skjedd etter at jeg har byttet til den nye plattformen.

♥ Trives dere med å klikke dere inn på den nye bloggen?

♥ Liker dere den nye plattformen- og det nye designet?

♥ Hva synes dere om kommenteringsløsningen, er det mer ork enn det var før?

♥ Hva har gjort at du har kommentert mindre i det siste?

♥ Savner du noe mer fra meg, mtp innlegg, bilder, variasjon?

♥ Gjerne gi meg noen små hint på hva du er fornøyd med / ikke så fornøyd med

Håper vi kan kommunisere litt bedre, og få den gode, positive kommunikasjonen som vi hadde før jeg byttet platform, I miss it!

Nå skal jeg forresten snart møte Helle Bornstein for en time på Smart Trening, yes – that’s right – nå skal denne jenta fokusere 100 % på trening og sunt kosthold fra idag av, nå har jeg fått nok av usunnheter og snop. Gleder meg utrolig mye, og jeg vet at jeg kommer til å nå mine mål, for når jeg først bestemmer meg, er det ingen vei tilbake. Veldig lyst å ha dere med, slik vi kan motivere hverandre, dele oppskrifter og sunn mat med hverandre og ikke minst – nå mål sammen. Håper dere er med ♥ Skrives mer om dette senere.