Vlog : Weekend Curls

FREDDAN, hei helg!! Jeg ble så innmari inspirert av håret som makeupartisten/frisøren på shooten tirsdag gjorde, så jeg måtte skyndte meg å bestille krølltangen. Derfor har jeg laget en vlog som viser dere hvordan dere får de perfekte “weekend-curlsa” ♥ Hope you like it! Det er så gøy å prøve nye ting, og disse krøllene blir finere time for time. Går fra sprettkrøll til beachkrøll på én dag!

Krølltangen er fra Obh Nordica og heter Titanium Curling Iron. Størrelse : 19 mm.

Nyt helgen så lenge!

 

Homies

Genseren er fra Homies Marbella for de som spør på snapchat ♥ Har caps til også. Elsk på joggis!

Home & homies på en gang – yes. Kom hjem 02 i natt, etter forsinkelser og ingenting er som en dusj og krype rett til sengs da. Jeg har fått Levi hjem idag, wiii – og sitter fremdeles og jobber ved spisebordet. Så nå er det på tide å avslutte, og gå en lengre tur med lille skatt. Senere kommer Ragnhild og Malene på besøk, kose oss med jentekveld vi fire. Spilte inn “Nervous” med Gavin James til dere idag, men ble ikke helt fornøyd – så prøver på igjen imorgen ♥ Elsker den sangen, hør den i acoustic versjon! Jeg må bare dele mine nye babies med dere, helt hektet. Trådløse beats – beste jeg har kjøpt til meg selv på lenge. Jeg går konstant med musikk på ørene og jeg trenger jo ikke lengre å drasse på telefonen. Genialt når det kommer til treningen også, og når jeg lar telefonen ligge i stuen og løper rundt til bad og soverom, musikk på ørene fortsatt, yas!

Disse er ikke for store heller, og nusselige i fargen ♥

God klem fra jentene her hjemme!

Delivery

ANNONSE

Levering av mat skjer relativt hyppig hos meg om dagen. Ikke alltid jeg hverken orker eller rekker å lage meg mat når dagene er hektiske, og jeg bruker alltid foodora når jeg bestiller take-away, de har så mye digg på menyen. En av restaurantene jeg har lagt min elsk på er El Burro. Jeg elsker jo mexicansk, så denne passer meg midt i blinken. Anbefales ♥ Det er jo så enkelt med foodora : App, matbestilling, oppfølging inne i appen og boom så står syklisten på døra. Som oftest tar det 30 minutter, digg! Ofte når vi har jentekvelder og ikke orker å lage mat (fordi vi skravler for mye) bestiller vi take-away! Nå har jo foodora også lansert en pick-up funksjon som gjør at du kan bestille mat gjennom foodora og plukke opp maten selv på restauranten. På den måten slipper du å vente i kø også, genialt!

Naked Sweetbeet har blitt en ny favoritt hos meg, YUM!
Bestiller ofte quesedillas med kylling og digg nachos som snacks ved siden av. Tipp topp ♥

Ønsker dere en digg kveld!

 

Marbella – life

HALLO ♥ Åh som jeg koser meg i fineste Marbella. Klager ikke på dagens kontor, sitter i loungen ute på hotellet og ser utover bassenget, palmene og den blå himmelen. Deilig. Idag er “fri-dag” og i går hadde vi en 12 timers shoot, så dagen gikk i ett. Gleder meg til å fortelle hvilket prosjekt vi har tatt bilder for! Vi er 5 stykker her nede, fotograf med assistent, make-up artist og en person fra kunden jeg gjør oppdraget for, veldig spennende og dagen i går var magisk, selv om det var hektisk!

Har tatt litt deilige bilder til dere, så kan dere drømme dere litt bort til sol og sommer ♥ Nå er planen å pakke vekk macen for noen timer, og slappe av på solsengen før turen går hjemover i 5 tiden.

Det første bildet er fra shooten i går! Hello curls! Badedrakten på det andre er fra Gooseberry Intimates og brillene fra Prada

Antrekket på første bilde : Kjole HM Trend – Genser FWSS // Andre bildet : Kjole fra OOTD

You guys rock – og tatt for at dere klikker dere inn her til tross for litt dårlige oppdateringer. Det blir litt sånn i perioder hvor man har mye og gjøre ved siden av bloggen. Men jeg er veldig glad i dere! Skal kompensere med en youtube video når jeg kommer hjem!

Suss fra solen!

Two fluffy favorites

SPONSET JAKKER

Holla fra flyplassen ♥ Var oppe allerede klokken 0530 idag for å starte dagen. Og nå jeg er på vei til Marbella på jobb. Blir til onsdag! Superspennende, og jeg gleder meg veldig.

Det kommer vel ikke som noe sjokk på dere at fjærjakker er min absolutte favoritt. Vet ikke hva det er med meg og disse fluffy jakkene, men elsker at de er så gossete, og at jeg får litt volum opp mot halsen. Har de jo i alle farger, men må si at de to siste tilskuddene i garderoben har blitt absolutt favoritter på relativt kort tid. Hvit, og grønn! Fresht til våren. Og gjett om våren er kommet til Oslo? I går var det 19 grader og helt magisk stemning.

Jakke Kouture – Bukse Zara – Sko Miu Miu – Briller Tom Ford
Kjole & jakke Kouture – Sko Zara – Briller Tom Ford – Armbånd Celiné & Hermés

Nå skal jeg løpe til gaten! Skrives fra solen ♥

Blue sweat

Sko Miu Miu – Tights Bik Bok – Genser H&M Trend – Caps H&M – Veske Gucci

Hei lørdagen! Godt med helg! I går feiret vi fineste Caroline sin 30 års dag med “Day Of The Dead” tema! Superkult! Bilder av antrekk og sminke kommer, men først ville jeg gjerne dele disse antrekksbildene fra tidligere i uken med dere. Mange som har spurt om den blå genseren, og hvilken str jeg har, og jeg har 34 ♥ Superkul genser, og litt annerledes!

Idag startet jeg dagen med en kardioøkt og skal snart på Theatercaféen med Maria, Erik, Henriette, Egil, Bjørn Erik og to småtasser, Noah og Henrik (som er sønnen til BE) Lørdagskos med gode venner! I kveld skal vi på åpningen av ny Bølgen og Moi Tjuvholmen, hei hvor det går! Ønsker dere en nusselig helg! Dere er fine ♥

Vlog : Lowcarb vafler med syltetøy

ANNONSE

I går lagde jeg min favoritt vaffeloppskrift. Sunnere, enkel og latterlig god. Ja, det er som jeg sier i videoen under, mye bedre enn vanlig vaffelrøre, og denne er sunn i tillegg. Så topper det seg med deilig syltetøy på toppen. Nora Syltetøy har kommet med sukkerfritt syltetøy, som inneholder 80% bær, og det smaker kjempegodt! Kommer i 3 forskjellige smaker, og alle passer både til vafler, pannekaker, ny bakt brød, rundstykker .. Ordentlig kos.

Ingredienser ♥

400 g malte mandler – 50 gram smeltet smør – 2 ts fiberhusk – 4 egg  – 1/2 ts salt – 1 ts bakepulver – 2 dl fløte – 1/2 dl melk – 3 ss sukrin – 2 ts vaniljesukker (gold er den beste) (Om nødvendig 1/2 – 1 dl vann for å spe ut røra og evt litt kanel om du ønsker det)

Håper det smaker!

Be your own #bosslady

I går ble min fineste skatt solgt! Tenk at det gikk så fort! Jeg er så utrolig glad, og megleren min Jørgen Swensen fra PrivatMegleren Aksept fortjener en STOR takk. Han er helt magisk, og jeg kan gi han mine varmeste anbefalinger. Han skal brukes igjen. Og tusen takk til Ida Myrvold som også har gjort en fantastisk jobb #TEAM! Jørgen solgte like så greit ALLE møblene mine i samme slengen, det var ikke helt planen men LA GÅ. Digg og kunne pakke snipp-vesken å flytte ut, hehe – blir en enkel prosess!

ONE HAPPY GAL!

Jeg er ekstremt stolt idag. Og idag er dagen hvor det må være lov å klappe seg selv på skulderen, veldig ydmykt selvsagt. Janteloven står sterkt i dette landet, men så lenge man har beina godt plantet på jorden ser jeg ikke noe grunn til at man ikke av og til skal få lov å stoppe opp og være stolt av hva man har utrettet. Være sin egen beste venn, som vi har snakket om før. Det kommer man langt med.

For meg har selvstendighet alltid stått øverst på listen. Jeg har en fantastisk familie i ryggen som alltid har støttet mine valg, og heiet meg frem. Et av mine mål her i livet har alltid vært at jeg har villet klare meg selv. Jeg får av og til kommentarer og leser i diverse forum hvor noen mener at jeg er overfladisk og materialistisk. Dette er overhodet ikke sannheten. Ja, jeg kan godt se at det kan fremstå sånn, absolutt -men de som kjenner meg som den jenta jeg er, vet at det ikke er sånn og det er egentlig det eneste som betyr noe. Jeg har alltid jobbet knallhardt, og synes det må være lov å unne seg ting man har lyst på, som en påminnelse om at man har vært flink og stått på. Det unner jeg alle.

Jeg har alltid vært den jenta som ikke hadde det som alle andre hadde, og det har aldri vært noe som har preget meg, jeg har alltid gjort det beste ut av situasjonen. Når de andre hadde Miss Sixty bukser og buffalo sko, var jeg den jenta som ydmykt spurte om å få låne et par. Og den jenta som kjøpte vanlige jeans og brukte timesvis på å sy de inn for at de skulle bli like kule som Miss Sixty buksene alle andre hadde. Men det har aldri påvirket meg negativt.  Heller tvert i mot. Man blir likt og elsket for den man er, personlighet og utstråling og ikke hva man har eller ikke har. Vi var 5 søsken hjemme, og vi fikk det helt nødvendigste – og er veldig glad for at de satte grenser og ikke gjorde oss bortskjemte, for SOM vi har lært av det alle sammen. Så fikk vi MASSE kjærlighet og fokus på gode verdier. Veldig takknemlig. Grunnlaget for å bli et fornuftig menneske ligger blant annet i gode verdier, spør du meg.

Hva vil Lene bli når hun blir stor spør folk meg? Selvstendig og selvgående. Jeg er den jenta som alltid betaler for meg selv. Som er raus med de rundt meg og som mer enn gjerne tar regningen om jeg er på date, eller taxi regningen når vi er flere sammen, og som betaler for mine egne drinker når jeg er ute. Jeg klarer meg selv. Og det er utrolig viktig for meg. Jeg hører nok av historier om jenter og situasjoner som på langt nær er sånn.

For 4 år siden fikk jeg en kommentar her på bloggen, som fortsatt sitter i meg. Fordi den irriterte meg så inderlig mye, siden den var så langt fra sannheten. Jeg tror jeg har nevnt den her inne før.. “For hva skulle det vel bli av meg når businessen min gikk konken? Da var det enda godt jeg hadde en kjæreste som kunne betale for meg, og forsørge meg” Nei du. Ingen av mine kjærester har noen gang forsørget meg, det har vært 50/50 likestilling hele veien. Man kommer seg langt ved å stå på egne bein, og jeg har aldri vært avhengig av noen andre enn meg selv. Vær sjef over ditt eget liv og vær din egen lykkes smed, ikke vær avhengig av andre, du klarer deg meget godt på egenhånd. Om du bare vil ♥ Integritet og verdighet er GULL! Dagens tale fra meg!

Håper dere nyter torsdagen! Her er det knallsol, deilig vårstemning, jeg er utrolig lettet og glad for salget, og klar for nye eventyr!

KISSES!

Vlog / Hovden 2017

ANNONSE

Her kommer en liten feel good vlog fra vår fantastiske helg i Hovden! En vlog sier mer enn tusen ord tenker jeg i denne sammenhengen, håper dere liker den! Gode venner, nydelig vær, godt humør, ski, mat, og kos. Vi er heldige ♥

Coconut & Vanilla flavour

Mmmmandag! Innrømmer lett at det var en litt trøtt start på mandagen idag, men oppe og nikker nå etter kardio og en superdeilig lunsj som jeg bare må dele med dere. Godt og sunt på samme tid ♥ Og veldig enkelt å lage.


Recipe ♥ 2 skyr – vanilje & kokos flavour // jordbær // banan // chiafrø // kokosflak

Nettopp levert lille til pappaen sin! Er så tomt når hun drar. Men har mye på agendaen denne uken, så det er bare å brette opp armene å sette i gang med to-do listen. Senere idag kommer en videosnutt fra helgen ♥