New years eve

Hei dere! Alt er pakket og klart, og jeg er klar for en weekend på fjellet! Vi skal til Bjorli, som ligger 2,5 time fra Ålesund. Jeg elsker Bjorli, og har vært der hvert eneste år siden jeg var 8 måneder gammel, hihi. Vi har leid hytte, og skal ha tidenes nyttårsfeiring sammen med gode venner. I morgen skal vi i bakken, og jeg skal stå på slalom. Jeg har stått på ski siden jeg var 2 år gammel (langrenn var det første jeg gikk på..) Vet ikke hvor mange år jeg stod på slalom, men da jeg var 13-14 år, begynte jeg med snowboard, i fjor kom jeg frem til at det ikke lenger var noe for meg, så jeg ønsket meg alpinutstyr til bursdagen min, og det fikk jeg!! Jippi! Så nå gleder jeg meg til å stå igjen, ett helt år siden sist nå. Jeg er på vei ut døren for å handle inn til helgen, jeg har store planer om å lage en deilig kalkunmiddag, mm..
Nyttårskjolen er sydd til, og jeg er kjempeklar for kvelden!

Hvilke planer har dere for dagen/kvelden?

Ikke glem og bruke hjelm om dere skal i bakken! Viktig viktig.

Selv synes jeg det er kult med hjelm, hihi. Trygghet.

Outfit..


Genser & Bukse / Bik Bok. Sko / Nelly

Ønsker dere en PERFEKT nyttårsaften. Dere får selfølgelig bli med på hyttetur!

Suss

Nyttårsmiddag

Den er det jeg som disker opp, siden jeg er altfor glad i å lage mat, hih. Dagens middag består av : Kalkunfilet, baconstuffing, rosenkål, gulrøtter, en nydelig hjemmelaget saus og bakte poteter. Namnam, gleder meg. Venter bare på at kalkunen skal bli gjennomstekt. Dere skal få oppskriften, i tillegg til oppskriften på innbakt kylling. Når jeg får tid.
Ahh, vi har det så koselig på hytten, det snør og snør utenfor – tror det blir en fin kveld. Tenk at enda ett år har gått, rart som tiden flyr. Jeg har opplevd så utrolig mye dette året her, og ser veldig frem til det neste.

Nå skal jeg hoppe i finstasen og krølle håret, så skal jeg nyte en forhåpentligvis nydelig nyttårsmiddag.

Ønsker alle mine fantastiske lesere ETT RIKTIG GODT NYTTÅR!!!


Dere får se flere bilder imorgen.


Kokken, hihi.

Rise and shine!

Idag skal jeg på jobb, jippi! Gleder meg til å se jentene mine igjen. Så har jeg fri helt til mandag igjen, det står ikke på. Jentene styrer butikken, og det går strålende! Så da kan jeg ta meg fri med god samvittighet. Skal innrømme det var litt tung å stå opp etter 6 dager med fri, men nå er jeg i hvertfall våken, har til og med laget meg en chococino med den nye kaffemaskina vår!

Dagens outfit..


Fra BIK BOK. (Higher Angel bukse, elsker den!) Sko fra Roots/ Eurosko. Lovelovelove.

Ha en fin torsdag.

Nytt i kleskapet


Verdens kuleste haremsbukser kom inn i butikken idag! 299,-


Lovelovelove, kom også i brun. 149,-

New shoes..

Fikk gavekort fra Bianco hos mine kjære søsken, og da kjøpte jeg disse!

Back in town.

Nå er jeg og Rolf Ivar i full gang med å lage middag/kvelds. Vi skulle egentlig ut å spise sammen med venner, men siden Rolf Ivar ikke er helt i form, bestemte vi oss for å bli hjemme. Så nå har vi leid film, og kjøpt godteri. På menyen står innbakt kylling med paprika og løk, potetskiver, bernaisesaus og lay’s potetgull til, snadder! Kjekt og komme hjem, men jeg kjenner jeg har en stor klump i halsen, nesten litt på gråten – fordi jeg savner familien og veninnene mine. Julen har vært så ubeskrivelig fantastisk, så jeg er igrunn litt lei meg nå…  Godt og ha kjæresten her som passer på meg og trøster meg da.. Vit at jeg savner dere der hjemme!

Ønsker dere en herlig kveld videre.


Dere kan få oppskriften om det er ønskelig..


Outfit fra BIK BOK / Sko Nelly.

Clip-in hair

Jeg er jo så fornøyd med kvaliteten på håret til Locks & Bonds, jeg har prøvd ut utrolig mange forskjellige hårtyper, i mine øyner har dette håret den beste kvaliteten. Jeg har brukt microringer lenge, men nå har de fått inn clips! Jippi! Tenkte jeg skulle la håret mitt få hvile litt fra microringene, og ha i clips en stund. I og med at vi skal ut og reise, er det greit å ikke ha permanent langt hår i solen synes jeg, blir så fort slitt. Og når jeg skal ha i en ny runde med microringer, tenkte jeg likevel og ha clipsene liggene, slik jeg kan få litt tykkere og fyldigere hår feks i helgene.. Greit og ha liggende tenker jeg. 

Man kan velge mellom to forskjellige clips pakker.
7 pieces – for de som kun vil ha litt ekstra volum og tykkelse, og litt ekstra lengde. .
14 pieces – for de som har litt kortere hår (som feks meg selv..) 14 pieces er ganske mye, og man vil få et meget fyldig og fint resultat.

Fargene de har inne nå…

For 14 pieces med hår, inkl frakt – koster det ca 865,-Helt sykt billig !
For 7 pieces med hår – koster det ca 499,-

Husk om dere bestiller – så er det viktig med gode hårprodukter.

Håret får dere kjøpt Her

NYTT DESIGN!!

Og jeg er SÅÅÅ fornøyd!! Jeg synes det ble mye renere, finere og mye mer oversiktlig! Det var på tide med en liten oppfriskning nå, er dere ikke enig? Etterhvert blir outfit innleggene lagt i en egen mappe, i tillegg til matoppskrifter, sminke, hår osv. Det blir så bra!! Så blir det lettere for dere, hurra!!

Tusen tusen takk til flinke og snille GUSSAN.NU. Du har gjort en bra jobb, wii!

Hva synes dere?

Min nye favorittserie

For en stund tilbake, laget jeg ett innlegg om forskjellige hårprodukter jeg skulle teste ut. Og i 2 uker har jeg brukt disse.


Styling treatment og hårkur og fra Sebastian. (Desverre så er det tomt for shampoo & balsam nå, men de får nok produktene snart inn igjen)

Det var besteveninnen min Malene som anbefalte serien til meg, hun er frisør og vet hva hun snakker om, hihi. Og jeg er SÅ fornøyd. Min absolutte favorittserie hittil. Bruker hårkuren hver gang jeg dusjer, den er så god. Lar den virka i ca 5 minutter. Og mens håret er håndkletørt, har jeg i styling treatment, jeg begynner nederst ved tuppene og jobber meg oppoer. Dette produktet beskytter håret mot varme og gjør det lettere og style det når det er tørt. Det jeg også har merket meg, er at jeg får mer volum av den, den er helt super! Håret blir mye luftigere..

Anbefaler dere denne på det sterkeste, passer ihvertfall meg og håret mitt perfekt <3

Og husk at dere får – 10 % avslag på kjøpet ved at dere skriver kode LENE.

Produktene er sponset av blivakker.no

Juleselskap

Nå har vi hatt huset fullt av herlige slektninger, onkler, tanter, søskenbarn you name it, ingen er mer livlig enn slekten vår, det er jeg sikker på. Hehe, det har vært høyt lydnivå i nesten 5 timer i strekk, and I love it! Alle er så glade og gode, og setter så stor prid på hverandre, blir nesten rørt når jeg tenker på det. Familie er så viktig. Så i kveld skal jeg bare være inne og kose meg sammen med bror, lillesøster, pappa og stemor. Kos. I morgen reiser jeg nok tilbake til Ålesund, blir litt vemodig kjenner jeg.


Kjole Jenny Skavlan.


Kos. Pappas nydelige kjøttsuppe, og kaker i alle varianter gjorde kvelden perfekt.

Lille Oda, tok på seg ansvaret med å være parkeringsvakt, hehe..
Dere skjønner, vi har stor slekt, det er ikke bare bare å få plass til alle bilene utfor her..

Søtami.

Jeg er SÅ fantastisk fornøyd med det nye designet mitt! Jippii!!