My latest outfits

GOD MORGEN fra Hemsedal! Nå er påskeferien her på fjellet over for denne gang, og vi har hatt det sååå fantastisk! En langhelg med mange gode minner, mye latter og baaaare tull. Kommer til å savne jentene masse når vi skilles senere. Jeg skal bare rett hjem å pakke til Egypt, for vi drar jo ikveld! Glede!! Siden jeg var dårlig til å ta bilder igår, har jeg heller laget noen kollasjer med mine siste antrekk 🙂 Hvilket av antrekkene liker du best?

Update fra fjellet

Hei dere! Det går i ett her på fjellet, så blir ikke tid til hverken blogging eller avslapping, hihi. Igår var det slalom, afterski, middag på Big Horn, vorspill også sloknet vi rundt kl 12-01 i natt.. Deilig egentlig, for nå er vi uthvilte og klar for langrennstur! Tommel opp. Håper dere har det bra. Her kommer noen bilder fra gårsdagen 🙂 Kjøpte meg den skjønneste luen igår, fra Moods. Elsker fargene! Skjønne jentene. Vi har det SÅ utrolig gøy sammen. Ler og ler og styrer på, hihih. Koser oss sammen. Beste påsken på lenge! Dont want it to end, BUHU! Håper dere har det superfint dere også, nå venter løypene!

@ Hemsedal!

TJOHO! Vel fremme på fjellet sammen med jentene ♥ Jeg er her sammen med Hege, Fiona og Renate – og vi har leid oss leilighet nede i sentrum. Før har vi bodd rett ved siden av afterskien, men det var fullt i år. Litt sene med å bestille vi . . Vi har det uansett helt supert her nede, vegg i vegg med Bar T! Så igår var vi på afterski på Skarsnuten, og så tok vi turen på Bar T etterpå. Mye folk, og god stemning. Her er litt bilder ♥ Meg og Renate. Hege, meg og Fiona. Også søteste Emmavoff. Hun må jo også få være med på fjellet! Fine jenter ♥ GOD STEMNING! Nå skal vi i bakken ♥

Onsdagskvelden

God morgen, og god skjærtorsdag  ♥ Straks klar for avreise til Hemsedal. Skal bare en tur på Stoltzenkleiven først. Har forøvrig hørt det er helt forferdelig opp der?! IIIK. Ikke så forferdelig at det ikke er godt for noe? Igår hadde jeg en superhyggelig kveld. Ikke så mye folk ute på byen i Bægen igår. Men! Vi var innom No Stress, som mange av dere anbefalte. Veldig gode drinker der ja, det har dere helt rett i. Lagde litt tapas igår også.. MM! Tacolefser, philadelphiaost, purreløk, ruccula og spekeskinke. Laks med ostebit. Loff med pesto og reker. Asparges surret i spekeskinke. Tacolefser, kyllingcurrysalat med ekstra salatkylling. Chorizopølser, aioli, salat, flatbrød med spekemat – deilig snadder på en onsdagskveld ♥ Hadde på meg yndlingskjolen min fra Zara igår, elsker den kjolen! Skulle ønske den kom i massevis av farger! Vi skrives fra Hemsedal imorgen ♥ God, og GLAD påske så lenge!

Black&White : Paris

Hei dere! Her kommer dagens outfit fra solfylte Bægen! Paris tee fra BIK BOK / Jakke BIK BOK + Costume / Skjørt Styleway By Lene Orvik / Boots DNA / Solbriller Rayban Nå lager jeg tapas for harde livet her, både fisk og kjøtt og massevis av namnam! Viser dere imorgen. Ikveld er det ut i Bergen by, før det er duket for jentetur til HEMSEDAL imorgen, WUHU! *Klappeihendenegledesegaltformye* Håper dere har det KNALL 🙂  

Fine Bergen

Good morning! Kom til vakreste Bergen igår på formiddagen, og hadde kjempefin dag her! Bergen er faktisk en fantastisk fin, og ikke minst sjarmerende by. Også er det så fint vær! Er det normal i Bergen da? Hehe.. TULLER .. (Litt) Men, det er nydelig. Og nå er det duket for fjelltur til Ulriken, deilig morgentrim! Jada, jeg er i Bergen. Selv om det kan se ut som jeg er i sydenland  ♥ Her er gårsdagens antrekk. Smykke & Jakke fra Zara / Topp & Bukse BIK BOK / Boots DNA / Veske Cubus / Sunnies LeSpecs Igår var jeg på båttur, ut til Holmen – hvor Cornelius ligger. De av dere som bor i Bergen har sikkert hørt om den restauranten, helt utrolig vakkert der ute. Her skal jeg definitivt spise når jeg er i Bergen neste gang. Når det er varmt i været. Det er en sjømatrestaurant, så her får man fersk sjømat rett fra havet. Perfekt spør du meg? Tenk å være her en sommersdag . . Åh. Så var vi på hytten til en venn.. Altså. Drømmehuset? … Ja. Aldri sett noe så vakkert før jeg, helt målløs. Så ja.. Har vel fått et ganske bra inntrykk av Bergen allerede ja. Og nå gleder jeg meg til å se byen fra Bergens høyeste fjell  ♥ Litt flere bilder fra igår kveld.. Hva annet bør jeg gjøre når jeg først er i Bergen da? Må vel kanskje en tur opp til Fløien selv om jeg har vært der før. Men.. Noe annet dere anbefaler? Ha en SOLRIK påskedag!

Det perfekte reisefølget

Hei fininger  ♥ Idag har jeg gått opp Ulriken, den bratteste og raskeste stien – med min forferdelige høydeskrekk .. Litt småskummelt. MEN – det var veldig verdt det når jeg kom på toppen og fikk se hele Bergenby. Nydelig! Imorgen er det duket for trappene opp til Stoltzekleiven – viktig å være litt sprek i ferien også? Siden jeg er på reisefot denne uken og neste uke, tenkte jeg at jeg skulle vise dere de nye, freshe og fiiine toalettveskene mine fra Lulu’s. De er så skjønne, og i deilige vårfarger. Hvit og armygrønn ♥ Viktig å gå samlet alle toalettsakene sine når man er ute og reiser. Ellers blir det bare rot. Fine, ikke sant? ♥ Beauty Toilet Bag i grønn – her Beauty Cosmetics bag mini i hvit – her Beauty Toilet bag – her Dere får – 20 % på de 3 første toalettveskene ved å bruke kode “82auu” Og den siste toalettvesken får dere på salg her, sammen med en rekke andre herlige produkter til 20-60 % ♥ Påskesalget til Coverbrands finner du her. Ha en deilig kveld videre! (Annonse)

Bergen neste stopp

GOD MORGEN! Vært våken i to timer allerede, ferdig pakket, frokosten står på bordet, og påskesolen skinner som aldri før ♥ Men nå får påskefjellet og påskesolen vente til torsdag, da det er duket for jentetur til Hemsedal. Først, er det Bergen i noen dager! Deilig og komme seg ut av joggebuksen og inn i normale klær, viser dere antrekksbilder senere når jeg har kommet tilbake til “sivilisasjonen” hehe .. Elsker forresten den nye toppen min fra BIK BOK, stripes er tingen! NYT mandagen ♥ 

Kos på fjellet

Hei leserene mine! Nå har jeg akkurat funnet sofaen, og her har jeg store planer om å bli resten av kvelden. Smågodt, litt rødt i glasset og Geordie shore står på planen ikveld. Også deilig biffsalat senere. Herlig og bare slappe av en helg også, siden jeg har en hard helg i vente på Hemsedal – hihi. Nedtelling!! Her e litt bilder fra min helg, håper dere har en kjempefin start på påsken dere også ♥ Igår var vi i bakken hele dagen, og fikk kjempefin farge i kinnene. Deilig, faktisk så ble jeg litt brent av påskesolen, hihi. Meg og Erik, kjæresten til Maria i bakken. Igår var det perfekt føre, og ikke for kaldt, så da holdt vi ut i flere timer. Ingenting er som å stå på slalom, det er jo så gøy! Snowboard er jo også gøy, men jeg har tatt noen års pause fra det, siden jeg liker slalom bedre. Kvelden gikk til Kokkelimonke, viltgryte ala Lene og tidlig i seng. Idag har vi gått en fantastisk effektiv tur på langrenn, og hele 15 km! Fantastisk vær og såååå fint! Norsk påske? Definitivt det ALLER beste! Hva gjør dere i påsken da? Fjellet, hjemme, utlandet?    

Vinn en fantastisk påskepakke

GOD PÅSKE til dere fininger. Nå har vi inntatt frokosten, og er klar for en gooood økt med langrennski i påskesolen. I samarbeid med Kontura AS og Shai får jeg lov å dele ut denne fantastiske påskepakken til en av dere ♥ Altså? Hvem vil ikke ha denne? Det vil jeg! Åwh, perfekt premie! Pakken inneholder : Rayban solbriller (med valgfritt glass), Carharttlue, Magasiner, kvikklunsj, Gavesett fra Ole Henriksen og høvel fra shai. For å delta i konkurransen må du gjøre følgende : 1. Bestille deg en gratis prøvepakke av Dorco Shai høvler HER ♥ Husk at Dorco Shai er den første høvelen med 6 barberblad – noe som fører til superrask hårfjerning! Min favoritt over lengre tid! 2. Legge igjen en hyggelig påskehilsen i kommentarfeltet, etter at du har bestillt deg prøvepakke fra Dorco Shai. LYKKE TIL. Og … Annonse