Workaholic

Hei fininger, god tirsdag til dere alle! Her skinner solen og det er skikkelig deilig vær ute .. Jeg sitter inne i min 4 time med jobb, og drømmer om at jeg, senere ikveld skal få kommet meg ut i fineværet. Tenker det hadde vært deilig med en forfriskende tur, etterfulgt av en times tid i utendørs jaquzzi. Jepp – det spørs om det blir det ja, men først – jobbe jobbe! Tenkte bare å gi lyd fra meg, selv om innleggene ikke blir så veldig inspirerende om dagene, mye jobb å tenke på – så da tar det mye av tiden og energien. Tilgi meg for det, kommer sterkere tilbake :-* Håper dere har det bra, og at dere stråååler i kapp med solen :-* Så det skulle være sol i store deler av landet idag, jippi – gi oss energiii !!  

Chocolate brownie

Bilde sier mer enn ord . . Nå koser vi oss! Jeg, Rolf Ivar og Sander har nettopp spist deilig tacos, og er helt slått ut etter en herlig og lang tur sammen med svigermor – hvor turen gikk til Fjellstua (Hvor man har utsikt over heeele Ålesund, nydelig..) Deilig og få lufte hodet litt idag kjente jeg. Så tok vi svigermor sin snarvei hjem igjen, gjennom svarteste skogen, hihi – gøy ! Føltes ut som jeg var lita jente igjen. Heldigvis hadde vi lommelykt fra iPhonen. Dagens teknologi … Se nydelige utsikten fra huset til svigers, og ikke minst – fargene på himmelen .. Først .. Sukkertøyshimmel :-* Sååå .. Nydelig, ikke sant? Pappa sier alltid at det blir fint vær dagen etter når himmelen har så nydelige farger, og det stemmer ALLTID. Alt han vet .. Nå skal vi spise enda mer brownies og bli stappmette – mmmmm… Gulrotkake igår, brownies idag – å åo.. Å nyte dagene er viktig. Og nyte kake er enda viktigere, mihi .. Fin kveld til dere alle.

Home is where the heart is

Det er ikke til å skyve under en stol at jeg er en fryktelig hjemmekjær jente. Det beste, og tryggeste jeg vet – er å låse ytterdøren, tenne flust av stearinlys, lage god mat, se gode serier, leie film, og bare kose meg. Alene, sammen med kjæresten, familien eller gode venner – home is where the heart is, og det er helt sant. Jeg er så heldig å ha to hjem, og trives så utrolig godt i begge to .. Følte for å vise dere litt bilder, fint å vise hvor man trives i livet <3 Ålesund // Oslo // Det er så rart og se hvor forskjellig begge leilighetene er innredet .. Den ene er ganske minimalistisk, og veldig mørk, mens den andre er lys og delikat. Det er nok fordi jeg liker bedre lyse, delikate farger nå – men da jeg innredet leiligheten i Ålesund for noen år siden, var jeg veldig på litt mørkere farger. Rart hvordan det forandrer seg .. Men jeg elsker virkelig interiør og det finnes så utrolig mange steder man kan finne inspirasjon og bare drømme seg vekk i fine møbler og farger – ah .. Marie, som er redaktøren min i Modette.no har startet en interiørblogg nå, hvor hun oppfordrer til å sende inn bilder som kan inspirere andre, brilliant idea synes jeg. Og ikke minst – mye inspirasjon å hente..   http://dagensinterior.no/ Håper dere har det fint, jeg har hjemmekontor og blir sittende noen timer til – masse og gjøre! Og det er sååå fint vær ute. Vil.ut.nå!

TegneLene?

God kveld tjejor! Idag har jeg vært lat med stor L i klesveien. Har bare tuslet rundt i joggis hele dagen, og ikke vært utenfor døren ett sekund .. Så nå var det fint med en lang dusj, deilig å føle seg litt fresh, hihi. Nå har jeg bakt gulrotkake til oss, tent stearinlys og nå drikker vi brus og koser oss med Sønner av Norge. Elsker sånne koselige program, og ikke minst koselige folk. Det finnes så mange koselige mennesker rundt om, elsker det. Glade folk, og folk som liker å glede andre – det liker Lene godt.. Imorgen venter nok en arbeidsdag, deilig å jobbe hjemmefra – men kjenner jeg savner litt å være på kontoret også, det er jo så sosialt! Litt kjedelig å sitte for seg selv hele dagen . . Jeg fikk så lyst til å vise dere noe.. Noe som jeg fant da jeg var i boden her om dagen og gravde etter noen puter som jeg ikke fant .. Er så glad jeg tar vare på ting som en gang har betydd noe for meg, som dagbøker, gamle kort, brev osv . . Men jeg hadde virkelig HELT glemt av disse !! Moahaha, alt jeg har drevet med opp gjennom tidene! Disse ble tegnet i 2004. Før man var opptatt av facebook og internett i det hele tatt – tror ikke engang jeg hadde egen pc på den tiden, hehehe .. Så da brukte jeg tiden min på langt koseligere ting enn å sitte med nesen i facebook – skjermen . . Don’t get me wrong, jeg ELSKER å blogge (ooog sitte på facebook,) knis. Men dere er sikkert enige med meg i at man fikk mye mer ut av dagene før internett slo inn for fullt? Ihvertfall føler jeg det .. Jeg gikk tegning, form og farge første året på VGS, og da lærte jeg å svinge blyanten . . Men nå tror jeg faktisk at jeg har glemt helt av tegnekunsten .. Men gøy å ha i samlingen sin ihvertfall. Nå skal vi snart dra å leie oss en film, før vi kryper under teppet i sofaen. Mysigt :-*

Vinn sko – hos Nelly!

Hallo stjerner :-* Håper alle har en fin start på en deilig søndag. Her har vi knallblå himmel og solen skinner, veldig kjipt at slalomskiene mine står igjen i Oslo, eller skulle jeg tatt med meg min kjære og stått på ski! Deilig vær! Søndagen har så langt bestått av vindusvask og besvaring av mails, senere skal vi på middag hos svigers. Kose oss skal vi :-* Uansett, jeg tenkte det var på tide med en ny konkurranse til mine fine lesere, det synes jeg dere fortjener .. Nelly har så utrolig mye fine sko for tiden, og jeg craver etter alle disse parene her : 1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her / 9 her (affilateslenker) Om konkurransen: Jeg kommer til å kåre hele 4 vinnere som stikker av med ett par Nelly sko hver, som på bildet under, og for å delta må du: Si ett positivt ord om deg selv ( Dette er dagen for å gjøre litt stas på seg selv jenter, skryte litt av seg selv!) Husk å legge igjen mail adressen din også. Jeg kårer vinnerene om noen dager. Vinnerene kan selv velge om de vil ha skoene i beige eller i svart.   Masse lykke til jentene :-* Ikke vær redd for å skryte litt av deg selv i kommentarfeltet. Det er lov. Fin søndag til alle!

Something new for my skin

Jeg har fått en helt ny favoritt til ansiktet mitt! Det er en spray som jeg bruker istedet for ansiktskrem. Så oppfriskende og deilig! Den er fra Coverbrands, og Ole Henriksen – og dufter kjempegodt. Dere finner den ved å klikke dere inn her. Denne bruker jeg etter at jeg har dusjet / og etter at sminken er fjernet. Trenger ikke mer enn 2-3 spruter :-* I tillegg kan man også bruke den utenpå sminken, slik at den holder seg lengre. Perfekt for en kveld på byen med andre ord. Siv Hege fra Coverbrands har anbefalt meg å sette den i kjøleskapet, så får man en ekstra kjølende effekt, har ikke kommet så langt at jeg har fått testet akkurat det enda, men høres fristende ut. Og litt kaldt, men heii – man våkner jo ihvertfall om morgenen. Her har jeg nettopp sprayet på litt, blir litt blank en liten stund – men den tørker superfort. Så sminke deg kan du nesten gjøre med én gang! Hurra! :-* Håper dere har en strålende søndagskveld, jeg for min egen del er litt smånervøs . . Husker dere da jeg var med under innspillingen av Petter elsker Mari tidligere i høst?! Veeeel, jeg har fått beskjed om at jeg er med i episoden som skal sendes idag, og jeg kjenner det bygger seg opp med litt nervøse sommerfugler …. Siden vi ikke har TV2 bliss, tar jeg med meg en STOR pute ( faktisk den største jeg finner) og springer opp til Tone og Daniel .. Håper jeg er nogenlunde meg selv, husker jeg var ganske nervøs den dagen … Så om du har Tv2 bliss, kan du gjerne ta en titt på kveldens episode kl 20.30. Og det er ikke lov å LE 😀 (Deler av innlegget er reklame)

To replace

Finfin lørdagskveld, nå kom jeg nettopp inn døren her etter å ha vært på en liten interiør runde – så nå skal jeg bytte ut litt ting i leiligheten og gjøre om pittelitt her. Elsker å dille med sånne ting!! Jeg bare ELSKER Kremmerhuset, det er en sann inspirasjon bare å komme inn i butikken der. Jeg kunne nok gått der i timesvis om jeg hadde hatt tid idag, heaven . . Alltid deilig med en frappe (laget av is, sjokoladebiter og litt kaffe) når man shopper :-* Wearing // Jakke Zara / Sko Jeffrey Campbell / Genser Gina / Shorts Top shop .. Ellers blir det deilig indrefilét og sofakos resten av kvelden! Herlig lørdag.

Sen frokost

God morgen (dag) fininger! Nå har jeg inntatt en sen, men nydelig god frokost og formen er på topp! Det ble litt sent igår, men allikevel er jeg frisk og opplagt! Bursdagen var kjempekos, vi fikk servert fantastisk bacalao av vertene. Godt å være sammen med gode venner igjen. Snadder! Har ikke noe bilder fra igår, men lovte dere å vise mer av Zara skjørtet, har blitt kjempeglad i det allerede . . Skjørt & jakke Zara / Sko herfra / Veske Cubus / Øredobber Accessories / Smykke Lindex Testet ut ny leppestift & lipgloss også, så forelsket! Det er noe med meg og leppestifter altså . . Lipgloss herfra / Leppepstift herfra (Affilateslenker) Husk, dere får – 20 % på alle produkter hos Yves Rocher. SMILES! Nå må jeg få ut energien min på en eller annen måte, og da må det vel bli vasking da! Hurra for skinnende rent hjem! Fin lørdag til dere alle :-*

Bacalao and red wine

GOD KVELD superstjerner!! Hihi, jeg er i strålende humør. Hjemme hos min kjære – flyturen gikk bra – kjøleskapet er stappfullt i nydelig mat – og jeg er klar for bursdagsfeiring av vår kjære venn Knut Eirik ikveld. Har hørt rykter om at vi får servert hjemmelaget Bacalao (NAAAAAM!!) så da tar jeg med meg en flaske rødvin, det er jo så godt til .. Mmmm :-* Dette blir en meget hyggelig kveld med gode venner! Glede på jord!! Og god fredagskveld til dere alle sammen. Jeg har hoppet inn i ett skjørt som jeg la min elsk på hos Zara igår.. Love the colour – and the shape. Viser mer bilder imorgen! Det er grønt btw, selv om det ikke synes på bildet.. Korsett BIK BOK / Øredobber Accessories / Smykke Lindex

Guess where I am going?

Gleder meg til å komme hjem, men kjenner likevel det er litt trist og forlate leiligheten .. Jeg koser meg sånn her :-* Er det noe jeg elsker fortiden, så er det hvitt, beige, grått og alle disse delikate fargene, blir så glad av de!! Får jo nesten med dere hele episoden av God Morgen Norge i bakgrunnen her, haha … Skjørt Style By Marina / Genser BIK BOK (gammel) / Øredobber & smykke herfra Nå skal jeg drasse med meg en sikkert alt for tung koffert til flytoget! Det snør ute – så det er jo litt koselig. I Ålesund blåser det kraftig, og det gjør at jeg gruer meg litt til flyturen, så kryss fingrene søte jenter :-*