Statement sweater

Annonse – genseren er sponset og buksen + skoene er annonselenke

Enda en antrekkspost fra meg! Nå er jeg i mitt ess, hehe.. Jeg skal med hånda på hjerte si at det ikke har vært fristende og posere utendørs så kaldt som det har vært. Man blir liksom i litt mer sånn kose-mood, og pakke-seg-inn mood, og da skulle pynte seg og pose foran kamera sitter litt langt inne! Men det er så hyggelig at dere ønsker mer antrekk – så da skal jeg være flink å dele det.

En annen del av grunnen til at jeg ikke deler antrekk så ofte er at det ikke er så mange tilbakemeldinger, men hva er det egentlig å tilbakemelde?! Hehe – så lenge jeg vet at det er dette dere vil ha, så er jo det mer enn godt nok!

Jeg safer ofte, og kjører mye hvitt og svart – men når jeg så denne genseren kjente jeg bare at YES, på tide å prøve noe nytt. Den er kul, og gjør en del ut av seg. Lett å kombinere med noe enkelt slik at fokuset blir på genseren.

Genser fra You & I Agency / By Malina – Bukse her (det finnes ikke en bedre bukse enn denne! Denne brukes jeg både når jeg skal pynte meg til hverdags, OG som joggebukse hjemme. Den er magisk) Sko herfra – jakke Bik Bok

Klem

Velkommen til min nye ELLE blogg!

Hei, hopp og god påske fra deilige Oslo! Hatt noen herlige dager i godt selskap her i byen siden søndag. Godt når Oslo ikke jager, men når det er stille og fredelig uten tjas og mas. Virkelig vært fint. Var på kino i går, anbefaler dere virkelig å se den nye Tomb Raider filmen, altså HELLO! Så bra! Og hun dama er så kul!

♥ Vil bare ønske dere velkommen til min nye ELLE blogg! Jeg er så stolt over at jeg har fått lov å bli en ELLE-blogger, sammen med en fantastisk bukett av skjønne jenter. Jeg har jo alltid vært opptatt av mote, det visuelle og det som inspirerer i hverdagen, som klær, interiør, reiser, mat – og synes at den lille-store bloggen vi her inne sammen har skapt, passer fint inn hos ELLE. Veldig stolt! HURRA! Gleder meg til mye gøy fremover.

Etter noen deilige og avslappende (ante ikke at Oslo kunne være avslappende, hehehe) dager i Oslo, har jeg nå pakket bilen og skal straks suse avgårde til Geilo for noen dager!

Vi har leid hytte der oppe, jeg har pakket ingredienser til vilt-gryte i bilen og kjøpt inn bålpanne som vi skal grille pølser på, så utrolig kos! Håper dere har en finfin påsketid med venner og familie ♥

Påskeklem!

En svipptur til Marbella

Annonse / sponset opphold og noen av klærne er sponset

HEI! ♥ Jeg blir altså så glad av dette været, og av at det er rolig, og deilig påskestemning i byen, med lite stress og bare kos! På torsdag setter jeg snuten mot fjellet og Geilo. Siste skiturene i år før våren forhåpentligvis setter skikkelig inn. Deilig. Vi har en fin tid i møte nå altså, håper alle får en magisk påske!

Tenkte å dele litt bilder og antrekk fra turen til Marbella. Vi dro en gjeng på 11 stykker for å være på åpningen av det nye Nobu hotellet, som er en del av Puente Romano, influencere fra hele Europa som møttes der denne helgen. Så utrolig inspirerende, hyggelig og givende! Og superfint hotell, ikke minst. Masse gode måltider og funtimes med jentene jeg dro sammen med, herlig gjeng med gla´jenter og det liker jeg! ♥

Dress fra Billie & Me, solbriller fra You & I (Aker Brygge) Singlet fra Bik Bok, min favoritt!Skjorte fra You & I/By Malina, hatt fra Zara, belte fra Maud

Kjole fra Billie & Me, veske LV

Åh som vi koste oss her, heldige med været én av dagene, så da koste vi oss ved bassenget noen timer!

Kjole fra Zara, veske fra Gucci – jeg elsker denne røde kjolen. Bruker den både til hverdags, og fest! Styler den opp, eller ned ♥

Kjole fra You & I/By Malina – all that sparkles sier jeg bare!

… Og all that glitters er også velkommen i garderoben min denne våren. Elsker dette settet!Sett og briller fra Kouture

Jeg skal forresten tømme både loft og garderobe for klær nå og ha skikkelig utsalg, men tenkte å ha det på nett slik alle får en sjangse til å sikre seg noe, blir det godt mottatt eller? Og har dere et godt tips til hva jeg burde bruke til å selge, så si gjerne fra. Typ Tise eller noe? Jeg er ikke så god på sånt, hehe..

Klem!

Mitt forbilde

På vei til Marbella forrige uke, begynte jeg å lese en bok. Fra første side visste jeg at dette var boken for meg, og det kunne ikke vært et mer riktig tidspunkt å lese den på. En bok av en person jeg virkelig beundrer, og nå etter og ha lest med 1/3 gjennom boken – bare har innsett at WOW, dette er virkelig mitt forbilde! Dere har ofte spurt meg om hvilke forbilde jeg har, og jeg har aldri klart å svare på det før nå, bortsett fra foreldrene mine da ♥

Tankesettet, gjennomføringsevnen, troen, positiviteten som denne personen har i seg.. Jeg kjenner meg faktisk veldig igjen i hvordan han er og hvordan han tenker, derfor føler jeg at jeg knytter meg ekstra til boken når jeg leser den. Han setter på en måte ord på det jeg egentlig vet inni meg, men kanskje ikke helt har satt ord på og satt til “live” enda. Dette i kombinasjon med  en annen bok jeg leste på vei hjem fra Tulum, så er det én setning som kverner i hodet mitt, den grep meg skikkelig.

Does your hectic path of life threaten to overwhelm your dreams? 

Svaret i mitt tilfelle er ja. Hvorfor? Fordi jeg som 23 åring sakte men sikkert begynte å skape meg en jobb og en karriere uten at jeg egentlig var klar over det selv. Det var jo ikke dette jeg skulle jobbe med, det var ikke veien jeg skulle gå. Misforstå meg rett, disse 8 årene har gitt meg så mye! De har blant annet gitt meg svaret på hva som virkelig er drømmen min. Dere har gitt meg så mye, og jeg ville ikke vært foruten. Jeg hadde ALDRI vært hvor jeg er i dag om jeg ikke hadde skapt meg dette lille universet, og om ikke dere hadde trodd på meg!

Jeg skal likevel ikke legge skjul på at jeg også har mistet meg selv på veien i løpet av disse 8 årene. Ikke helt, men deler av meg. Jeg føler på en måte at det kanskje ikke gjør meg lykkelig lengre? Om jeg kan si det sånn. Kanskje litt dumt å skrive det i og med at jeg egentlig bare bør være sinnsykt takknemlig for alt, noe jeg også er. Men jeg er bare et menneske. Til tider kan det hele føles destruktivt. Ikke på grunn av jobben i seg selv, for det er så mye positivt og bra knyttet til den, opplevelser, oppturer, deres engasjement, alt jeg lærer! Grunnen til at jeg ikke føler meg lykkelig ift jobben er jo kun fordi jeg er så hard med meg selv, jeg setter så høye krav til meg, jeg presser meg selv, og jeg lar presset fra omverdenen gå inn på meg. Og – det er jo ingen som er så streng med meg som jeg er. Det hele handler nok om å finne balansen, for jeg elsker og klikke meg inn her, lese kommentarer og tilbakemeldinger fra dere, dele bilder, oppskrifter, inspirere – og alt denne lille-store boblen inneholder. Jeg må bare finne ut i hvilken grad jeg skal la det påvirke “helsen” min om jeg kan si det på den måten? Jeg tror dere forstår hva jeg mener, og at jeg uten disse 8 siste årene aldri hadde vært hvor jeg er idag. Alt for en grunn, og alt til sin tid – som jeg pleier å si.

I dag vil jeg i at fordelingen i hva jeg gjør er 90/10. Hvor 90 er blogg, instagram, sosiale medier, bilder, og det kreative – og 10 er på drømmen! Her må jeg finne en bedre og mer fornuftig balanse om jeg skal klare å nå drømmen min ♥ Men alt det handler om å først bli bevisst på det selv – for så og gjennomføre det.

Uansett – over til boken igjen. Jeg anbefaler på det varmeste å lese den, og kanskje enda mer for de som føler seg litt “rådvill” – som kanskje ikke helt vet hva de vil, eller om jobben i dag gjør en lykkelig? Sitter du inne med en drøm som du ikke tør å satse på fordi det hektiske livet du lever, eller jobben du er i stopper deg? Denne boken gir meg GUTS! Den inspirerer meg, gir meg enda mer TRO og gjennomførings-LYST og sparker meg litt i rumpa på veien. Den gjør meg engasjert!

Før jeg avslutter vil jeg gjerne ta to eksempler fra boken som inspirerte meg ekstra. Fordi ; det første eksempelet viser hvordan tankesettet bør være ift å se det positive, og være en vinner uansett. Og det andre eksempelet viser bare hvor viktig, nei vent – at det viktigste av ALT for å nå drømmen sin rett og slett 80 % er gjennomføringsevne. Mitt nye favorittord!

1. Han skal forhandle en deal til x antall svimlende millioner kroner og har bestemt seg for å prøve å få “den unge, beinharde motparten” til å gå ned 7 millioner før han går inn. Han starter med å foreslå det og jobber seg ned fra 7 til 5, til 3.. Svarene han får er at det skjer ikke. Til slutt ender det med at han får motparten til å gå ned 1 million, “ok én million skal du få” var svaret. Etterpå ringte han sikkert til klienter, familie og kjæreste for å fortelle at han hadde vært rå i forhandlingene – og at han vant, siden han ikke gikk med på 7 millioner men én.

Men – det var ikke han som vant én million på en telefon-samtale.

Altså – hvor genial er tankegangen????

Noen som har tippet seg frem til hvilken bok jeg leser? Om ikke – så kan jeg avsløre at det er ingen ringere enn Petter Stordalen sin “Jeg skal fortelle deg min hemmelighet” Jeg simpelthen ELSKER den.

 

2. Petter forteller også historien om da han kapret jobben som leder for City Syd i Trondheim i en alder av 24 år. Dette kapittelet handler KUN om gjennomføringsevne, for hadde han ikke hatt den – hadde han aldri heller fått jobben. Så enkelt. Han sendte inn søknad men fikk ikke svar, dette endte med at han enkelt og greit oppsøkte personen som satt på søknadene til jobben. Ringte på hjemme hos han, og fikk beskjed om at han ikke var en av de to kandiatene til jobben. Etter at han gikk derfra, var han derimot det, og reiste til Trondheim i god tid før intervju-rundene for å sanke mest mulig informasjon om butikkdriften i byen. Møtte på en eldre herremann som lurte på hva Petter gjorde i byen hans. Petter fortalte han at han skulle bli ny leder for City Syd og delte sine ideer basert på informasjonen han hadde fått om butikkdriften i byen.

Da han kom inn til jobbintervjuet satt det 12 eldre menn og ventet på han, elleve alvorlige ansikter. Ett smil. Og det tilhørte den eldre herremannen han hadde møtt tidligere på dagen. Petter fikk jobben på stedet.

Jeg bare elsker dette kapittelet! Historien, slutten på historien. Er så utrolig inspirerende.

Alt i alt handler det om hvordan man tenker, at man går bort fra problemer man ikke kan gjøre noe med, men ser løsninger på problemer og ting man KAN gjøre noe med. Og har man ikke gjennomføringsevne for å nå drømmer og mål – ja da gjør man heller ikke det ♥

Jeg gleder meg utrolig mye til å lese mer ♥ Takk Petter Stordalen, for denne fantastiske boken!!

 

 

 

 

Sol, sommer, fregner på nesen og …

Annonse

… Hvite, freshe tenner! Ah. så deilig. Det er så godt å føle seg ekstra fresh når det går mot vår hjemme i Norge, plutselig er den her og vipps så er sommeren hakk i hæl! Vår og sommer betyr mye ute-tid, enda mer sosial-tid, reiser og gøy. Og da synes jeg det er ekstra digg å være litt ekstra fresh. Både hva kommer til brunfarge, nyheter i vårgarderoben, freshe opp fargen på håret og friske opp hvitfargen på tennene – ikke minst. Folk blir glad av smil, og enda gladere av ett hvitt ett ♥

That’s right! SMILE!

Rett sommer-steming her inne om dagen! Hyggelig med litt glad-farger så man kan glede seg litt ekstra til vi står midt oppi det selv her hjemme i Norge.

Jeg feirer veien mot en freshere versjon av meg selv og en vår-som-snart-kommer til Norge ved å gi dere -20% på disse tannstripsene fra Spotlight Whitening. Pakken inneholder 28 strips, som holder til en hel behandling. 14 dager, to strips, en til oppe og en til nede. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn, legge inn rabattkoden, bruke stripsene 1 time hver dag i 14 dager!

GLA´nyhet! Spotlight Whitening har endelig lansert norsk nettbutikk, og stripsene kan dere finne her. Koden for -20% er “spotlight20” (og koden varer ut 30 mars)

Stripsene er lett å bruke og skader ikke tennene siden det inneholder 0,05% hydrogenperoksid som er den doseringen som er lov i Norge.

Jeg har nettopp kommet hjem fra Spania, 3 nydelige dager i Marbella i nydelig selskap! Mer om dette senere i uken. Nå er det sofatjeneste og tacotid! Så deilig ♥ Nyt denne fine kvelden!

Tulum : Første dagene på Habitas

Etter tre netter på Hotelito Azul gikk turen videre til feriens høydepunkt, nemlig Habitas.

Habitas ligger litt mindre sentralt enn de fleste andre hotellene, som en bortgjemt liten perle. Likevel tok det ikke mer enn 20 minutter på sykkel inn til sentrum. Habitas kan nesten ikke forklares med ord. Jeg kunne vært der en hel måned i strekk og bare tasset rundt på området, et mer “ZEN” sted skal man lete lenge etter. Området er stort, men det er ikke mange “teltene” – derfor veldig rolig og man blir kjent med de som jobber der, superskjønne mennesker! Man får liksom en litt mer “nedpå” opplevelse når alt blir så “nært” ♥ Jeg personlig er ikke så glad i store hoteller, med masse folk og stress, så dette var virkelig i min gate. Teltene i seg selv var helt magiske, og de første 3 nettene ble tilbrakt i telt rett ved havet og bare sjøutsikt så langt øyet kunne se. Like magisk på morgenen som på kvelden. Utendørs dusj, stille, rolig og helt magisk. Jeg ønsker meg sånn tilbake!

Jeg blir så inspirert på interiørfronten også når jeg er på sånne steder, utrolig gjennomført og delikat. Tre, betong – er så fin miks! Og bildet over er inne på toalettet liksom, hehe..


Dere kan tenke dere hvor deilig det var å tasse rundt på dette området her om dagene. Så fantastisk, og til Habitas skal jeg tilbake – det er helt sikkert ♥ Ila disse dagene ble det også et besøk på Gitano for middag – det var helt rått! Vi var der på en fredag, det anbefales! Superkult, med eget band som tok stemningen helt til et annet nivå, med en vokalist som sang så sykt bra! Så Gitano må dere ha på listen! Takk til dere som tipset meg om det.

God helg til mine favorittlesere!

Interiør : Svar på spørsmål samt litt annet snadder

Annonse – jeg har fått rabatter på noen av produktene i dette innlegget

Altså WOW! Jeg har hatt rekordvisninger på Housetour-videoen min som jeg la ut for to uker siden, jeg ble så sjokkert og glad når jeg så det! Over 60.000 som har sett den liksom, det indikerer enda mer for meg at veien jeg har valgt å gå videre er så riktig. Det er DETTE jeg brenner for!! Wææ så glad jeg blir!

Dere hadde litt spørsmål fra Housetour videoen, og de kommer det svar på her ;

Hvor har du kjøpt knaggrekken, skohylla og veskehylla?

Knaggrekken kjøpte jeg på Illums Bolighus, de er fra Menu – fant en link til dere her. Skohyllen er fra merket MixRack og veskehyllen er fra Gubi.

Hvor er kaffemaskinen fra? Ble kaffetørst av å bare SE på den!!!

Hehe, den er fra Nespresso, og modellen heter “Creatista.”

Kult med sammenslåingen, men for oss som liker å ha åpent vindu om natten når vi sover (også om vinteren), så blir jo badet kaldt?

Ja, det er jo et valg man må ta. Jeg har aldri hatt behov for åpent vindu, noe som da passer helt fint når jeg slo sammen bad og soverom. Har en normal og deilig temperatur i begge rommene, hverken kaldt eller varmt. Kan jo alltids lufte litt før jeg legger meg om jeg ønsker det, og da spiller det jo ingen rolle om badet blir kaldt.

Rååå stilig leilighet , takk for omvisningen  Men lurer på hvor du har vaskemaskin din og hvor tørker du klærne dine ?

Takk! Vaskemaskinen er integrert i kjøkkenet. Det hadde jeg i forrige leilighet også, veldig fornøyd med den type løsning. Har vask og tørk kombinert, men henger som regel opp klærne på tørkestativ (som de fleste gjør?) Hehe ♥

Så koseligt du har det. Har to spørsmål, hvor har du kjøleskapet? Å hvor gjør du av alle tingene dine, klær/sengetøy/og annet? Kunne ikke se så mye lagringsplass?

Takk! Kjøleskapet er kjøleskuffer på mitt kjøkken, så har jeg fryseskap ved siden av og vinskap. Jeg har en garderobe med ganske stor plass. Den bygger ca 3.20 i høyde så er plass både til dyner, sengetøy, og ja – selvsagt.. Klær. Håndklær og lignende har jeg i skapene på badet.

Kan vi se kjøleskufferne dine?

Absolutt! Det kommet et innlegg om ikke så lenge, hvor dere får se både kjøleskuffer, skuffer og skap! ♥


Siden vi først er inne på interiør, tenkte jeg at jeg skulle vise dere den nye vasken på badet (den første var det feil med så vi valgte å produsere den i Italia fremfor Kina) – samt alle de fine kranene og dusjen i leiligheten. Er så forelsket i alt, og så fornøyd! It’s all in the details! 

Kjøkken

Veldig glad for at jeg valgte “innebygd” kran på kjøkkenet, i svart matt. Det er rent, litt annerledes og passer helt perfekt både til speilet over, til vasken og den hvite marmoren.

Samme stil går igjen på badet, og jeg kunne ikke vært mer happy! Det krever så lite når man velger svart matt, er bare å tørke av det, man slipper og pusse og det blir ikke fort skittent i det hele tatt. Så deilig!
Alle kraner i leiligheten, dusjen og batteriet til badekaret er fra Tapwell.

Jeg er så utrolig fornøyd med vasken og “understellet” til den – fordi jeg ikke har sett noen som har lik. Og det liker jeg, jeg liker å skape det litt “unike” for meg selv. Vasken fikk jeg Ole Petter hos Ulfven til å hjelpe meg med. Dette var ikke noe de hadde i sortimentet, men han var så snill og kontakte leverandørene sine for å lage den til meg. Jeg er så fornøyd og takknemlig for at det finnes sånne herlige og løsningsorienterte mennesker! Hos Ulfven har de så utrolig mye fint, både fliser og vasker  – jeg har brukt de både til denne leiligheten, og til den forrige. Flisene på lille-toalettet er også fra Ulfven.

Her har jeg også valgt produkter fra Tapwell – og Leif Erik, markedssjefen der som alltid hjelper meg og som er så himla positiv til alt jeg skravler om og tenker, hehe.. Koselig med sånne samarbeid! Til badet ønsket jeg å ha litt annet enn det svarte matte, i og med at det er så mye svart fra før. Så for å ta igjen gull-listene jeg har i flisene på gulvet, valgte jeg flusher og kran i Honey Gold! Det er så fint, og klassisk!

Hva er deres favoritter når det kommer til sånt? Alt er jo så fint. Lagt min elsk på svart og Honey Gold jeg da, men synes også at rustfritt stål er supersexy!

Vlog : Feelgood fra turen

Oh boy! Endelig kommet meg i normal rytme igjen etter turen, og våknet til normal tid. Det er deilig! Men fy som jeg savner tilbake, rart det der.. Jeg koser meg alltid på tur men synes som regel det er helt bankers og komme hjem igjen, men denne gangen så … Er det annerledes. Tulum tok meg virkelig med storm, og alt jeg ønsker meg akkurat NÅ er å sette meg på et fly tilbake. Var så godt å “distansere” seg litt til en helt annen verden. Lever lenge på denne turen her. Og har allerede bestemt meg for at til høsten er jeg tilbake der. Dere må dra dit, girls ♥

Dette er videosnutter jeg har filmet fordi jeg ville bevare minnene – ikke fordi jeg egentlig skulle lage en vlog, så det er ingen snakking i videoen, bare musikk og deilige klipp av et deilig sted! CIAO!

Tulum : Første dagene & Hotelito Azul

♥ Hjemme igjen i vinterkulden, mens hodet er i Tulum-modus delux fortsatt. Den fineste ferien jeg har hatt på lenge, på veldig mange måter – og den sitter igjen i kroppen. Jeg savner tilbake så utrolig mye, selv om det er godt å være hjemme igjen også, så er det enkelte ting jeg ikke klarer å glemme. Fine minner, sted med sjel og opplevelser. Jeg anbefaler dere på det varmeste å ta turen til Tulum. Jeg skal definitivt tilbake i løpet av året.

Jetlaget tok meg ordentlig idag! Det ble rett og slett nesten litt sånn sjokk-tilstander når jeg så hva klokken var! 13.30! Hallo i luken, så lenge har jeg ikke sovet siden jeg var tenåring tror jeg (kanskje ikke da heller når jeg tenker meg om!) Trodde først det måtte være noe feil med telefonen min! Flydde hjemover natt Mexico-tid så hoppet liksom over en natt med ordentlig dyp søvn, trengte visst ganske mange timer på øyet i natt! Ja, så sov jeg bort halve dagen, pytt pytt. Nå er dagen i gang, og jeg skal ta dere gjennom den fantastiske turen steg for steg tenkte jeg. Og da begynner jeg fra begynnelsen! Og! Jeg har ikke filmet så mye, men når jeg så gjennom telefonen min har jeg tatt utrolig mange korte videosnutter som jeg tenkte å sette sammen til en feel-good video ♥

En litt uheldig start på turen da det endte opp med at jeg måtte reise alene, haha! Det er en komisk historie bak det hele, så det er jo bare til å le av idag – men det var litt kjipt akkurat der og da. Vi var jo to på turen som dere har skjønt, og jeg forstår at dere lurer på hvem denne personen er – men jeg vil holde privatlivet mitt privat enn så lenge ♥ Uansett “personen” (hehe) kom 12 timer etter, så en litt lang reise alene overlevde jeg.  Stor jente! Når jeg landet i London fikk jeg derimot beskjeden om at kofferten min var igjen i Oslo, så det var jo litt rart og komme til Tulum uten en eneste fille annet enn de jeg hadde på meg. Tulum er jo ikke veldig kjent for butikker hvor man kan kjøpe det mest nødvendige for å si det forsiktig så det ble litt kaos, haha. Når kofferten endelig var på vei og jeg trodde den skulle ankomme dagen etter – fikk jeg ny beskjed om at den stod igjen i Mexico City. Takk for det. To lange dager uten klær der altså, men etter litt frustrasjon kom smilet på plass og kofferten etter! Løste seg til slutt. Uansett! Da jeg kom ut av bilen og satte beina ned så var det bare sand over alt, så utrolig deilig.


Første tre nettene ble tilbrakt på et lite sjarmerende boutique hotel, Hotelito Azul Superkoselig, få rom, store bungalow hytter både “oppe i trærne” og nede ved vannet. Superkoselige mennesker som jobbet der, og veldig rolig, avslappende og deilig. Ikke noe stress. Man tasser liksom rundt uten sko hele dagen, og stranden er typ 5 meter fra ytterdøren din. Den følelsen ♥ Rolige dager, rolige kvelder, sminkefri, sol og nydelige omgivelser.Se så utrolig magisk og idyllisk det er? Helt utrolig! Den ene dagen spiste vi lunsj på “Posada Margherita” som er et utrolig sjarmerende sted med nydelig fersk fisk på menyen. Fantastisk vakkert og med nydelig utsikt utover havet.


Etter 3 netter på Hotelito Azul, gikk turen videre til Habitas, som jeg skal vise dere mer av i neste innlegg fra Tulum ♥ La meg bare si at Tulum er en eneste lang “jungleroad” som jeg kaller det. På venstre side har man alle hotellene som ligger rett PÅ stranden, og på andre siden har du jungelen, samt restauranter og små søte butikker, barer og annet kos. Så å sykle hele den stripa x antall ganger tror jeg må være favoritt-minnet mitt fra turen. Gleder meg til å sykle der igjen. Å sykle er liksom så befriende!

På sykkeltur med sykkelen min! Åh, har vært så mange hyggelige sykketurer langs denne veien. Helt magisk ♥

En oppdatering fra Tulum

Hei mine fine, tålmodige og herlige lesere! Her kommer en hilsen fra Tulum, endelig ♥

Akkurat nå ligger jeg i sengen og titter ut gjennom åpningen på rommet (som er et fantastisk nydelig telt med gulv, møbler, og en utedusj som føles som en drøm å tre inn i.) Jeg ser ut på palmene, havet, bassenget og soloppgangen – og hører på bølgene som jeg nå har blitt vant til etter 9 netter her i Tulum.

Nå er jeg ganske mange soloppganger rikere, batteriene er ladet,   jeg har fått fregner på nesen, blitt lysere i luggen, fått x antall myggstikk, sovet nok for et helt år, og opplevd så mye fint. For et sted! Jeg har hatt høye forventninger til Tulum, og dere har også vært superpositive, og kommet med herlige tips! Jeg må si at Tulum absolutt står til forventningene. Et roligere, herligere strandliv finnes ikke. Tulum har alt. Sjarm, atmosfære, man føler seg avslappet, beriket og utrolig heldig på en og samme gang. Jeg elsker dette stedet! Faktisk så mye at jeg utvidet ferien med to ekstra dager, jeg følte meg ikke klar for å forlate dette stedet.

Sånn. Hver dag, hele dagen. Tusler rundt i noe jeg har kastet over bikinien, uten sko for det meste, uten sminke, det er så befriende og avslappende.

Det er så magisk å våkne rett før solen står opp, og enda mer magisk å se den stige opp på himmelen. Etterfulgt av frokost og late timer, sykkeltur, eller roadtrip. Det er det dagene har gått i, og jeg har virkelig meldt meg helt ut av verden hjemme. Jeg har kun vært på sosiale medier for å dele ting, og ingenting annet – telefonen har for det meste ligget på rommet, eller i vesken. Jeg aner ikke hva som skjer med omverden, eller hjemme i Norge, har bare klart å koble helt ut. Så godt ♥

Har testet ut litt forskjellige hoteller her, første 3 nettene ble tilbrakt på et utrolig koselig Boutique hotell, med rom “i en tretopp” og ved havet. De neste 3 på den fineste og beste resorten jeg har vært på noensinne tror jeg, hvor man bor i helt unike telt, som er så fine og sjarmerende, og bare .. Nei, det kan ikke forklares. Videre 2 netter på en annen resort hvor man også bor i telt med dusj “i bakgården,” og da var rommet i en liten “village” – utrolig fint der også, og et mer sentralt hotell, men er nå tilbake på mitt favorittsted, Habitas. Det er noe med dette stedet, det er stort, men lite, rålekkert, sjarmerende, spennende, de som jobber her er så utrolig skjønne – og man føler seg hjemme! Kan ikke forklares, men jeg har masse bilder å vise dere etterhvert.

Her er et bilde fra Habitas, er så vakkert her. Hele stedet er en eneste fotolocation!

Rommet fra første opphold, telt med sjøutsikt som er noe av det råeste jeg har opplevd! Å våkne opp der til soloppgang, samt se solnedgangen fra teltet har vært litt av en opplevelse.

Nå skal siste hele dagen nytes, og i kveld står Casa Jaguar for tur. Har tidligere vært på Gitano og Rosa Negra for middag, tusen takk for tips alle sammen. Hittil har maten på Rosa Negra vært favoritten, men gleder meg veldig til Casa J i kveld. Imorgen er det avreise rundt lunsjtider, litt rart – men det skal bli utrolig godt å komme hjem til babyen min! Leiligheten altså, hihi ♥ Håper dere har det bare fint hjemme, og takk for at dere har vært så tålmodige med meg når jeg har meldt meg ut. Dere er best!

Stor klem fra solen og varmen, sender masse deilig energi deres vei ♥