My life in boxes

God onsdags morgen ♥ En spent Lene som skriver til dere idag. Det er nemlig dags for budrunde, og jeg krysser alt jeg har for at det går min vei! Er det meningen, blir den min, er det ikke må man bare se etter andre muligheter. Men jeg har på et eller annet vis en veldig god magefølelse.

Nå sitter jeg her da, i en leilighet uten ting! Møblene er her, siden den nye eieren kjøpte alt. Både møbler, tepper, bilder, tv, lamper. Jeg brukte hele dagen i går og litt av mandagen til å pakke hele livet mitt ned i esker. Og belønnet meg selv med digg pizza og sjokolade på tampen av kvelden i går, så deilig etter en LANG, lang dag. Sov urolig i natt, men tror hele kroppen har vært i høyspenn pga flyttingen, og fordi jeg er så spent på dagen i dag.

EMPTY FLAT

Er så rart å se! Men herlighet så mange magiske minner fra denne leiligheten

Det er jo ganske mange som flytter nå om dagen, og derfor tenkte jeg jeg ville dele noen tips til pakking for at det skal gå så smertefritt som mulig! Jeg har gjort alt av pakking selv, men har fått tilbud fra alle de fine vennene mine som har villet hjelpe meg. Sannheten er at jeg gjør det best alene, men setter kjempestor pris på at de tilbyr seg ♥ Liker å være litt i min egen verden med musikk på ørene, gå gjennom alt, sortere, kaste, ta vare på, etc. Og sånt gjør man faktisk best alene.

1 – book en flyttebil / mange benytter seg av venner og familie når selve bæringen og utflyttingen skjer. Men jeg bestemte meg rett og slett for å leie flyttebil. Dette fordi jeg hadde ekstremt mye som måtte kjøres vekk og kastes, og da tok jeg like greit to fluer i en smekk.

2 – book nedvasking om behov / det spørs jo helt på tid man har, og størrelse på det man skal flytte ut fra. Men å vaske ned 120 m2 alene, blir for mye jobb. Så jeg har booket hjelp her.  Og det føles veldig greit! Det er jo liksom ingen normal vask. Er jo alle vinduer, skuffer, skap, balkong, boder, peiser etc.

3 – kjøp inn esker, poser, avfalls sekker / planen var å kjøpe sånne svære flytte-poser fra Clas O men de var utsolgt, så jeg endte opp med å kjøpe 20 esker til å pakke ned i. 10 store, 10 små, og merkelig nok holdt det AKKURAT! + noen kofferter i tillegg.

4 – pakk ned rom for rom / jeg liker å pakke ut systematisk. Og tok rom for rom, gjorde meg helt ferdig med ett før jeg fortsatte på neste. Først pakket jeg ned alt av interiør ting, deretter gikk jeg løs på alle skuffer. Er så fantastisk deilig å sortere ting, kaste det man ikke trenger, og pakke ned det man har behov for. Først tok jeg tv-stuen, deretter spisestuen, badet, og kjøkkenet. Og sistnevnte tok jo lengst tid uten tvil! I runde to tok jeg soverommene, garderobe, og begge bodene. Pheeeew!

5 – merk alt du pakker ned, nøye / regner med alle gjør dette automatisk, men jeg er spesifiserer hva som er i boksen. Det verste er å lete etter ÈN spesiell ting, som du aldri finner fordi den KAN ligge i 4-5 forskjellige esker, hehe..

6 – dobbeltsjekk, trippel-sjekk, repeat / man vet jo aldri om man glemmer noe. Så her gjelder det å sjekke alt så mange ganger at man kan overlevere nøklene med god samvittighet, og uten at den nye eieren plinger på i ettertid fordi du har glemt noe. #flaut

7 – ta farvel på ekte vis / ja, altså det spørs jo helt hva leiligheten har betydd for deg. Men denne her er faktisk min store, lille baby. Jeg ELSKER hver minste detalj i den, og har lagt ned så latterlig mye arbeid i den at mitt siste farvel skal gjøres på ekte vis. Herregud det er så sinnsykt at jeg overleverer nøkler i morgen, nå skal jeg aldri mer gå opp trappene, og åpne døren inn til den åpne og lyse stuen ♥ Jaja, livet går videre og jeg er veldig flink å legge ting bak meg, og gjøre meg klar for NYE EVENTYR!

Gleder meg til å vise dere mitt nye krypinn som jeg flytter inn i på mandag, det er så FRESHT! Og der skal jeg bo i 2,5 mnd! ♥

WISH ME LUCK, og jeg oppdaterer dere selvsagt så fort jeg vet om den andre leiligheten blir min. Det føles jo nesten litt ment to be. En dør lukkes idag, og forhåpentligvis åpnes en annen!

GOD klem til mine fantastiske lesere.

Flyttekaos & deilig mat

Annonse

Tjohei hvor det går! Tenkt at jeg pakker ned livet mitt i esker om dagen, vemodig! Men det går unna,og godt er det. Fikk pakket ned begge stuene, kjøkkenet og badet i går, så nå gjenstår soverom, garderober, klær, og bodene. Så det er fullstendig flyttekaos her med esker som skal videre og ting som skal kastes, og noe som skal gis bort. Man glemmer jo nesten helt av å spise så nå fikk jeg endelig i meg litt lunsj og attpåtil så unnet jeg meg fantastiske muffins, som forøvrig er noe av det beste jeg har smakt på en stund.Nå er jo jeg svak for sjokkis og da ♥

I over en lang periode fra jeg, som dere vet – testet glutenfrie produkter fra Fria. Og oppsummeringen min etter alle disse ukene er at magen min aldri har vært bedre, stabil og jeg er ikke plaget med vondt etter at jeg byttet ut alt av hveteprodukter med glutenfri når jeg har cravet brød. I tillegg har jeg testet ut nesten alle produktene til Fria, og kan varmt anbefale disse produktene videre, da jeg synes alle smaker kjempegodt, og er ferske etter jeg har tatt de opp av fryseren.


Idag laget jeg toast med Fria sitt toast brød, pesto, spekeskinke og ost som jeg smeltet på pannen. HALLO, så himmelsk. Og sjokolademuffins med jordbær til, og iskaffe til dessert. Så nå er magen fylt opp og jeg er klar for nytt innrykk av nedpakking!

Konkurranse ;
I samarbeid med Fria får jeg lov å gi bort glutenfri produkter til en verdi av 500,- og alt du trenger å gjøre er og kommentere i kommentarfeltet med hvorfor du skal vinne disse glutenfri produktene ♥ Lykke til!

Den perfekte leiligheten

I går var det visnings søndag, og jeg hadde fire stykker jeg ville se på. Ingen mer favoritt enn de andre faktisk, fordi at når jeg tidligere har hatt favoritter på visning så har jeg bare blitt skuffet. Derfor gikk jeg på visninger i går med åpent sinn. Gikk på to stykker i går før det var dags for nummer tre. Hadde med meg både Maria, Henriette, Egil og lille skatten Noah som sparket seg rundt på sparkesykkel og ropte “LEEEENEEEE” hehe, gullungen ♥ Området leiligheten ligger i er Frogner, den ligger litt lengre opp enn her jeg bor nå, men likevel med mye mer rundt, og gata er bare helt nydelig sjarmerende. 5 minutter å gå til Solli så det er ca samme avstand som i dag. Veldig sentral.

De andre gikk inn først, jeg knotet med skoene, men ble veldig glad sa Maria snudde seg og gav meg “blikket” etter at hun kjapt hadde tatt et overblikk. Både hun Egil og Henriette var i fyr og flamme. Og du vet når du leter etter noe, og når du finner det så sier det bare PANG? Det gjorde det i går, og da visste jeg at dette var den leiligheten jeg ville ha. AH jeg har drømt om den i natt til og med.

Den er akkurat passe stor, har to soverom, ny balkong ut mot en nusselig bakgård, 3 meter under taket, stukkatur, rosetter, og masse MASSE lys! Det er en av de lyseste leilighetene jeg har sett på en stund og det gjorde meg så utrolig glad. Utsikten fra vinduene, følelsen rundt hele leiligheten var bare helt “on point..” Og siden har jeg tenkt på den. Altså jeg nærmest bor der allerede. Jeg vil så inderlig, inderlig ha den leiligheten. Massevis av folk på visning, uheldigvis for meg. Men jeg liker å se det positive i alt. Boligmarkedet har stilnet, og budrundene er ikke like crazy som de var. Jeg solgte i grevens tid! Det positive her er at leiligheten over nettopp gikk, for takst! Så jeg krysser fingrene for at det ikke blir full krig og at den ender opp med å gå latterlig langt over. Jeg skal gjøre alt i min makt for at jeg skal vinne denne budrunden og har allerede tatt kontakt med banken. Her gjelder det å legge en slagplan! Jeg har troen, og når jeg bestemmer meg for noe skal jeg klare det. Kryss fingrene for meg ♥

Det fine med leiligheten er at beliggenheten og følelsen rundt alt fikk meg til å føle at det er en ordentlig perfekt jente-leilighet, nesten litt sånn Sex And The City følelse. Nei, jeg bare kan ikke forklare det, men jeg bare ble så glad i den med én gang! Så jeg krysser alt jeg har for at det går min vei i morgen. Den er superfresh, men det er selvsagt en del ting jeg vil gjøre for å få den til “min egen” (om jeg får den that is) – og alt jeg har i hodet mitt, må bare ut her på bloggen nå! Jeg har jo tidligere laget moodboards til inspirasjon, men nå må jeg laget ett til! GIRET!

Svart, hvitt, tre, stål, kakkelovn, wood work, tropisk balkong, stor kjøkken-øy med spiseplass. En liten miks av nytt og minimalistisk blandet med det sjarmerende og litt gammeldagse. Perfekt til en sånn type leilighet.  Vet akkurat hvordan jeg vil ha den om den blir min, og gleder meg til å ta dere med på reisen.

Until then – is i magen og vinnerinstinkt! Har man tro så er jo sjangsene mye større enn om man ikke har det. Og får jeg den ikke, nei – da var det ikke meningen og noe bedre vil komme min vei!

Denim favorites

Hei fine dere ♥ Håper helgen har vært fin! Jeg har brukt min til kvalitetstid med fine venner, og det er så godt. I går var jeg og kjøpte inn kasser til flyttingen, nå skjer det snart! Tenk det. Nå skal livet pakkes i esker for en liten stund, og nye eventyr venter! Vemodig, men jeg er alltid ved godt mot og ser løsninger i stedet for problemer, og med den innstillingen løser det seg alltid! Idag skal jeg på 4 visninger, og det gleder jeg meg veldig til. Krysser fingrene ♥

Har innsett at det nå er på tide å bytte ut favoritt-jakkene mine (fuskepelsene) med lettere jakker / skjorter, og nå har jeg funnet to denim favoritter som kommer til å bli brukt mye fremover

HELLO DENIM

Denne er klassisk fin pga volangene på armene, og fin både åpen og igjen med et lite tynt belte i livet når man har den kneppet igjen. Fra Zara.

Klassisk denim jakke, som er litt oversized, noe jeg liker. Man finner jo de litt kortere versjonene også, som også er superskjønne til kjoler, skjørt og lignende. Elsker at den er såppass lys i vasken som den er. Fra Kouture.

Det skal sies at jeg også kjøpte en hvit denim jakke på h&m i går, men den er faktisk sporløst forsvunnet! Har lett etter den i en time nå, men finner den IKKE. Surrehue! Jeg får vise den en dag jeg finner den, men den er veldig fin så ta en titt på vanlig dame avd, om du leter etter hvit denim ♥

Chiquita banana

Med fruktfat på hodet, hehe. Jeg liker jo å ta den litt ekstra ut når jeg skal ha temafest ♥ Turban med fruktfat på toppen kunne ikke passet bedre denne kvelden. Kombinerte den med bodyen fra kolleksjonen min, samt skjørt fra kolleksjonen min i fjor! Turbanen er lånt fra Oslo Kostymelager for 200,- ! Vel verdt pengene. Andre gangen jeg tar turen dit opp nå, de har jo ALT! Er som å gå i en jungel av historie, mønster og farger – og her finner man alt man trenger til temafest! Flere som har spurt hvor turbanen var fra, så nå har dere fått svaret ♥

Ballongene er fra Festlige Ting & øredobbene fra H&M

Stemningsrapport ♥ Jeg var mest opptatt av å være vertinne foran å ta bilder denne kvelden, men noen få bilder ble det! Laget pulled pork nachos til alle, og serverte punsj som dere vet!

Og med dette ønsker jeg dere en MAGISK helg!!

Kvalitetstid med verdens beste

Hei mand.. Fredag! Blir helt surrete av disse fridagene midt i uken, hehe. Deilig med helg da, woho! Det er sommer i hovedstaden, og det er jo helt gull når det er helg ♥ Godt med en fridag i går også, etter tidenes tropiske utflyttings fest på onsdag. Blir helt rørt når jeg har så mange gode venner rundt meg. One for the books!

I går brukte jeg dagen sammen med verdens beste Levi. Hentet henne på Fornebu og gikk tur i flere timer ♥ Magiske lille vesen! Fornebu er jo også helt nydelig, får en helt spesiell ro der ute. Godt å komme seg litt bort fra byen. Kjenne på lukten av nyklippet gress, grill, bare ta innover seg at sommeren er her snart, i går var det bare helt nydelig. Levi badet 4 ganger! Hun elsker å svømme, og en en ordentlig kløpper på apportering i vannet. Gullungen vår. Det som er så morsomt med tollere, er at de smiler!

SMILE fra Levis!
Er hun ikke verdens skjønneste?

 ♥

Nydelig dag, med en nydelig jente. Anbefaler en rusletur på Fornebu, både i Nansenparken og nede ved stranda. Er så kos.

Ønsker dere en nydelig helg, enn så lenge! Kommer tilbake med innlegg senere idag, hvor jeg viser antrekket fra onsdagen og tropisk party!

Tropical mood ; Fruit punch

Annonse

Hei dere, og fin onsdag! Jeg er i full sving med forberedelser til kvelden. Da skal jeg ha “Tropical” utflyttings fest, og er i ordentlig tropical mood allerede ♥ Ute er det sommer, så det kunne ikke passet bedre. Vi blir over 30 stykker i kveld her hjemme. Samle alle venner før jeg flytter ut om ÈN uke! Gleder meg. Og i den anledning har jeg både ballonger, annen pynt, godteri i tropiske farger, mexicansk mat og sist men ikke minst, forberedt en frukt punsj, og den ble så god!

YOU NEED THIS:
TINE IsTe Fersken
Sitron, lime, appelsin
Jordbær, nektarin
Isbiter, sukkerlake, sitronjuice

Ta blandingsforholdene litt på gefylen. Spørs jo litt hvor mange man skal lage til også. Men ta med av TINE IsTe Fersken, etterfulgt av ca samme mengde sukkerlake og sitronjuice/sitronsaft. Man kan også bruke TINE Limonade IsTe om man vil  ha sitronsmak i stedet. Skjær frukt og bær i skiver og biter, og la den stå en stund, slik den får trekt til seg alle de fantastiske, og deilige smakene. Jeg tok ikke is i bollen, men i glassene, så blir den ikke så utvannet.


Så er det bare å NYTE! Enten i vanlig glass, i krystallglass eller vinglass, mm!

Antrekket er også på plass, gleder meg til å vise dere i morgen – og i mellomtiden får dere bare følge med på snap ♥ Sees der!

Vlog : 5 sommerlige antrekk

Hei hopp fra fantastiske, og solrike sommerOslo! Hjelpes den solen gjør noe ekstra med energien ♥ Jeg har laget en liten vri på “shopping haul” videoene mine. Kortet de litt ned, og snakker mindre! Og i dag ville jeg gjerne lage 5 antrekk som dere kanskje kan bli inspirert av. Ikke alltid like lett å være motivert på den fronten, det vet jeg selv. Veldig ofte ender jeg opp med treningsantrekk! Men nå som solen er her blir jeg så giret! Her er 5 favoritt-antrekk som jeg har dratt ut fra skapet! En favoritt om dagen er rett og slett en hvit t-shirt som kan brukes til ALT! Om jeg er i tvil, bruker jeg en eller annen hvit t-shirt som jeg har liggende. Lurt å ha litt mange basic tee’s!

Antrekk 1 ; Skjørt, solbriller & T-shirt Maanesten, Sko Acne, Veske LV, Jakke Zara
Antrekk 2 ; Skjørt Designers Remix, Sko Acne, Veske Chanel, Briller Prada, T-shirt & Jakke Maanesten
Antrekk 3 ; Kjole Zara, Sko Nelly, Veske Gucci, Briller Prada
Antrekk 4 ; Skjørt & T-shirt Maanesten, Sko Miu Miu, Jakke Zara, Caps Samsøe Samsøe 
Antrekk 5 ; Jakke Zara, Topp Zara, Skjørt Envii, Sko Acne, Briller Dior, Veske LV

Om dere er giret på flere sånne, kan jeg gjerne lage en party-antrekk vlog også!

Favoritt reisemål til sommeren, og hvorfor

Hei mandag ♥ Nå nærmer sommeren seg, og da tenker jeg det er på sin plass å dele noen av mine favoritt reisemål til sommeren, og hvorfor. Det er så mange steder jeg har lyst å reise til, som jeg har planer om å få besøke i løpet av livet. Verden altså, for et vakkert sted. Man må jo bare oppleve det man kan. I sommer er planen å dra litt forskjellige steder som ikke er alt for langt unna, dele det litt opp og ikke være borte så lenge om gangen. 3-6 dager holder. Så liker jeg å dra på litt lengre turer når det er høst/vinter.

Franske Riviera : For det første er det bare drøye 2,5 t fra Oslo med fly. For det andre så har det en sjarme og ro som er helt spesiell. I tillegg til at det er så utrolig vakkert, uansett hvor øyet ser. Drar man hit kan man kombinere flere forskjellige steder uten at avstanden er for lang. Må jo bare oppleves. Maten, gatene, shoppingen, det krystallklare vannet, stemningen, åh – kjenner jeg har veldig lyst å få til en langhelg i løpet av sommeren igjen. Monaco, Antibes, Cannes er de tre stedene jeg har besøkt tidligere og det kan varmt anbefales. Monte Carlo Bay Hotel & Resort i Monaco er et sted jeg skal tilbake til. Og er man i Monaco, anbefaler jeg absolutt en hel dag på La Mala Beach, Cap D’ail, helt fantastisk. Starte dagen med ferske rundstykker med jordbær sylte, og ferskpresset juice mens du ser utover havet. AH!

Barcelona : Får aldri nok! Barcelona er virkelig en av mine favoritter. En sjarmerende by med historie, som jeg elsker å reise tilbake til gang på gang. I Barcelona får man liksom alt på én gang. Storby-livet kombinert med beach, gamle sjarmerende restauranter med sjel, samt nye litt mer fancy restaurnter. Litt av alt. Jeg elsker å spise lunsj på promenaden nedenfor W Hotel, Paz Vela er en favoritt. Og drikke Sangria, som er så latterlig godt, og spesielt i Barcelona. Gå i de brosteinsbelagte gatene, og lete etter is på pinne som finnes i alle mulige varianter og smaker. Og titte i butikker, og på mennesker ♥ Bare følelsen av å være i Barcelona er så herlig, kan ikke forklares. Å leie el-sykkel og sykle rundt anbefales. Og spise hjemmelagde knekkebrød med tre forskjellige hummus-dipper på Maka Maka Beach Club, og middag på Nuba. Eller middag på en av de skjønne tapas restaurantene som ligger bortgjemt i gatene ♥Jeg er så heldig at jeg skal tilbake hit i august med mine to bestiser Malene og Helen, jentetur og kos! Gleder meg.

Marbella : Elsk på Marbella. Utrolig kult sted med kule steder, hehe. Beach clubs, restauranter, utesteder. Perfekte sted for en jentetur! Og hit skal jeg i sommer med 8 andre jenter. Kan anbefale NAO Pool Club, der likte vi oss utrolig god i fjor. De forskjellige restaurantene, og stemningen på Puente Romano kan anbefales. Og om man skal ut i Marbella, synes jeg Olivia Valere er supert. Mosh Fun Kitchen er også en superkul restaurant som er verdt å besøke. Ellers gleder jeg meg til å oppleve mer av Marbella i juli.

Ibiza : Her har jeg også bare vært på jentetur, og det er jo perfekt sted å reise til når man skal med jentene, eller venner! Mange kule steder, både på dagtid og kveldstid. Vi tok fergen over til Formentera og syklet halvveis rundt øya, veldig koselig. Kjekt å oppleve på sykkel, se forskjellige strender og oppleve litt andre ting enn partykjøret på Ibiza-øya ♥ Nå har jeg bare vært på Ibiza to ganger, men anbefaler å bo på Hard Rock Ibiza, utrolig kult hotell som ligger midt i alt. Har også tilgode å besøke Lio, som jeg har hørt er helt amazing

Hvar : Altså. AH. Er så fint!! Sjarmerende, og vannet er bare så blått og fint. Maten er amazing, så er det billig! Her tar man bare fergen fra Split og over. Henger på Hula Hula Beach Bar. Har veldig lyst å få til en tur hit i sommer, men lurer på om det utgår til fordel for ….

… Ønske-reisemål : Jeg har tilgode å besøke både Santorini og Mykonos. Og det står HØYT på listen min denne sommeren. Planen var å dra på tur til Hvar, men nå tror jeg vi faktisk ender på Mykonos, med en dag eller to på Santorini bare for å oppleve det mens vi er der. Jeg synes begge steder ser ut som en sann drøm! Har dere erfaring med disse stedene, kom gjerne med tips? ♥

Ellers har jeg funnet et hotell som jeg SKAL besøke, men det tror jeg ikke blir i sommer. Det er bare et sted hvor jeg har lyst og reise til en uke, og ikke gjøre noe annet enn å være på hotellet. Så fint er det, og innredningen kunne ikke vært med Lene! Sånn har jeg lyst å ha det i mitt fremtidige hus, hehe. Ligger i Rhodos, oppe i fjellet. Og jeg har lyst og bare slappe av, lese bok og kose meg på dette magiske stedet. Legger ved bilder, så kan dere drømme dere bort sammen med meg : Casa Cook heter det ♥

DRØM! Altså. Nei. Helt siden jeg så bilder som en bekjent av meg delte, har jeg vært stalker av dette hotellet. Det er så fint!!
♥ Det var i hvertfall litt tips fra meg. Og om dere vil lese mer om disse stedene, så er det bare å google i søkefeltet her på bloggen. Jeg har jo blogget fra turene, samt laget tips og guider tidligere. Og har dere spørsmål, så bare spør!

Hva er ditt favoritt reisemål sommer, og hvorfor?

Sommer kommer

Annonse

Hei fra en Lene som endelig har slengt seg på sofaen! I dag har vært en fin søndag, med en meget vellykket pop-up shop etterfulgt av middag med jentene i solen på Olivia. Helgen har vært veldig fin, og nå gleder meg til en ny og fresh uke med trening og sunn mat. Den balansen er så viktig. Nå koser jeg meg med godis og iste, og i morgen er det tilbake til treningsøkter, proteiner, deilige salater og glutenfri rundstykker for å nevne noe ♥

Siden sist jeg skrev trenings post, har jeg fått trent gjennom Youfit sitt skreddersydde treningsprogram, i tillegg til at jeg kjører noen egne Lene-økter med øvelser jeg selv liker ekstra godt. Til oppvarming eller kardio innimellom styrken, kjører jeg alltid trappe-maskinen som jeg har blitt så glad i. Deilig når man får variert treningen litt! Treningsprogrammene til Youfit er blitt en favoritt da jeg får trent gjennom hele kroppen på en økt, det er deilig. Føler jeg får maks utbytte da.

Veiledning, gjennomføring og resultat er det man trenger for å holde på motivasjonen.

Som jeg skrev for en måneds tid siden, så synes jeg Youfit sin helsepakke er helt super, og man får så latterlig mye for pengene. Det hjelper deg virkelig i gang, både med trening, kosthold, du får annen nyttig info, oppskrifter, et aldri så lite “kick” i rumpa og motivasjon til og komme i gang. Ikke alltid lett å ha fokus på alt samtidig og det verste er jo når man surrer rundt på gymmet og ikke helt vet hva man skal gjøre for å få best mulig utbytte av treningen. Nå er jo snart sommeren her, og det er jo perfekt og teste dette før man tar seg en velfortjent ferie. Siste innspurt nå ♥

Deilig å få litt hjelp til å komme i gang!

Når man trener aktivt, og spiser sunt, får man automatisk mer energi og bedre nattesøvn. Så er det jo selvsagt super gøy å se forandringene på kroppen. Den siste måneden merker jeg selv bare hvordan feks rumpa mi har forandret seg, og det er jo både styrkeøvelsene og kardio øktene med trappe-maskina som har gjort susen. Er så gøy å se at kroppen forandrer seg når man gjør styrke, blir strammere, og sterkere. Og det gir jo kjempe mersmak!

Dette skreddersydde programmet får dere levert innen 3 timer, og dere får det fra 549 til 499 ved å bruke denne koden ; lene499. Og programmet inneholder ALT du trenger for å komme i gang før sommeren. Programmet får du bestilt her. Da må du bare legge inn litt info, samt ønsker og mål for tiden fremover.

Lykke til med ditt nye treningsprogram, og deilige, sunne oppskrifter ♥ Her kommer noen motiverende treningssanger også, så har du alt du trenger til i morgen, LETS GO!! Lemaitre – Higher, Arizona – Ain’t Gonna Leave, Armin Van Buuren – Another You, Alan Walker – Tired, Arizona – Oceans Away (Vicetone Remix,) Sia – Never Give Up, Salazar – Mamá, Miley Cirus – Malibu