Work that summertan giiirls!

Annonse Good For Me


God og nydelig mandag! Er dere straks klare for ferie? ♥ Håper dere alle får fantastiske sommerdager, med masse sol, kjærleik og hygge fra ende til annen. Sommer er jo uten tvil livet – på alle mulige måter, og jeg føler meg så heldig som får oppleve den her i NY og omegn. Her er det virkelig fantastisk om dagen,  jakke, bukse og den slags er det bare å pakke bort, her går man i lette, delikate sommerklær fra morgen til kveld.

Beste feelingen om sommeren er og føle seg fresh! Jeg føler at jeg har blitt ganske brun bare ved å være i storbyen, er mye ute i solen når jeg går rundt og prøver å snike meg opp på takterrassen her for å slikke litt ekstra solstråler innimellom.. I tillegg har jeg jo fått vært i Hamptons OG skal kanskje tilbake til helgen, der har de jo deilige strender og skikkelig summerfeeling. Det fine med at man har vært og er flink å ta Betakaroten Gold – er at man får skille og farge superraskt! Trenger ikke ha gått lange tiden på solsengen før jeg har fått skikkelig farge. Det er det jeg elsker med Betakaroten Gold, føler liksom at tanningen blir så mye mer effektiv!

Hamptons er så fint, gleder meg til å dra tilbake ♥

Hver eneste dag tar jeg 2 x kapsler med Betakaroten Gold. It’s working! Jeg er alltid brun og fresh, jevnt over, ingen soleksem og bare deilig sommersetmning. Betakaroten Gold gjør også at fargen holder seg lenge når sommeren er over og man er back to normal igjen. Dette er mitt must-have produkt. Og anbefaler det til alle mine (og dere) ♥  Jeg har allerede brukt en boks her i NY, og  begynt på en ny – så nå begynner jeg å bli livredd for å gå tom før jeg reiser hjem (som jeg ikke vet når er..)

Det er fortsatt ikke for sent å starte NÅ! Kick i gang den brunfargen girrrls! Om du får det inn som en fast rutine i hverdagen eller på ferie så lover jeg deg at du kommer til å se at det fungerer. ♥  Ta før ferie, på ferie, og etter ferie. To om dagen. Og siden det nå er sommer og sol får jeg lov å gi dere 40% (!) på første boks. Dvs én boks til kr 179! Den o´magiske sommerboksen kan du bestille her. Så er det bare én ting å gjøre ; GO GO GO!

1 juli allerede, gleder meg til å feire 4th her! Det blir gøy. Håper juli måned gir dere alt dere ønsker dere.

Mandagslove!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg