Fra Oslo til <3

På onsdag landet jeg i Oslo, og har brukt de siste dagene på kvalitetstid sammen med venner. ♥ Jeg har fått vært hjemme i leiligheten, vært med Henriette, Egil og guttene, grillet, slappet av, vært i Tønsberg og hatt noen skikkelig fine dager ♥

Vi pleier alltid å reise en gjeng til Tønsberg om sommeren for å få med oss 8 glass, det er alltid like hyggelig. Så påfyll med venninner og venner gjorde seg etter snart 2 måneder borte.

Jeans modellen er det flere som spør om ; Wedgie Straight heter den ♥

Kjolen min er fra Ganni! Elsker mønsteret og den knæsj-grønne fargen! Litt uvanlig for å være meg, men digger faktisk denne.

Igår pakket jeg kofferten igjen, og idag fløy vi til Napoli, og tok fergen til ett av mine favorittsteder ; CAPRI ♥ Skjønner det er / har vært masse nordmenn her nå, fått flere meldinger på insta! Så ikke bare jeg som liker Capri forstår jeg. ♥ Kom frem i 16 tiden så har sjekket inn, slappet av og spist … Ta-daaaaa – pasta! Kommer til å leve på pasta hele uken. Er så nydelig her. Ahh jeg har ikke ord.

Skal være her en uke, tusle rundt, slappe av, lalle seg tidlig og bare nyte den vakre naturen og atmosfæren!

Ohh – jeg så Løvenes Konge i går forresten, herreguuud den får terningkast 6 av meg og jentene! Gråt gjorde vi og.. Men den var så fin! Jeg hører på albumet på Spotify hele dagen lang. Den må dere se. ♥

Håper dere har en MAGISK sommer! LOVE

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg