Den siste uken <3

God morgen fra regnfulle NY, denne uken har det regnet hver eneste dag – det er veldig varmt så sommerfølelsen er her likevel. Jeg er så utrolig heldig å ha min bestevenn fra barndommen her på besøk denne uken, Helen ♥ Synes det er så leit for henne at hun ikke har fått se the sunny side of NY! Men vi har virkelig hatt det helt fantastisk sammen, kvalitetstid i form av samtaler, bare det å være sammen, mimre tilbake på alle minner, og ikke minst den komiske humoren og alle latterkulene.

Min skatt ♥ I love you!!!

Jeg har jobbet en del denne uken, gjort shoot for den nye smykke-kolleksjonen min – og det var ikke en dans på roser skal jeg si dere- i øspøs regn. Holdt på i 18 timer og var helt ferdig når jeg endelig la meg 0330 natt til onsdag! Men det var det verdt! Puh!

Denne uken bor vi på 1 Hotel Brooklyn Bridge. Brooklyn er så koselig! Og hotellet er helt magisk. Alt ved det, atmosfæren, rommene, utsikten, takterrassen. Mye av grunnen til at vi bor her er fordi det er helt perfekt lokasjon for shooten på tirsdag, man har liksom alt.

Utsikten fra takterrassen – mindblowing. Jeg klarer aldri ta innover meg hvor vakkert det er med skylinen. Det er like vakkert hver gang  jeg hviler øynene i den retningen.City on fire!

Utsikten fra sengen den ene morgenen det var litt sol. Herregud!

Og utsikt fra rommet mot skylinen. Det er virkelig bare helt utrolig – føler meg så heldig som er her!

Nå har jeg vært her i 2,5 uke allerede – det er helt rart å tenke på! Jeg savner selvsagt venner og familie, men jeg har enda ikke savnet den trygge hverdagen hjemme, leiligheten, rutinene – jeg pleier alltid å gjøre det. Det er jo en positiv ting nå som jeg først er her.

I kveld reiser Helen hjem og jeg har hjertesorg allerede, det har vi begge. Vi bor ikke i samme by, det har vi ikke gjort på lenge – da Helen har vendt snuten hjemover til øya. Vi har daglig kontakt, og når vi først møtes så er det som om man har vært sammen 24/7 alltid. Det er så deilig følelse – kan tenke meg dere har vennskap som er likt som vårt også, den følelsen der ♥ Jeg er så heldig som har så mange trygge, ekte og gode jenter i livet mitt – og det tar jeg aldri for gitt. De er alt for meg!

Senere idag er det tilbake til Soho-området, det er favoritt det! Har vært uptown bare et par ganger siden jeg kom. Supert det også men liksom ikke fått helt tak på uptown som jeg har fått i områdene rundt Soho og TriBeCa. Det er så koselig der, jeg har ikke ord. Tror aldri jeg kan bli lei!

Tenkte å lage en liten NY-guide med alt jeg har opplevd hittil, men jeg vet ikke om det er interessant for flertallet? Gi meg en lyd på det så blir jeg glad! Jeg har til og med rukket å besøke The Hamptons også, men det kommer i et senere innlegg.

Her kommer et turistbilde level 10! Hihi.   

Og meg i loungen på hotellet.  Er så kult her! Rommene er helt rå – men jeg har faktisk glemt å ta bilder! Hotellet kan anbefales, virkelig. Men da må man bruke litt ekstra tid til å komme seg til Manhattan. Om dere skal hit som turister, vil jeg sette en knapp på Soho-området!

Masse love til dere ♥

 

28 kommentarer

Siste innlegg