Inspirasjon til ny stue

Reklame i samarbeid med Skeidar


Denne uken har jeg fått gjort så mye gøy! Jeg har blant annet vært hos Skeidar på Alnabru to dager – hvor jeg har fått stylet min helt egen stand! Første gang jeg har gjort – og det gav meg så mye inspirasjon, glede og motivasjon! Enn å gå og plukke favoritter fra hele den store butikken og velge akkurat det man ønsker å skape et “miljø” av. Utrolig gøy, og jeg elsker jo sånt! Er jo dette jeg brenner for ♥

Here goes!

Detaljer ♥ Jeg endte selv opp med å handle duftlys, diffuser med Fig & Cinnamon! Og vaser i bronse/gullfarget glass. Er så fint nå til høsten.Glasset er Christian Bitz. Så fint!

Jeg stylet min egen stand i forbindelse med Drømmekveld som vi gjennomførste på torsdag. Hvor det var masse tilbud, inspirasjon, mat og masse inspirasjon å ta innover seg. Dere kan selv melde dere på Drømmekveld – og her er listen over byer de har det i! Var veldig stas at så mange likte hvordan jeg hadde stylet stuen min på arrangementet. Sånt blir man glad av!

Jeg ønsket å gjøre noe helt annet i forhold til hvordan jeg selv har det hjemme. Jeg er jo ikke så veldig “tøff” når det kommer til å prøve nye ting utenfor komfortsonen min hjemme hos meg selv. Men det kunne jeg jo gjøre hos Skeidar! I stedet for en soft stue med jordfarger og shaggyteppe, valgte jeg denne gang en litt mer “loungeaktig” stil, mer edgy – med utgangspunkt i svart og brunt. For å gå utenfor min egen komfortsone valgte jeg å pynte med masse forskjellige etnisk print! Både i puter og på puff for å bryte opp og lage litt mer liv i stuen. Og det var SÅ GØØØY! Jeg vil gjøre det igjen! Bare det og først velge seg base med teppe, sofa, bord og reol – for så og velge interiørting som gjør ALT for et bra resultat.

Svart “floss-teppe,” brun vintageaktig sofa og stol, svart marmorbord, svart velour stol og etnisk puff er noe av det som jeg puttet inn i “stua mi” som jeg kaller den! Med lys, lamper, duftlys, pinner, planter og vaser ble det bare så deilig atmosfære der.

Dere finner absolutt alle disse tingene hos Skeidar butikkene! Mange har spurt etter diverse ting på instagram ; Teppet heter Monika, sofa + stol heter Royan – link her

Og om det er noe annet dere lurer på – så spør dere bare!

Se huuu koser seg i stua si!

Ble dere inspirert? Det håper jeg! ♥

11 kommentarer

Siste innlegg