Helg – og tid for kos

Ute regner det, blåser og er kaldt! Men – jeg liker det. Jeg liker høsten, jeg liker og kunne rømme inn i varmen etter og ha vært ute i crispy høstluft! De siste ukene har det gått i ett, men levering av shoots, bilder, lansering – og det har vært så gøy!! Jeg elsker når det er full fart – men jeg kjenner at jeg er sliten og trenger mye søvn og hvile. I dag skulle jeg unne meg å sove til 09 – men våknet 07 lys våken. Og fant energi til og komme meg på trening, har faktisk ikke trent på 1,5 uke pga hektiske dager så det gjorde godt for skrotten.

Vet dere hva jeg skal idag? Hihi! Jeg skal synge inn en sang. I studio! Til dere ♥ Jeg skal ha med meg fantastiske Fredrikke Fioline på fiolin (ligger jo i navnet, hehe) og sammen skal vi bli ei litta duo tenkte vi. Og vi gleder oss til å dele denne låten med dere! For den er så NYDELIG fin og helt perfekt for årstiden. Jeg har ikke vært i studio på mange år så dette blir en fin dag på mange måter.

Begge t-skjortene er fra Zara, buksen er fra Maud, og blazeren fra Zara. Jeg elsker forresten den ye Zare butikken på Karl J! Altså hello så inspirerende. Finner så mye fint der!

Men finere fredagen bli, forresten. I kveld skal jeg nemlig passe verdens beste lille gutt! Noahskatten min! ♥ Vi skal handle på butikken, vi skal lage pizza sammen, poppe popcorn (noe av det gøyeste han vet når han er på besøk her) og så skal vi sooove godt. I morgen når vi våkner skal vi spise frokost og se tegnefilm på sengen. Jeg gleder meg sånn til å ha lille her. En helt perfekt kosefredag og lørdag. På søndag skal vi på kino og da skal mammaen hans være med! Henriette har termin om under en måned, gleder meg sånn!! ♥

Håper dere får en deilig helg, med alt det gode den har å by på! Og igjen – takk for all støtte gjennom uken i forhold til lanseringen. Dere er altså helt magiske!

LOVE!

15 kommentarer

Siste innlegg