Den aller beste morgenkosen

Hei mandag ♥ I går ladet jeg opp til ny uke på The Well i flere timer. Gjett om det var en som sovnet ganske med en gang når hun kom hjem etterpå. Deilig! Helgen har vært helt knall. Kommer tilbake med litt Cuba/Havana bilder senere idag, det var så gøy!

Jeg sitter med regnskap idag – og kjedet meg litt underveis, og derfor vil jeg dele min beste hverdags-glede med dere. Det er ikke så mye som skal til! Jeg elsker morgener hjemme, jeg elsker kaffemaskinen min, jeg elsker å skumme melken selv, men det jeg elsker aller mest – er kokos!

Jeg har tidligere, ved flere anledninger skrevet om kokoslatte on the go, og etterlyst kokos-sirup – noe dere har vært kjempeflinke å tipse meg om! Men. Jeg klarte ikke la være å starte jakten på akkurat DEN kokos-sirupen jeg vil ha rett før helgen. Jaggu fikk jeg ikke kjøpt meg en svær flaske!! Nå er jeg så happy atte hjælp. Dette er min guilty pleasure.

Hjemmelaget kaffe latte, med kokossirup i ♥ Da er det nesten sånn “don’t disturb” altså …

Denne er fra et merke som heter Monin – man får sikkert kjøpt det flere steder. Men jeg kjøpte min på Espressohouse på Aker Brygge da jeg egentlig på gøy spurte om hun kunne selge meg en! Haha! Og jaggu meg kunne hun det, wæææ. Da var jeg ganske takknemlig ♥

Back to reality og regnskap. Er så kjedelig det!! Håper dere har en morsommere mandag enn meg!

12 kommentarer

Siste innlegg