Ny favoritt app

Reklame – i samarbeid med Egmont People // Min-appen


Forrige uke var en skikkelig bra treningsuke selv om jeg har vært hjemme og ikke hatt treningssenter. Når jeg er så i “ett” med naturen, elsker jeg å finne måter å være aktiv på uten å gå på treningssenter. Det føles mye freshere å trene ute i frisk luft, så deilig. I uken som har vært har jeg gått i fjellet og stått på SUP. I tillegg til dette – har jeg gjort styrketrening hver eneste dag på terrassen hjemme.

Det er kanskje ikke alltid like lett å motivere seg til å trene ute, eller inne hjemme om været er dårlig. Men om man blir bevisst på det, og oppsøker enkle metoder for å komme i gang blir det noe annet. Før jeg reiste hjem, passet jeg på å pakke trenings-strikk. Jeg vet jeg får mange gode øvelser ut av en sånn. Den veier jo ingenting i kofferten så det er enkelt å ta den med på ferie.

Jeg har mine faste øvelser både hva gjelder mageøvelser – og treningsøvelser med strikk. Men forrige uke trengte jeg variasjon, og litt nytt! Nye øvelser – ny giv! Gjennom Min-appen som jeg har på telefonen, finner jeg masse inspirasjon til treningsøvelser. Jeg inspireres veldig av de “kjappe” øktene som Maren Erdvik legger ut på appen. Hun var min første personlige trener for mange mange herrens år siden, og hun inspirerer fortsatt.
Hun skriver at det deiligste med magetrening, er at det skal brenne skikkelig i magemusklene. Jeg er så enig! Gjør det ikke det – gjør man det ikke hardt nok. Og det er den følelsen vi skal få når vi gjør mageøvelser. Jeg elsker disse programmene :

“Maks magestyrke på 15 minutter” hvor hun tar oss gjennom 4 forskjellige øvelser. Jeg lover – dette svir!

“Sterkere med strikk på 15 minutter” hvor hun også tar oss gjennom 4 forskjellige øvelser. Alt man trenger for en effektiv økt er trenings-strikker og en god guide til å hjelpe på vei.

“Effektiv utetrening” og “Eksplosivt treningskvarter” ♥

Hofteløft. Jeg elsker denne, tar skikkelig på rumpa!

Knebøy med strikk! YES!Maren har mange gode treningsprogram, men det finnes mye annet interessant inne på kategori trening også. Jeg får så mye rask inspirasjon når jeg er inne på appen. Alle trenger litt ny inspirasjo i blant.

Min-appen er en app som daglig oppdateres med artikler fra en rekke norske magasiner. Man laster ned Min, og velger hvilke interesser man har, deretter oppdateres appen med nytt og spennende lesestoff om tingene du er interessert i. Mine interesser i appen er ; Helse, interiør, kjendis, livet, mat, mote, reise, skjønnhet og trening. Så her kan jeg lett lese om, og la meg inspirere av både trening, matoppskrifter, de siste trendene i motebildet og lese sladder om kjendisene, hihi. Enkelt samlet i én og samme app. 

Som dere vet ble mitt skjønne fadderbarn lille Iben ble døpt på søndag, og Helen lurte på om ikke jeg kunne lage en pastasalat til etterfesten. Selvsagt! Og en supergod pastasalat oppskrift fant jeg inne på Min-appen. Det finnes så mange deilige oppskrifter inne i appen også, i tillegg til reisetips, delikate interiørbilder som inspirerer og masse annet snadder ♥ I love!

I sommer kan dere teste Min-appen gratis i 30 dager – og det kan dere gjøre ved å klikke dere inn her – registrere dere, laste ned appen, logge inn og deretter velge interesser ut i fra hva dere selv vil bli inspirert av. Om dere ikke skulle være fornøyde – kan dere melde dere av før det har gått 30 dager. Dette velger dere helt selv.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg