Heavenscent

En liten torsdagshistorie fra meg ♥ For en stund tilbake tuslet jeg meg en tur på Høyer. Og det bare luktet så HIMMELSK godt at jeg måtte spørre jentene hva i alle dager som luktet. Det var da en håndkrem som de hadde tatt på seg på lageret/kontoret som luktet i omtrent hele lokalet. Jeg elsker jo alt som lukter godt, så jeg ble jo super nyskjerrig! Denne kremen er fra Ecoya og lukten er Edelflower & Coconut. Kan dere tenke dere? MMM! Men selvsagt, SELVSAGT var den gått ut av produksjon. NEEEI. (Hva er greia med at alle favoritter man har plutselig går ut av produksjon?!) Jeg har brukt lang lang tid for å lete på nett etter akkurat denne, for helt seriøst – jeg kunne smurt inn hele meg daglig bare for å få den lukten der innprentet i nesen ♥ Men ingen hell. Kremen er borte vekke!

Men – som en liten trøstepremie finnes det da heldigvis duftlys – og enda bedre, duftpinner! Disse fant jeg på nett etter at jeg omtrent trykket i stykker tastaturet fordi jeg var så ivrig på let. He he..


I går fikk jeg den i posten- og halleluja! Hjemmet mitt lukter himmelsk! Jeg føler ikke jeg kan lufte her inne, for da lufter jeg den ut, hehehe. Herregud for en nørd jeg er. Og siden jeg er i gang med å tipse dere om både kokosshampoo, balsam, tøymykner, og alt annet så ville jeg også tipse om denne. Jeg har ikke noe godt svar på hvor dere kan være heldig å finne den, for jeg kjøpte den siste på den nettsiden jeg fant. Men jeg må ha mer, så jeg skal dele hjertelig med dere når jeg først finner den!

Uansett – jeg har også to andre deilige dufter som lukter kjempegodt her hjemme. Den ene er en romspray som lukter litt mer mystisk/maskulint – elsker den også i duftlys!

…. og en annen som jeg har på toalettet og som er helt nydelig god, Tangerine Tea fra Rituals. Har hatt denne siden jul og det er enda masse igjen! Mamma sier det lukter “Lene” hver gang hun kommer inn i gangen – hihi.

Dere får si fra til meg om dere noensinne skulle komme over Ecoya sine produkter i Edelflower og Coconut – for da skal jeg seriøst kjøpe alt de har! Beste lukten jeg noensinne har kjent. YES! ♥

Stor sommersuss til alle dere fininger!

26 kommentarer

Siste innlegg