Mitt absolutt nye favorittsted

Annonse – toppen er annonselink

Hei fininger ♥ For noen fantastiske sommer dager vi har! *Klip meg i armen* – så heldige vi er! Føles ut som jeg bor i sydenland, og det er så fantastisk og tusle seg ut i den deilige varmen. På fredag hadde Silje (som var på besøk fra Midsund) Malene og jeg en helt magisk og deilig annerledes dag! Malene foreslo vi skulle dra ut til Lille Herbern – noe jeg er så utrolig glad for at hun gjorde! FOR ET STED! Jeg har hørt om det før – men aldri makket meg ut der.. Så til dere Oslo-boere som enda ikke har vært der, og til dere andre som skal innom Oslo i løpet av sommeren – dette er stedet dere må til ♥

Toppen er herfra – skjørt Ganni & solbriller fra Prada

Vi jentene fikk oss bord ved vannet, bestilte fiskesuppe og reker og hygget oss i timesvis. Noe av det beste jeg har gjort på lenge.

Mine fine ♥

Vi tok båt fra Aker Brygge til Bygdøynes og derfra tar man en skjønn trebåt ca 50 meter over vannet til en liten, sjarmerende øy hvor Lille Herbern ligger. Idyllisk sommerøy, grønt og herlig med en fantastisk restaurant du bare koser deg gløgg på. Når vi var der hadde de egen østers-bar og dj som spilte herlige cubanske toner. Kreeemt – jeg er ikke så glad i østers, er dere? Men uansett superkult – han som hadde østers-baren var i tillegg fra Midsund, så det var jo utrolig festlig.

I går var jeg og Silje på trening før jeg fulgte henne til flytoget og på kvelden var jeg sammen med Maria og Espen på Miami Vice bursdag til en som heter Kim. Nå kom jeg nettopp hjem fra fineste Marie, vi har slappet av og solt oss på den nydelige terrassen hennes på Majorstua. Er så mye hyggelig å finne på når man har så deilig vær.

15 kommentarer
   1. Helt sant <3 Har du det?? Så hyggelig, hvilken rase? Gratulerer så mye 🙂 Hehehe, bæsjeposer går det mye av ja… HOHO 😀

  1. Si meg er du livredd for å være alene eller? Makan til oversosial dame hver eneste dag, blir sliten bare av å lese om det 😮 husk å slappe av og kjenne på følelser Lenemor :/ er redd du havner i veggen til slutt hvis du fortsetter å flykte så mye som du gjør..

   1. Det blir jo litt sånn når det er helt, OG fint vær, ooog man har besøk – da sitter man ikke inne. 🙂 Dette er jo bare ting som gir masse energi 🙂 Klem!

   2. Tine: Hva er det Lene skal blogge om da, mener du?
    At hun sitter hjemme i sin egen stue og glor i taket?
    Det er jo innlegg som dette som er interessant å lese, spør du meg!
    Dessuten er det pokker meg ikke lett å komme med kreativitet og inspirasjon til å komme med et nytt innlegg 365 dager i året.
    Du kan jo prøve selv, og se hvor langt du kommer : )

  2. Er det et barnevennlig sted mtp barnevogn og lignende? Skal absolutt huske på dette stedet når vi kommer til Oslo i juli

   1. Hei, tja – hva skal man si.. Det er jo brygger og båter og stier.. Men skal likevel ikke være noe problem å ha den med tror jeg altså, eneste er jo at det er litt styrete – men dette kan du bedre enn meg 🙂 Du kan jo evt sende en mail å sjekke 🙂

  3. 🙂 Hvilken størrelse har du i Ganni-skjørtet ditt? Er det stort eller lite i størrelsen? 🙂 Klemklem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg