Svar på det dere lurer på del to

Har du hatt kjærlighetssorg før?

Det har jeg hatt – jeg har jo vært i flere forhold som er over – og uansett grunn for at de forholdene ikke er mer, så er det selvsagt vondt for begge parter når man skal gå videre uten hverandre. Man deler jo hverdagen, livet, gleder, oppturer og nedturer i et forhold, skaper minner og inkluderer familie – og å gi slipp på alt dette er jo en sorg i seg selv. Men med tiden til hjelp kommer man seg alltid videre, og det er en grunn for at ting tar slutt også. Kjærligheten kan være så fin, men også så vond. Men så lenge man følger hjertet og intuisjonen, lander man på det riktige valget for seg selv til slutt.

Hvilken matrett er din absolutte nr.1 favoritt?

Det er uten tvil – TACO. Jeg er så taco-fan at det snart går litt over styr. Taco i alle varianter! Nachos, pulled pork nachos med bbq-saus, taco med mangosalsa, vanlig taco. Taco generelt hihi! Elsker retter med masse digg tilbehør.

Ditt favoritt design-merke?

Jeg vet faktisk ikke om jeg har en bestemt favoritt faktisk. Jeg kjøper det jeg liker og det behøver absolutt ikke være et bestemt merke, så lenge jeg liker det og føler meg vel i det så kan de like så greit være h&m som et hvilket som helst dyrt merke.

Hvor har du kjøpt alle møblene dine fra?

Møblene mine er fra litt forskjellige steder. Noe er kjøpt fra Milla Boutique, noe fra Interiørbutikken, Room123, BySunde, Gubi, AYTM – jeg har en blanding – og handler ikke ett bestemt sted.

Er du ferdig med leiligheten eller har du noen nye, større prosjekter på den?

Leiligheten er fix ferdig! Og det føles så deilig. Eneste som gjenstår av «store» ting er å få fikset balkongen. Så er det jo småting som å innrede veggene, og kjøpe litt mer interiør, vaser og lignende.

Noe du angrer på som du har gjort i leiligheten din eller du kunne gjort annerledes nå?

Faktisk ikke! Jeg er kjempefornøyd med alle valgene jeg har gjort.

Hvordan er det å være med på ulike type eventer eller turer? Feks. med Nelly? Det ser helt sykt gøy ut. Er det noen pros and cons liksom? Hva tenker du om ulike ting man skal reklamere for, foretrekker du noe fremfor noe annet?

Jeg tenker først og fremst at jeg er kjempeheldig som får være med på alt jeg får muligheten til å være med på. Jeg velger kun å delta på ting som jeg føler er «meg» og som er troverdig at jeg deltar på – og ikke minst, ting jeg har lyst til og som gir meg energi! Det er ganske mye jeg ikke deltar på, og det er rett og slett fordi man ikke kan være med på, eller rekke over alt.

Er du lykkelig? Hva gjør deg mest lykkelig?

Lykke for meg er trygghet, på alle mulige sett i livet. Å føle seg trygg, elsket og verdsatt er en så stor del av å være et lykkelig menneske. Så ja, det vil jeg si at jeg er

Har du søtsug? Hvordan ungår du snop og godis i hverdagen?

Jeg har alltid søtsug. Min største svakhet- og avhengighet er sukker. I det siste har jeg ikke vært så flink å unngå snop og godis – det går litt perioder med meg. Men når jeg først bestemmer meg for at jeg ikke skal spise det, så gjør jeg det heller ikke. Som regel er det verst de første dagene – til en uke, og så går det som regel litt over. Er jo så mye godt som lett kan erstatte dette, frukt, kesam, yoghurter etc. Man må rett og slett bare bestemme seg for å kutte det, men samtidig er det jo også litt viktig å ha den balansen. Har man lyst på så hvorfor ikke?

Jeg skal snart flytte i ny leilighet og digger interiør stilen din! Har du noen generelle tips på hva man bør tenke på når man skal innrede eller hva man bør gå for? Og hvor finner du mest interiør inspirasjon og tips?

Så spennende! Mine tips er å følge det DU vil og vet du vil trives med. I min siste leilighet har jeg gått for «basic» farger og materialer som gjør det enkelt å endre på ting om man vil ha inn flere farger både i form av maling, møbler, puter, tepper og lignende. Da har man basen – og om man blir lei av det, så har man muligheten til å gjøre noe med det uten at det krever veldig stor innsats. Jeg tar litt fra eget hode var jeg tenkt på å si, hehe.. Så finner jeg mye inspirasjon på pinterest, men da vet jeg gjerne hva jeg ser etter og hva jeg skal søke etter. Lykke til!

Jeg lurer på om du kort kan forklare hvordan du får så bra volum på håret ditt?

Volum-tips får du her

Hvilke planer har du for sommeren?

Sommeren i år tar jeg litt på sparket – jeg er ikke så glad i å «låse» meg til ting, og liker å holde det litt åpent i forhold til været i tillegg til at jeg elsker å være spontan. Er det knallvær hjemme, vil jeg nok prioritere mest å være her i Norge. Men jeg har et ønske om svippturer til Mykonos/Santorini, Lake Como og Positano. Så blir det tur hjem til familien, og litt festivaler.

Kan du si alt du har gjort for å fikse på utseendet og kroppen din? 🙂

Hehe – hørtes ut som det var veldig mye! Jeg har som dere vet tatt silikon og brystløft, samt tatt litt i leppene. Nå er det over 6 mnd siden jeg tok i 0,15 ml så det er nok borte nå.

Hva parfyme bruker du nå?

Ooo jeg bruker mange forskjellige! Men bodyspray fra Bodyshop med Cocoslukt. Sjokk? Hehe. Og så bruker jeg en fra Mac, Velvet Teddy (samme som favoritt leppestiften) Samt favoritten fra Estee Lauder som heter Bronze Goddess.

Kan du væææære så snill å fortelle hvordan du redigerer bildene dine ? Elsker « filteret» du bruker

Takk! Jeg bruker Lightroom, og så har jeg kjøpt presets som jeg legger på. Sjekk ut «Tezza» sine presets hvor du kan kjøpe tre stykker i ett.

Hva er dine “must have” sminkeprodukt/hårprodukt?

Det er Body Blur til ansikt og kropp i fargen Latte, Miracle Oil til kroppen fra Elizabeth Arden og Sahara Love Story fra Noir som er min F A V O R I T T tørrshampoo!


Hvilke makeup produkter bruker du nå? Hva er dine all time makeup favoritter? Hvilke hudprodukter sverger du til? Hårprodukter?

Jeg bruker en mix av alt egentlig, spørs helt hva jeg skal. Til hverdags bruker jeg en enkel bronzer-krem som heter Body Blur, samt solpudder fra Nyx, en sånn palette jeg har. Samt en highlighter fra Mac. Så er jeg jo glad i Velvet Teddy leppestiften, og en foundation fra YSL som jeg bruker under øynene. Jeg er veldig fan av NYX og MAC når det kommer til sminke. Av hårprodukter er det som nevnt over tørrshampoen fra Noir samt shampoo og balsam fra Hempz som gir masse fuktighet!

Skal du ha langt hår igjen ?

Ikke extensionslangt, ihvertfall ikke nå. Håret mitt har vokst så mye i det siste, blitt tykt, sunt og fint – og endelig  har jeg klart og spare like lang lugg som resten – hoho!!! Det har jeg prøvd på i årevis, og nå er jeg endelig i mål. Så jeg tenker at håret skal få vokse naturlig nå, så får jeg se hva som skjer fremover. Men nå trives jeg veldig godt med en sunn, og tykk «bob»

Hvordan trener og spiser du nå?

Jeg trener alt fra 4-7 dager i uken, spørs om kroppen er sliten eller har overskudd. Blander mellom kardio (intervaller, går i 15 i stigning, eller trappemaskinen med strikk over lårene) og styrketrening med mage, rumpe og overkropp-øvelser.

Jeg spiser normalt, men prøver å være litt ekstra flink med proteiner og grønnsaker, samt sunne karbohydrater. Dette for å få best mulig resultat av treningen. Men unner meg det jeg vil ha når jeg vil ha det.

Hvordan er singel livet?

Singellivet? Hehe, neida. Jeg koser meg, singel eller ikke. Nå er det jo hurra-tider fremover, og nå skal jeg prioritere det som er viktig for meg – og finne ut av hva jeg vil. Samtidig som jeg skal dyrke vennskap og finne motivasjonen til å jobbe knallhardt for å nå målene jeg har for karriere fremover.

Syns også bloggen din har tapt seg. Blitt litt mer overfladisk. Alt skal være så perfekt og photoshoppa, litt sånn skuespill virker det som? Masse dyre klær (ingenting galt i det egentlig siden du har råd til det) Hvor mye drikker du når du er på byen? Som er ofte. Blir du ikke lei? Det er liksom reising, klær og festing

Så synd du synes det – men det er din opplevelse av det hele, så det kan jeg ikke si noe på. Ingenting er perfekt i mitt liv, det kan jeg bare si deg. Den personen man ofte ser i sosiale medier er på en måte litt et produkt også-  og jeg er ikke alene om akkurat det.. Det har blitt en «verden» som man har vokst litt inn i med tiden. Det viktigste for meg er at de som står meg nære vet hvem jeg er som person, det er umulig å vise hele seg gjennom sosiale medier, blogg, bilder og tekst. Absolutt ikke noe skuespill. Når det kommer til dyre klær så må jeg faktisk si meg helt uenig, vet det er flere som har påpekt det også. Det meste jeg har i garderoben er fra Zara, h&m, eller Nelly. Så kan jeg av og til kjøpe litt fra Ganni eller andre merker – men mesteparten av min garderobe er klær med overkommelige priser.

Jeg blir ikke lei av å være sosial og ha det gøy med vennene mine, enten det er middag, fest eller andre anledninger. Dette er ting som gir meg energi, gode historier og utallige latterkuler! Jeg drikker alkohol for å kose meg, og blir aldri over-beruset, aldri fyllesyk og er alltid tidlig oppe dagen etter og får alltid masse ut av dagen-derpå.

Favorittrestaurant i Oslo? Og favorittutested? Tre konkrete ting du gleder deg til i 2018? 😀

Åh hjelp! Klarer ikke velge én restaurant, er så mange bra! Vanskelig å komme på på stående fot og, hehe.. Lille Herbern, Bølgen & Moi, BAR, Sawan, Brasserie Quest, Tranchér, Olivia, FYR, Miss Sophie, Coyo, Mirabel, ja .. Jeg kunne holdt på i evigheten..

Når jeg først går ut så er det på ett av disse stedene : TAKET, F6, Christiania, Monkey – hihi.

I 2018 gleder jeg meg til SOMMER. Så gleder jeg meg til å spise i overkant mye sjømat ved sjøen – det er noe av det mest magiske jeg vet om. Så gleder jeg meg til høsten fordi jeg har masse spennende prosjekter!

Hva spiser du i løpet av en dag? Du ser veldig definert og veltrent ut!

Tusen takk! Jeg spiser mye cottage cheese, kokosyoghurt, bær, banan, mye egg, salater, skyr, frukt, taco (!) og annen digg middag.

Hvor drømmer du om å reise neste gang? 🙂

Mange steder! Men jeg har veldig lyst til Afrika før året er omme.

Dette er ikke ment som kritikk, for jeg liker å følge deg og det du gjør. Men; hvordan har du tenkt å møte fremtiden som blogger, når det bare blir mindre og mindre oppdateringer, for det meste samme instagram bilder på bloggen din, du reiser her og der hele tiden (og da skal du ha fri), samtidig som du tar “fri” hver helg? Svar på kommentarer kommer sjeldent, og i så fall veldig sent.. Jeg føler vi mister mer og mer kontakten med deg, og lurer bare på om du har noen tanker rundt dette selv? Føler du deg fornøyd med det “nivået” du ligger på nå? 🙂

Hei! Ikke tatt som kritikk 🙂 Det er utrolig vanskelig å skulle levere i forhold til hva alle andre ønsker seg hele tiden om du skjønner hva jeg mener? Man kan aldri klare å gjøre alle fornøyd, og det går litt utover kreativiteten og motivasjonen min til tider. Jeg har perioder som er bedre enn andre, og perioder hvor jeg bare føler meg helt tom! Jeg er så lei av meg selv, lei av å ta bilder av meg selv og prøve å skrive så interessant innhold som mulig. Jeg føler jeg repeterer meg selv, som du også poengterer – men jeg klarer faktisk ikke tenke utenfor boksen og komme med noe helt nytt. Det er jo sånn livet mitt er – og sånn innholdet skapes. Jeg prøver å svare på alle kommentarer, det er ett av målene mine i år. Og at jeg har fri i helgene synes jeg absolutt er på sin plass – og ikke noe jeg har dårlig samvittighet for om jeg kan si det? 🙂 Akkurat nå er jeg ikke helt fornøyd med nivået jeg er på, men samtidig klarer jeg heller ikke å gjøre mer enn jeg gjør akkurat nå. Sånn er det jo av og til i livet – man kan ikke alltid være på topp og føle 100% motivasjon og kreativitet 🙂

Hei 🙂 synes du har så fin brunfarge heletiden så da lurer jeg på om det er spraytan du tar? og evt hvor ofte. Jeg tror ikke på disse reklamene om betakaroten.. 😉

Jeg er ute i solen, både her  og når jeg reiser, tar Betakaroten og bruker selvbruning når jeg føler for det. I tillegg har jeg Body Blur som nevnt tidligere, som er en bodylotion med farge som gir nydelig glød ogsom man dusjer rett av.

Tok det lang tid før du var komfortabel med å leve av å legge ut tekst og bilder fra hverdagen din?

Det tok litt tid. Det verste var å venne seg til å få kritikk fra mennesker som egentlig ikke har forutsening for å mene noe om personligheten til noen man ikke kjenner. Det var tøft i starten – men noe jeg har blitt vant til med årene. Det er jo ikke alltid det er like enkelt å dele bilder og tekst, og man føler seg egentlig aldri helt bra nok. Men det er da det er utrolig viktig og gjøre det beste man kan, og noe mer kan man ikke gjøre – for da tror jeg man på sikt blir helt utbrent – og det gjelder i alle typer jobber.

Tror du at du i fremtiden vil være mer reservert vedr fremtidige forhold, altså kjærester. Eventuelt hvorfor?

Ja – det vil jeg nok være. Fordi jeg har fått hard medfart fra flere hold både når jeg har gått inn og ut av forhold – og forholdet mellom meg og en eventuell kjæreste synes jeg skal få bli mest mulig mellom oss. Jeg ønsker for eksempel ikke å dele sånt i media – men mulig jeg ombestemmer meg. Det er bare av og til litt vondt at alle skal mene så mye, og spesielt ved brudd at mange skriver om ting de absolutt ikke har peiling på – eller kjennskap til. Spekulasjoner er ikke hyggelig, men jeg skjønner jo at de kommer når man ikke er åpen om hva eller hvorfor. Jeg tenker man kan være personlig, men ikke privat! Klem

Håper dere fikk svar på alt dere lurte på, godt mulig jeg har hoppet over eller glemt noe. Da er det i såfall bare å skrike ut ♥

40 kommentarer
  1. Du trenge ikke godkjenne denne kommentaren vist du ikke vil 🙂

   Hei 🙂 Leste litt på bloggen din og syns det var så trist du ” følte”eller hva jeg skal si men at du ikke viste hva du kunne skrive om som du ellers ikke gjør 🙂 Kan jeg komme med et tips eller noen 🙂
   Lurte på om du kan lage et innlegg med klesstil som passer alle fasonger på oss kvinner fra s til Xl kanskje 🙂 og for en noenlunde grei pris på klær 🙂 kan det være et spenndene prosjekt ? 🙂 eller fortelle hvordan man kan lage sunne gode middager for en billig penge ? Eller no som vi går mot sommer skrive litt om hvordan du feiret ferien når du var barn og ungdom 🙂 kanskje anbefale ferier som ikke koster skjorter for familier 🙂 bare et tips 🙂 ser det er flere leverer som lurer på dette inne på kommentarene på bloggerne sine blogger 🙂

   1. Heihei! Ja, det er veldig gode tips altså 🙂 Barn og ungdomsferie er kanskje gøy! Jeg skulle bare ønske jeg hadde noen bilder liggende.. Før høre med mamma eller pappa om de kan shippe over noe 🙂 Takk for tips, jeg skriver de ned alle sammen <3 Stor klem til deg!

  2. Hei! Hvor handler du Body Blour? Det ser ut som fargen Latte finnes i lys og mørk. Hvilken har du? Takk!:)

  3. Åå lene jeg elsker å følge bloggen din og deg i sosiale medier! Håper du aldri slutter med dette, uansett om du får kritikk eller ei så vit at det er mange der ute som støtter deg fullt ut og elsker å lese dine tekster uansett hva de inneholder! Stoooor klem til deg :*

  4. Hvorfor skal du selge leiligheten din alt?:o
   Så det var stor spekulasjoner på det rundt og siden du hadde besøk av megler?

   1. Skal jeg selge den?? 😀 Haha, nei. Hvor så du det var spekulasjon? Jeg gjorde bare en video med megleren min 😀

  5. Litt av noen spørsmål folk stiller deg.. Men du svarer bra 🙂 Skjønner godt at det er vanskelig å komme på spennende og “nytt” innhold hele tiden. Jeg liker veldig godt matoppskrifter og interiør, og vloggene dine 🙂

   1. Hei Ingrid – tusen takk 🙂 Jeg prøver, hehe.. Ja det er litt vanskelig <3 Hyggelig og høre – jeg elsker jo å lage mat! <3

  6. Tusen takk for gode svar. Det skal du ha, du svarer som oftest veldig profesjonelt med en hyggelig fremtoning 🙂

   1. Hei <3 Jeg tok det samtidig, tok ca 3 timer tror jeg.. Litt lengre og større operasjon. Jeg har arr ja 🙂 Flere steder. Det kommer man seg ikke unna 🙁

  7. Hei Lene
   Jeg syntes du har kjempe fin stil. Har et spørsmål til deg. Hvordan oppbevarer du TV dekoder og fjernkontroller? Vi har nettopp kjøpt nytt hus, men syntes det er så vanskelig å finne fine TV benker/oppbevaring til dekoder. Har du noen tips?
   God sommer.

   1. Heihei Julia, tusen takk 🙂 Jeg har ikke TV dekoder, jeg har kjøpt Google Chrome Cast. Jeg ser ikke på tv, og om jeg gjør det så streamer jeg det fra telefonen og rett til tv 🙂 Fjernkontrollen har jeg oppå en hylle bak på tv 😀 Hihi.. Har du sett på Bolia feks? De har ganske mange fine løsninger <3

  8. Hei!
   Jeg har noen ønsker/forslag til innlegg 🙂
   Hva med å lage et innlegg der du viser forskjellige antrekk som passer til sommeren? Både hverdag og fest. Hadde vært fint med litt inspirasjon.
   Hadde også vært morsomt hvis du kunne laget et innlegg med «et jeansskjørt – flere antrekk».
   Tips til fine bikinier slår heller aldri feil! 🙂

   Klem til deg 🙂

   1. Hei, bikini-innlegg kommer! <3 Samme med sommerkjoler til bryllup og andre anledninger – jeansskjørt / flere antrekk er genialt! Takk for tips, det skal jeg lage 🙂 Stor klem til deg!

  9. Hvis du sliter med å finne ut hvilken retning bloggen din skal ta, så kan det jo være fordi det blir litt av alt. Nå blir det litt interiør, litt mat, litt klær, litt sminke, litt trening, litt alt. Dagens blogger blir mer og mer spisset, og iallefall jeg dras mer og mer mot rene interiørblogger, eller rene matblogger, eller rene moteblogger fremfor de som har litt av alt. Kanskje det er et tips?

   1. Hei, ja det er det kanskje – men jeg føler at jeg ikke bare brenner for én ting om du skjønner. Jeg har liksom litt forskjellige ting som jeg interesserer meg for 🙂 Og så tror jeg mange setter pris på at de får en liten miks? <3 Men takk for tips – du er søt!

  10. Kan du fortelle litt mer om hvordan du bruker/påfører Body Blur? Opplever at den ´glitrer´ alt for mye, og at dette skimmeret smitter av/setter seg på klær etc. Jeg har fargen Latte Light.

   1. Hei! Ja, det smitter litt av – så man må være forsiktig. Du kan blande den ut med fuktighetskrem om du ikke vil den skal være så glitrete? 🙂 Jeg bruker den på kroppen og blander den gjerne med olje. I ansiktet tar jeg den rett på eller blander med fuktighetskrem – spørs helt hvilket humør jeg er i 😀 Hehe 🙂

  11. Nå når du blogger så lite som du gjør, har du da en lavere inntekt enn tidligere? Før var jeg innom bloggen din så og så hver enste dag, nå er jeg kanskje innom en gang i uken…
   Føler som du selv sier at motivasjonen din er blitt ganske borte :,(

   1. Hei! Hva jeg tjener og ikke har jeg ikke behov for å snakke om her inne <3 Synd og høre at du ikke er innom så mye som tidligere, men da har jo litt ekstra stoff å lese gjennom når du først er innom yey 🙂 Klem i sommersolen!

  12. Hei kjære, flotte og gode Lene <3

   Jeg blir oppriktig lei meg når du føler at du er tom for kreativitet og ikke leverer slik som du selv ønsker. Derfor vil jeg legge igjen en kommentar til deg nå og si at jeg har følgt deg helt siden du jobbet som butikksjef for Bikbok i Ålesund. Det går ikke en eneste dag uten at jeg blir inspirert av deg Lene, du virker som verdens herligste jente. Jeg har hentet så mye pågangsmot, styrke og kreativitet fra deg, og det vil jeg at du skal vite. Du leverer så bra på bloggen din med innholdsrike tekster og helt nydelige bilder! I tillegg har du en så fantastisk fin glød over hele deg og det lyser positivitet av deg lang vei.

   Jeg personlig har satt veldig stor pris på de utdypende tekstene som du skriver en gang i blant, ettersom jeg kjenner meg godt igjen i deler av det du skriver. Håper at du finner roen, og at du får bekreftelse på at den jobben du gjør blir satt pris på og har en stor betydning for andre. Flere av tekstene dine treffer meg rett i bunnen av hjerterota

   Jeg ønsker deg bare alt godt i fremtiden, og kommer til å følge deg så lenge vi har mulighet. Stor klem!!!

   1. Kaja <3 Nå fikk jeg frysninger. Tusen tusen TUSEN takk! For en fantastisk herlig kommentar som rett og slett gir meg en enda bedre start på dagen! TAKK <3 Det gleder meg sånn og høre at du synes jeg inspirerer hver dag, wow <3 Det er sånt man kanskje ikke tenker over selv.. Jeg blir jo litt "lei" av meg selv og mitt.. Og føler det ikke inspirerer lengre, så dette var kjekt og lese <3

    De personlige tekstene er så fine å skrive i blant – og forhåpentligvis er det flere som kjenner seg igjen. Ha en nydelig helg, snille deg!! GOD KLEM!

  13. Jeg vet ikke hvordan du stiller deg til å få spørsmål om inngrepet ditt, men kunne gjerne tenkt meg å høre litt mer om din erfaring, da jeg vurderer det samme. Kan jeg kontakte deg privat?

   1. Heihei! Hehe, så søt du er 🙂 Jeg vet ikke om jeg får fylt en interessant vlog med akkurat bare det <3 Men! Du legger den som en fuktighetskrem på morgenen og lar det tørke før du sminker over. Bland den gjerne ut med fuktighetskremen du bruker fra før. Og på kroppen kan du gjerne blande den i lotionen din <3 Blir sååå fint!

  14. Hei,
   Jeg ville bare si at jeg syns du virker som så flott person, måten du skriver og ordlegger deg på <3 Jeg leser ikke blogger lengre, men jeg leser din. Jeg tar meg selv i å skrive inn nettadressen din uten å tenke over det, hehe. Jeg elsker å lese det du skriver om reiser og interiør. Også syns jeg det er så fint at noen kan inspirere oss som er 30ish, som liker å bo i byen, farte rundt og være sosiale. Det er så unødvendig med de "blir du ikke lei?" kommentarene. Men du gjør ting du liker, og på din måte, og det er så flott! Jeg har full forståelse for at du tar fri i helgene, det gjør jeg også fra min jobb 😉 Du føler deg kanskje ikke så kreativ for tiden, men jeg blir alltid inspirert når jeg besøker bloggen din 🙂 Ha en fin helg <3

  15. Ta inte åt dig av kritiken! Du har den absolut bästa bloggen och din personlighet kommer fram även om du inte är privat! Bor i Sverige och läser din blogg samt Petra Tungårdens. Ni uppdaterar inte hela tiden men levererar ALLTID kvalitet och det är mycket bättre. Keep going!

   1. Åh ANNA 🙂 <3 Tusen takk! Du er vel herlig!! 🙂 Dette gjorde meg GLAD!!! Stor klem til Sthlm <3

  16. Tittet bare innom for å si at dette var et veldig fint innlegg. Sjeldent jeg leser så ærlige og reale svar på en spørsmålsrunde! Jeg synes absolutt du fortsatt inspirerer, digger interiørstil din. Liker at du har litt av alt her på bloggen 🙂 God klem i sommervarmen til deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg