Velkommen til min nye ELLE blogg!

Hei, hopp og god påske fra deilige Oslo! Hatt noen herlige dager i godt selskap her i byen siden søndag. Godt når Oslo ikke jager, men når det er stille og fredelig uten tjas og mas. Virkelig vært fint. Var på kino i går, anbefaler dere virkelig å se den nye Tomb Raider filmen, altså HELLO! Så bra! Og hun dama er så kul!

♥ Vil bare ønske dere velkommen til min nye ELLE blogg! Jeg er så stolt over at jeg har fått lov å bli en ELLE-blogger, sammen med en fantastisk bukett av skjønne jenter. Jeg har jo alltid vært opptatt av mote, det visuelle og det som inspirerer i hverdagen, som klær, interiør, reiser, mat – og synes at den lille-store bloggen vi her inne sammen har skapt, passer fint inn hos ELLE. Veldig stolt! HURRA! Gleder meg til mye gøy fremover.

Etter noen deilige og avslappende (ante ikke at Oslo kunne være avslappende, hehehe) dager i Oslo, har jeg nå pakket bilen og skal straks suse avgårde til Geilo for noen dager!

Vi har leid hytte der oppe, jeg har pakket ingredienser til vilt-gryte i bilen og kjøpt inn bålpanne som vi skal grille pølser på, så utrolig kos! Håper dere har en finfin påsketid med venner og familie ♥

Påskeklem!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg