Giveaway & hayu-kveld

Annonse 

Jeg elsker jentekvelder, av alle sorter. Tid med jentene er GULL. Uansett hva vi finner på. Ingen kvelder er like- og forrige uke inviterte jeg Malene og Ragnhild hjem til meg på slumbernight, så kos! ♥


Her varmer jeg opp til kvelden før jentene kom, med The Kardashians på skjermen. Er ikke så siden jeg startet å se det faktisk. Følte jeg måtte gi etter jeg også, må jo se hva dette Kardashians “hysteriet” dreier seg om, hehe.

 

Annet en Keeping Up With The Kardashians, så har hay blant annet dette : The Real Housewives of…Beverly Hills, Orange County, Atlanta, New York, New Jersey etc.., Vanderpump Rules, Life of Kylie etc.

Ragnhild elsker også å lage mat, om ikke mer enn meg – og kom på besøk med utrolig mange deilige ingredienser. Og ut av disse, ble det pokebowl til middag, yummu! Hver sin pysj, masse digg stæsj og serier på hayu til dessert. Perfekt jentekveld spør du meg. Blir naturlig nok en del skravling innimellom også- det kan man ikke unngå når det er girlsnight.

Hallo! Dette var så godt! Salma, ris, bønnespirer, chili, ristede sesamfrø, mango, agurk, avocado, vårløk. Anbefales ♥

Tid med jentene er høyt prioritert, det er også tid for meg selv. Det beste jeg vet når jeg er alene er og dra dyna inn i stuen og se på serier. Jeg har alle app’er mulig – og hayu er en av de. Realitytv, bam!

Pssst – har du hayu fra før? Om ikke så har jeg en kode til én heldig vinner- som gir 6 måneder gratis abonnement, faktisk! Er ikke det digg så vet ikke jeg, altså. Og som om det ikke var nok så har jeg en hel boks med fantastisk giveaways til samme vinner også! Her snakker vi digg stæsj!

Det herlige hayu slumberkitet inneholder : Pysjamas og tøfler fra Cubus, Koreansk Sheetmask og hårband fra skinsecret.no, Brynsgelé og Lipgloss fra NYX, Beautyblender fra Beautyblender, Te fra Black Cat, Krem og parfyme fra Escada, Spa of The World body cream fra The Body Shop, Natural Lip Perfector og minimascara fra Clarins, hayu promokode (6 mnd. gratis prøveperiode), hayu kopp + (annen hayu merch)

For å delta i konkurransen, legger du bare igjen en kommentar og bekrefter at du har registrert deg til 30 dagers gratis prøveperiode hos hayu- og det kan du enkelt gjøre HER (Ps, det er ingen binding)

Viktig å unne seg selv ordentlige kosekvelder i blant, legge bort telefonen, og gjøre andre ting. Serier er min great escape. Da koser jeg meg så fælt ♥

Nå må dere delta i konkurransen da! Masse godbiter til den heldige vinneren!

Nyt kvelden. Her blir det tapas ute etterfulgt av kos hjemme. Idag orker jeg ikke lage mat.. Laget så mye når jeg var hjemme på øya ♥

47 kommentarer

Siste innlegg