En avslappende aktivitet

ANNONSE

O deilige romjul hjemme hos familien Orvik. De dagene da det meste av “julestresset” er over. Om man ser bort fra juleselskaper da – men det skal jo bare være kos ♥ Pysjen er på, skuldrene er lave og hvilepulsen er inntatt. Ingenting er som noen dager med ordentlig fri. Og at jeg nå er hjemme på Midsund, er rett og slett et mest avslappende jeg kan gjøre – for her er det ikke noe stress eller jag. Det er liksom ikke så mye man må, eller trenger å rekke på en øy! Og godt er det. En stor kontrast til bylivet i Oslo, kan man trygt si. Alle har behov for en sånn break i blant.

I tillegg til pysj, kaffe og gode samtaler med familien, står både bok og serier / filmer høyt på listen hos meg. Og flere turer i jaquzzien, da. Jeg elsker å lese bøker, men synes også det er veldig gøy at man kan høre på lydbøker. For da kan man jo gjøre andre ting samtidig. Jeg har lastet ned Storytel på telefonen som en egen app.

Storytel er jo for det første billigere enn å kjøpe flere bøker, og det er så enkelt at man rett og slett har bøkene på telefonen. Man kan høre på hjemme når man slapper av, når man lager mat, når man er på vei til trening, på trening, i bilen når man kjører lengre turer, når man legger seg – her er det mange muligheter.

Et abonnement hos Storytel koster egentlig 199,- pr måned (det er ingen binding) men jeg får lov å gi dere en lenke som gjør at dere kun betaler 9,- for den første måneden. Det er jo bare en symbolsk sum. Og om dere synes dette høres interresant ut og har lyst å prøve så er det jo bare å laste ned appen og se hva dere synes. Last ned her.

Her kan man søke etter bøkene man leter etter, man kan legge de i boklisten, lytte på de, man kan browse litt i ulike kategorier.. Supersmart, enkelt og veldig bra spør du meg. Og høre en hel bok for 9,- er jo også latterlig billig og enda billigere om du hører flere! Hihi. Test det ut da vel ♥ Og gi gjerne linken videre til familiemedlemmene dine i julen, så får de også teste! Alle mine har fått tilbud om link her hjemme, sånn at de har mulighet til å høre på bøker de også. (Psst – det er 60.000 lydbøker på Storytel!) Jeg har funnet min favoritt – nemlig Calendar Girl. Jeg synes det er deilig med en litt lett bok! Og har jo lest flere av disse før.


Fortsatt god romjul ♥

Håper dere koser dere!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg