TAXI!

Annonse
… 
Neida – nå skal du slippe å stå ute i kulden for og vente på en taxi – for så å “praie” den for det gjør de vel bare i NYC (hehe..)

… Du skal også slippe å sitte i taxikø i telefonen og vente på din tur når du har dårlig tid..

… For NÅ har Norges Taxi kommet med en helt genial app, hvor det ved få tastetrykk bare er og bestille taxi rett fra telefonen på null komma niks. Gå inn på appen, trykk inn henteadresse, samt adressen du skal til (og evt omveier om du skal hente en venn eller to) og du får opp hvor langt taxien er unna + den beregner hvor mye turen koster. Jeg ELSKER sånt. Tilrettelagt, enkelt og rett og slett lite dillete. Du legger inn bankkortet ditt, og når turen er ferdig- trekkes det direkte. Det vil si at du slipper å vente på den treige bankterminalen mens vennene dine hopper ut av bilen og løper fra deg. WIN – WIN – WIN. Kvitteringen får du på mailen din. Du kan også velge å betale i bilen om du vil.

Altså… Du laster ned Norges Taxi sin app på telefonen din, registrerer deg og legger inn bankkort, og du er ready to go!

(Adressene er for å vise dere hvordan det gjøres) 

Og uten irritasjon kommer du deg BLID og fornøyd til din destinasjon ♥ Med kode “LENE17” får du 22% på din første taxitur om du laster ned Norges Taxi appen. Du legger enkelt og greit inn kodeordet i appen under avtale/rabattkode ♥

Jakke & genser H&M – Bukse Mango – Sko Acne – Veske LV og briller RayBan

11 kommentarer

Siste innlegg