Tropical mood ; Fruit punch

Annonse

Hei dere, og fin onsdag! Jeg er i full sving med forberedelser til kvelden. Da skal jeg ha “Tropical” utflyttings fest, og er i ordentlig tropical mood allerede ♥ Ute er det sommer, så det kunne ikke passet bedre. Vi blir over 30 stykker i kveld her hjemme. Samle alle venner før jeg flytter ut om ÈN uke! Gleder meg. Og i den anledning har jeg både ballonger, annen pynt, godteri i tropiske farger, mexicansk mat og sist men ikke minst, forberedt en frukt punsj, og den ble så god!

YOU NEED THIS:
TINE IsTe Fersken
Sitron, lime, appelsin
Jordbær, nektarin
Isbiter, sukkerlake, sitronjuice

Ta blandingsforholdene litt på gefylen. Spørs jo litt hvor mange man skal lage til også. Men ta med av TINE IsTe Fersken, etterfulgt av ca samme mengde sukkerlake og sitronjuice/sitronsaft. Man kan også bruke TINE Limonade IsTe om man vil  ha sitronsmak i stedet. Skjær frukt og bær i skiver og biter, og la den stå en stund, slik den får trekt til seg alle de fantastiske, og deilige smakene. Jeg tok ikke is i bollen, men i glassene, så blir den ikke så utvannet.


Så er det bare å NYTE! Enten i vanlig glass, i krystallglass eller vinglass, mm!

Antrekket er også på plass, gleder meg til å vise dere i morgen – og i mellomtiden får dere bare følge med på snap ♥ Sees der!

16 kommentarer

Siste innlegg